amigdas.com

Antrenăm câinii în tavă în condițiile apartamentului

Cum să înveți un câine să folosească tavaMulți nou-veniți care au decis să obțină un animal de companie cu patru picioare, cu un timp de întrebare - cum să învețe câinele la tavă? La urma urmei, este neplăcut, vine acasă obosit de la locul de muncă, de mers pe jos în jurul apartamentului și colectarea câine "afaceri". Învățați câinele la toaletă, nu există nici o teamă pentru un apartament cu puritate, dacă aveți undeva să stați o oră în plus, și nu va crește în mod necesar în timpul iernii dimineața devreme pentru a reduce animale de companie, timp de 5 minute pentru a se scuti afara.

Selectând tava și învățând-o

Selectați tava nu este la fel de ușor cum pare la prima vedere. Este necesar să gândim cu atenție toate nuanțele care ar putea apărea. Dacă ți-ai cumpărat un catelus, nu cumpăra o tavă mică, așa că îți va servi cu credincioșie doar cu câteva luni înainte ca animalul să crească. atunci toaletă mică va "jenata" animalul doar pentru a face fata afacerilor sale. Dar totuși pentru cățeluș este important ca toaleta să aibă părți laterale. Cel de-al doilea lucru pe care ar trebui să-l acordați este o varietate. Tăvițele sunt împărțite în două tipuri - folosind un grătar sau un scutec. Acesta din urmă are un fixativ special.

Cu o latură, este mai potrivit pentru câinii cu păr scurt și dacă aveți, de exemplu, un shih-tzu cu părul lung, atunci pur și simplu aveți nevoie de o tavă cu un scutec. Cu toate acestea, dacă un câine cu un strat scurt nu înseamnă deloc, care este mai bună și mai ieftină va folosi tava cu grila. La urma urmei, toaleta cu scutec are, de asemenea, un plus mare. Scutecul absoarbe umezeala foarte bine, ceea ce nu numai că elimină necesitatea frecventă de spălare a toaletei, dar și mirosului neplăcut din apartament. Pentru un bărbat, trebuie să cumpărați o toaletă cu baghetă, deoarece prin natura ei va ridica laba. Mai bine, desigur, atunci când piciorul este ridicat pe un baston, mai degrabă decât pe un perete sau tapet.

Obișnuiți cu tava de pui de rase miciCu o alegere dintr-o toaletă pentru un prieten cu patru picioare un pic au fost definite, dar o întrebare cum să obișnuiască un cățeluș la o tava? Încă rămâne deschisă. Desigur, cel mai bine este să obișnuim de la o vârstă fragedă, deoarece puii nu știu încă ce să facă pe stradă.

Cu instrucțiuni, nu ar trebui să existe dificultăți dacă:

  • Câinele a văzut cum frații săi mai mari au folosit tava.
  • Nu aveți alte animale de companie care vor confunda fâșiile pentru un astfel de loc de muncă responsabil.
  • Dacă ți-ai cumpărat un animal de companie care nu trăia pe stradă.

Pentru cel mai bun rezultat, puteți pune mai mult de o tavă și două sau chiar trei. Problema este că catelul nu poate decide imediat despre un loc în care ar fi cel mai confortabil să facă un lucru simplu.

Prin natura lor, animalele sunt un fel de "norniki", datorită instinctului de vânătoare care le place să se ascundă în diverse locuri îndepărtate și inaccesibile și adesea aranjează o toaletă acolo. De aceea, ar fi inutil să-l urmăriți pe cățeluș și să-l condamnați într-un moment în care este sigur că va face o băltoacă într-un loc sau altul. În acest moment ciudat, trebuie să luați cu atenție câinele și să îl luați în tavă, în timp ce nu emiteți diverse sunete puternice sau chiar mai rău decât bumbonul timid. Aducându-l la destinație, accident vascular cerebral, calm și sigur până când el face afacerea lui, și apoi din nou accident vascular cerebral, ca să spunem așa, lauda animalul, și le-a depus ceva gustos, că înțelege ce lauda ei.

