amigdas.com

Varietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturi

Rase de câiniÎn lumea modernă a câinilor o mare varietate. O varietate de rase de câini permite crescătorilor de câini să dezvolte un fel sau altul de vânătoare sau abilități de serviciu. Vânătoare, păstori, decorativi și oficiali - toate rasele sunt importante

pentru om.

Atunci când alegeți o rasă pentru achiziție, este necesar să luați în considerare aceste nevoi:

 • Varietate de rase de câinimărimea - nu fiecare câine se va simți confortabil într-un apartament oraș;
 • caracterul - trebuie să luați în considerare tipul de caracter al animalului de companie;
 • numirea - serviciu sau câine decorativ ar trebui să fie în casa ta;
 • tipul de lana - animalul cu parul lung sau cu parul neted - rasele de caini cu fotografii si nume pot fi vizualizate pe Internet.

Rase de vanatoare

Vânătoarea este un eveniment periculos și, într-o oarecare măsură, periculoasă. Pentru vânătoarea de succes, totul este important - auto-pregătire a unui vânător, echipament excelent, muniție fină. Dar pentru ca vânătoarea să treacă fără pierderea prazii, aveți nevoie de un asistent fidel și credincios.

Spanielul.

Câini de diferite tipuriSpaniolii sunt de mai multe tipuri. Caracteristicile acestei rase sunt că spanielul este frumos extracte din apă joc podbituyu, și, de asemenea, pot urmări pradă pe traseu.

Aspectul spanielului este destul de tipic pentru această rasă. Urechi lungi, un trunchi unic, labe mici și o coadă scurtă sunt semnele principale ale unui spaniel. Spaniel neînduplecat. El mănâncă orice mâncare, sănătatea lui este bună și caracterul său este frumos. Singura condiție în conținutul spanielului: acest câine pierde uneori un sentiment de proporție în nutriție, astfel încât spanielii sunt adesea predispuși la obezitate.

În mediul urban, spaniolii lucrează în detașamente cinologice, ajutând poliția să neutralizeze dispozitivele explozive și să elimine drogurile.

Dachshund.

Dachshund este un cheag de energie plin de viață. Această rasă este foarte veche. Dachshund-urile sunt destinate pentru urmărirea fiarei în urlete și pasaje subterane.

În exterior, teckhound-urile au un aspect incomparabil. Un corp lung, un nas ciudat lung, picioare scurte, strâmbe, urechi lungi și o coadă lungă. Culoare negru - bronz și maro auriu. În funcție de tipul de lână, se deosebesc speciile de păr cu părul fără fir, cu părul cu sârmă și cu păr lung de rasă.

Caracterul lui Dachshund. Ea iubește societatea oamenilor. O caracteristică caracteristică a conținutului este că dachshundii seamănă cu orice tip de cavități. Prin urmare, crescătorii de câini, în special pentru teckel, au pus jachete cu mâneci lungi, astfel încât teckhound-ul să poată intra și să doarmă liniștit în această "gaură".

Fox Terrier.

Rase de câiniFox Terrier nu este doar un "cheag de energie". Acesta este un glonț. Lightning, energic, fără compromisuri, fox terrier este un excelent vânător. Se utilizează pentru traul, pentru urmărirea pe traseu. În cazul în care casa are un terrier de vulpe, atunci puteți uita de somn calm liniștit. Fox Terrier este necesar să supuneți sarcini serioase zilnic, astfel încât câinele obosit. O vulpe plictisită va căuta divertisment în casa lui, pe site. Deci, poate strica proprietatea proprietarului și a ordona nervii.

Cea mai bună ocupație pentru un terrier de vulpi este vânătoarea. Deci, dacă viața proprietarului nu este legată de acest hobby, este mai bine să ai un alt câine.

Câini de rasă

Pietrele de serviciu sunt destinate activităților de securitate, escortelor, căutării articolelor și detectării obiectelor interzise în bagajele și bagajele de mână ale pasagerilor. Ratele de servicii diferă:

 • Snoop;
 • agenți de pază;
 • de însoțire;
 • salvamari;

Păstorul german

Diferite tipuri de câiniEste o hrănire de sânge de neegalat. Câinii din această rasă sunt obișnuiți să lucreze în poliție și în forțele armate. Cynologii iau notă de capacitatea de muncă indecisă a ciobanului german. În plus, acești câini sunt pretențioși în întreținerea lor: ei mănâncă alimente și nu au nevoie de condiții speciale. Lana lor este groasă și densă, nu se tem de îngheț. Păstorul german poate fi păstrat într-o cușcă în aer liber, chiar și în timpul iernii severe, a lor capacitatea de lucru va fi excelentă. Pentru a păstra un astfel de câine, aveți nevoie de abilități pentru a lucra cu câini de rase de serviciu. Într-un alt caz, te poți referi la ajutorul unui cynologist.

