amigdas.com

Drogul "afal": instrucțiuni de utilizare, preț, recenzii ale bărbaților

Cum se face drogulOamenii din întreaga lume suferă de o asemenea boală ca prostatita. Cu o astfel de problemă, apar iritații puternice și dureri constante în abdomenul inferior, numărul de urgență de urinare crește. Este posibil să se oprească și să se vindece boala doar cu accesul în timp util la un specialist care va prescrie un tratament cuprinzător după examinare. Potrivit urologilor și pacienților, unul dintre cei mai eficienți agenți pentru tratamentul prostatitei este medicamentul homeopat "Afala".

Compoziție și acțiuni farmacologice

Reducerea edemului și a inflamației în glanda prostatică devine posibilă datorită acțiunii anticorpilor Antigen specific prostatei, 3 mg din care este inclus într-o singură tabletă din medicamentul "Afala". Excipienții sunt:

 • lactoză;
 • stearat de magneziu;
 • celuloză microcristalină.

Anticorpii de antigen specific prostatei sunt substanțe care sunt produse de celulele prostatei și au o origine proteică. Participă la procesele care apar în prostată, reglează creșterea celulelor stromale și diluează lichidul seminal. Potrivit medicilor, datorită acțiunii componentei sale principale, primirea medicamentului "Afala" contribuie la:

 1. Reducerea simptomelor inflamatorii ale prostatei.
 2. Normalizarea tonului uretrei.
 3. Îmbunătățirea urodinamicii.
 4. Conservarea activității sexuale.
 5. Împiedică creșterea adenomului de prostată.

În plus față de antiinflamatorii, analgezice și anti-edeme, "Afala" mărește activitatea antibioticelor și afectează pozitiv spermatogeneza.

Indicații pentru utilizare

Medicamentul "Afala" numit cu următoarele simptome și condiții:

 1. Când și cum să luați AfalaPentru a reduce sindromul de durere cu inflamație a prostatei.
 2. Ca parte a terapiei complexe pentru procesele inflamatorii cronice și acute ale prostatei.
 3. Pentru tumorile benigne din etapele 1 și 2.
 4. Cu dificultăți de urinare.
 5. Dacă există disconfort în perineu.
 6. Pentru a ușura urinarea cu proliferarea țesutului benign.

Compoziția medicamentului este mică concentrația componentelor active, prin urmare, pentru a obține un efect terapeutic, este necesar să aplicăm Afalou pentru o perioadă lungă de timp. Cel puțin două luni organismul trebuie să se adapteze la prezența lor și să înceapă să răspundă în mod adecvat. Prin urmare, primul ciclu de tratament durează, de obicei, nu mai puțin de trei până la cinci luni.

Contraindicații

Medicamentul "Afala" se referă la medicamente antiinflamatoare nesteroidiene și conține numai componente naturale, deci practic nu are restricții de utilizare. Există doar o serie de contraindicații:

 • intoleranță individuală la componentele medicamentului;
 • modificările necrotice ale prostatei care necesită intervenție chirurgicală;
 • maladii neoplasme ale glandei.

Instrucțiuni de utilizare

Efectele secundare ale medicamentuluiMedicamentul "Afalah" se eliberează în comprimate, care se recomandă să fie luate pe stomacul gol, dizolvându-se în cavitatea bucală.

În tratamentul prostatitei, medicamentul este luat într-o lună de două ori pe zi - dimineața și înainte de culcare.

Dacă Afalah este inclus în tratamentul complex al hiperplaziei benigne de prostată, cursul tratamentului trebuie să fie de cel puțin patru luni.

În cazul sindromului de durere severă și a tulburărilor disușice în primele câteva săptămâni, medicamentul poate fi luat de patru ori pe zi.

Potrivit recenziilor medicilor, tratamentul cu ajutorul remediei homeopate "Afala" poate fi repetat într-o lună până la patru luni. Faceți acest lucru numai la sfatul unui specialist.

Efecte secundare

Pacienții cu medicament "Afala" sunt bine tolerați și în majoritatea cazurilor nu produce efecte secundare. Cu toate acestea, cu admitere prelungită sau necontrolată, pot apărea următoarele simptome:

 • creșterea gazelor;
 • balonare;
 • constipație sau diaree;
 • greață sau vărsături;
 • dureri abdominale.

