amigdas.com

Ce să hrăniți Husky - sfaturi privind dieta la domiciliu

Câine pentru sufletHusky este o rasă care necesită o dietă special formulată

. Nu puteți hrăni catelul cu alimente de pe masa proprie sau pur și simplu să vă bazați pe faptul că primul produs alimentar este potrivit. Husky câinele au nevoie de o dietă echilibrată, care include o mulțime de proteine, deoarece, ca și alte animale din nord, au un metabolism special al proteinelor și grăsimilor care afectează anumite nevoi nutriționale.

Ce să-i hrănești acasă pe husky

Pentru început este necesar să se facă o alegere în favoarea uneia dintre variantele rației de bază. Puteți lua fie ca bază pentru mâncarea gata preparată, fie că hrăniți câinele cu mâncare naturală.

În condițiile nordice ale drumețiilor constante, Huskies-urile se hrănesc în principal cu alimente uscate, astfel încât hrana uscată pentru husky este destul de familiară. Dar mâncarea trebuie aleasă cu grijă. Este mai bine să alegeți producătorii de furaje bine-cunoscuți, deja dovediți. Dintre acestea, pentru început, merită să alegeți mai multe opțiuni și să le oferiți câinelui, oprind alegerea pe cea pe care o va dori mai mult.

În ceea ce privește produsele alimentare conservate, majoritatea crescătorilor de câini sunt negativi în privința acestei opțiuni alimentare. Mâncarea alimentară conține prea mult lichid inutil, dar lipsesc nutrienții. Puteți folosi temporar conservele ca o opțiune suplimentară pentru hrănire, dar nu trebuie să le abuzați.

Dacă există o astfel de posibilitate, atunci husky-ul poate fi hrănit cu alimente de casă. Dar pentru buna compoziție a dietei va trebui să facă ceva efort și să-și petreacă timpul. Alimentația la domiciliu va trebui adaptată la bunăstarea și nevoile câinelui, urmărind reacția sa la hrană. De asemenea, atunci când hrăniți Husky cu produse naturale, va fi necesar să se monitorizeze că câinele nu este suprasolicitat, nu câștigă excesul de greutate.

Cum să hrăniți rasele de rapiță

Următoarele ingrediente trebuie incluse în regimul alimentar:

 1. Husky de mâncareCarnea este baza de nutriție pentru husky, care ar trebui să fie de cel puțin 50%, și mai bine de 70% din dieta totală. Dintre tipurile de carne, se preferă carnea de vită și mânzat, sub formă fiartă sau calcaroasă. Carnea de vită nu trebuie să fie curățată de cartilaje și de grăsime, aceste părți vor merge la husky pentru totdeauna. Carnea trebuie să fie întotdeauna proaspătă și de bună calitate.
 2. Carnea poate fi tăiat în bucăți, ci pentru a da Huskies umplutura nu este necesară, trebuie să digere bucăți de carne, deoarece este o caracteristică de digestie a rasei, în absența ei posterior.
 3. Produsele secundare - ficatul, inima, plămânii, cicatricile, rinichii - toate acestea, deși inferioare carnii în ceea ce privește valoarea nutrițională, dar completează dieta câinelui. Toate acestea trebuie să fie în formă fiartă.
 4. Pește - potrivit pentru Husky ca o sursă suplimentară de proteine. Peștele trebuie administrat cu oase moi și, înainte de servire, trebuie să fie fiert și curățat de oasele principale.
 5. Bird - perfect adaptat pentru husky, ca sursă de proteine ​​valoroase. Pui gătit poate fi dat câinelui direct cu oase.
 6. Ouă - merită adăugat la dietă aproximativ o dată pe săptămână în cantitate de un pui sau o pereche de ouă de prepeliță. Ele pot fi date atat crude cat si fierte.
 7. Cerealele - reprezintă aproximativ 10-20% din dieta totală. Puteți da cereale sub formă de fulgi umpluți cu apă fiartă (când se răcesc).
 8. Produsele lactate - Huskies sunt bune la produsele lactate cu conținut scăzut de grăsimi. Este iaurt, brânză de vaci, iaurt natural. Dar produsele lactate acide ar trebui să fie administrate separat de alte alimente și mai bine dimineața.
 9. Legume - coji se potrivesc perfect morcovi, castraveți, dovleac, ceapă, broccoli și conopidă. Legumele trebuie să aibă aproximativ 20-30% în dieta câinelui.

Cojile de hrănire sunt întotdeauna necesare în același timp, indiferent de ce mâncare este selectată pentru aceasta. Alimentarea este mai bine să se dea într-o formă caldă. De asemenea, este necesar să ne amintim că câinii au nevoie de vitamine și suplimente minerale, mai ales dacă câinele este hrănit cu alimente de casă.

Nutriție dăunătoare pentru Husky

De asemenea, deoarece există produse care sunt obligatorii pentru a mânca Husky, există, de asemenea, și cele care nu merită să fie dăruite.

Printre acestea:

 1. Nu poți să faci dulciuriDulce și zahăr - aceasta va sparge creșterea dinților câinilor și va cauza probleme cu părul și pielea.
 2. Sare și orice condimente.
 3. Carnea de porc și mielul - pancreasul câinelui nu le ia bine.
 4. Produse afumate, sărate și murate.
 5. Oasele, cu excepția celor bine gătite până la puiul moale.
 6. Pestele înghețat și osos este slab absorbit de organismul Husky.
 7. Zucchini, roșii, varză albă - în cantități mari afectează grav sistemul digestiv al câinelui.
 8. Proteine ​​vegetale.
 9. Fructe cum ar fi strugurii și stafidele.
 10. Orice produs care conține coloranți, arome și alte suplimente ne-naturale.