Ciobănesc caucazian

Această rasă a fost folosită pentru protecție timp de secole. În munții Caucazului, principala problemă și pericol erau pachetele de lupi, care nu se opreau să mănânce oile pășunate fără cusur. Pentru protecția împotriva lupilor, oamenii au folosit acești câini puternici. Păstorul caucazian este un păr foarte dens. Gâtul animalului este protejat de un strat special de grăsime. Este groasă și elastică. Această caracteristică protejează câinele de colții lupilor, care nu permite rănirea unor organe importante. Urechile ciobăneștilor caucazieni sunt oprite încă din copilărie. Acest lucru previne leziunile lor și leziunile întregului animal, în timpul luptelor cu inamicul.

Și în prezent, instinctul acestor câini este foarte bine dezvoltat și manifestat uneori în viața de zi cu zi. De exemplu, acesti caini sunt foarte pasionati de dealuri si incearca pe site-ul lor, sa urce la puncte de vedere inalte - fie ca este vorba de o cabina sau de o alta structura. În cazul în care caucazianul decide că ușa este mai departe decât fereastra, și este necesar să părăsiți casa cât mai curând posibil, câinele va sări de pe fereastră.

Este necesar să se avertizeze că ciobanul caucazian este un animal puternic și puternic. Pentru a educa un astfel de câine necesită abilitățile de a lucra cu câini sau abilitatea de a ridica un catel cu ajutorul unui cnolog.

Giurgiu Schnauzer

Câini și rasele lorAcesta este numele celui mai mare schnauzer. Alte tipuri de schnauzeri sunt decorative.

Giurgiu Schnauzer - puternic și inteligent câine. Ele au fost folosite în principal pentru a proteja proprietatea. Aspectul câinelui este destul de frumos - un bot pătrat, cu o barbă și mustață vizibile, o coadă scurtă, un corp puternic, picioarele de lungime obișnuită. Urechile și coada sunt oprite la puppyhood. Ginecologii sunt ascultători și adecvați. Cu o educație adecvată, veți obține un câine excelent - un tovarăș, care va proteja și va ușura plictiseala și singurătatea. Acești câini pot fi folosiți într-un vagon și nu pot fi transportați încărcături grele sau cărucioare pentru copii. Pe scurt, schnauzerul este un prieten loial, un apărător și un asistent de încredere al omului.

Pedichiura rizenschnauzer va deveni un ornament al familiei și protecția gospodăriei.

Akita - Inu

Este greu de spus, decorativ este o rasa, sau oficial. Toți câinii din Akita Inu sunt mari, puternici și serioși. Akita - Inu retras în Japonia. Acestea sunt considerate tezaurul național al culturii naționale japoneze.

Este temperamental, dar, în același timp, animalele flegmatice. Ei aleg un singur maestru și pe parcursul întregii vieți a grijii și iubirii numai de el. Alți membri ai familiei sunt, de asemenea, interesați de Akita, dar prioritatea în educație este dată unei singure persoane. Akita Inu nu-i place familiaritatea. Sunt rezonabile și au o memorie excelentă. Există o convingere că Akita Inu își poate aminti mama și primul ei maestru.

Există două soiuri de Akita Inu - american și japonez. Diferențele de culoare - "americanii" au permis orice culoare a blănii, în timp ce japonezii recunosc doar o culoare roșie aprinsă. De asemenea, specia americană a rasei poate avea o mască neagră pe fața ei.

Tipul japonez de mască neagră consideră o scuză pentru descalificare. Stânca americană este mai masivă, cu un os mare și capul unui "american" seamănă cu un urs. Speciile japoneze de Akita Inu au un cap asemănător cu o vulpe.

În funcție de tipul de lână, se disting două tipuri: persoanele cu păr scurt și cu păr lung. Persoanele cu parul lung nu au permisiunea de a participa la emisiuni. În caracter, părul lung nu diferă de frații lor cu păr scurt.

Doberman.

Câini, rase, specii și diversitatea acestoraDoberman - născută gardă. El are un fler ascuțit. Energia inepuizabilă a lui Dobermann îl face energică și neobosită. Doberman este destul de brutal. Un corp scurt, forme grațioase și o creștere ridicată îl fac pe Doberman un câine atractiv. Lâna scurtă Doberman nu necesită îngrijire specială, este suficient să o ștergeți cu o perie o dată pe zi și să o spălați cu murdărire.

Doberman - un câine serios și trebuie să o educați în austeritate și dragoste.

Câini decorative de câine

La speciile ornamentale sunt toți câinii care nu sunt utilizați pentru protecție și vânătoare. Câini decorative locuitorii orașelor mari, adesea, acesti caini sunt de dimensiuni mici, ceea ce face continutul lor in apartament confortabil pentru proprietari si confortabil pentru animalele insisi.

Diferențele câinilor decorativi:

 • dimensiune;
 • caracter;
 • tipul de lână;

Bulldog englezesc.

Acesta este un câine impresionant, puternic, dar scurt. Vederea unui buldog englez este foarte feroce. Dar caracterul câinelui este foarte vesel. Îi place să joace foarte mult. Ei iubesc copiii și se ocupă de ei. Acest animal de companie va deveni membru loial al familiei. Ei au un caracter dificil. Educație bulldog engleză trebuie să fie stricte și rigide. Pedeapsa fizică nu este permisă.

