amigdas.com

Helavit pentru câini: instrucțiuni de utilizare, compoziție și recenzii

Helavit C pentru câini - instrucțiuni de utilizareHelavit C este un supliment mineral complex care este potrivit pentru câinii de orice vârstă, greutate și rasă. Helavit pentru câini este adăugat la alimente, astfel alimentând deficiența de nutrienți, care întăresc în mod semnificativ starea de sănătate a animalului. Medicamentul nu are contraindicații, este prescris animalelor care se confruntă cu situații stresante și, de asemenea, se recuperează după o terapie sau o intervenție chirurgicală prelungită.

Forma de eliberare și compoziție

Helavite C este realizat sub forma unei soluții colorate în tonuri de culoare brun închis. Produsul nu miroase. Medicamentul este prescris pentru simptomele manifestate de anemie, care a fost cauzată de deficit de fier în organism.

Substanțele active ale preparatului Helavit C:

  • Fier - 13 g;
  • Zinc - 7,3 g;
  • Mangan - 2,6 g;
  • Cupru - 1,3 g;
  • Iod - 0,4 g;
  • Cobalt 0,26 g;
  • Seleniu - 0,13 g.

Toate componentele active și auxiliare ale medicamentului sunt absorbite integral de organismul animalului de companie, umplând deficiența tuturor vitaminelor, mineralelor, macro- și microelementelor necesare.

Adaosul mineral complex este realizat în sticle de plastic în volume de 40 și 70 ml cu un capac strâns înșurubat. Containerele cu conținut sunt ambalate în cutii de carton cu etichete și instrucțiuni adecvate pentru utilizare. Pe bază obligatorie, fiecare pachet trebuie să includă: numărul lotului, compoziția completă, data producției și alte informații nu mai puțin importante.

Proprietăți farmacologice

Pregătire pentru câiniPrincipiul medicamentului complex este foarte simplu. Dacă conținutul flaconului în organism, împreună cu alimentele, macroelementele și microelementele sunt absorbite rapid de țesuturile stomacului și intestinelor și apoi urmează fluxul sanguin în tot corpul.

Forma preparatului asigură penetrarea maximă a componentelor active în organe și țesuturi. Medicamentul nu afectează activitatea sistemului cardiovascular, nu se acumulează în rinichi și ficat. Rămășițele activă și componentele auxiliare sunt îndepărtate din organism prin intermediul urinei și fecalelor.

Odată cu aportul regulat al unui supliment mineral contribuie la normalizarea sistemului digestiv, restabilirea țesuturilor adipoase și a țesutului muscular, sistemul imunitar al corpului animalului este întărit. Substanțele incluse în preparat îmbunătățesc starea pielii câinilor, mărind volumul și calitatea stratului, împiedicându-i secțiunea transversală.

Mineralele primite au un efect benefic asupra creșterii active a unui animal tânăr, iar funcțiile reproductive ale animalului de companie sunt, de asemenea, sporite. Aditivul alimentar permite restaurarea și întărirea sănătății câinilor care au suferit intervenții chirurgicale și de mult timp au luat medicamente puternice.

Este de remarcat faptul că în magazinele de animale de companie puteți cumpăra Helavit pentru pisici, dar are o compoziție ușor diferită. Prin urmare, utilizați medicamentul strict și în conformitate cu instrucțiunile atașate. Medicamentul pentru pisici - este destinat numai pisicilor, ca și câinilor.

Indicații pentru utilizare

Se prezintă preparatul Helavit C. să se utilizeze în cursul următoarelor boli și condiții:

  • slăbirea generală a corpului animalului după un curs lung de terapie cu antibiotice, chirurgie sau chimioterapie.
  • deficiența substanțelor minerale din corpul animalului de companie;
  • anemie de deficit de fier.

Un supliment mineral complex este adesea prescris pentru animalele care au fost pe o dieta necorespunzatoare sau inadecvat de nutritive, care a supravietuit situatii stresante pentru o lunga perioada de timp, precum si la animalele de companie cu lipsa severa de greutate.

Este demn de remarcat, că Helavit C este folosit în mod activ pentru câini și pisicile pentru a îmbunătăți vizual calitatea lânii, ceea ce este extrem de important pentru animalele care participă la expoziție.

