amigdas.com

Terrier Toy Terrier: descriere și îngrijire a rasei

Cum să ai grijă de jucării terrierTerrierul de jucărie din Rusia este o rasă de câini în miniatură. Aceste animale arată ca o mică jucărie. Sunt cu păr scurt și cu păr lung. Pentru acești câini, spiritul vânătorului nu este străin, așa că nu vă fie teamă dacă în timpul plimbării animalul vă va aduce un șoarece sau o pasăre mică. Rasa de jucărie rusă (Moscova) a fost crescută în anii 50 ai secolului XX de către crescătorii sovietici. Rezultatul muncii lor a fost apariția unei rase de câini care se disting prin har și delicatețe.

Descrierea Toy Toy Terrier

Jucarie rusa este o rasa unica de caini. Caracteristica sa principală este miniaturală. Această rasă aparține numărului de decorativi, iar reprezentanții ei sunt cei mai mici câini de pe Pământ. Dacă vorbim despre natura jucăriei rusești, atunci ea poate fi descrisă ca fiind energică. Deși câinele nu variază în funcție de mărime, arată o activitate ridicată.

Una dintre activitățile preferate ale acestor animale este să te joci cu maestrul tău. Câine jucărie terrier foarte este dedicată proprietarului său. În plus, ea iubește mersul pe jos. Dacă intenționați să începeți un mic terrier, atunci ar trebui să aveți grijă ca în viața lui să existe excursii regulate pe stradă. Destul de des, jucărie terier numit „clopote“, ca și în cazul în care apare un străin la orizont, ei sunt mulțumiți de latratul continuu.

Caracteristicile conținutului jucăriilor terrierPentru toy-terrierul din Moscova, ca și pentru orice câine miniatural, se exprimă un defect, exprimat în agresivitate crescută. Cu toate acestea, dacă proprietarul va face eforturi pentru a ridica un terrier mic, problema va fi eliminată. Avantajul acestei rase este că puii sunt foarte buni iubesc copiii, în timp ce au propriul lor caracter și temperament. Ele sunt foarte bune pentru păstrarea în apartament, dar dacă aveți un copil mic la domiciliu, ar trebui să acorde o atenție deosebită la animalele de companie ca acțiunile lor neglijente ale copilului poate provoca leziuni grave la câine mic.

Terrier de jucărie rusă: standarde de rasă

Fiecare rasă are propriile caracteristici externe unice. Este datorită faptului că este ușor să recunoști această rasă de câini. Rusesc este clasificat ca decorativ. Oferind animalului de companie un conținut obișnuit, proprietarul creează condiții confortabile pentru câinele său. Uneori puteți chiar să excludeți ieșirile animalelor de companie pe stradă. Dacă vorbim despre greutatea indivizilor, rușii pot ajunge greutate de până la 2-3 kg. Cu toate acestea, există animale de companie care au o greutate mai mare. Aici totul este în mare măsură determinat de factori precum:

 • nutriție;
 • mod de viață.

Dacă câinele merge destul de rar, în același timp duce o viață fixă ​​la domiciliu, atunci aceasta duce la apariția unei astfel de probleme ca obezitatea. Confruntate cu excesul de greutate pot chiar să se potrivească indivizilor din această rasă. Pentru a păstra câinele pe degete, este necesar să respectați următoarele reguli:

 • pentru a asigura libera circulație a animalelor de companie pe spațiul de locuit;
 • umblați regulat câinele în aer proaspăt, indiferent de sezon;
 • oferă o dietă calitativă și echilibrată.

Soiurile de culoare ale jucăriei terrierPentru o astfel de mici terrier rasa de jucărie are o creștere destul de impresionant, care se situează la 20-25 cm. Cu toate acestea, aceasta rasa are o serie de excepții. Printre reprezentanții acestei rase există câini care au abateri de la standarde stabilite. Cu toate acestea, nu este nimic rău în legătură cu acest lucru. Dacă vorbim despre colorarea indivizilor, atunci poate fi destul de diversă.