Buldogul englez are nevoie de o mână solidă. Cel mai bine este să îi încredințezi educația unui cnolog cu experiență.

Câini de câine și varietatea lorAffen Pinscher. Este uneori numit "pinscher de maimuță", pentru similitudinea chipului său față de maimuță. Acest câine nu va lăsa proprietarii să se plictisească, umplând casa cu lătrat sonor și mișcare.

Affen - Pinscher, deși mic, creșterea nu este mai mare de 30 cm, dar este diferită de încrederea și încrederea în sine. Nu-i place când lucrurile lui sunt luate de altcineva. Despre această caracteristică trebuie să cunoașteți toți membrii familiei - atât adulți, cât și copii. Affen Pinscher se potrivește perfect rolului de paznic. El este capabil să protejeze gazdele și fără frică graba la inamic, uneori depășind dimensiunea sa.

Nu este dificil să menții un afin-pincher. Lâna rigidă trebuie pieptată în mod regulat. Poate fi tăiat, dar nu poți face prea scurt. Acest câine va fi prieten cu alte animale de companie. Caracterul său frumos îl va face pe afin-pincher un favorit al întregii case.

Toy Terrier.

Miniatura și elegantul, terrierul pentru jucării este ideal pentru cei care au o mare dorință de a avea un câine acasă, dar nu au nici timpul, nici spațiul mare pentru el. Acest caine arata ca o jucarie. Mâinile elegante, botul fermecător și urechile sensibile lipicioase. Toy - Terrier nu va lăsa indiferent pe nimeni care îl va întâlni pe drum. Mersul său este ușor și grațios, de departe este vizibil și îi oferă animalului un aspect aristocratic important.

Caracterul terrierului de jucărie este coleric. ei energic, vesel, vesel și fervent. Alegerea unui favorit al unuia dintre proprietari, că - terrierul va deveni partenerul său credincios și va proteja de toată lumea. Sunt suspicioși față de străini. Unii câini sunt capricioși și neascultători. Dar totul depinde de educație.

În conținutul jucăriilor terrierii sunt nemiloși. În lipsa proprietarului, ei pot face treburile lor ude pe un scutec special fabricat sau într-o tavă. Există tip de jucărie cu părul lung și cu părul neted.

Cățeluș minunatchihuahua. Cea mai mică rasă de câini din lume. Reprezentanții acestei rase sunt infinit dedicați stăpânului lor, ele sunt elegante, fragile și delicate. Este necesar să le tratezi cu mare grijă. Ei pot cădea dintr-un pat, o masă sau scaun, oasele lor sunt foarte fragile, astfel de căderi se pot transforma în fracturi grave.

Acești câini sunt foarte singuratici. Cu o întreținere corespunzătoare, animalul poate trăi între 18 și 20 de ani. Foarte neînfricat. Pe o plimbare, capabili să latreze și chiar atacă animale mult mai mari decât ei înșiși. Este necesar să le purtați pe o leșie, deoarece alți câini pot lua o chihuahua pentru un șobolan și o muscatura gravă. E câinele unui stăpân. Nu le plac copiii. Nu începe un Chihuahua dacă vârsta copiilor este mai mică de opt ani. Sunt cunoscute două tipuri de rase: cu parul lung și cu părul neted.

Yorkshire Terrier.

Acesta este cel mai sociabil, energic și afectuos, din roci decorative. Are un caracter minunat, este inteligent, vesel și sociabil.

Aceste animale de companie pot fi instruite în echipe. Yorkie este foarte receptivă la instruire. Puteți lucra împreună cu el pe site, sub supravegherea unui cnolog cu experiență. Acest lucru va permite animalelor de companie să socializeze.

Această rasă are o anumită duritate. Poate că nu vrea să urmeze această comandă a comandantului. Din acest motiv, sunt foarte obișnuiți cu o toaletă acasă - un scutec.

Câinii de orice rasă au nevoie de un respect pentru ei. Educația adecvată, socializarea câinelui, permite unei persoane să facă armonioasă viața câinelui în familie și în casă. Există diferite rase de câini. gospodărie câinii au nevoie de dragoste, îngrijirea, contactul zilnic cu ei. Încercați să faceți animalele de companie în casă confortabile și plăcute pentru toți membrii familiei. Toate rasele de câini pot fi vizualizate pe Internet. De asemenea, câinii pot fi văzuți prin vizitarea câinilor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Un ham pentru câini și cățeluși din diferite raseUn ham pentru câini și cățeluși din diferite rase
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini de câini cu păr brun: nume, descrieri, fotografiiCâini de câini cu păr brun: nume, descrieri, fotografii
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Câini decorative (de interior) de câiniCâini decorative (de interior) de câini
Câini de câini de vânătoare: nume, fotografieCâini de câini de vânătoare: nume, fotografie
Comparație între un retriever de aur și labrador, care este diferențaComparație între un retriever de aur și labrador, care este diferența
Trei soiuri principale de caini TerrierTrei soiuri principale de caini Terrier
» » Varietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturi
© 2021 amigdas.com