amigdas.com

Ce visează puiul: variante de interpretări și detalii

Să visezi un puiEste dificil de argumentat faptul că conceptul unei gospodării este asociat, în primul rând, cu imaginea unui pui. Această pasăre a devenit internă de foarte mult timp și fără ea economia modernă este de neconceput. Este destul de natural ca cartea de vis, puiul în care este personajul principal, a devenit deosebit de popular printre oamenii care trăiesc în zonele rurale. Cu toate acestea, creierul uman este un mister enorm și nimeni nu exclude că puiul poate veni și locuitorul urban.

Interpretarea visului: un pui într-un vis

Astăzi, un bărbat prezintă un număr mare de cărți de vis interpretând o varietate de subiecte sau acțiuni efectuate într-un vis. Diferitele versiuni ale cărților de vis pot explica nu doar apariția unei păsări într-un vis, ci și legătura acțiunilor sale cu anumite zile în care a venit un vis. Dacă luăm în considerare ceea ce visează o pui, este important să înțelegem câteva puncte care, în termeni generali, caracterizează acest vis:

 1. Un interpret de vis, un pui în care se poate veni un "protagonist", vorbește despre viitoarele schimbări ale vieții personale ale persoanei.
 2. O pasăre poate să viseze puțin, dar are propriul "rol" într-un vis. Această opțiune indică faptul că dormitorul va participa la evenimente foarte interesante care îi pot schimba viața.
 3. Pentru a vedea o pasăre vie într-un vis este un semn bun. Mai ales este favorabil în cazul în care un pui poate fi visat de a fi grăsime sau care sta pe ouă. Un astfel de vis poate chiar să prezinte nașterea unei noi persoane.
 4. Păsările moarte sau bolnave nu pot însemna nimic bun - este destul de natural. Dreaming un astfel de vis poate fi un mare probleme in viata ta personala.

Tratarea visului dvs. în dimineața este foarte importantă efectuați cel puțin o mică analiză și să înțelegem de ce ar putea să viseze această pasăre. Această considerație este importantă în principiu, dar este extrem de interesantă pentru acei oameni care și-au petrecut toată viața în oraș și au văzut un pui numai în supermarket.

Dacă visezi o găină și un cocoș

Chiar și un elev știe că însoțitorul constant al unei găini este un cocoș. Din acest motiv, este important să înțelegem - apariția acestor doi "eroi" împreună - un lucru foarte real și explicabil. O pasăre poate visa în situații complet diferite, dar dacă un cocoș vine la culcare, astfel de vise devin extrem de interesante pentru analiză, mai ales pentru fete tinere:

 • Puiul cu puipoate vedea un cocoș viu înconjurat de mai multe găini. Această opțiune promite o îmbunătățire semnificativă a situației financiare pentru proprietarul somnului. Sonnik Tsvetkova spune că proprietarul unui astfel de vis nu ar trebui să răspândească prea mult despre sursele de venit și să împărtășească informații numai cu oameni de încredere. Văzând un astfel de vis este un succes fără îndoială promițător;
 • puteți vedea într-un vis și o imagine atunci când cocoșul privește după pui. Un astfel de vis va fi plăcut femeilor, care așteaptă o cunoaștere rapidă cu un bărbat;
 • dacă într-un vis cocoșul "mătură" în spatele tuturor găinilor succesiv, femeia ar trebui să-și reconsidere relațiile cu omul apropiat. Interpretul vis al lui Freud caracterizează un astfel de vis ca o trădare posibilă.

Vorbind despre ceea ce vin puii într-un vis într-o companie cu un cocos, trebuie să ne dăm seama că prezența într-un vis a unei astfel de perechi este asociat cu relații intime. Este important aici nu numai să înțelegeți esența viziunii, ci și să trasați concluziile corecte prin examinarea relației dvs. cu o persoană apropiată. În general, cuplul "pui-cocoș" este semnul unui cuplu ideal, așa că nu te superi sau faci concluzii grabite.

Dacă visează un pui și un pui de găină

Luând în considerare temeinic subiectul despre care visează puiul, nu putem ignora o astfel de opțiune, când un vis poate veni dintr-o pasăre brută. Multe cărți de vis, bazate pe numeroase studii, sugerează că carnea de pui nu mărturisește bine nimic. În primul rând, este legat de subconștientul unei persoane pentru care pierderea unei păsări domestice a fost întotdeauna o mare durere, mai ales dacă era o găină ouătoare.

Dacă se rezolvă problema ce visează puiul, atunci tema păsării moarte rămâne foarte misterioasă. Trebuie să spun că toate cele mai populare cărți de vis măsoară cu atenție problema păsărilor moarte sau a carnii crude de pui pe care o persoană o poate visa:

 1. Cum să explici un vis despre un puiCartea visurilor naționale ucrainene transmite că o pasăre moartă promite probleme materiale sau chiar evenimente tragice cu oameni apropiați.
 2. Sonnik Miller spune că visul la carnea de pasăre crudă poate fi o persoană al cărei corp necesită umplerea vitaminelor și a oligoelementelor. Faptul este că carnea de pui dietetică este saturată cu proteine ​​și alte componente care au un efect foarte benefic asupra corpului uman.
 3. O carte oarecum agresivă a lui Freud crede că carnea brută asociază pierderea unui partener sexual. Apropo, interpretarea celebrului psihanalist devine tot mai populară.

