amigdas.com

Căzi de baie acrilice - sfaturi pentru instalare

Cum sa alegi o baie acrilicaPână în prezent, foarte popular, având caracteristici excelente și greutate redusă, căzi de baie acrilice. Cu grijă, produsul din acril va dura o lungă perioadă de timp și nu-și va pierde aspectul original. Un alt avantaj al acestui tip de instalații sanitare este faptul că este ușor să instalați o baie acrilică cu propriile mâini.

Caracteristicile căzilor acrilice și alegerea acestora

acril este un material de nouă generație și un înlocuitor de calitate pentru fontă.

 • Articolele sanitare din acril au un aspect atractiv, sunt capabile să reziste la aproape orice încărcătură și pentru o lungă perioadă de timp nu își pierd aspectul și forma.
 • Suprafața băilor de acril este albă și netedă. Dacă este deteriorat, este destul de ușor să restabiliți aspectul său anterior.
 • Articolele sanitare acrilice păstrează bine căldura și au o greutate redusă.
 • Transportul și instalarea produselor sunt destul de ușor.

În plus, băile din acril nu sunt foarte scumpe.

Cu toate acestea, au produse și produse mai multe deficiențe:

 • suprafata instalatiei sanitare acrilice la manevrarea inexacta poate fi usor avariata;
 • durata de viață a acestora este mult mai mică decât băile din fontă;
 • Instalați o baie de acril ar trebui să fie pe cadru sau pe cărămizi.

Cum sa alegi o baie de acril, de buna calitate

Avantajele cadelor acriliceSistemele sanitare bune, din acril, pot oferi confort de mai mulți ani. prin urmare alegeți-l cu atenție.

 • Principalul avantaj al unui produs de calitate este grosimea stratului acrilic. Ar trebui să fie de cel puțin cinci până la șapte milimetri. Grosimea este măsurată la joncțiunea stratului și GRP.
 • O baie adevărată acrilică atunci când bate la bord ar trebui să facă un sunet plictisitor.
 • Articolele sanitare de calitate nu au un miros chimic ascuțit.
 • Pentru a afla dacă producătorul a salvat materialul, puteți utiliza o lanternă pe care trebuie să o atașați la bord. Dacă există un loc neclar, atunci este mai bine să refuzați cumpărarea.

În versiunea standard, numai instrucțiunea este atașată produsului acrilic. În setul complet extins include picioarele pe o baie și accesoriile pentru montarea mixerelor. În plus, puteți atașa un ecran și profile pentru instalare.

După ce este selectată baia, trebuie să vă pregătiți locul potrivit pentru ao instala.

Pregătirea pentru montarea unei băi acrilice

Pentru a instala produsul trebuie pregătit cu atenție.

 1. Băile acrilice și instalarea acestoraMai întâi de toate, trebuie alege locul potrivit. Pentru aceasta, selectați locul de conectare a apei, scurgerea și conectarea țevilor de comunicație. Toate aceste întrebări trebuie să fie gândite cu atenție, astfel încât băile să nu trebuiască să fie reinstalate.
 2. Pentru a evita problemele legate de funcționare, trebuie elaborat un plan de amenajare a țevilor. Trebuie să existe întotdeauna acces liber la ele. Țevile ar trebui să se potrivească perfect cu pereții camerei, astfel încât să nu existe spațiu liber între jantă și suprafață. Cusătura trebuie sigilată.
 3. Când instalați o baie simplă pregăti conductele de canalizare, apa rece și caldă cu propriile mâini este destul de simplă. Cada de hidromasaj va trebui conectată la rețeaua electrică, deci în acest caz este mai bine să aveți încredere în experți. Legarea incorectă a unui astfel de produs poate provoca o descărcare electrică în timpul adoptării procedurilor de apă.
 4. Următoarea etapă de pregătire este îmbinarea tuturor elementelor produsului. Baia este întoarsă și picioarele sunt atașate la ea. După aceea, sifonul este mai întâi colectat de sus și apoi de jos. Deseori desenele au două găuri. Prin o singură apă este drenată, iar cea de-a doua va servi în caz de capacitate de supraîncărcare. Pentru scurgerea obișnuită, trebuie să conectați ambele găuri.
 5. În timpul pregătirii, atenție la conducta de canalizare. Ar trebui să fie instalat pe coloană la un unghi de unu și jumătate de grade și mergeți sub conductele de apă. Dacă produsul este sub deschiderea canalului, sub bai este construit un cadru sau podium.

Pentru a facilita instalarea construcției acrilice, este necesar să se ajusteze perfect suprafețele de sub ea.

Metode de instalare a unei băi acrilice. video

Locul ales pentru a instala o structura de acrilice poate fi in mai multe moduri.

Instalarea pe cadru.

Cum se instalează o cadă de baieCadrul metalic vine, de obicei, complet cu produsul. Urmând instrucțiunile atașate, puteți monta rapid produsul. La instalare nu vor exista defecte și distorsiuni, deoarece producătorul sa ocupat de acest lucru.

Instalarea pe podium.

Sub baie, care nu include un cadru și picioare, puteți pune un podium special. Este realizat din blocuri sau cărămizi din spumă. Mortarul de beton este utilizat pentru șapă.

Metoda combinată.

Acestea recurg la această metodă de instalare în cazul în care înălțimea structurii împreună cu picioarele sau cadrul este mai mică decât înălțimea conductelor de canalizare.

Cum să instalați o cadă acrilică pe un cadru

În primul rând, produsul este despachetat și verificat pentru defecte. Dacă nu există niciunul, puteți continua instalarea.

