amigdas.com

Linia de tăiere: aplicare, avantaje, sfaturi privind alegerea

Plasă de sârmăȚesăturile țesute din ultimii ani au înlocuit aproape complet linia de pescuit din fibră de sârmă. Panglica pentru filare, având același diametru, este capabilă să reziste încărcărilor mult mai mari, astfel încât alegerea pescarilor este destul de evidentă. În fiecare an, totul în fața unui număr mare iubitorii de pescuit

se pune întrebarea care sunt cele mai populare răchită de bună calitate și deoarece mulți pescari preferă să utilizeze mono-lemne, întrebarea poate apărea diferit: avem nevoie de o plasă de filare?

Avantajele panglicilor

Este necesar să înțelegeți cum să alegeți un cablu de împletitură de bună calitate. Avantajele coșului înainte de alte tipuri de linii de pescuit sunt:

 • SpânzurătoareAvând aceeași secțiune transversală, are o rezistență mai mare. Acesta este cel mai important criteriu prin care o linie de spinning împletit este atât de populară. Din acest indicator trebuie să începeți alegerea produsului.
 • Acoperire specială de protecție. Datorită acestui indicator, durata de viață a cablului împletit este în mod repetat mărită.
 • La o sarcină mare, practic nu se întinde.
 • Grad ridicat de rezistență la abraziune. Criteriul reduce riscurile diferitelor tipuri de daune.
 • Eficacitate.
 • Creșteți intervalul de plecare și sensibilitatea ridicată la muscatura.

Oțel de bună calitateCoarda de pescuit are și dezavantaje: este bine vizibil în apă și are un preț relativ ridicat. Dar, pe fondul multor avantaje, aceste dezavantaje par destul de nesemnificative. Aproape fiecare pescar inveterate are panglica lui preferată, la care este obișnuit și știe ce să se aștepte de la ea.

Atunci când alegeți un cablu împletit pentru pescuit, trebuie avut în vedere faptul că producătorii admit adesea o eroare în ceea ce privește greutatea care trebuie menținută, iar această eroare poate ajunge până la 30%. Astfel, dacă producătorul indică faptul că cablul este capabil să reziste până la 15 kg, atunci este mai bine să reduceți imediat această valoare la 11 kg.

În prezent, există 3 fabrici pentru producția de fibre de polietilenă în lume, care este materia primă pentru fabricarea răchită. Toți producătorii de cabluri achiziționează materii prime din aceste fabrici și, ulterior, aplicând tehnologii speciale, eliberează pe piață un produs original care diferă de concurenții săi.

 • Prima fabrică se află în SUA. Producția de materii prime este gestionată de AlliedSigna, o companie care operează sub marca Spectra.
 • A doua companie este DutchStateMines, a cărei fabrică se află în Olanda.
 • A treia companie se numește Toyobo și se află în Japonia. Împreună cu compania olandeză își produc mărfurile sub marca Dyneema.

Soiuri de corzi împletite

În piață există două tipuri principale de răchită:

 • Tradițional. Linia este obținută prin țeserea mai multor fibre în diferite moduri. De obicei, un astfel de cordon necesită 3 până la 8 fibre. Fiecare companie vine la producerea unui astfel de mistreț în felul său. În funcție de comenzile primite, producătorul poate produce liniile de dimensiuni necesare ale clienților, dar companiile avansate produc oțeluri cu o secțiune complet rotundă de-a lungul întregii lungimi. Din acest motiv, caracteristicile de rezistență se înmulțesc, iar cu ele - viața unui astfel de răchită.
 • O ramură cu o panglică împletită. O astfel de linie de pescuit constă din mai multe filete dispuse paralel de-a lungul întregii lungimi. Spike este produs printr-o metodă termică specială. Panglica este extensibilă și suficient de moale.

Evaluarea produselor bugetare pentru filare

Majoritatea pescarilor novici și mai experimentați în primul rând acordă atenție opțiunilor bugetare pentru corzile de pescuit. Cele mai populare dintre acestea sunt:

 • Cordon împletitSunline Deep One este una dintre cele mai performante cabluri de înaltă tehnologie de pe piață. Un cordon cu opt fire, realizat dintr-un material progresiv și robust. Smooth la atingere, destul de moale, are o navigație minimă atât în ​​aer cât și în apă. Compania sa dovedit însă pe piață, cu toate acestea, atunci când alegem modelul acestei companii, este important să nu întâlnim un fals.
 • Salmo Elite Braid - cordoane fiabile, cu durată lungă de viață. Cel mai mult populare și în cerere datorită faptului că nu se confundă atunci când sunt utilizate.
 • Berkley Nanofil - cea mai populară companie care produce linii ultra-subțiri de pescuit. Practic, firmele companiei sunt potrivite pentru ultralight.

În cazul în care linia de pescuit se face

Pe piață există un număr mare de companii specializate în producția de corzi împletite. Ele sunt produse în Rusia în multe orașe, însă cele mai populare plante sunt Sankt Petersburg și Moscova. Unii încă mai dau preferința pentru monolie, Cu toate acestea, cablul împletit va aduce un pic de confort hobby-ului preferat. Pentru cei care planuiesc doar să meargă la linia umedă: puteți cumpăra bunurile absolut în orice magazin de pescuit.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a lega o linie de pescuit la bobina pe o bobină pentru o tijă de pescuit de iarnăCum de a lega o linie de pescuit la bobina pe o bobină pentru o tijă de pescuit de iarnă
Cum de a alege un tambur bun de pescuit pentru filareCum de a alege un tambur bun de pescuit pentru filare
Spinning Volzhanka ca fiind cea mai bună soluție la domiciliuSpinning Volzhanka ca fiind cea mai bună soluție la domiciliu
Cum să cuplați corect cârligul pe linieCum să cuplați corect cârligul pe linie
Cum să alegeți corect un rookie de filare: ce opțiune este mai bunăCum să alegeți corect un rookie de filare: ce opțiune este mai bună
Pike de pescuit pentru filare: sfaturi pentru pescuitul de succes, alegerea de momealăPike de pescuit pentru filare: sfaturi pentru pescuitul de succes, alegerea de momeală
Cum să prindeți bine știucul la rotire: selectați uneltele și sfaturileCum să prindeți bine știucul la rotire: selectați uneltele și sfaturile
Răsturnarea crocodilului: avantajele și dezavantajele tijeiRăsturnarea crocodilului: avantajele și dezavantajele tijei
Pescuitul pe Yenisei în diferite sezoanePescuitul pe Yenisei în diferite sezoane
Nodul "morcovi": legarea, determinarea, avantajele și dezavantajeleNodul "morcovi": legarea, determinarea, avantajele și dezavantajele
» » Linia de tăiere: aplicare, avantaje, sfaturi privind alegerea
© 2021 amigdas.com