Dacă rezumăm puțin din această secțiune, trebuie spus că o persoană subconștient percepe pierderea păsărilor ca suferit daune. De aceea, visurile cu carne crudă sau păsări moarte nu sunt altceva decât un semnal - familia nu este în regulă. Miller, pe baza cercetărilor medicale recente, susține că visul la carnea brută poate fi doar o persoană care suferă de o lipsă de nutrienți în organism.

Păsările de curte și culoarea penei

Nu este nimic ciudat dacă s-ar visa la puii cu o culoare diferită de pene. O carte de vis, indiferent cine este compusă, este foarte scrupuloasă la problema culorii păsărilor. Potrivit majorității experților care sunt implicați în interpretarea viselor, pentru a vedea într-un vis o pasăre cu culori "neplăcute" ale penei - înseamnă abordarea unor evenimente care pot schimba radical viața unei persoane:

 1. De ce visează puiiVăzând într-un vis un pui negru, în opinia lui Miller, înseamnă că ai probleme în viața ta personală pe care trebuie să le rezolvi urgent. Interpretul de vis al lui Freud vorbește despre o pasăre neagră ca apariția unei femei în viața unui om care poate aduce mari necazuri.
 2. Găina albă poate fi de asemenea adormită, ceea ce reprezintă un semn foarte favorabil. Marea majoritate a cărților de vis susțin că această culoare a păsării indică un succes rapid în sfera cea mai apropiată de om. Freud consideră că puiul alb este un partener sexual plăcut, care va aduce nu numai satisfacție fizică, ci și materială.
 3. Este posibil ca o persoană să poată vedea într-un vis un pui colorat, chiar și cu flori exotice. Un astfel de vis este important să fie luat în considerare în cele mai mici detalii, deoarece ele sunt importante. Cu toate acestea, esența visului este foarte favorabilă și prezice evenimentele pline de bucurie.

Dacă vă referiți la cărțile de vis create pe continentul american, puteți afla că puiul este un "erou" foarte important al somnului. O atenție deosebită este acordată acestei păsări din Mexic, unde este cu puiul numeroase ritualuri.

Unele nuanțe și caracteristici

Nu văd nici un pui cu ouăOrice om va fi de acord că soția vorbăreț este asociată cu cocoșul de pui. Visul poate și această opțiune "plină de umor", care promite sosirea oaspeților în curând. Vision promite spânzurătorului o mulțime de zgomot și diverse conversații. A vedea o astfel de pasăre "vorbind" într-un vis pentru o femeie este prezența de bârfe care sunt răspândite de prieteni apropiați sau de colegi.

Foarte interesant este o astfel de varianta de somn, atunci când eroul visului scoate o pasăre. Cartea de vis a Ucrainei este sigură că un astfel de vis este un semn al ceea ce se va întâmpla cu visul mult așteptat. Freud vede o astfel de viziune ca o cunoaștere pasională cu un străin.

Nu este nimic surprinzător că o gospodină, care se ocupă de astfel de probleme în mod constant și în viața reală, poate vedea un pui într-un vis. Cărțile de vis populare converg pentru a vedea o pasăre prăjită sau pentru a o prăji pentru o vacanță mare și un număr mare de oaspeți. Vă puteți aștepta să vizitați acei oameni care nu au văzut de foarte mult timp.

Rezumând un pic, și când a fost întrebat ce vise de pui vii, trebuie remarcat faptul că puiul (la fel ca în viața reală) este foarte pozitiv „erou“ și aduce o persoană morală, și de multe ori, și satisfacția materială. Desigur, este important să reamintim în detaliu toate nuanțele și detaliile viziunii, pentru a clarifica nu numai imaginea generală, dar și pentru a recunoaște acel semnal clar că creierul uman a transmis persoanei. Doar o cercetare și o analiză atentă vor ajuta la descifrarea pe deplin a visului și la tragerea concluziilor corecte.

Poate să viseze orice, dar când o pasăre intră într-un vis, ar trebui să acordați o atenție deosebită unei astfel de viziuni!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Despre ce visează broșa? Cum să explic acest visDespre ce visează broșa? Cum să explic acest vis
Să se înece într-un vis: interpretarea unui vis conform diferitelor viseSă se înece într-un vis: interpretarea unui vis conform diferitelor vise
Visele unui elefant: de ce, interpretarea visului conform cărții de visVisele unui elefant: de ce, interpretarea visului conform cărții de vis
Interpretarea somnului. De ce are un copilInterpretarea somnului. De ce are un copil
Ce părere au păduchii despre interpretarea cărților de vis?Ce părere au păduchii despre interpretarea cărților de vis?
Despre ce visează castelul: interpretarea cărților de visDespre ce visează castelul: interpretarea cărților de vis
De ce vis de sare? Interpretări asupra diferitelor cărți de visDe ce vis de sare? Interpretări asupra diferitelor cărți de vis
Ce face visul cocoșului? Ce înseamnă să vezi o pasăreCe face visul cocoșului? Ce înseamnă să vezi o pasăre
Ce poate arăta mătreața pe capul tău?Ce poate arăta mătreața pe capul tău?
Despre ce viseaza fostul iubit? Interpretare cu Cartea de visDespre ce viseaza fostul iubit? Interpretare cu Cartea de vis
» » Ce visează puiul: variante de interpretări și detalii
© 2021 amigdas.com