Cel mai adesea există mici terieri de culoare închisă. Jucătorul rus cu părul neted este descoperit destul de des. Dar, este adesea posibil să se întâlnească animale de companie care au părul lung. Frecvența molimului la animalele cu pui de somn lung depinde în mare măsură de lungimea capacului. Proprietarul unui astfel de câine trebuie să curețe periodic lana, astfel încât să nu se acumuleze în animalul de companie. În acest caz, câinele nu trebuie să îndepărteze părul de haine și lucruri din casă.

Jucarie terrier din Rusia: comportament

La animalele din această rasă, corpul nu diferă în dimensiune, în timp ce este mai degrabă muscular. Gâtul este alungit și este destul de înalt. În ceea ce privește spătarul, este ușor înclinat și are un mic raft. Picioarele sunt subțiri și de lungime bună. Se termină cu labele pisicilor. În ceea ce privește ochii, apoi jucătorul rus-terrier sunt destul de numeroși. Botul ascuțit, astfel încât reprezentanții acestei rase să aibă un aspect destul de frumos. Coada animalelor cu părul neted este fixată. În ceea ce privește indivizii cu părul lung, o astfel de manipulare nu este efectuată, deoarece coada lor în cele din urmă crește "sultan" gros.

La câinii cu păr scurt, capacul este strâns pe corp. În ceea ce privește animalele cu păr lung, acestea pot avea o lungime de până la 5 cm. Pe membrele frontale și botul există un fir de păr scurt. Pe picioarele posterioare ale indivizilor sunt ponei mătăsoi.

Jocuri cu jucărie terrierÎn ceea ce privește membrii familiei, natura acestor animale poate fi descrisă ca fiind prietenos și de primire. Cu toate acestea, din cauza faptului că terrierul de jucărie din Rusia este o rasă în miniatură, este necesar să aveți o atenție deosebită atunci când jucați cu animalul dvs. de companie. Câinele ăsta este caracterizat de energie excesivă și foarte îndrăgit să trăiască un stil de viață mobil. Îl iubește atunci când proprietarii își îndreaptă atenția spre ea. Dacă, pentru un anumit act, proprietarul îi certă câinele, atunci, ca răspuns, face o față, arătând astfel caracterul său individual.

Îngrijirea și

Este o chestiune simplă de îngrijit pentru terrierul de jucărie. Cu toate acestea, această ocupație necesită o mare responsabilitate. Dacă oferiți grija potrivită, atunci câinele se va simți confortabil. Îngrijirea de sine nu necesită mult timp, dar permite o viață lungă pentru un animal care va fi plin de fericire. Deși terrierul de jucărie nu diferă în funcție de mărime, necesită încă un efort pentru a avea grijă de animalul de companie.

năpârli la câinii cu păr lung se produce în toamnă și primăvară. Animalul are nevoie de o tunsoare obișnuită. Cu toate acestea, dacă păstrați un animal de companie care are o acoperire lungă de lână, atunci trebuie să dețină mai mult și pieptănarea regulată. În timpul întreținerii acestui câine sunt necesare, de asemenea, examinări periodice ale ochilor și urechilor și, în plus, deoarece părul este contaminat, animalul trebuie să fie scăldat.

După fiecare plimbare, trebuie ștergeți labele câinelui. Este necesar să se efectueze lunar ghearele ghearelor, iar dinții animalului de companie ar trebui inspectați săptămânal. Acestea sunt curățate folosind o pastă specială destinată câinilor.

Educația cățelilor Terrierilor Toy Toy din RusiaPentru toy-terrier, împerecherea nu este recomandată și mulți crescători de câini o consideră nedorită, deoarece apar o serie de dificultăți. Terrierul jucăriilor din Rusia are anumite caracteristici genetice, care determină și faptul că sarcina și nașterea au loc cu complicații. Prin urmare, este mai bine să nu se reproducă câini din această rasă.

