amigdas.com

Sfaturi despre cum să obișnuiți un câine la toaletă pe stradă

Instruirea câinilorFiecare crescător de cîine novice trebuie să cunoască tehnica și ordinea pregătirii catelului pentru a merge la toaleta de pe stradă. Atunci când un catel mic apare în casă, există multe dificultăți și probleme cu predarea lui la tavă și de a merge la toaletă pe stradă. În primele zile, când catelul nu a uitat separarea de părinți, este necesar să-l înconjurăm cu grijă și înțelegere.

La început, nu este necesar să se grăbească să meargă un câine. Lasă câinele să se obișnuiască cu noua casă și cu proprietarul. Puppy ar trebui să-și simtă mâinile cât mai des posibil. El nu va mai fi frică de noii oameni care îl înconjoară și, după ce îl obișnuiești pe câine în casă, îl poți duce la plimbare.

Cum să înveți un cățel să meargă la toaletă

Casa toaletă

Animale de companie preferate acasă: ce să faci mai întâi?

 1. Puii joacă acasăEste necesar să înlăturați toate covoarele și covoarele, deoarece dacă câinele începe să se răzbună pe covoare, proprietarii se pot sufoca din acest miros. Dacă nu scoateți scaunul în timp, mirosul se va răspândi în întregul apartament.
 2. Puteți începe să predați cu șervețele medicale de unică folosință pentru câini.
 3. Organizați un loc special pentru toaletă. O tavă este un dispozitiv special cu o plasă și un palet. Tava este umplută cu o umplutură specială, care absoarbe repede "scaunul" și mirosul. În loc de umplutură, puteți așeza șervețelele și schimbați întotdeauna după fiecare călătorie în toaletă.
 4. Cum să înveți un câine să meargă la toaletă pentru câiniOrganizați un covoraș separat pentru dormit și pentru un loc de mâncare, astfel încât catelul să împărtășească exact locul în care mănâncă, doarme și face față sărăciei.
 5. Curățarea în apartament trebuie să fie obligatorie de 2 ori pe zi.
 6. O condiție obligatorie după achiziționarea unui animal de companie este vaccinarea. După vaccinare, bebelușul trebuie să stea în carantină înainte de a ieși pe stradă. Nu puteți merge pe câine fără vaccinare imediat după vaccinare.
 7. Utilizați un spray special pentru a merge la toaletă. Acest remediu miroase rău, dar dispare repede.

Acțiuni obligatorii înainte de începerea instruirii câinelui la toaleta de pe stradă

Puppy pe iarbăNu uitati, catelusul este obisnuit cu toaleta dificil și răbdător proces. Dacă câinele nu poate învăța să meargă la un loc sau să meargă la toaleta de pe stradă, înseamnă că toată vina este lipsa de experiență a proprietarului.

Predarea la toaletă durează între 8 și 12 luni. Plimbarea trebuie să fie productivă și consumatoare de timp. Este mai bine să înveți un animal de companie să meargă dintr-o dată la un anumit loc decât să seceră fructele leneții sale în viitor.

Înainte de a începe să scoateți cățelușul:

 1. Este necesar să se facă o serie de vaccinări preventive.
 2. Asigurați-vă că bebelușul este absolut sănătos.
 3. A trecut suficient timp pentru păstrarea carantinei.
 4. Catelul este deja obișnuit să meargă la toaletă acasă.

Învățăm puii să meargă la toaletă pe stradăZăpada puiilor mici durează ore. Câinii mari au nevoie de 1 până la 3 ore pentru a pierde energia sau o oră de 3 ori pe zi.

Dacă înainte de asta ați folosit un scutec medical prima dată ar trebui să fie luate pe stradă. Un șervețel special se răspândește într-un anumit loc și catelul este adus. Câinele simte un miros familiar și se confruntă cu sărăcia.

Cum să înveți un cățel la toaletă pe stradă

Pentru a începe să obișnuiască câinele pe stradă, proprietarul ar trebui să fie acasă tot timpul. Puteți să faceți o vacanță. Vor dura două săptămâni pentru un program bidimensional de plimbări, astfel încât câinele să înțeleagă ce vor de la ea.

Programați ziua:

 • Câine și hârtie igienicăÎn dimineața sa trezit - faceți o plimbare.
 • Am ieșit la plimbare.
 • Sniffs podea și nu găsește un loc - rapid la stradă.
 • Pranzul este o plimbare.
 • A mâncat - mersul obligatoriu.
 • Jucat - du-te la o plimbare.
 • Ceva a fost frică - duceți-vă la stradă.
 • Dined - plimbați-vă în aerul curat.
 • Înainte de a merge la culcare - de a merge.