Apariția acestor simptome se datorează prezenței componentelor auxiliare în preparat, care pot determina condiții neplăcute în doze mari. Odată cu eliminarea recepției lui Afalah, vor dispărea singuri. Prin urmare, în revizuirile medicamentelor, experții recomandă să luați medicamentul numai strict în conformitate cu prescripția medicului.

Instrucțiuni speciale

Medicamentul "Afala" se recomandă cu prudență în cazul pacienților predispuși la reacții alergice la remedii homeopatice.

Deoarece în compoziția sa lactoza este inclusă, persoanele cu insuficiență congenitală de lactoză și galactosemie, precum și cu absorbție insuficientă a glucozei și lactozei, nu sunt recomandate să ia medicamentul.

Pregătirea "Afala": condiții de păstrare și preț

Termenul de valabilitate al comprimatelor atunci când sunt depozitate într-un loc uscat și întunecat este de trei ani. Acestea trebuie să fie ținute la îndemâna copiilor.

Vândut drogul în orice farmacie, unde îl poți cumpăra fără prescripție medicală. Prețul mediu pentru patruzeci de comprimate este de 195 de ruble. Costul unei sute de tablete, în medie, este de 245 de ruble.

"Afala" sau "Prostamol" - care este mai bine?

Ambele medicamente au atât feedback pozitiv cât și negativ din partea bărbaților și a profesioniștilor. Prin urmare, este imposibil să răspundem fără echivoc întrebării. Pentru comparație, trebuie studiate acțiunile farmacologice ale remediei homeopate "Prostamol".

"Prostamol"

Ce drog este cel mai bunDatorită acțiunii vasoprotective și antiandrogenice a medicamentului "Prastamol", simptomele inflamației prostatei eficient și rapid. Prostamolul este o fitopreparație, care include un extract din fructul de palmier al saberului fin de sabie. Ea are efecte antiproliferative, antiinflamatoare și anti-edeme asupra glandei.

Componentele active din concentrația maximă sunt prezente în plasma sanguină și încep să funcționeze în decurs de o oră și jumătate după administrarea medicamentului. Ca urmare, fenomenele dysuretice sunt eliminate, cantitatea de urină reziduală scade, edemele scad și crește urinarea.

Specialiștii prescriu primirea medicamentului pe bază individuală. Pentru un tratament de succes, este suficientă o capsulă pe zi după masă.

"Prostamol" este mai des folosit pentru a facilita. Nu este capabil să vindece complet hiperplazia prostatei. Prin urmare, este adesea prescris ca parte a terapiei complexe. Cel mai eficient tratament cu fitopreparate este cel puțin o lună. Totul depinde de starea pacientului. În unele cazuri, la două săptămâni după primul curs, un specialist numește un alt curs de tratament.

Avantajul "Prostamol" poate fi atribuit faptului că poate fi utilizat fără efecte secundare până la dispariția simptomelor neplăcute. El nu va vindeca adenomul prostatic, dar poate opri durerea și poate normaliza urinarea.

În unele cazuri, când se utilizează medicamentul pot apărea dureri abdominale, greață, arsuri la stomac sau reacții alergice sub formă de erupție cutanată și mâncărime.

"Prostamol" și "Afala" - comparație

Răspundeți la întrebarea că este mai bine - "Prostamol" sau "Afala" nu poate fi, deoarece ambele medicamente sunt homeopate, nu provoacă dependență și efecte secundare. Ei nu au aproape nici o contraindicație, deci sunt complet sigure.

Potrivit oamenilor, după un anumit timp de utilizare a acestor medicamente, semnele de prostatită dispar sub formă de durere, urinare frecventă, umflare. Dar există oponenți ai fitopreparatelor, care cred că au doar efectul placebo.

Judecând după recenzii, efectul medicamentului "Afala" și "Prostamol" este același. Dar prețul celui de-al doilea este foarte diferit. Pentru 60 de capsule de "Prostamol" va trebui să dea aproximativ 1200 de ruble. Prin urmare, dacă treceți de la cost, preferința este cel mai bine acordată "Afale".

