amigdas.com

Gel de umplutură pentru gel pentru pisici - argumente pro și contra, tipuri

Care sunt materialele de umplutură pentru toaletă?Până de curând, pisicile și pisicile s-au dus la toalete, umplute cu nisip sau ziare. Astăzi, magazinele pentru animale de companie oferă o gamă largă de materiale de umplere speciale, dintre care se numără silicagelul. Această umplutură este capabilă să elimine mirosurile neplăcute și să absoarbă o cantitate mare de lichid. De aceea, excipientul de silicagel

pentru toaleta pisicii este foarte popular printre proprietarii de animale de companie.

Argumente pro și contra silicagel

Un nou tip de umplutură este o granulă de siliciu, care poate fi transparentă sau colorată. Granulele realizate din gel uscat pot fi bile rotunde sau cristale. În funcție de mărimea pisicii și a toaletei sale, puteți alege o umplutură cu cristale mari, medii sau mici.

Avantajele silicagelului pisica de pisica:

 1. Soiuri de umpluturiSilicagelul are o zonă mare de pori, care îi permite să adsorbuiască ușor lichidul și să reducă cu 40% umiditatea în spații închise.
 2. Materialul este inactiv chimic și nu arde, prin urmare este complet sigur.
 3. Are rezistență mecanică ridicată și rezistență chimică.
 4. Cristalele sau bilele absorb mult lichid, ceea ce vă permite să schimbați conținutul tăvii mult mai rar. Ca urmare a unui pachet de 3,8 litri, un animal de companie este suficient timp de aproximativ două săptămâni.
 5. În camera în care este instalată o toaletă cu granule de silicon, toate mirosurile neplăcute și umiditatea excesivă sunt eliminate.
 6. Granulele nu aderă la labele pisicilor și nu emit praf. Dacă puneți o tavă cu umflături mari, chiar după instilarea animalelor cu fecalele lor, podeaua din încăpere va rămâne curată.
 7. În materialele cristaline de umplere bacteriile și mucegaiul nu sunt plantate.

Dar, în ciuda numărului mare de avantaje, silicagelul are mai multe dezavantaje:

 1. Cum se utilizează un material de umplutură pentru așternut de pisiciGranulele nu pot fi clătite în toaletă. Acestea pot fi eliminate numai cu deșeurile menajere.
 2. Pisicile predispuse la hrănirea pisicilor pot avea probleme grave la stomac dacă înghit cristale. Pentru aceste animale, toaleta cu gel de silice nu este recomandată.
 3. Este necesară o amestecare zilnică a granulelor, altfel după o saturație completă în tava pisicii se formează o băltoacă.
 4. Cristalele solide au muchii ascuțite care pot răni picioarele delicate ale unui pisoi sau unei pisici.
 5. Când umiditatea este absorbită, silicagelul se spargă și șuieră, ceea ce poate sperie animalul. De asemenea, face un zgomot atunci când pisica începe să sapă umplere.

Cât de corect să folosiți umplutura de pisică cu silicagel?

Pentru a obișnui pisica cu silicagel, trebuie mai întâi să fie amestecat la umplutura veche a toaletei. Când animalul de companie devine obișnuit, utilizați cristalele după cum urmează:

 • Într-o tavă curată și uscată, turnați granulele cu un strat de cel puțin cinci centimetri.
 • Cu ajutorul unei cupe speciale, deșeurile solide trebuie curățate imediat. Lingura are deschideri prin care cristalele curățate vor trece și vor rămâne în tavă.
 • În fiecare zi, conținutul toaletei pisicii este amestecat pentru a împiedica formarea bălților în tavă.
 • Schimbați toaleta la fel de des cum recomandă producătorul. Pentru pisicile de rase mari, gelul de silice va trebui schimbat mai des.

Tipuri de excipienți de silicagel

Magazinele de animale de companie oferă o gamă largă de excipienți de silicagel pentru așternut de pisici de la diferiți producători. Toate acestea sunt fabricate folosind aceeași tehnologie, dar granulele lor pot avea dimensiuni, forme, culori diferite. Atelierul de pisici este în vânzare pentru animalele adulte și pisoii.

Pisica siberiana

Producătorul rus produce o linie de umpluturi naturale, naturale, care au o calitate excelentă și un preț la buget. Toate produsele sunt fabricate din materiale ecologice, sigure și testate.

Gel de silice Pisica siberiana este reprezentata de patru specii:

 1. Cum se utilizează un material de toaletăElite. Cristalele mari, superabsorbante, au calități excelente de sorbție, efect bactericid și abilitatea de a absorbi mirosurile. Într-un singur pachet, granulele albastre transparente și colorate sunt amestecate. Materialul de umplere Elite poate fi utilizat în tăvi cu grătare, nu necesită întreținere zilnică, nu are praf, nu are miros. Cristalele sunt făcute într-o formă specială, care împiedică împrăștierea acestora în timpul săpilor.
 2. Pentru pisici fastidioase. Datorită celor mai recente realizări tehnologice, a fost realizată o umplutură care are un efect bactericid, proprietăți excelente de sorbție și capacitatea de a elimina mirosurile. Poate fi folosit în așternut de pisici cu laturi. Cristalele au o culoare transparentă și roz.
 3. Elite silicagel IVF. Produsul are proprietăți antibacteriene și are o durată lungă de viață. Cristalele absorb rapid umezeala, care se evapora dupa cateva ore. În același timp, granulele conțin mirosuri și mirosuri neplăcute în interiorul lor.
 4. Eliminarea cotelor. Eco-friendly, silicagel unic poate fi folosit din primele zile de viață a unei pisici. Are proprietăți antibacteriene și granule superabsorbante, care după utilizare sunt colectate într-o bucată.

