amigdas.com

Pătrunde: descriere, aplicare, sfaturi privind alegerea

Instrument de măsurareSuportul din metal metalic este compus din două rigle, conectate unul cu celălalt printr-un unghi drept. Se utilizează cu contururile de linii drepte perpendiculare pe diferitele linii de pe perete. Acest instrument vă permite să desenați nu numai o linie dreaptă, ci și orice unghi de înclinare. Verifică precizia colțurilor.

descriere

Există mai multe tipuri de unghiuri, în funcție de aplicație:

 • UG - dreptunghiurile sunt plane. Pătrările cu plăci plate metalice diferă în lățime și grosime. Aplicată cu toate tipurile constructie. Fără un astfel de instrument, un lăcătuș, dulgher, miller, turner nu se poate descurca.
 • Colțul UW are o bază largă. O parte este formată dintr-un profil în formă de T, cealaltă este plat, sunt conectate printr-un unghi drept.
 • SFM - verificare calico-goniometrică. Sunt folosite pentru măsurarea exactă a produselor finite, a pieselor, a structurilor. Măsurarea exactă în ecografie

Lemn și plastic sunt potrivite numai pentru tamplarie.

Utilizarea lăcătușului de metal

Cum să utilizați un pătratSe utilizează în toate lucrările de construcție și instalare, în producția de structuri, dispozitive, dispozitive, mașini, în lucrări de asamblare și montaj legate de marcarea progresivă a pieselor. În laboratoarele unde sunt necesare măsurători exacte. Murdar, dulgher nu poate face fără un pătrat. Instrumentul este utilizat atât pentru lucrări interne, cât și pentru lucrări la scară largă. Nici o construcție, mecanismele de producție, industria metalică, de la atelier la fabrici mari și ateliere, nu pot face fără un dispozitiv de măsurare.

Cerere de construcție

 • la execuții de sudare, soluții constructive, în timpul procesului de lipire;
 • la tăierea blocurilor de beton;
 • la instalarea blocurilor preparate, verificarea produselor;
 • când se ridică case, structuri, care se montează pe pardoseală, trotuare și diverse momente de lucru.

Pietrele metalice cu călcâi larg (USH) sunt utilizate în inginerie mecanică, strunjire, frezare. Prin acest dispozitiv verifica precizia mașinilor mecanizate, conectarea pieselor, dispozitivele de fixare, atunci când aveți nevoie de o precizie garantată a împerecherii, calibrarea pieselor localizate reciproc, mecanismele de mișcare.

Verificarea locală - sunt utilizate în principal ca un control în departamentele de control tehnic, în laboratoare de evaluare a calității, unde aceștia efectuează certificarea. Colțurile locale de calibrare sunt utilizate în producția de serie pentru a verifica unghiul drept. Astfel de instrumente sunt utilizate în domeniul lăcătușului, asamblării, construcției, sferelor de lucru de măcinare.

Colt metalic combinat

Pătratul comun este utilizat pe scară largă, are marcaj pe două fețe. Acest design vă permite să măsurați, să monitorizați orice unghiuri. Acest mecanism are un nivel de bule încorporat, are avantaje față de utilizator:

 • marcarea unghiurilor externe și interne;
 • o gamă largă de măsurători de la 20 la 170 de grade;
 • vă permite să vedeți mai multe unghiuri în același timp;
 • puteți combina diferite poziții;
 • ușor de asamblat și dezasamblat.

Cum de a alege un colț de metal

Opțiune unghiularăAlegem un instrument pentru un serviciu de lungă durată. Construiți mai bine metalul. Când alegeți să acordați atenție unghiului, puteți verifica frunze format A4. Alegem că diviziile dimensionale au fost loviți, vopselele s-au șters rapid.

Este mai convenabil să folosiți un instrument cu aplicarea diviziunilor de măsurare cu o scală dublă. Mânerul este fabricat din același material, dar poate fi completat de alte materiale. De obicei mânerul este realizat cu inserții de cauciuc pe o construcție din metal sau plastic.

Există multe varietăți de accesorii metalice. Este mic și mare, alege în funcție de destinație. Modele cu un element de nivel sunt produse, indicatorul de nivel este introdus într-una din planuri, ușor de utilizat, verifică simultan unghiul și nivelul suprafeței.

Pătrările sunt împărțite în funcție de clasa de precizie, sunt produse trei clase: 0-1.2. Denumirea este O, cea mai precisă.

UE 100 * 60 Cl.1 poate fi descifrat după cum urmează: vârful de calibrare are dimensiunea de 100 mm la 60 mm, clasa de precizie nr. 1. Instrumentul de măsurare este marcat.

Colțurile metalice sunt pregătite din:

 1. oțel din aliaj de oțel;
 2. oțel cimentat;
 3. oțel carbon.

Prețul colțului depinde de din costul material.

Colțurile metalice diferă nu numai în planuri, ci și în valorile unghiurilor în grade 45, 60, 90, 129, 30, 120. Valorile rămase ale unghiurilor sunt realizate de variantele șablonului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se testează o diodă zener și un regulator de tensiune cu un multimetruCum se testează o diodă zener și un regulator de tensiune cu un multimetru
Plăci de pliere: cum să o utilizați în mod corespunzătorPlăci de pliere: cum să o utilizați în mod corespunzător
Colțar de colț cu mâinile tale pentru sudareColțar de colț cu mâinile tale pentru sudare
Colțuri pentru plăci - rezistența și designul suprafețelor din baieColțuri pentru plăci - rezistența și designul suprafețelor din baie
Cum să tăiați în mod corespunzător plafonul placând cu propriile mâiniCum să tăiați în mod corespunzător plafonul placând cu propriile mâini
Proprietatea și scopul plăcii de verificare și de marcare a granituluiProprietatea și scopul plăcii de verificare și de marcare a granitului
Unelte de strunjire pentru metal: soiuri și scopuriUnelte de strunjire pentru metal: soiuri și scopuri
Tonometria ochiului: măsurarea presiunii de către tonometrul MaklakovTonometria ochiului: măsurarea presiunii de către tonometrul Maklakov
Colț perforat: scopul, tipurile și baza de instalareColț perforat: scopul, tipurile și baza de instalare
Suportul de fixare consolidat: avantaje și alegereSuportul de fixare consolidat: avantaje și alegere
» » Pătrunde: descriere, aplicare, sfaturi privind alegerea
© 2021 amigdas.com