Dacă încă ține evidența animalele de companie nu putea, și a făcut cazul său, în locul greșit, nu-l vina, mai ales dacă au trecut deja ceva timp, pentru că el nu a înțeles de ce a fost certat. În cazul în care procesul de învățare va apărea corect, apoi după câteva zile, copilul tău cu patru picioare va merge singură pe olita. Cu toate acestea, atunci când predă un catelus, nu merită păstrat-o în tavă, pentru că el va fi înspăimântat. Pee, desigur, poate, dar apoi du-te acolo data viitoare, este puțin probabil să doriți, știind că ați pregătit-o acolo ultima oară.

Pentru cel mai bun rezultat, puteți introduce programul dvs. zilnic pentru animale de companie, de exemplu, de fiecare dată după ce se trezește, duceți-l în tavă, repetând în mod constant cuvântul "Toaletă!". Și nu uitați de deliciile gustoase, dacă catelul și-a făcut bine treaba.

Selectarea unei locații pentru tavă

Această întrebare nu este mai puțin relevantă decât cea anterioară, deoarece succesul principal al predării depinde de aceasta. Punerea toaletei undeva în culoar tipul de hol, catelul va fi în mod constant distras și se va teme de rufele inutile, ceea ce va afecta negativ procesul de învățare. De asemenea, nu puneți tava în bucătărie și în apropierea locului de a mânca animalul.

Ce trebuie să vă amintiți?

Tava pentru câini - caracteristici aleseChiar dacă ai avut noroc că puiul a ajuns de la șefi onorabili, de la care era deja obișnuit la toaletă și alte maniere bune, nu cred că în casa ta se va comporta și ea. În primul rând, va exista o situație necunoscută în fața lui și, în plus, altcineva în locul mamei, cineva care este teribil și nu știe ce vrea. Cu toate acestea, toate acestea pot fi rezolvate cu răbdare și răbdare.

Prima dată, puteți privi catelul noaptea, ceea ce va permite atingerea obiectivului mult mai rapid. Și pentru a simplifica puțin observația catelului, puteți folosi un anumit loc sau cameră. Acest lucru va simplifica nu doar căutarea câinelui, ci vă va salva și de surprizele neașteptate care sunt mai ușor de șters deodată decât de a le căuta în întregul apartament în fiecare zi.

Câteva cuvinte despre umplutura pentru toaletă

Chiar dacă luăm în considerare un câine interior ca exemplu, merită să ne amintim că simțul mirosului nu este mai rău decât cel care petrece mult timp pe stradă. Nu merită cumpara mai ieftin umpluturi de origine dubioasă. Câini mai degrabă ca agenți de umplere de origine naturală, de exemplu, pelete presate de așchii de lemn.

concluzie:

  • Predarea unui cățel la toaletă este o etapă importantă în educarea multor rase de câini.
  • Studiind cu atenție sfaturile din articol și urmând o anumită disciplină, puteți găsi abordarea corectă a unui catel de orice rasă.
  • În timp, demonstrat perseverență și răbdare, vă va scuti de problemele asociate toaletei câinilor.

Acum știi totul despre cum să obișnuiești catelul la tavă. Mult noroc pentru tine, și nu uitați că păstrarea câine în apartament, din când în când este necesar să meargă pe stradă!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să vă înțepați câinele Spitz scoarță acasăCum să vă înțepați câinele Spitz scoarță acasă
Cum să înveți un pisoi să meargă la tavăCum să înveți un pisoi să meargă la tavă
Cum să înveți un câine comanda `da o laba`Cum să înveți un câine comanda `da o laba`
Cum să înveți un cățel la toaletă: în apartament și pe stradăCum să înveți un cățel la toaletă: în apartament și pe stradă
Cum să înțărcați câinii să scrie acasă? Reguli de bazăCum să înțărcați câinii să scrie acasă? Reguli de bază
Cum să înveți câinele comenzile de bază acasă?Cum să înveți câinele comenzile de bază acasă?
Cum să înveți un cățel să meargă la un scutec specialCum să înveți un cățel să meargă la un scutec special
Cum să antrenezi în mod corespunzător un catel la domiciliuCum să antrenezi în mod corespunzător un catel la domiciliu
Învățând pisoiul în tavăÎnvățând pisoiul în tavă
Tavă pentru pisici: specie. Sala de toaletă cu laturi înalteTavă pentru pisici: specie. Sala de toaletă cu laturi înalte
» » Antrenăm câinii în tavă în condițiile apartamentului
© 2021 amigdas.com