amigdas.com

Conținutul frumos de conținut chrome și deducerea

Cromuri de pește de acvariuChromis chipeș - un fel de pește, care are un aspect deosebit de frumos și neobișnuit, care, la prima vedere, lovește ochiul. Nu sună doar numele acestui pește în limba engleză Jewel Cichild

(care se traduce ca o comoară, ciclide-bijuterie). În acest caz, apariția, după cum știm, deseori înșeală - caracterul peștilor este destul de neclintit și, adesea, își schimbă starea de spirit.

Sa întâmplat că, din cauza unor greșeli în rezolvarea speciilor de pește individuale, unele persoane mici au dispărut pur și simplu. Chestia e asta cromii sunt destul de agresivi la speciile mici și lenești de pești, cum ar fi neonul, guppii, daniii și alți indivizi.

Hromis Frumos

Culoarea peștilor de pește este prezentată în roșu, chiar și în violet luminos, de asemenea, corpul individului are pete luminoase, care au o nuanță verde. În lumină, ei strălucesc, remunzând din afară proprietarului și altora bijuteriile strălucitoare de bijuterii. Pe perimetrul întregului corp stă un loc întunecat. Lungimea corpului unui specimen adult atinge un punct de 13-15 centimetri. Speranța de viață a peștilor la domiciliu este de 5 ani.

Pește de acvariuSexul dimorfism în pești nu este dezvoltat, astfel încât proprietarul este dificil să știe cine locuiește în acvariu - bărbat sau femeie. Specialiștii declară că, în timpul perioadei de reproducere, bărbații sunt pictați într-o nuanță mai strălucitoare, în timp ce la femei apare un abdomen rotunjit. Perechea pare destul de devreme, după care este transferată la un acvariu separat, unde nu va exista o concurență specială.

Întreținerea și cultivarea frumuseților cromului

  1. Îngrijirea peștilor într-un acvariu nu prezintă dificultăți nici măcar pentru o pui de carne fără experiență. Principala greșeală a fiecărui nou venit este că el păstrează cromul unui bărbat frumos, împreună cu acele specii de pește cu care este contraindicat. Cea mai optimă vecinătate pentru locuința pentru cromi este cichlidii africani.
  2. Fermele de crom sunt pești de acvariu care nu au nevoie de condiții speciale de viață și de conținut special. Ei pot trăi în condiții de siguranță într-un acvariu cu un volum de apă de 70-100 de litri pe adult de pește. În același timp, peștii necesită condiții suplimentare sub formă de lemn de pluș, pietre și bastoane. Desigur, ciclide sape calm orice plantă cu rădăcina solului nisipos din acvariu, deci cel mai bine este de a utiliza tipul de plante sclerofile, care au rădăcini puternice (elodea, cripte și Anubias).
  3. Pământul pentru acvariu poate fi pietriș sau pietricele de tip mare. Dacă descompuneți nisipul pe fundul suprafeței, peștele va ridica o turbiditate puternică în interiorul rezervorului. Parametrii purității apei sunt foarte importanți pentru indivizi. Pentru o viață confortabilă a peștilor, ar trebui să folosiți un filtru special de apă și un compresor. Faceți un sifon de fund și schimbați vechea apă la una nouă, cel puțin o dată pe săptămână, respectând o proporție de 2% din volumul total de apă. Parametrii cei mai buni ai mediului acvatic vor fi: temperatura medie de la 25 la 28 grade Celsius, indicele de aciditate - 7,0 - 7,5 pH, duritatea apei 10-12.

Cum comunică cineva cu peștii din jur?

  1. Chromisul frumos poate trăi destul de confortabil cu alte pești pe același teritoriu, dacă în același timp sunt alese corect alte tipuri de pești. Coabitarea este posibilă cu cichlide africane, care pot da ușor schimbări în cazul unui atac sau al unei situații neprevăzute. Printre acestea se numără: acara de curcan, albine, cichlide cu bandă neagră, acari albastre, cichlide cu leu, pelviochromi. De asemenea, conținutul acestor pești este posibil și împreună cu peștii cu o structură puternică: soma sau tetrami din Congo.
  2. De asemenea, compatibilitatea caracteristicilor crome între ele este foarte importantă pentru pești. Deoarece peștele are un comportament teritorial în sine, în special în timpul reproducerii, este necesar să-i urmăm comportamentul și mai atent. În acest moment, indivizii sunt agresivi față de alte specii de pești, deci dacă proprietarul vrea să continue reproducerea acestor pești, va fi mai bine pentru el să transplantă cupluri în acvariu separat. Este, de asemenea, de remarcat faptul că chrome-ul frumos ia adesea o pereche de indivizi dintr-un grup de animale tinere, cu care crește împreună și se formează.

