amigdas.com

Tribestan: instrucțiuni de utilizare, preț, recenzii

Descrierea tribestanului de droguriTribestan este o phytopreparație pentru îmbunătățirea potenței bărbaților. Acest medicament, în compoziția sa, are extracte de ancore de ierburi. Diverse decocții, extracte și tincturi din hamsie au fost folosite de secole în rețetele tratării populației bulgare și a altor naționalități balcanice. În 1980, proprietățile determinate empiric ale ancorelor au fost fundamentate științific în studiile realizate de oamenii de știință din cadrul Institutului de Cercetare al Industriei Chimice și farmaceutice. După aceea, bulgarii au înregistrat această marcă și au început să producă și să vândă extractul de ancoră sub forma unui medicament numit "Tribestan".

Tribestan: Informații generale

Acest medicament îmbunătățește potența, creșterea sintezei de testosteron, creșterea libidoului la bărbați și alți indicatori ai comportamentului sexual și a activității sexuale. Tribestan reduce semnele de menopauză sau castrare (de exemplu după îndepărtarea prostatei datorită prezenței unei tumori). Normalizează tensiunea nervoasă și supraexcitabilitate, ajută la lupta împotriva insomniei.

În plus față de tratamentul disfuncției erectile, medicamentul îmbunătățește semnificativ imunitatea, precum și rezistența organismului la efectele nocive ale mediului extern. De asemenea, Tribestan contribuie la o mai bună concepție. Luați în considerare compoziția medicamentului, instrucțiunile de utilizare, revizuirile, prețurile și o descriere a utilizării comprimatelor.

Farmacocinetica și farmacodinamica Tribestanului

Preparatul se face sub formă de tablete. Fiecare tabletă are o formă rotundă și este acoperită cu un strat special. Un pachet al acestui produs include 60 de comprimate, compoziția cărora este îmbogățită cu o varietate de extracte, ierburi și minerale. Principalul avantaj al Tribestan este extractul de ancore, care conține un volum de 250 mg într-un singur comprimat.

Compoziția și acțiunea tribestanului de droguriCompoziția opțională include astfel de substanțe:

 • Dioxid de siliciu.
 • Celuloză microcristalină.
 • Povidonă.
 • Talc.
 • Alcool polivinilic.
 • Stearat de magneziu.
 • Oxid de fier.
 • Gumă găurită.
 • Compoziția echilibrată a medicamentului garantează efectul său pozitiv.

Efectul medicamentului

Datorită micronutrienilor biologici, prepararea permite rapid a restabili puterea unui om. Ajută la sinteza testosteronului. În corpul unei femei în loc de testosteron, apare o sinteză a estrogenilor. În plus, acest instrument oferă astfel de acțiuni:

 • Ajută la vindecarea herpesului și a gripei;
 • distruge anumite microorganisme și bacterii patogene care se află în corpul oricărei persoane;
 • este un medicament puternic antiinflamator puternic;
 • scade nivelul de colesterol din sânge;
 • mărește nivelul de erecție și îmbunătățește probabilitatea de concepție;
 • îndepărtează puffiness;
 • diluează sângele și reduce riscul de tromboză;
 • luptă împotriva ciupercilor.

Există o explicație logică pentru o acțiune atât de vastă din Triebestan. Medicamentul pătrunde în celulele creierului și activează mecanismele de bază ale reglementării. Din acest motiv, acest medicament poate fi utilizat chiar și de către femei. Deși majoritatea recenziilor sunt scrise, de regulă, în numele bărbaților mulțumiți.

Un alt plus al Tribestanului este un efect pozitiv pronunțat în timpul tratamentului potenței, infertilității, precum și a mobilității îmbunătățite și a creșterii numărului de spermatozoizi. Un rezultat mai rapid poate fi obținut prin sportul suplimentar.

Caracteristicile recepției de la Tribestan

Cum se droghează tribestanulDupă cum sa menționat deja, principalul avantaj al acestui instrument este acțiunea mecanisme de reglementare, care sunt responsabile de producerea de hormoni sexuali la bărbați. După începerea utilizării, aproape toate recenziile bărbaților sunt pozitive. Și acest lucru este destul de logic. Deoarece, datorită normalizării hormonilor, există o îmbunătățire a potenței, atracția sexuală este rapid restaurată, iar contactul sexual devine mult mai lung.

În plus, acest medicament activează producția de spermatozoizi, în timp ce analogii de la Tribestan nu pot face față acestei sarcini. După începutul utilizării comprimatelor, bunăstarea generală a unei persoane se îmbunătățește, trece printr-o stare depresivă sau apatie, care apar pe fundalul impotentei sexuale. După o săptămână de aport, cantitatea de testosteron crește cu 40%, în timp ce numărul său nu depășește limita maximă. De asemenea, un plus de utilizare a comprimatelor este o reducere semnificativă a timpului în care corpul masculin trebuie să se refacă după orice exercițiu fizic (sexual sau atletic).