 • Structura se întoarce și se pune pe carton sau pe alt substrat moale.
 • Cu ajutorul benzilor și șuruburilor metalice speciale, ghidajele de cadru sunt atașate locurilor indicate în instrucțiuni.
 • Un burghiu este așezat pe burghiu și găuriți în produs care nu depășesc o adâncime de șase milimetri.
 • Picioarele sunt fixate pe cadrul metalic sau direct pe fundul structurii conform instrucțiunilor atașate la baie.
 • Un sifon este asamblat și instalat.
 • Containerul este inversat și în poziție. Părțile sale trebuie să se afle pe rama cadrului.
 • Baia este conectată la sistemul de canalizare. În acest scop, un tub sifon este introdus în priza tubului de canalizare. Pentru fiabilitatea îmbinării se folosește un material de etanșare.
 • O garnitură este plasată între partea inferioară a produsului și sifon. În acest caz, ar trebui să se utilizeze și un agent de etanșare special.
 • La gâtul excesului de apă este alimentat un furtun cu o piuliță înșurubată. O garnitură în formă de pană este instalată în partea sa tăiată, furtunul este introdus într-un tub subțire, piulița este înfășurată.
 • Al doilea capăt al furtunului este atașat la sifon și totul este tratat cu un dispozitiv de etanșare.
 • Excesul este aplicat în gaura din structură și gâtul este pus pe ea.
 • Containerul este verificat pentru scurgeri. Pentru aceasta, apa este atrasă în ea, în timpul descărcării de care va fi necesar să se monitorizeze funcționarea sistemului. Punctele de scurgere sunt eliminate de agentul de etanșare.
 • Nivelul reglează poziția orizontală a băii.

Este recomandată protecția împotriva oscilațiilor și asigurarea stabilității totale sub rezervor pentru a forma un substrat. Se poate realiza cu ajutorul unei spume montaj, care trebuie umplută numai sub o baie plină cu apă. În caz contrar, expandarea spumei poate ridica fundul. Un astfel de substrat este uscat în 24 de ore. Apoi, apa este drenată și este instalat un ecran de protecție.

Instalare pe cărămizi

Modalități de instalare a unei băiAceastă metodă de instalare va dura mai mult, dar este mai mare indicatorii de fiabilitate vor fi mai mari.

 • Din cărămizi este construit un podium cu acces liber la sifon. Pentru a face acest lucru, distanța dintre zidărie și baie ar trebui făcută cu cel puțin un centimetru.
 • După toate măsurătorile, este construită o partiție cu ușă din cauciuc.
 • Se recomandă folosirea de cârlige în locurile unde peretele și baia sunt conectate.
 • Pe nișa obținută, designul se pune numai după întărirea completă a soluției.
 • Distanța dintre baie și zidărie este fixată cu o spumă de montaj.

Locațiile produsului pe suprafață sunt recomandate sigilate cu o bandă de silicon. Etanșează articulația și îmbunătățește aspectul general al întregii structuri.

Unele sfaturi utile

 • Construcția acrilică se obține cel mai bine înainte de începerea lucrărilor de montare a țevilor.
 • Pentru o instalare calitativă a unei băi de colț, unghiul trebuie să fie strict de nouăzeci de grade. În caz contrar, diferența dintre perete și baie va fi foarte mare și va fi dificil să se sigileze.
 • Ecranul decorativ pentru capacitate poate fi achiziționat separat. La vânzare sunt structuri swinging și glisante. Oglinzile originale sunt originale.
 • În cazul în care produsul achiziționat nu se încadrează în spațiul alocat, atunci în peretele de lângă el puteți răzui canelura sau tăiați marginea cadă. Spre deosebire de oțel și fontă, acrilicul poate fi tăiat cu ușurință.

După cum se poate observa din instrucțiunile video, în instalarea unei băi de acril cu mâinile proprii nu este nimic complicat. Cu toate acestea, pentru a evita orice probleme, toate recomandările ar trebui urmate în timpul instalării. De exemplu, un sifon instalat necorespunzător poate provoca scurgerea apei sub rezervor. Dacă totul se face corect, cada de baie se va potrivi perfect în interior și va dura mult timp.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Băi acrilice: ce și cum să curățați acasăBăi acrilice: ce și cum să curățați acasă
Fonte din fontă, acrilice sau oțel: ce va fi mai bineFonte din fontă, acrilice sau oțel: ce va fi mai bine
Baie acrilică: ce și cum să curățați acasăBaie acrilică: ce și cum să curățați acasă
Mijloace eficiente pentru curățarea contaminanților de pe baia acrilicăMijloace eficiente pentru curățarea contaminanților de pe baia acrilică
Cum sa alegi baia acrilica potrivita avand in vedere sfatul specialistilorCum sa alegi baia acrilica potrivita avand in vedere sfatul specialistilor
Mijloace eficiente pentru spălarea unei băi acriliceMijloace eficiente pentru spălarea unei băi acrilice
Inserții acrilice în baie: prețul și caracteristicile produsuluiInserții acrilice în baie: prețul și caracteristicile produsului
Ce dimensiuni au băile acrilice: fotografii și prețuriCe dimensiuni au băile acrilice: fotografii și prețuri
Seturi de reparare pentru eliminarea deteriorărilor la căzile acriliceSeturi de reparare pentru eliminarea deteriorărilor la căzile acrilice
Câte litri de apă sunt plasate în baieCâte litri de apă sunt plasate în baie
» » Căzi de baie acrilice - sfaturi pentru instalare
© 2021 amigdas.com