Particularitatea structurii terrierilor de jucărie constă în oase destul de fragile în scheletul lor. Prin urmare, vă puteți răni pe câinele dvs. dacă îl tratați fără griji. Ținând cont de acest moment, cu menținerea jucăriei din Moscova, este necesar să se angajeze în consolidarea coloanei vertebrale a animalului de companie. Acest lucru se poate face prin includerea suplimentelor de vitamine în dietă. Dacă este greșit să se hrănească animalul, acesta poate declanșa apariția bolilor următoarelor organe:

 • pancreas;
 • ficat;
 • stomac.

Pentru a evita acest lucru, ar trebui acordată o atenție specială alegerii hranei pentru animale. Dacă dieta conține produse naturale, ar trebui să fie de înaltă calitate. În acest caz, va fi exclusă deteriorarea sănătății animalului dumneavoastră.

Mâncarea Terrierului Toy

Fiecare persoană care conduce un câine, se străduiește să se asigure că trăiește fericită și pentru o lungă perioadă de timp. Acest lucru poate fi obținut numai prin hrănirea adecvată. Într-un castron, puteți pune mâncare uscată sau alimente naturale. Apa dulce trebuie să fie întotdeauna în castronul animalului. Nu uitați să o schimbați în fiecare zi.

Mâncarea Terrierilor Toy Toy din RusiaÎn dieta câinelui trebuie să se includă carnea - pui și carne de vită, precum și cerealele - hrișcă și orez. Beneficiați de animal vor aduce o prezență în meniul de pește de mare, precum și fructe și legume. Când hrăniți un animal de companie, nu îl suprascrieți. Acesta este un moment inacceptabil pentru toy-terrier, care este un reprezentant al unei rase miniaturate. De asemenea, nu dați câinelui o hrană ascuțită, afumată și grasă. Dulciurile din dietă ar trebui să lipsească.

La întreținerea jucăriei rusești până la vârsta de 3 luni de la cățel este necesar să se hrănească de 5 ori pe zi. De 4 ori hrănirea trebuie efectuată până la vârsta de 5 luni. După aceasta, puteți trece la trei mese pe zi. Pentru o hrană de două ori a catelului ar trebui să fie obișnuiți, de la vârsta de 8 luni.

Catelusii terrierului de jucărie

Pentru a menține în mod corespunzător puii acestei rase miniatură, gazda trebuie să-și îndeplinească anumite obligații. Puii Terrierului Toy Toy din Rusia, ca și tinerii din alte rase de câini, arată o activitate înaltă. În acest caz, proprietarul formează caracterul catelului său.

Cu toate ca puii unui mic terrier din cauza dimensiunii lor mici par a fi slabi, dar atunci cand sunt tinute in animale, apar probleme de sanatate speciale. Ei demonstrează o energie înaltă și un apetit bun, dar, de asemenea, doresc să joace și sunt bine instruiți. Proprietarul trebuie să fie suficient de persistent pentru a învăța animalul să meargă în tavă. În acest caz, câinele adult nu poate fi chiar plimbat. Cu toate acestea, crescătorii de câini recomandă furnizarea unei pășuni regulate a jucăriei terrier.

Nuanțe de îngrijire și nutriție

Este destul de ușor să ai grijă de puii de terrier de jucărie. Aceasta este diferența principală dintre această rasă și alți câini "de buzunar". Pentru orice circumstanță, animalele se adaptează cu ușurință. În plus, acestea necesită un spațiu mic pentru ei înșiși în apartament. Prin urmare, pentru a păstra animalele la domiciliu poate chiar și o persoană care locuiește într-un apartament mic. Cu toate acestea, cu conținutul lor, există 5 lucruri importante pe care nu le puteți uita:

 • lucruri, o arenă, boluri, jucării și oase - acesta este minimul necesar de accesorii pentru câini, care trebuie achiziționate înainte de a cumpăra un cățel într-un magazin specializat. În acest caz, câinelui tău i se va oferi un timp decent;
 • pentru perioada rece ar trebui să fie achiziționate haine sau o coaseți singură. Apoi, plimbând animalul în haine calde, nu va fi rece;
 • Jucarie terrier din Rusia: o descriere a rasei de cainicâinele din colțurile ochilor acumulează în mod constant secreții, care ar trebui eliminate în mod regulat. Șterge-ți ochii au nevoie de un tampon de bumbac, care este pre-umezit în apă caldă;
 • curățarea urechilor animalele sunt efectuate la o frecvență de o dată pe lună. Proprietarul poate elimina numai contaminanții din partea vizibilă externă, iar purificarea în interiorul urechii nu este recomandată;
 • când câinele este ținut nu uitați de gheare. Ar trebui să fie forțate în timp ce cresc. De obicei, acest lucru se face o dată pe lună. Dacă nu efectuați o astfel de procedură de igienă, animalul de companie poate avea anumite dificultăți fizice cu mișcarea;
 • cu timpul Glandele analigene ale reprezentanților acestei rase sunt supraîncărcate, ca urmare există un miros neplăcut, pe care câinele însuși îl dă un disconfort puternic. Pentru a asigura curățarea lor, sub și în partea laterală a anusului trebuie să fie ușor presate;
 • cu mâncarea reprezentanților acestei rase este mult mai ușor decât plecarea. Există mai multe motive pentru aceasta. Câinele are un stomac bun, care poate digera nu numai alimentele pentru câini, ci și produsele naturale. În plus, datorită dimensiunilor mici ale animalului, în timpul alimentației este necesară o cantitate mică de alimente. Prin urmare, cheltuielile grave pentru furaje sunt excluse.

concluzie

Terrierul de jucărie din Rusia este o rasă de câini în miniatură. Dimensiunile mici ale animalelor atrag mulți oameni care visează un câine în casa lor. O astfel de creatură dulce poate fi păstrată chiar și într-un mic apartament, pentru că terrierul are nevoie de puțin spațiu. Acest câine are o greutate mică. Greutatea maximă a adulților nu depășește 3 kg, iar înălțimea lor obișnuită este de 25 cm. Aceste animale diferă în ceea ce privește prietenia cu copiii. Acestea se caracterizează printr-o activitate intensă, astfel încât proprietarul va fi foarte mulțumit de animalul său de companie, dacă merge în mod regulat cu el.

Rețineți că nu este necesar ca terrierii mici să facă plimbări, pentru că dacă vă obișnuiți cu animalele de companie la tavă, el poate rămâne cu ușurință în apartament. Cu toate acestea, crescatorii de câini cu experiență recomandă să nu excludeți din viața animalelor plimbări pe stradă.

Reprezentanții acestei rase sunt cu părul fără păr și cu părul lung. Acestea din urmă mănâncă adesea, pentru a reduce cantitatea de lână din casa dvs., ar trebui să o pieptești periodic. Îngrijirea pentru acești câini nu este foarte dificilă. Acest lucru se datorează dimensiunilor mici ale animalelor. În plus față de plimbările obișnuite la păstrarea unui animal de companie, este necesar să tăiați periodic unghiile astfel încât animalul să nu aibă dificultăți în mișcare. În plus, trebuie să vă curățați urechile, precum și să monitorizați igiena dinților.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Varietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturiVarietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturi
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Longhair toy terrier: descrierea rasei, caracterulLonghair toy terrier: descrierea rasei, caracterul
Numele raselor mici de câini și caracteristicile lorNumele raselor mici de câini și caracteristicile lor
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini de câini cu păr brun: nume, descrieri, fotografiiCâini de câini cu păr brun: nume, descrieri, fotografii
Toy-poodle: o descriere a rasei, minusuri și plusuriToy-poodle: o descriere a rasei, minusuri și plusuri
Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"
Amstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pitAmstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pit
» » Terrier Toy Terrier: descriere și îngrijire a rasei
© 2021 amigdas.com