Contraindicații și efecte secundare

Când medicamentul este contraindicatHelavit S pentru pisici și câini este unul dintre medicamentele netoxice care sunt ușor de absorbit în organismele lor. Poate fi administrat femelelor gravide sau de naștere, unui animal vechi, slăbit sau recuperator. Singura contraindicație poate fi hipersensibilitatea la componentele medicamentului sau manifestarea reacțiilor alergice la substanțe active sau auxiliare.

O singură supradoză a medicamentului, de regulă, nu implică consecințe. Cazuri foarte rare de diaree, uneori lipsa de apetit. Dar marea majoritate a pisicilor și a câinilor nu observă nici măcar prezența drogului în mâncarea lor.

Contraindicat ia medicamentul Helavit C împreună cu alte suplimente minerale complexe, deoarece un exces de substanțe valoroase din organism poate provoca un rău semnificativ animalului. Dacă pisica sau câinele se hrănesc cu furaje industriale gata, atunci ar trebui să se ia în considerare compoziția componentelor minerale pentru a evita posibilitatea supradozei.

Instrucțiuni de utilizare

Preparatul complex Helavit C este utilizat conform instrucțiunilor atașate fiecărui pachet. Conținutul medicamentului este dat după masă sau amestecat direct în produsele alimentare. Doza depinde direct de mărimea animalului.

Puii nu primesc mai mult de 0,02 ml de soluție, iar câinii din rasele mici au o cantitate suficientă de 0,2 ml, în medie 0,5 mg și în special de 1 ml în timpul zilei.

Doza recomandată este relevantă pentru manipularea preventivă, pentru reabilitare după intervenție chirurgicală sau boli infecțioase. În ceea ce privește tratamentul anemiei, doza zilnică trebuie crescută de 4 ori.

Restricții la durata consumului de droguri, nr. Totul depinde de starea fizică și emoțională a animalului, precum și de dieta prescrisă. Dacă medicamentul a fost prescris în scopuri medicale, după 2 până la 4 săptămâni doza poate fi redusă la întreținere.

Condiții de depozitare și costuri

Cum se păstrează chelavitul medicamentuluiPregătirea minerală complexă poate fi folosit timp de 3 ani de la data fabricației, care este indicat pe fiecare ambalaj. Conținutul trebuie păstrat la temperatura camerei, evitând lumina directă a soarelui, dispozitivele de încălzire. Medicamentul trebuie protejat de copii. Se recomandă păstrarea flaconului deschis în frigider.

Costul medicamentului variază în funcție de punctul de vânzare și capacitatea sticlei. Costul mediu al unei sticle volumul de 40 ml este de 150 de ruble.

opinii

Câinele meu a fost diagnosticat cu pyroplasmoză. În plus față de preparate injectabile, a fost atribuit un supliment mineral Helavit S. După cum știm cu toții, antibioticele puternice afectează în mod negativ rinichii și starea ficatului câine, deci au nevoie de sprijin. Durata de admitere a fost de 2 săptămâni, câinele meu nici măcar nu a observat că ceva nu este în regulă cu mâncarea ei. Ca urmare, am avut păr mai lucios, am avut un apetit brutal și nu s-au observat efecte secundare. Un medicament bun, îl vom folosi în mod constant pentru prevenire.

Din păcate, nu toți proprietarii câinilor realizează că animalele lor de companie au nevoie de vitamine nu mai puțin de corpul uman. Am un câine Jesse, are 7 ani. Îl hrănesc în mod regulat cu Helavit, deoarece este eficient, ușor perceput de corpul animalului, nu are miros și gust.

Înțelegeți că doza este extrem de simplă, iar medicamentul în sine are un preț mult mai accesibil. Îi sfătuiesc pe toți să-l cumpere pe Helavit pentru fuzzy lor, pentru că sănătatea lor nu este mai puțin importantă pentru a ta!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Marfloxin comprimate pentru câini și pisiciMarfloxin comprimate pentru câini și pisici
Gemobalanță pentru pisici și câini - instruireGemobalanță pentru pisici și câini - instruire
Asinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizareAsinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Emicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizareEmicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Vitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizareVitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizare
Enroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinarăEnroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinară
`Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare`Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Opriți mâncărime pentru pisici și câini: compoziție, instrucțiuni de utilizareOpriți mâncărime pentru pisici și câini: compoziție, instrucțiuni de utilizare
Tablete de cistita pentru caini si pisiciTablete de cistita pentru caini si pisici
» » Helavit pentru câini: instrucțiuni de utilizare, compoziție și recenzii
© 2021 amigdas.com