Cum să alimentați cromul și cum să îl faceți corect?

Cromii de pește de acvariu sunt frumosChromis frumos este absolut nu-i place de hrană, astfel încât să poată consuma toate tipurile de hrană. În cazul în care proprietarul dorește să saturează organismul de crom în plus, cu o culoare strălucitoare, atunci merită oferit furajul de pește, care include cel mai mare număr de caroten. Creaturile vii, cum ar fi molii, creveții, alte pești, tubulari, midii, artemia servesc ca o delicatesă suplimentară pentru crom. De asemenea, în dieta zilnică de pește poate fi inclus alimente de origine vegetală: Frunze de salata, hrana pentru spirulina. Individul mănâncă orice fel de mâncare: atât viu cât și artificial, și uneori înghețat.

Cum să propagați peștii?

  1. La fel ca majoritatea celorlalți pești, bărbații chrome frumos sunt considerați drept creaturi monogame. Deci, dacă cromii își vor alege o pereche de tineri, vor rămâne cu ea până la sfârșitul vieții. Găsirea unei femei de sex masculin este destul de dificilă - nu numai că diferențele dintre peștii din planul sexual sunt aproape indiscutabile, astfel încât și găsirea unei perechi adecvate nu este întotdeauna posibilă. Creșterea ulterioară poate apărea numai atunci când două persoane găsesc un limbaj comun între ele. Dacă indivizii nu se întâlnesc împreună - atunci este mai bine să le împărțiți în acvariu separat dintr-o dată.
  2. În timpul achiziționării a două cromide de sex diferit, trebuie să se acorde o atenție deosebită caracterului și comportamentului lor. Rănile și aripioarele zdrențuite - toate acestea înseamnă că perechea nu se potrivește împreună și dacă nu sunt separate în timp, atunci, în cele din urmă, se poate produce un rezultat fatal. În cazul în care peștii ca unul pe altul, ei vor fi calm, prietenos, și în procesul de reproducere va dobândi o culoare strălucitoare. Dacă femeia refuză să se reproducă, bărbatul o poate intimida, de aceea se poate ascunde într-un loc secret pentru mult timp.
  3. Reproducerea este considerată completă dacă femelele au amânat aproximativ 200 - 500 de ouă pe o piatră netedă și curată având o suprafață plană. Pătrunjelii mici se naște după două zile, iar părinții încep să se îngrijească în mod activ de ei și să aibă grijă. De obicei, femelele le iau în gură și se transferă într-un alt loc până când toată prăjina mănâncă întregul conținut al sacului de gălbenuș.

În continuare, puiul începe să înoate activ după trei zile de la apariția lor. Atât bărbații cât și femeile au un instinct parental pronunțat - observă cu atenție întregul teritoriu unde se află trăiesc împreună cu puii lui, nu permite nimănui prea aproape de o distanță. Este strict interzis să atingeți sau să mutați piatra pe care sunt așezate ouăle mici într-o altă locație a acvariului, în caz contrar părinții lor îi vor distruge pur și simplu. Pentru a alimenta mica prăjitură de hromi urmează în stadiul inițial de papillia artemia. Din păcate, băieții pot crește distinctiv de la femei, așa că în timp trebuie să fie selectați și stabiliți în alte acvariu pregătite.

Părinții păzesc activ puiul până la momentul în care fiecare dintre ele ajunge la o lungime de un centimetru.

Procesul de adaptare a peștilor

River cichlide africaneCichlide africane africane dulci - e drăguță creaturi nemantionate. Dar nu sunt capabili să se obișnuiască repede cu noua situație și cu noi locuințe. Mutați-le numai în locuri similare cu casele lor anterioare. Instrucțiunile exacte privind reinstalarea acestor pești ar trebui stabilite de comun acord cu vânzătorul. În acest caz, peștele se poate adapta la noua cameră timp de aproximativ 2-3 săptămâni, în timp ce arată timiditate și timiditate.

Cum să se pregătească în mod corespunzător pentru reproducerea peștelui?

Astfel, peștele crom se poate reproduce la vârsta de 6-7 luni.

În condiții confortabile pentru viața lor, ei pot reproșa rapid și aproape întotdeauna într-un acvariu de uz general, deci stimula procesul de șobolani de icre în aceste pești nu au nevoie. Unii crescători recomandă în acest moment să mărească temperatura, să înmoaie și să aciduleze apa din interiorul acvariului.

