amigdas.com

De ce pot bea vin roșu?

Interpretarea moderna a somnului despre vinul de bautOamenii care visează despre obiecte sau evenimente legate de activitățile imediate de viață nu ar trebui să dezvăluie chiar cărți care interpretează visele. Dacă un colecționar de monede sau un bancher visează la bani, atunci în visele lor înseamnă numai bani și nimic mai mult. Dacă grădinarul visează la o grădină, nu poate decât să fie prea îngrijorat de el.

Deci, în cazul în care vinul roșu visează, dacă o persoană o folosește zilnic, atunci orice vis despre el nu poate însemna nimic pentru el, cu excepția faptului că visează la o mahmureală, dar el ar trebui să aibă grijă de sănătatea sa.

În cazul altor persoane care beau vin ocazional sau nu beau deloc, un vis despre asta poate însemna foarte mult. Uită-te la cartea de vis, chiar de dragul interesului, merită.

carte de interpretări vis

Problema este că există o mulțime de colecții de acest gen. Din cele mai vechi timpuri, oamenii au încercat să-și înțeleagă visele. În cursul dezvoltării civilizației, observații acumulate, cărțile au fost analizate și rezervate. Iată lista cele mai vechi astfel de colecții:

 1. Aesop
 2. Vechiul Taflisi persan
 3. Chineză Zhou-guna
 4. Azar
 5. canaanit
 6. asirian

Timpul a trecut, standardul de trai sa schimbat, iar cărțile vechi nu se mai descurcau cu explicația visurilor. Oamenii au început să viseze lucruri care nu erau acolo înainte. Au apărut noi colecții de interpretare vise, în timp ce fiecare națiune avea propria sa versiune:

 1. engleză
 2. franceză
 3. rusă
 4. rom

Unele cărți de vis gravitează spre una sau altă religie, dacă astfel de predicții ar fi fost permise în cadrul ei:

 1. musulman
 2. islamice

Cum să interpretezi un vis despre vinMulte sonete s-au născut la mâna unui autor, dacă autorul era suficient de mare pentru astfel de lucrări:

 1. Nostradamus
 2. Freud
 3. Tsvetkova
 4. Vanga
 5. morar

În stadiul actual al vieții, colecții combinate de interpretare vise pentru consumatorul mediu:

 1. familie
 2. modern
 3. Secolul 21

A început să apară un front larg publicații foarte specializate:

 1. ezoteric
 2. dragoste
 3. intim
 4. femeie
 5. copil
 6. nuntă

Toate acestea sunt greu de listat într-un mic articol. Și vă puteți imagina cât de dificil este pentru o persoană modernă, trezită dimineața, să explice ceea ce tocmai a fost un vis dormit. De exemplu, de ce visezi să bei vin?

Vin într-un vis

snavedeniya interpretareÎncercarea de a-ți da seama cum este să bei vin roșu este de a reuni fapte din diferite cărți de vis și de a trage concluzia corectă.

Iată cum să interpretați cartea de vizită a Rusiei: vinul să bea roșu într-un vis, în realitate promite doar probleme. Cartea nobilă a viselor adaugă că problemele pot fi foarte mari chiar până la bătălia cu gheață, dar, cel mai probabil, se prefigurează o luptă obișnuită cu husarul.

Țigănească carte de vis să bea o băutură revigorant este mult mai plin de har și chiar promite o căsnicie fericită cu un iubit. Persoanele care sunt deja căsătorite ar trebui să aibă o promisiune de a-și întări legăturile maritale chiar mai mult.

Nu vă lăsați în urmă în promisiunea căsătoriei și căsătoriei și a unei noi cărți de vis de familie. Destul de mult, într-un vis, doar să bea vin și, dacă se toarnă încă, să spargă o sticlă de vin, căsătoria promisă va fi însoțită de o mare de iubire. Idila va ajunge la punctul culminant, dacă îl bei într-un vis doar de la un butoi - asta un semn al apropierii de lux.