Poți În plus, luați Tribestan pentru:

 • creșterea stabilității fizice și psihologice;
 • restaurarea tonului general al unei persoane;
 • recuperare mai rapidă de la boală;
 • recuperare rapidă sub orice sarcină;
 • prevenirea aterosclerozei;
 • creșterea calității și cantității de spermă;
 • îmbunătățirea potenței;
 • libidoul crescut;
 • în timpul menopauzei la femei.

Tribestan: Instrucțiuni de utilizare

Instrucțiunile de utilizare sunt ușor de înțeles și ușor de înțeles. Trybestan trebuie aplicat oral simultan cu alimentele. Dacă există o recepție ratată, puteți utiliza un comprimat cu o gustare: o mână de nuci, o banană sau un sandwich. Dar nu trebuie să uităm că medicamentele care stimulează sinteza anumitor hormoni, chiar și fitoterapeutice, ar trebui utilizate numai după numirea unui medic.

Utilizarea standard a Tribestan este necesară pentru 1-2 capsule de trei ori pe zi, împreună cu mesele. Durata de aplicare poate fi de până la două luni. După fiecare curs, trebuie să faceți o pauză, pe care medicul o numește, luând în considerare rezultatul pozitiv obținut. De exemplu, judecând după recenzii, pentru a îmbunătăți tratamentul cu potența durează 30-45 de zile, iar în timpul infertilității poate ajunge la 3 luni.

de mai jos ia în considerare instrucțiunile de utilizare pentru fiecare caz specific.

 • Aplicarea tribestanului de droguriPentru a îmbunătăți potența, Tribestan se aplică la doza de două comprimate de trei ori pe zi timp de 2 luni.
 • Pentru întărirea generală a corpului, medicamentul este utilizat de un comprimat de trei ori pe zi pe tot parcursul anului. Dar în acest caz există un risc de exhaustivitate, deoarece în plus, este recomandat să se angajeze în exerciții sportive.
 • Pentru prevenirea aterosclerozei, medicamentul este consumat timp de 3 luni.
 • În timpul infertilității, cererea durează și 3 luni.

În timpul utilizării prelungite, este posibil ca, de exemplu, apariția greaței să aibă efecte secundare. În acest caz, trebuie să faceți o scurtă pauză sau reduceți dozajul. Supradozajul este posibil numai dacă se utilizează concomitent mai mult de 10 comprimate. În acest caz, există sângerări, greață severă și excitabilitate crescută. În acest caz, tractul gastrointestinal este spălat cu cărbune activat.

Prețul Tribestanului

Prețul acestui medicament este de aproximativ 2200 de ruble. În funcție de producător, prețul cel mai mic al medicamentului este de aproximativ 1700 de ruble pe pachet de 60 de tablete, iar prețul poate ajunge până la 2.500 de ruble. Un pachet este suficient pentru o lună de la recepție, în funcție de frecvența de utilizare și de destinație.

Tribestan: Analogi ai drogului

Pentru a îmbunătăți potența, există analogi ai preparării Tribestan. Toate aceste fonduri pentru bărbați pot fi cumpărate la farmacie. Utilizarea unor analogi este similară, dar impactul unora poate varia semnificativ. Da, și compoziția preparatelor este diferită.

Analogii medicamentelor nu pot fi întotdeauna identici, în unele cazuri chiar și auxiliarii minori pot schimba semnificativ efectul medicamentelor, așa că consultați un medic înainte de utilizare.

Pe piață există astfel de preparate:

 • Instrucțiuni pentru aplicarea tribestanuluiVitrum.
 • Supozitoare pentru utilizarea rectală a vitaprostului.
 • Tabletele Permixon.
 • Alpha - capsule absorbabile.
 • Sublanguage Renel.
 • Extracție Prostanorm.

opinii

Tribestan de droguri are trei domenii principale de aplicare - normalizarea funcției sexuale și tratamentul infertilității la femei și bărbați, tratamentul aterosclerozei, sporirea rezistenței și sporirea masei musculare la sportivi. Persoanele care au luat drogul pentru a atinge oricare dintre aceste obiective, oferă acestui instrument o caracteristică și un feedback corespunzător, ținând cont de rezultatul obținut. Pentru a fi mai convenabil, vom analiza comentariile despre drog, lăsate de persoanele care au luat Tribestan în scopuri diferite, separat.

Deci, aproape toate recenziile despre medicamentul lăsat de persoanele care au luat pastile pentru scăderea colesterolului sunt pozitive. Atât femeile, cât și bărbații au raportat în revizuiri normalizarea indicatorilor de laborator și îmbunătățirea bunăstării generale. În acest caz, remediul are feedback pozitiv din partea persoanelor care au luat Tribestan pentru tratamentul depresiei severe, letargiei și oboselii.

Feedback pentru femei

Comentariile destul de bune despre droguri au fost lăsate de femeile care au luat Tribestan pentru normalizarea ciclului lunar, de la prima până la a 15-a zi a fiecărui ciclu. Multe femei indică efectul excelent al utilizării medicamentului, exprimat în recuperarea menstruației normale, normale. Și femeile au observat o creștere a dorinței sexuale, precum și o mai bună calitate a contactului sexual.