Și totuși, este recomandabil să ascultați sfatul unui medic și al propriului organism, deoarece este individual în fiecare.

Recenzile pacienților despre medicamentul "Afala"

La mine primele simptome ale prostatitei au fost frecvente mocheispuskanija. La început am crezut că tocmai am răcit, dar a apărut o asemenea durere încât nu puteam să mă duc la toaletă. Am urcat pe Internet, unde, potrivit recenziilor și recomandărilor, am găsit drogul Afalah. Am băut-o timp de o săptămână. Primele trei zile nu au avut loc schimbări. Rezultatul a început să apară treptat în a patra zi de admitere. Acum, urinarea sa recuperat și nu există dureri. Beau două comprimate de două ori pe zi. Medicamentul este foarte bun.

Ce spun pacienții despre acest medicamentNu credeți pe cei care jură în răspunsurile lor la Afala! Acest medicament mi-a ajutat soțul. Prostatita lui a fost teribilă, dar, ca mulți bărbați, nu a mers la spital. Afalou a fost sfătuit în farmacie. Bătând literalmente jumătate dintr-un pachet, soțul la mine a devenit evident vesel. El are Urina a inceput si durerile au trecut. Despre prostatitis, a uitat sa se gandeasca mult timp. Abia recent am răcit și am început din nou aceleași semne. Și din nou acest medicament miraculos homeopatic ne-a ajutat. El a ajutat și fratele meu. Așa că încercați, nu veți regreta!

El a fost angajat în auto-medicație și a băut drogul de la prostatita "Afala". Cursul tratamentului meu era de două luni, dar nu era de folos. Numai a alergat la toaletă din ce în ce mai des. Am decis să merg la un specialist. Doctorul a spus că acest medicament nu are nici o bază de dovezi, astfel încât medicii nu sunt numiți. El a prescris Vitoprost și a fost prescris pentru a fi vindecat în termen de zece zile. Se compune din antibiotice și ma ajutat. Conform multor recenzii, aceasta ajută aproape toată lumea. Cred că Afaloo este cumpărat pentru că are un preț mic. Numai aici să simtă de la ea orice.

Acest medicament, tatăl meu, a băut aproximativ patru luni pentru a trata adenomul de prostată. Apoi a mers la examen, a primit examene PSA și ultrasunete. Doctorul a spus că totul este curat, dar trebuie să fie constant observat. Au trecut câteva luni, nu există probleme.

De droguri "Afalah" a fost beat acum trei ani, la sfatul unui urolog, după ce a răcit într-un râu rece. Totul a fost doar un singur curs. În acest an am stat mult timp pe pietricele ude și din nou m-am răcit. Deja a decis să fie tratat și nu în zadar - drogul a ajutat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este un test de sânge pentru psa: transcrierea și metoda de conducereCe este un test de sânge pentru psa: transcrierea și metoda de conducere
Alfa-blocante: medicamente eficiente pentru prostatitaAlfa-blocante: medicamente eficiente pentru prostatita
Tavanic antibiotic cu prostatită: instrucțiuni și recenziiTavanic antibiotic cu prostatită: instrucțiuni și recenzii
Inflamația glandei prostate la bărbați: boli și tratamentInflamația glandei prostate la bărbați: boli și tratament
Boli ale prostatei: simptomeBoli ale prostatei: simptome
Ecografia prostatei la bărbați: cum se procedează corectEcografia prostatei la bărbați: cum se procedează corect
Crema "sănătoasă" din prostatită: descriere și instrucțiuniCrema "sănătoasă" din prostatită: descriere și instrucțiuni
Simptomele bolii de prostată la bărbați și tratamentul cu medicamentele populareSimptomele bolii de prostată la bărbați și tratamentul cu medicamentele populare
Pregătirea pentru Cernilon: instrucțiuni de utilizare, analogi, recenzii ale bărbațilorPregătirea pentru Cernilon: instrucțiuni de utilizare, analogi, recenzii ale bărbaților
Tratamentul adenomului de prostată la bărbați cu medicamente: o listăTratamentul adenomului de prostată la bărbați cu medicamente: o listă
» » Drogul "afal": instrucțiuni de utilizare, preț, recenzii ale bărbaților
© 2021 amigdas.com