Sunt pe deplin de acord cu această interpretare a întrebării despre ceea ce vinul visează și despre cartea de vis a lui Miller, dar în apogee nu se limitează la un butoi, ci ia explicație despre găsirea unui individ care dorm într-o cramă. Se reduce la promisiunea unei experiențe de viață minunate și plăcute.

Sonnik Tsvetkov în privința a ceea ce vinul visează, laconic și îngust direcționat către detalii și detalii specifice. Procesul de băut este stabilit pe rafturi, ca și în laborator, dar, din nefericire, culoarea vinului nu este luată în considerare.

Interpretul de vis al lui Freud nu intră în detaliile procesului, despre ce visează vinul. Principalul lucru este că vinul este în esență alcool. Visat de alcool, atunci băutura va fi și în realitate. Și unde e băutură, există sex. Subțire filosofie promițătoare.

O carte de vis modernă, vin, totuși, se referă la o băutură fierbinte, dar aspectul său în vise încă se asociază cu emoții pozitive. Probabil să nu ofenseze contemporanii de băut. Visează la un roșu sau alb, și toate în bucurie sau într-un semn de prietenie adevărată.

In cartea de vis ezoterice și sape mai adânc în problema a ceea ce visează vin roșu să nu ia în considerare numai culoarea vinului, dar, de asemenea, coerența acestuia. Pentru a bea într-un vis un articol roșu și gros de struguri pentru iubirea pasională. Aproape ca Freud, dar mai frumos.

Ce va multumi sursele mai vechi, explicând de ce să visezi să bei vin roșu?

Visul interpretare reprezentantului Esop a poporului grec, de fapt, inventatorul acestei băuturi miracol explică vise de vin, într-o măsură mai mare, dorința omului să se odihnească. Aparent, grecii au fost foarte obosiți de invenția acestui fluid magic.

În cartea de vizită chineză a lui Zhou-gun, atât yin cât și yang sunt în întregime dualism. Dacă cineva oferă să bea într-un vis, atunci acesta este semn de longevitate. Dacă vă îmbătați într-un vis și într-un branț, este deja o boală.

Ai visat ca și cum ai bea vinVechea carte de vis a Persianilor din Taflisi se angajează să interpreteze vise în care vinul este turnat direct de un râu. În ea, scăldați, înotați, înecați - o măturare cu adevărat imperială a consumului, chiar și într-un vis. Nu este vorba de culoare, atunci când un râu de vin trebuie să fie traversat. Și dacă într-un vis totul se sfârșește într-o înecă, atunci așteaptă sfârșitul treaz.

Cum rămâne cu vechea Europă?

În cartea de vis a lui Nostradamus, întrebarea de ce visul este visat are o atenție deosebită, dar în ceea ce privește culoarea mâncării marelui predictor, doar momentul consumului unei varietăți de roz pal este interesat. Dacă acesta este un vis, atunci în viață trebuie să te temi nu numai că apa roșie va fi diluată până la culoarea roz, dar și un pic mai mare până la otrăvirea cu otrava moartă.

O carte veche franceză de vis, roșu, prezintă vinul de vărsare de sânge. Dacă este, de asemenea, o calitate scăzută, atunci predicția trădării și a trădării se adaugă la turnarea sângelui. Ceva aici seamănă cu o carte de vis a Rusiei: lupte, duel, sânge.

Vechea carte de vis engleză vinul se tratează destul de satisfăcut. O singură persoană bea într-un vis, adică se căsătorește în curând. Bea un tată mare - va fi mai puternic copii dragoste. Trader - profit Pentru un ratat - noroc. Deși nu se trezește deloc, viața va fi în continuare ajustată, doar pentru a bea într-un vis, nu în realitate.

Și ce spune cea mai modernă carte de vise a secolului 21? Aici este scurt și clar: oricine bea un fir puternic roșu într-un vis, în acel moment o bună dispoziție va fi conturată și nimic mai mult. Această carte de vis este vinul băuturii principale din lumea optimistă a lui Morpheus.

