amigdas.com

Răsturnarea crocodilului: avantajele și dezavantajele tijei

Spinning crocodile: avantajele și dezavantajeleExistă astfel de feluri de spinning care sunt cele mai potrivite pentru începătorii de pescuit, deoarece acestea sunt ieftine, au un nivel bun de rezistență și aruncarea lor este o plăcere. Acesta este exact ceea ce sunt cordurile de spin - crocodilul - navele emblematice dintre toate analogiile piața internă a uneltelor de pescuit

. Astfel Lansete a dezvoltat o mulțime de opinii: unele bune, unele nu așa, dar ca de cumpărare aborda și va cumpăra, în special pescarii novice, care nu sunt încă pe deplin convins că pescuitul - acesta este noul lor hobby-ul preferat.

Condiții de filare a crocodilului

Răsucirea crocodilului: defecțiuni ale tijeiSpinning crocodile se potrivesc perfect tuturor categoriilor de pescari: începători, profesioniști și sportivi care participă la competiții internaționale și turnee, acestea vor fi utile. Această rotire trebuie doar să fie în arsenalul de unelte de pescuit al fiecărui pescar adevărat. Foarte bine dovedit de abordare atunci când prinderea un roach de primăvară, care devine înainte de reproducere neglijent. Un astfel de roachulează rapid momeala și încearcă să meargă la adâncime. Influența sa este puternică, iar mușcătura este foarte ascuțită, ceea ce permite chiar o tijă brută să treacă la vârf toată frumusețea mușcăturilor.

Și, de asemenea, crocodil se folosesc mulți pescari, care se duc la vânătoare pentru un pește mare: crap sălbatic, troiană. Este adesea posibil să se întâlnească pescarii care au mai multe tije de pescuit pe somn și știucă. Crocodilul se va ocupa de orice încărcătură și poate livra cu ușurință 200-300 g de marfă până la punctul de captură.

Nu uita că toate cultivate undiță fin fond la „pere“ - unelte moderne unic, care oferă extrem de catchability de Carp crap, crap, alte specii din familia crap, și tot felul de animale de pradă, și, uneori, de pește de mare.

Prețul și modelul tijei

Răsturnarea crocodilului: dezavantajeSpinning crocodil are un preț scăzut. De obicei, un băț cu o lungime de 2,1 m poate fi cumpărat pentru 10 dolari, iar acele bare care sunt asamblate au o lungime de 2,4 și 2,7 metri, costă 2-3 dolari mai mult. Uneori puteți ajunge la vânzare și puteți cumpăra o răsfoire de 2 ori mai ieftină, mai ales în timpul iernii, atunci când pescuitul pe gheață și javelins sunt populare.

Dintre toate modelele de tije este cea mai populară opțiune, cu o lungime de 2,4 m și o turnare de 1-200 O astfel aborda foarte confortabil de râu pește sau rezervor, orice lac și devenind. Combaterea cu o lungime de 2,7 m este convenabil pentru a prinde crap și bream, pentru că puteți arunca cu ușurință în cel mai îndepărtat punct: 50-80 de metri de țărm. Pentru prinderea somn pe Kwok și orice fel de pradator tija momeală nu mai mult de 2,1 m este utilizat. Mai ales într-o astfel de clasă de filare pentru a arunca la 10-15 m de barca, oblavlivaya o altă bordură, pe care se află peștele.

Caracteristicile angrenajului

Pentru fiecare pescar, și mai ales pentru începători, este important să știți și să vă amintiți bine caracteristicile de filare. Luați în considerare cele mai importante pentru pescarii:

 1. Răsuciți crocodilul și defectele tijeiLungimea tijei: de la 1,1 la 2,7 m.
 2. material, din care se fabrică uneltele, - fibră de sticlă. Numele vorbește în mod clar despre posibilitățile de filare și despre faptul că în mână o astfel de abordare nu poate ține. Este important de observat că a fost o fibră de sticlă care a fost utilizată mai devreme în fabricarea de spinning și alimentatoare. De-a lungul timpului, acesta a fost înlocuit cu tije compozite, care aveau în compoziție un amestec de fibră de sticlă și grafit. Ultima generație de tije de pescuit sunt grafit, care conțin 99% grafit și doar 1% fibră de sticlă sau alte elemente chimice.
 3. Greutatea pârghiei. Începe la 350 g și ajunge la jumătate de kilogram. Această greutate permite filarea să fie durabilă și fiabilă, rezistentă la zgârieturi, căderi bruște pe stânci sau pietre prețioase.
 4. Numărul de inele pe tije - 6 bucăți. Acest lucru este suficient pentru a se asigura că linia sau cordonul nu se încurcă și livrează nicio încărcătură, nici o momeală în punctul de pescuit. Inelele sunt foarte puternice și de încredere, în mod ideal rezistă încărcăturii grele, deoarece sunt realizate din material de calitate, de obicei cauciucat.
 5. mâner Turnarea nu este făcută din plută, ci din plastic obișnuit și poliuretan. Inserțiile de crocodil, în cazul în care bobina de pescuit este atașată, au o marjă de siguranță mărită și sunt fabricate din oțel.