Câine labrador pe stradăAsigurați-vă că ați luat plumb, că catelul era aproape. Prima dată cu un catel este necesar să meargă de până la 10 ori pe zi. De la prima plimbare, obișnuiți animalul să meargă la toaletă pentru un singur loc, această tehnică dezvoltă un sentiment de disciplină la câine.

După fiecare exercițiu de succes încuraja animal de companie, astfel încât el va fi mai fericit să-și facă afacerea. Nu vă grăbiți să faceți o plimbare și lăsați copilul să se miște. Lasă catelul să recunoască cartierul. Vă puteți gândi echipă specială, astfel încât câinele să știe ce vrei de la el, de exemplu: "Toaletă" sau "Fă-o". În timp ce catelul crește, timpul de mers pe jos poate fi redus la 6 ori, apoi la 4.

Plimbând un câine adult

Dacă ați avut o șansă și ați cumpărat un câine adult, sunteți un cynolog sau o extremă.

Obișnuiți un câine adult cu o toaletă pe stradăObișnuința cu toaleta unui câine adult necesită mai puțin timp și efort, deoarece animalul deja înțelege totul și învață rapid lucruri noi. Pentru un câine adult, nu este nevoie să cumpărați scutece speciale sau să faceți un colț separat în apartament. Este necesar la o dată obișnuiți cu strada, în caz contrar câinele își va aminti toaleta în casă și apoi va fi mai greu să-l obișnuiești pentru a satisface nevoile din curte.

Un câine adult are, de asemenea, nevoie laudă și încurajarea dulciurilor după toaletă. Joaca-te cu animalul de companie mai mult.

Sfaturi:

 • Câine adulți acasăÎn cazul în care animalul dvs. de companie se lipeste în locuri diferite - răspândirea coji de citrice, câinii nu le place mirosul de grapefruit, portocale, lamaie.
 • Alcoolul amoniac va face un cățeluș să meargă la toaletă oriunde este.
 • Dacă animalul nu învață să meargă la locul potrivit, pune ziarul unde nu are nevoie de obicei și apoi îl transferă într-un colț special desemnat. Câinii simt mirosul bine și vor merge la toaletă, acolo unde este necesar.
 • Câine și o băltoacă pe podea în casăLăudați mai mult animalul de companie.
 • Aveți suficientă răbdare. Câinii iubesc proprietarii de afaceri calificați.
 • Evitați zonele zgomotoase, astfel încât catelul să nu fie distras de sunetele străine.
 • Nu poți să-l cercetezi pentru fiecare vină!
 • Nu învingeți câinele în nici un caz!
 • Nu-l certați pe cățeluș dacă nu observați imediat o băltoacă. Încă nu înțelege motivul starea ta proastă.
 • Încercați să mergeți câinele în același timp - aceasta este cheia succesului rapid.

Amintiți-vă că un animal nu este un robot, ci are nevoie de el însuși atenție și răbdare. Puppy, ca un copil, ar trebui să știe că are nevoie de un maestru. Arătați îngrijire și arătați că vă iubești copilul și că el va face reciproc.

Acum știi cum să-l obișnuiești pe stradă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să pregătești un câine acasăCum să pregătești un câine acasă
Cum să înveți un pisoi să meargă la tavăCum să înveți un pisoi să meargă la tavă
Cum să predați cățelului gulerul și lesa?Cum să predați cățelului gulerul și lesa?
Cum să înveți un câine comanda `da o laba`Cum să înveți un câine comanda `da o laba`
Cum să educați în mod corespunzător un catelus timp de până la un anCum să educați în mod corespunzător un catelus timp de până la un an
Cum să înveți un câine comanda `voce`Cum să înveți un câine comanda `voce`
Cum să înveți un cățel la toaletă: în apartament și pe stradăCum să înveți un cățel la toaletă: în apartament și pe stradă
Cum să înțărcați câinii să scrie acasă? Reguli de bazăCum să înțărcați câinii să scrie acasă? Reguli de bază
Cum să înveți câinele comenzile de bază acasă?Cum să înveți câinele comenzile de bază acasă?
Cum să înveți un cățel să meargă la un scutec specialCum să înveți un cățel să meargă la un scutec special
» » Sfaturi despre cum să obișnuiți un câine la toaletă pe stradă
© 2021 amigdas.com