Generalizarea concluziei

Dacă colectați informațiile dintr-o mică parte din cărțile de vis, care este răspunsul general la întrebarea: care sunt visele de a bea vin roșu?

Principalul lucru, nu-i tratezi pe nimeni într-un vis. Acesta este cel mai rău semn.

Există oameni care își pot controla visele. Va fi mai ușor să se opună parcelelor de soartă. Dacă aveți o mână de vin în mână, nu o picătură. Este mai bine să se ascundă, să se piardă, să se spargă, să se toarne. Însuși să bei - să te rănești. Aici, atunci când tratați, atunci primul, în linie cu o cană goală. Dacă tratați direct de la butoi, ci împărțiți luxul - este încă un vis ireal.

Un alt tabu categoric nu este să bei o băutură roz pal într-un vis. Semnul rău este verificat de Nostradamus însuși.

Sfaturi

Ce este un vis despre consumul de vin?Sfaturi pentru persoanele care vis de consumul de vin sunt prea des, pentru a alege pentru interpretarea lor o carte de vis confortabil. Dar aici urmează acționează asupra statutului, existente în prezent.

Pentru familii căsătorite și mari, precum și pentru burlaci care visează să creeze o familie puternică, cea mai bună opțiune este un vechi interpret de vise în engleză.

Pentru oamenii care beau, obiectul dorinței este în vis și în realitate, iar familia nu este nimic pentru ei, varianta engleză nu va trece. Pentru ei, o carte de vis modernă este perfectă, cel puțin o carte de vis a secolului XXI.

O nouă carte de familie a viselor este o carte de masă pentru fetele care doresc să se căsătorească. Problema este numai pentru fete decente, vise de beție sunt puțin probabil să viseze prea des.

Roma Cartea visurilor mai convenabil pentru fetele care au deja unul ales, dar nu reacționează încă la pasiunea lor.

Pentru cei cărora le place să lupte, interpretul rus al visei este de neînlocuit. Pentru iubitorii de lupte mai serioși față de sânge nu se împiedică conectarea nobilimii și a versiunii franceze.

Sfaturi specifice

În general, cu o astfel de varietate de interpretări, este mai bine să verificați totul pe experiența personală. Porniți un mic notebook și introduceți conținutul de vise cu ștampila de dată. Într-un alt grafic, evenimentele reale sunt, de asemenea, limitate de un anumit interval de timp. Cu gestionarea pe termen lung a unui astfel de jurnal, o imagine a percepției individuale a viselor și a eficacității naturii sale predictive va fi în mod necesar confirmată.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce visează soacra ta, ce spune cartea de vis?Ce visează soacra ta, ce spune cartea de vis?
Ce poate visa o școală pentru un adult? Ce vor spune cărțile de vis?Ce poate visa o școală pentru un adult? Ce vor spune cărțile de vis?
Ceea ce prezice cartea de vis celor care au sarit într-un vis cu un parașutCeea ce prezice cartea de vis celor care au sarit într-un vis cu un parașut
De ce pot visa aceiași oameni?De ce pot visa aceiași oameni?
Fugiți într-un vis de la cineva în situații diferiteFugiți într-un vis de la cineva în situații diferite
Ce părere au păduchii despre interpretarea cărților de vis?Ce părere au păduchii despre interpretarea cărților de vis?
De ce să vezi într-un vis, să visezi focul sau să stingi o flacără, o carte de visDe ce să vezi într-un vis, să visezi focul sau să stingi o flacără, o carte de vis
Ce are visul iepurelui? Vise și interpretăriCe are visul iepurelui? Vise și interpretări
Interpretarea visului: Ce viseaza copilul?Interpretarea visului: Ce viseaza copilul?
Ce carne este visată: o prezentare generală a diferitelor cărți de visCe carne este visată: o prezentare generală a diferitelor cărți de vis
» » De ce pot bea vin roșu?
© 2021 amigdas.com