Femeile care au luat medicamentul pentru a elimina sindromul de menopauză, scriu despre recenziile mixte Tribestan. Aproximativ 2/3 din femeile indicate creșterea dorinței sexuale, îmbunătățirea stării generale, scăderea severității și numărului mareelor, normalizarea contactului intim (fără uscăciunea vaginală), precum și reducerea stărilor depresive. Dar aproximativ 1/3 dintre femei au scris comentarii negative despre medicament, deoarece nu au putut ajuta Trybestan să elimine apariția sindromului menopauzal. În acest caz, este imposibil să se dea vreo garanție, deoarece punctul culminant trece individual și depinde de caracteristicile organismului femeii în ansamblu.

Raportul oamenilor

Bărbații care au folosit medicamentul pentru concepție, de regulă, sunt mulțumiți de rezultat, deoarece partenerii au reușit să conceapă. Din acest motiv, cea mai mare parte a răspunsurilor despre bărbați Tribestan, care se referă la capacitatea sa de a trata infertilitatea - este pozitivă. Bărbații au arătat creșterea erecției și libidoului, precum și îmbunătățirea calității spermatozoizilor, fapt demonstrat de testele de laborator (spermograma). De asemenea, de regulă, sunt scrise recenzii pozitive despre drog și acei bărbați care au utilizat Tribestan pentru a îmbunătăți rezistența globală a organismului și a crește potența. Sub influența medicamentului, funcția sexuală este în general intensificată și există o creștere a puterii.

Comentariile sportivilor

Cum să luați în mod corespunzător tribestanDar sportivii scriu recenzii mixte - există variații de la entuziasm la extrem de negativi. Pur și simplu sportivii folosesc Tribestan pentru intensitatea antrenamentului și creșterea încărcăturii, precum și pentru construirea masei musculare.

Aproximativ 80% dintre bărbați indică faptul că efectul Tribestan este, și este exprimat în creșterea rezistenței, o creștere de putere, capacitatea de a exercita zilnic și pentru o lungă perioadă de timp, și în creșterea potență. Dar aici este greutatea relativă a răspunsurilor sunt diferite, după cum mulți spun că există medicamente mai ieftine și mai eficiente.

În cele din urmă, aș dori să spun că, cu orice probleme de natură masculină, înainte de a începe să utilizați orice medicamente, trebuie să vă adresați întotdeauna unui medic. Întrucât numai el va putea să recomande tratamentul cel mai adecvat și să prescrie dozajul unei anumite remedii.

Foarte mulțumit de rezultatul obținut de Tribestan. De droguri este natural, și un rezultat atât de lung și bun, pentru a fi sincer nu ma asteptam. Dar un an a trecut de la sfârșitul tratamentului și în ceea ce privește sexul, totul este minunat.

Un produs excelent, un prieten recomandat, de a stabili o relație intimă cu soția lui. Am venit, de fapt, a doua luna de miere. Eu însumi nu m-am așteptat la așa ceva în anii mei.

Pentru mine 34 de ani, iar medicul a diagnosticat deja o prostatită. Am deja 6 luni de tratament cu Tribestane, de asemenea iau vitamine. În toate analizele s-au înregistrat îmbunătățiri și, în termeni intim, a devenit și mai bine.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Medicamentele din farmacie care cresc testosteronul la bărbațiMedicamentele din farmacie care cresc testosteronul la bărbați
Care este mai bine să cumperi un rău pentru creșterea potenței la bărbațiCare este mai bine să cumperi un rău pentru creșterea potenței la bărbați
Yarsagumba: instrucțiuni, contraindicații și opiniile mediculuiYarsagumba: instrucțiuni, contraindicații și opiniile medicului
Laveron pentru bărbați: manual de instrucțiuni, preț și recenziiLaveron pentru bărbați: manual de instrucțiuni, preț și recenzii
Libido la bărbați: ceea ce este și cum să-l îmbunătățeascăLibido la bărbați: ceea ce este și cum să-l îmbunătățească
Norma testosteronului hormonal la bărbați în funcție de vârstăNorma testosteronului hormonal la bărbați în funcție de vârstă
Verona: comprimate pentru întreaga viață a bărbaților și a femeilor. opiniiVerona: comprimate pentru întreaga viață a bărbaților și a femeilor. opinii
Instrucțiuni pentru utilizarea capsulelor "spolan": recenzii, preturi, produse similareInstrucțiuni pentru utilizarea capsulelor "spolan": recenzii, preturi, produse similare
Testogenon: instrucțiuni de utilizare, analogi, preț și recenziiTestogenon: instrucțiuni de utilizare, analogi, preț și recenzii
Cum de a crește testosteronul la un bărbat în mod naturalCum de a crește testosteronul la un bărbat în mod natural
» » Tribestan: instrucțiuni de utilizare, preț, recenzii
© 2021 amigdas.com