Cum să hrănești un catelus Husky

Husky pui, cum ar fi pui de orice altă rasă, trebuie să facă o dietă specială, care se va schimba odată cu creșterea câinelui. De asemenea, în timp, numărul de mese la un catelus.

 1. Caracterul câineluiPână la vârsta de două luni, puii trebuie hrăniți de șase ori pe zi.
 2. După aceasta, există o tranziție la hrană de cinci ori pe zi.
 3. De la patru luni de la catelus husky este hrănit de patru ori pe zi.
 4. După șase luni, mesele devin trei mese pe zi.
 5. Acest regim este reținut până la vârsta de zece luni, după care alimentele devin două ori.
 6. De la un an și jumătate, câinele este deja considerat adult și trece la mâncare o dată pe zi.

Ce poate hrăni catelul poate fi ales, precum și în cazul unui câine adult. Puteți hrăni alimente uscate, dar este important să luați în considerare faptul că alimentele catelului ar trebui să fie acordate câinelui maxim până la vârsta de zece luni. După aceasta, ea este deja potrivită pentru câinii adulți. În ceea ce privește alimentele uscate, trebuie să selectați producătorii dovediți și să opriți alegerea pupatorului premium. Alimentele trebuie să fie de calitate, bine echilibrate, saturate cu toți aditivii necesari pentru catelus.

În compoziția de primul loc ar trebui să fie carne sau făină de carne, și coloranți, sare și porumb la pupa nu ar trebui să fie. În mod necesar, atunci când se hrănește cu alimente uscate, catelul ar trebui să aibă întotdeauna apă proaspătă. În cazul în care cățelul era din grădiniță, crescătorul ar fi trebuit să spună ce fel de hrană îi dă animalelor. Cel mai bine este să opriți alegerea și să nu schimbați puterea.

Cea mai dificilă este îngrijirea și hrănirea catelului la vârsta cea mai mică, mai ales dacă proprietarul a optat pentru o dietă naturală.

Dieta catelului la vârsta de o lună pe alimente naturale arată astfel:

 1. Câini de hrănireLaptele de lapte, brânza de vaci cu lapte - prima masă, în districtul 7-8 dimineața.
 2. carne de vită brut la sol (date numai în prima săptămână de hrănire - atunci când carnea este tăiată în bucăți mici și se adaugă morcovii rasi si fierte), cereale carne bulion - 10-11 dimineața.
 3. Supă pe un bulion de carne cu bucăți de carne și morcovi fierte - 14 zile.
 4. Lapte de ovăz și un ou preparat de prepeliță - 17 zile.
 5. Carne tocată brut (o săptămână mai târziu carne tocată) cu morcovi fierți - 20 pm.
 6. Kefir sau brânză de vaci cu lapte - 22-23 pm.

Dacă porțiunea pentru catelus este prea mare și este subnutricită, atunci este necesar să se reducă porțiunile. Mâncarea pe jumătate nu poate fi dată a doua oară, de fiecare dată când totul trebuie să fie proaspăt și proaspăt. Catelul trebuie să aibă întotdeauna suficientă apă proaspătă și curată.

Din două luni, legumele fierte și fierte se adaugă treptat la alimentația catelului, precum și frunzele proaspete de legume. Timp de trei luni, o parte din carne poate fi înlocuită cu pește. Dar peștele râului ar trebui să fie dat numai gătit, dar marea poate fi brută. Peștele înainte de servire trebuie să fie curățat de oase, cap, aripioare și coadă, trecut printr-un măcinător de carne. Peștele poate fi administrat de aproximativ o dată și jumătate mai mult decât carnea. De la vârsta de patru luni, catelul nu trebuie administrat lapte mai des decât o dată pe zi.

În plus față de alimentele pe hrană naturală, trebuie să adăugați cărnii o pansamentă minerală - glicerofosfat de calciu. De asemenea, este posibil ca în timpul iernii să se adauge vitamina D sau ulei de pește. Este întotdeauna mai bine să consultați un medic veterinar despre vitamine și suplimente minerale pentru catelus.

În nici un caz nu ar trebui să li se dea puilor:

 1. Oase tubulare, oase de pește.
 2. Carne de porc.
 3. Culturile de fasole.
 4. Condimente și mirodenii.
 5. Cereale nediluate.

Toate alimentele ar trebui să fie calde la temperatură.

Cu compoziția corespunzătoare a dietei, catelul va crește într-un câine sănătos și puternic, încântându-i pe proprietar.

culoareSfaturi pentru îngrijireÎngrijirea câinilorHusky și nutriție adecvată
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Sahalin Husky: istorie a rasei, descriere, diferențe față de alte HuskySahalin Husky: istorie a rasei, descriere, diferențe față de alte Husky
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Cum să faci o pisică pentru huskyCum să faci o pisică pentru husky
Karaio-finlandeză: o descriere a rasei și a fotografiilor câineluiKaraio-finlandeză: o descriere a rasei și a fotografiilor câinelui
Cum să hrăniți iepurii: condiții de hrană și hranăCum să hrăniți iepurii: condiții de hrană și hrană
Cum să hrăniți în mod adecvat un Labrador acasă?Cum să hrăniți în mod adecvat un Labrador acasă?
Caracterul câinelui de rasă Husky din SiberiaCaracterul câinelui de rasă Husky din Siberia
Ce să hrănești catelul jucăriei - toate regulile unei alimentații echilibrateCe să hrănești catelul jucăriei - toate regulile unei alimentații echilibrate
Feed pentru găini: hrăniți soarele și începețiFeed pentru găini: hrăniți soarele și începeți
Ce hrăniți Yorkshire Terrier: Alimente pentru YorkCe hrăniți Yorkshire Terrier: Alimente pentru York
» » Ce să hrăniți Husky - sfaturi privind dieta la domiciliu
© 2021 amigdas.com