amigdas.com

Ce fel de ierburi feline sunt utile pentru pisici și pisici?

Ierburi pentru pisiciAnimalele de companie, ca și oamenii, au nevoie de substanțe nutritive foarte utile. Și de multe ori pisicile domestice încep să mănânce flori pe pervazul ferestrei. Dacă doriți să vă protejați florile de acasă de pisici, atunci ar trebui să începeți să cultivați iarbă pentru pisici și pisici. Dar nu toată iarba este mâncată de astfel de animale de companie.

Îi plac buruienile speciale. Fiți atenți la obiceiurile animalelor lor. Dacă îl faci să meargă în vara pentru iarbă, atunci imediat observă ce fel de iarbă vor avea de gust. Deci ce fel de iarbă fac pisicile. Și ce fel de iarbă pentru pisici este utilă?

Cât de utilă este iarba pentru pisici?

Pisicile mănâncă iarbăZoologii nu pot da un răspuns clar la această întrebare. Dar aici o serie de explicite profesioniști consumul de iarbă în hrana pentru animale de companie:

 • Nutrienții suplimentari intră în corpul de pisici și minerale.
 • Tractul digestiv începe să funcționeze mai bine și să absoarbă alimente.
 • Ajută la curățarea intestinelor din păr.
 • Are un gust pe care îl iubesc pisicile.

Aceste plante includ astfel de foarte importante nutrienți și microelemente cum ar fi:

 • Acidul folic.
 • Vitamine din grupa B.

Aceste oligoelemente sunt implicate în creșterea unei pisici, datorită creșterii nivelului de oxigen din sistemul circulator. În special pisicile au nevoie de aceste elemente în timpul sarcinii. Consumul adecvat de iarbă în această perioadă va oferi pisoi cu o alimentație bună, iar pisica se va dovedi a fi copii sănătoși.

Tipuri de iarbă de pisică

Pisica rosie mănâncă buruieniDeci, la fel, ce fel de iarbă fac pisicile? Îi plac anumite specii. Ceea ce este util pentru pisici, ei știu este mai bine ne. Și în plante sunt foarte bine versati. Oamenii de știință cred că recunosc varietatea de iarbă la gust și la aromă. Există o listă exemplară de iarbă de pisică, în condiții de siguranță pentru a crește pe fereastra de acasă.

Lemongrass sau iarba de lamaie

Acest tip de iarbă de pisică poate crește până la 100 cm în lungime. Pisicile sunt foarte pasionat de Lemongrass. Acest tip de plante este utilă pentru pisici, cu proprietăți precum:

 1. Antiseptic.
 2. Diuretic.
 3. agent anti-inflamator.
 4. Scăderea entuziasmului nervos.
 5. Promovează digestia.

Cresterea buruienilor pentru pisiciAcest tip de plante are nevoie mereu tăiat, deoarece este foarte puternic în creștere. Mirosuri foarte frumoase, care atrage pisicile.

Puteți folosi o astfel de iarbă pentru alimentație nu numai pentru animalele de companie, adesea adăugați lemongrass atunci când berea ceai.

Aceste plante cresc la fel de bine în ghivece și în tăvi de animale.

Catnip

CatnipO astfel de planta pentru pisici ca pisica de menta, cel mai adesea cultivate în grădină decât la domiciliu. Dar, desigur, cu menta de iluminare bună poate crește acasă pe pervazul ferestrei. O astfel de iarbă pentru pisici îi percepe cu energie pentru o perioadă scurtă de timp. În menta conțină fitohormoni, provoacă în corpul animalului o explozie de fericire.

Ei iubesc animalele de companie, această plantă este totul, dar nu toată lumea are o sursă de energie și fericire în utilizarea ei. Toate microelementele și substanțele nutritive conținute în el, au un imens efect asupra organismului animalului.

Acțiunea acestei plante este foarte asemănătoare cu reacția pisicilor valeriană. De regulă, încep să se comporte așa:

 1. Începeți să flirtați și să vă răsuciți pe podea.
 2. Squirming și crouching.

Catnip în floareEfectul acestei plante asupra corpului nu durează mai mult de 15 minute. Foarte adesea pentru a atrage pisicile sau pisicile și a le atrage atenția, în producția de jucării pentru animale de companie adăugate în principala materie primă pentru producție, adăugați un extract de astfel de plante medicinale.

Pe persoana această plantă, de asemenea, face imens efect. Creste foarte bine pe fereastra, cel mai dificil este sa-l ascunzi de pisici, astfel incat sa nu inceapa sa o mananci in mod constant.

Menta sau melisa

Pisicile mănâncă iarbăO astfel de iarbă pentru pisici este, de asemenea, foarte iubită de ei. Dar este din această varietate de ierburi că animalele de companie pot experimenta stomac deranjat.

Pentru a da o astfel de iarbă este necesar foarte atent, nu abuzează.

Puteți să plantați acest soi pentru pisici atât în ​​zona suburbană, cât și pe pervazul ferestrei. Planta este considerată mulți ani.