Avantajele barelor

Răsturnarea crocodilului: avantaje, dezavantaje ale tijeiAcum vom discuta principalele avantaje ale barelor. În primul rând, după cum sa menționat mai sus, abordarea este ieftină și nu va afecta în mod deosebit bugetul familiei. Politica de prețuri a producătorului este aceea de a se asigura că fiecare persoană care dorește să cumpere o astfel de tijă de pescuit ar putea să o facă, mai ales că nu a cheltuit-o. Pentru comparație: tijele de alimentare din grafit sau compozit sunt de câteva ori mai scumpe. Pentru cel mai simplu tija de grafit, care are o lungime de 2,7 m, va trebui să dea un minim de 30 de dolari, iar acesta va fi o achiziție foarte reușită. Disponibilitatea unui nivel mediu de calitate costă aproximativ 100 de dolari SUA, iar cele care nu sunt rușine să le ia în mână - mai mult de 200-300 de unități convenționale.

Al doilea, foarte important avantaj al tijei de crocodili este fiabilitatea lor și faptul că acestea sunt neobișnuit de puternice. Va fi foarte dificil să spargeți o tijă, totuși, dacă nu doriți. Rod material vă permite să reziste încărcări uriașe, ridica din partea de jos nu este că pește, dar chiar și aceste cobbles mici. De multe ori sa întâmplat ca, cu ajutorul unui crocodil și cârlige salvat voblere scumpe, scos din apă, diverse obiecte înecate.

Următorul plus al tijei va fi faptul că este mic și ocupă puțin spațiu în capacul pentru alimentatoare sau o pungă de pescuit. Mecanismele sunt dezasamblate foarte compact în 2 părți și plasate într-un capac de țesătură care vine complet cu tijă în sine. Pescarul nu va simți nici un inconvenient deosebit în a transporta astfel de unelte.

În cele din urmă, aș dori să vorbesc despre o aplicație suplimentară de crocodili. Ele sunt adesea folosite în viața de zi cu zi, deoarece sunt puternice, iar vârful tijei poate fi transformat cu ușurință într-un pod pentru a culege mere și pere din ramurile înalte ale pomilor fructiferi. De asemenea, mulți pescari folosesc un crocodil pentru a debloca uneltele plutitoare prinse pe ramurile copacilor. Astfel, puteți salva un plutitor scump și cârligele ascuțite.

Dezavantajele învierii unui crocodil

Dezavantajele învierii unui crocodilPe argumente pro și cazuri de utilizare a fost spus deja foarte mult, iar acum uita-te la ce toate malul 100 de oameni au bucurat de pescar râu de crocodil pe puterea de 2-3, iar restul sunt din fibra de carbon scumpe sau alimentatoare compozite.

 1. Sensibilitatea tijei lasă mult de dorit. Vârful crocodilului este ferm și rigidizarea este rapidă. Turnarea tijei începe cu 100 g, ceea ce înseamnă că nu veți observa o bucată de pește fals sau mic. Va dura mai mult de o oră, până când vă dați seama că la acest capăt al cablului a fost mult timp mâncat de un vierme sau doar a prins un pește mic. Spinningurile crocodilului sunt proiectate pentru un pește puternic, care înțepă cu încredere, ridicând alimentatorul din partea inferioară, arătând mușcăturile sale cu buzunare puternice și ascuțite.
 2. Procesul de dumping de pește de jos. Deoarece tăierea stejarului și lungimea maximă a tijei sunt de 2,7 m, este foarte dificil să desenezi peștii din fundul căruia sunt localizate pietre sau pietre. De regulă, acest lucru se încheie cu o ruptură a cablului sau a liniei. Adesea totul se reduce la faptul că pescarul nu are timp să ridice ridicata, călătorul intră între pietre, se blochează acolo - și toate sculele scumpe se desprind.
 3. Vibrația în mână și un sentiment de pește trântit. Transportoarele scumpe din carbon sunt incredibil de înalte de calitate transmit fiecare lovitură chiar și cele mai mici pești. Veți simți orice mișcare, natura mușcăturii, starea de spirit a peștilor și multe altele. Când capturați un crocodil filare, puteți uita toate acestea. Singura excepție este distrugerea trofeelor ​​mari, cântărind de la 1-2 kg, care va putea să transmită mânerului și tijei în sine o vibrație și astfel de lovituri plăcute în mână.

Alegerea bobinei și a cablului de cablu

Spinning applicationPentru acei pescari care încă au decis să cumpere câțiva crocodili și să-și încerce norocul pe iaz, vom da sfaturi cu privire la modul în care să selectăm corect bobina și linia de pescuit pentru aceste tije.