Smart Cat

Producătorul produce Excipienți de gel de silice pentru așternut de pisici, care diferă:

 1. Comoditate - nu rămâneți la picioarele animalelor de companie.
 2. Siguranța - nu provoca alergii la oameni și animale.
 3. Ecologic - nu poluează mediul.

Magazinele de animale de companie oferă patru tipuri de gel de silice Smart Cat:

 • pentru pisici sensibile fără miros;
 • umplutură cu aromă de mere;
 • cristale cu aroma de lavanda;
 • silicagel cu aroma portocalie.

Sanicat

Suplimentele de gel de silice cumulative sunt disponibile în diferite culori și pot fi fără parfum sau au un parfum de prospețime sau culori. Ei au un miros placut, sunt caked si absoarbe efectiv umezeala. Din această cauză, tava nu produce mirosuri neplăcute și este menținută curată pentru o perioadă lungă de timp.

Pentru avantajele produselor Sanicat se aplică:

 • Absorbție absolută;
 • economia de utilizare;
 • controlul mirosului extrem;
 • formula inovatoare;
 • Nu praf;
 • granulele sunt moi pentru labe.

Bilele cu gel de silice sunt potrivite chiar și pentru pisoii, deoarece sunt moi și nu formează praf. În plus, orice animal de companie va aprecia culoarea umpluturii.

№1

Producătorul rus produce produse premium, care sunt vândute la un preț economic.

Plăcuțele de gel de silice # 1 constau din granule care sunt sortate cu grijă. Din acest motiv, nu se lipesc de lână și nu se blochează între labele pisicilor. Silicagelul are capacitatea de a absorbi lichidele și de a masca perfect mirosurile neplăcute.

Materialul special de umplere bacterian 1 previne reproducerea bacteriilor și are în compoziție cristale roz.

Un parfum de prospețime va da camerei un granule cu mirosul de sakura. Adăugarea unui odorizant și absorbția ultra-rapidă fac posibilă utilizarea acestui tip de umplutură într-un volum de cinci litri până la o lună.

Mai ales pentru pisoi, producătorii au creat noi produse care sunt în siguranță pentru copii și pentru mediul înconjurător. Cristalele au o formă neobișnuită, astfel încât să nu se lipească de lână și sunt în siguranță pentru pisoi. Acestea blochează complet mirosurile neplăcute și absorb lichidele perfect. Pentru pisicile mici, culoarea granulelor va fi atractivă.

Marea Cat

Produsele producătorului rusesc pot satisface nevoile chiar și a pisicilor fastidioase și a proprietarilor acestora. Avantajele silicagelului CC Cat includ:

 1. Materiale de umplere din silicagel pentru toaletăFăcut din componente ecologice.
 2. Imediat absoarbe mirosurile și lichidul, datorită cărora picioarele animalului după ce au fost la toaletă rămân uscate.
 3. Împiedică reproducerea bacteriilor, deoarece are proprietăți bactericide.
 4. Rezistent la dizolvare și economic în uz.
 5. Sigur chiar dacă intră în corpul animalului.
 6. Nu deteriorați picioarele când îngropați.
 7. Nu are praf și nu are sperietori.

În ciuda unor dezavantaje, umplutura de silicagel pentru așternuturile de pisici se descurcă perfect cu funcțiile sale. Când se utilizează gel de silice într-o încăpere în care există o tavă, nu vor exista mirosuri neplăcute, praf și murdărie. Potrivit mai multor proprietari de pisici, animalele lor de companie sunt fericite să viziteze o astfel de toaletă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să dezactivați o pisică de fault într-un loc greșit ușor și rapidCum să dezactivați o pisică de fault într-un loc greșit ușor și rapid
Cum să înveți un pisoi să meargă la tavăCum să înveți un pisoi să meargă la tavă
Cum să ai grijă de o pisică acasăCum să ai grijă de o pisică acasă
De ce pisicile se tem de apă: motivele principale și cum să se ocupe de eaDe ce pisicile se tem de apă: motivele principale și cum să se ocupe de ea
Cum sa alegi un complex de joc pentru o pisicaCum sa alegi un complex de joc pentru o pisica
Învățați corect un pisoi sau cum să aduceți o pisică inteligentăÎnvățați corect un pisoi sau cum să aduceți o pisică inteligentă
Cum se manifestă alergia la pisici și cum să scapi de eaCum se manifestă alergia la pisici și cum să scapi de ea
Învățând pisoiul în tavăÎnvățând pisoiul în tavă
Tavă pentru pisici: specie. Sala de toaletă cu laturi înalteTavă pentru pisici: specie. Sala de toaletă cu laturi înalte
Câte ore pe zi pisicile dorm?Câte ore pe zi pisicile dorm?
» » Gel de umplutură pentru gel pentru pisici - argumente pro și contra, tipuri
© 2021 amigdas.com