Acvariu crom neon de peșteÎnainte de reproducere, femelele cromilor sunt vopsite într-o colorare mai strălucitoare decât inițial, uneori într-o asemenea măsură încât încep să strălucească foarte intens, în timp ce abdomenul lor obține o formă rotunjită și devine mai gros. Peștele săpătură solul, scoate rădăcinile plantei de-a lungul perimetrului acvariului, misca diferite pietre și obiecte decorate, pregătindu-se astfel un loc pentru procesul de reproducere. Dacă împreună cu ei în acvariu în acest moment există alte soiuri de pește, precum și prăjiți de la alte perechi, ar trebui să fie transplantat cât mai curând posibil într-o altă incintă.

Obiectul pentru ciorap poate fi o piatră netedă, o frunză de plantă sau o tulpină dintr-un vas de flori. În acest moment, femela este capabilă să pună vițeii într-o bandă groasă pe suprafața obiectului ales, apoi bărbatul începe să o fertilizeze. De obicei, ouăle din crom au o cremă sau o nuanță maro.

O pereche de cromi se îngrijește împreună de caviar, o alimentează în mod activ cu înotătoarele, scoate ouăle moarte și le păzește de cei din jurul lor, dacă se află în apropierea perechii. Chromii sunt considerați părinți foarte buni și cazurile de distrugere a embrionilor sau abandonarea lor apar foarte rar și, de obicei, numai cu pești tineri care se reproduc pentru prima dată.

Dacă în acvariu se află doar o pereche de cromi, atunci nu este necesar să le transferați într-un incubator separat. În cazul în care ouăle încă să fie separate, apoi curățați împreună cu părinții ei nu are sens: la reportul ouă de păsări nu întâmpină nici sentimente de afecțiune părintească, ci doar dorința de a le mânca. Din acest motiv, că, dacă trăiesc într-un tip comun Chromis acvariu, și doriți să obțineți o dezvoltare sănătoasă și adecvată a descendenților, atunci ai nevoie pentru a muta un cuplu de incubator, cât mai curând posibil, pentru a da naștere a fost crescut loc deja recoltate.

Larve largi

TsihlinyLarvele care ies din ouă, de obicei 4-5 zile după aproximativ două zile de stabilire a consuma conținut în sacul vitelin, de ce ar trebui să înceapă să se miște independent de acvariu și să caute propria lor hrană. Cuplul continuă să privească și, în acest stadiu, să-și protejeze copiii, să-i adune într-o gaură în pământ, să privească și, de asemenea mergeți într-o turmă. Trebuie să recunosc că acest spectacol este destul de neobișnuit. Cei mai mulți oameni au, de asemenea, cichlide pentru a urmări și a urmări îndeaproape. Dar, în ciuda acestei îngrijire și îngrijire, în acvariul general, pentru a păstra toate prăjiturile în cele mai multe cazuri este pur și simplu imposibil.

Dar, în același timp, în cazul în care un cuplu are o zonă separată de reședință, nu apar probleme care nu sunt necesare, de obicei, se prăjește rapid și să crească bine, mâncând Cyclops, dafnia și creveți saramură naupiliey (vă puteți da alimente congelate), a trecut prin crevete blender si chiar gălbenuș de ou și alimente uscate. După o perioadă de timp, prăjitura poate primi deja o țeavă tăiată.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Somonul roz este o mare sau un râu, în care trăieșteSomonul roz este o mare sau un râu, în care trăiește
Familia Salmonidae: o listă de specii de peștiFamilia Salmonidae: o listă de specii de pești
Peștele de pescuit - ce fel de indivizi valoroși existăPeștele de pescuit - ce fel de indivizi valoroși există
Creșterea delfinilor peștilor din acvariuCreșterea delfinilor peștilor din acvariu
Structura inimii în pește și caracteristicile sale, cât de multe camere în eaStructura inimii în pește și caracteristicile sale, cât de multe camere în ea
Pestele de acvariu al scalarului. Întreținerea și îngrijirea lorPestele de acvariu al scalarului. Întreținerea și îngrijirea lor
Pesti de acvariu din spini. Întreținere și îngrijirePesti de acvariu din spini. Întreținere și îngrijire
Ce înseamnă inelul de pe degetul mic al mâinii din dreapta și din stânga?Ce înseamnă inelul de pe degetul mic al mâinii din dreapta și din stânga?
Conținutul de pește neon acasăConținutul de pește neon acasă
Condiții de întreținere și reproducere a peștilor de acvariu de rechini baluCondiții de întreținere și reproducere a peștilor de acvariu de rechini balu
» » Conținutul frumos de conținut chrome și deducerea
© 2021 amigdas.com