Mai întâi, selectați bobina. Dispozitivele de pescuit cu bobina trebuie să fie doar metalice și mari, foarte potrivite pentru modelul 5000, chiar mai bine să cumpere o varianta de 6000. Astfel de bobine va fi capabil să reziste la biciuiții unui pește puternic, pe care este proiectat capturarea crocodilului. Numărul de rulmenți din bobină ar trebui să atingă cel puțin trei unități, cea mai bună opțiune este disponibilitatea 5-6. În plus, puteți folosi o rolă sovietică convențională, dar pentru începători va fi un coșmar, pentru a evita entanglementul și barba va fi extrem de dificilă.

Utilizați un cablu, o linie de pescuit sau oțel - pentru a vă alege. După cum arată practica, cordonul și oțelul se potrivesc perfect, mai ales ultima opțiune pe care toți pescari o folosesc în primăvară în cursul cursului roach. Este oțelul care asigură livrarea rapidă a dispozitivului de alimentare la fundul rezervorului, absența zgomotului inutil. De asemenea, este subțire și aproape invizibil în apă, ideal pentru râuri cu curenți rapizi.

Pentru cei care se îndoiesc de uneltele metalice, va fi de prisos să vezi videoclipul pescarilor experimentați care captează trofeele vechi. Pentru acești pescari, un crocodil este o tijă pentru suflet, iar oțelul este un joc dintr-o copilărie îndepărtată, pe care niciodată nu o vor comercializa nici măcar cel mai modern și mai modern echipament.

În ceea ce privește cordonul, acest lucru se află pe locul doi la cererea pescarilor, dar este, de asemenea, o opțiune bună. Diametrul cablului poate fi setat la 0,2 mm sau 18 lb. O astfel de abordare va rezista oricărui pește, chiar și un trofeu uriaș sub forma unei bâte sau a unui crap. Dacă pescuitul este planificat pentru un prădător, atunci merită să ne gândim la un cablu cu un diametru mai mare, pentru că nu este neobișnuit să se înțepenească somnul sau știucul care poate să taie pur și simplu toată uneltele. În acest caz, alegeți un diametru de 0,3 mm. Aceasta va asigura asigurarea în cazul în care veți fi mușcați de un somn sălbatic cu o greutate de cel puțin 20-30 kg.

Atunci când alegeți un cablu, trebuie să acordați o atenție deosebită caracteristicilor și producătorului acestuia. Vă recomandăm să cumpărați un cablu care să îndeplinească următoarele criterii:

 • au câteva fibre în structura, pur și simplu pus, constau din 4 răchită;
 • să fie foarte durabile și să se conformeze caracteristicilor declarate ale producătorului;
 • au o extensibilitate bună;
 • să fie bine impregnată și să nu lăsați vopseaua pe o bucată de hârtie albă, dacă este atașată la cordon.

Cabluri bine stabilite ale producătorilor japonezi, care îndeplinesc toate cerințele enumerate mai sus.

Deci, crocodilul este cel mai bun tijă pentru scopurile sale. Această tijă trebuie pur și simplu utilizată atât pentru începători, cât și pentru cei care au un buget limitat. Domenii de aplicare a unor astfel de tije: trolling, pescuit de fund, vânătoare pentru roach primăvară, precum și de pescuit pentru kvok și momeală. O tijă neobișnuit de utilă va fi pentru cei care vor merge la pescuitul maritim. Turnarea turnării atinge 300 g, care va folosi în siguranță o sarcină grea și va cârliza cu șnururi orice momeală și fără probleme, pentru a prinde monștrii reali care cântăresc 50 kg sau mai mult.

Alegeți un crocodil filare, orice pescar poate să-l prindă perfect, pentru că acest lucru va fi cu siguranță plăcut cu momeală și trofee!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Spinning Volzhanka ca fiind cea mai bună soluție la domiciliuSpinning Volzhanka ca fiind cea mai bună soluție la domiciliu
În cazul în care pentru a pescui și în cazul în care pentru a încărca captura: barca de pescuitÎn cazul în care pentru a pescui și în cazul în care pentru a încărca captura: barca de pescuit
Cum să alegeți corect un rookie de filare: ce opțiune este mai bunăCum să alegeți corect un rookie de filare: ce opțiune este mai bună
Feeder rod: cum să alegeți cea mai bună opțiuneFeeder rod: cum să alegeți cea mai bună opțiune
Pike de pescuit pentru filare: sfaturi pentru pescuitul de succes, alegerea de momealăPike de pescuit pentru filare: sfaturi pentru pescuitul de succes, alegerea de momeală
Cum să prindeți bine știucul la rotire: selectați uneltele și sfaturileCum să prindeți bine știucul la rotire: selectați uneltele și sfaturile
Selectarea liniei de pescuit: caracteristici și producătoriSelectarea liniei de pescuit: caracteristici și producători
Pescuit excelent în Murom și în zonăPescuit excelent în Murom și în zonă
Spinning `shimano katana`: descriere, avantaje și dezavantajeSpinning `shimano katana`: descriere, avantaje și dezavantaje
Caracteristici de pescuit pentru un alimentator pentru incepatoriCaracteristici de pescuit pentru un alimentator pentru incepatori
» » Răsturnarea crocodilului: avantajele și dezavantajele tijei
© 2021 amigdas.com