Selectarea semințelor și plantarea de iarbă în mai multe moduri

O pisică mănâncă iarbă cu plăcereMagazinele de animale vând animale de companie amestec din semințe pentru germinare în casă. Cumpărați semințe numai în magazine specializate, astfel încât să puteți evita cumpărarea de semințe rău care nu pot merge sau să fie tratate cu substanțe otrăvitoare.

Iarba de iarbă ar trebui să fie mereu proaspătă recomandat planta semințele cu o periodicitate de 10 zile. Deci, iarba va crește treptat, și pisica va fi întotdeauna, există plante proaspete. Din astfel de plante, pisica va primi în mod constant o mulțime de substanțe utile și minerale. Există mai multe modalități de plantare a semințelor pentru germinare.

Metoda numărul 1

Cultivarea ierbii de pisici fără sol. Această metodă de plantare a semințelor este numită fără pământ. Baza de o astfel de creștere de iarbă, principiul hidroponică. Unelte necesare pentru cultivarea fără pământ:

 1. Un set de semințe de la un magazin specializat.
 2. Două containere sunt superficiale, mai bune din plastic, unul mai mic decât celălalt.
 3. O bucată de bumbac.
 4. Benzi de țesături, este mai bine să utilizați un bandaj nesteril.
 5. Celofan pachet, acesta va crea un efect de seră.
 6. Lichidul.

Pisica mananca iarba verdeÎn rezervorul pentru germinarea ierbii de pisică, face găuri pentru circulația aerului. Un container mai mic cu găurile făcute este plasat într-un alt recipient. Partea inferioară a vasului este căptușită cu vată de bumbac înmuiată în apă.

Pe partea superioară a vatei de vată se răspândesc semințele în ordine aleatorie. După căptușeală peste semințele de tifon. Am turnat o cantitate mică de apă de sus prin tifon. Containerele sunt sigilate într-o pungă și sunt lăsate germinare.

Metoda numărul 2

Cultivarea semințelor de iarbă pisică în sol. Această metodă de creștere este mai populară. materiale pentru cultivare:

 1. Capacitate de germinare, cu găuri pentru circulația aerului.
 2. Semințe îmbibate cu o zi înainte.
 3. Solul pentru însămânțare.
 4. Strat de drenaj. Foarte bun pentru zgura mica, sau caramida sparta.
 5. Celofan pachet.

Pisica gri pe pervazul ferestreiÎntr-un recipient pentru cultivarea ierbii de pisici turnate drenaj strat. Pe partea de sus a acesteia se pune un strat de sol. Semințe, înmuiate timp de 60 de minute, răspândite în ordine aleatoare pe sol. Acoperiți cu o cantitate mică de sol. Așezați recipientul cu semințele în pungă și așteptați lăstarii.

Aranjați oala într-un loc întunecos și cald. Și plecați timp de aproximativ 3-4 zile. De îndată ce iarba începe să iasă din pământ și germinează, imediat scoateți punga de celofan. Puneți-l pe pervaz și turnați-l bine cu apă. Aproximativ o săptămână mai târziu, animalele de companie vor putea să înceapă să mănânce iarbă și să obțină o mulțime de substanțe utile și nutritive din acesta.

Cum să crească iarba pentru pisiciUrmați sfatul despre intermediar plantarea semințelor.

Astfel, puteți schimba rezervoarele cu iarbă de pisică, de îndată ce începe să se rupă într-o nouă iarbă gustoasă și proaspătă.

Și plantele dvs. de uz casnic vor rămâne neatinse. La urma urmei, acum pisicile vor ști că are plantația proprie de vitamine.

Metoda numărul 3

Creste iarba pentru pisici extraordinar mod.

Materiale pentru germinare:

 1. Tava pentru toaletă.
 2. Seminte.
 3. Umplerea toaletei pisicii.

Seminte de iarba pentru pisiciPentru această metodă de germinare a ierbii, trebuie să luați tavă pentru pisica de pisică, este mai bine dacă va avea muchii foarte largi. Aceasta este necesară pentru ca pisica să mănânce iarba din acest castron în timp ce era stabilă și nu putea să se răstoarne.

În tavă, în loc de sol, cu o astfel de plantă în creștere umplutură pisica de toaletă în granule. Stratul nu trebuie să fie mai mare de 3-3,5 cm după cum urmează, se toarnă umplutorul de apă, se așteaptă timp de 2-3 ore până când granulele se dizolvă complet și se transformă în terci de cereale. Principalul lucru este că capacitatea este nouă și nu are mirosul de urină de pisică, deoarece în tava veche, pisica va începe să meargă la toaletă prin miros.

Iarbă pentru pisiciDupă ce granulele s-au dizolvat, vom trece un strat mic de astfel de sol în lateral și vom arunca în mod arbitrar semințele, de sus am pus un strat de pământ schimbat.

Veți vedea cum iarba va începe foarte curând să germineze și pe o astfel de gazon veți vedea, pisica ta va fi bine simti-te cand vei manca iarba proaspata. Sau chiar pur și simplu se află pe ea. Principalul lucru este că nu va împrăștia terenul din tavă, deoarece nu este acolo.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
De ce un caine place sa manance iarba in timpul unei plimbari?De ce un caine place sa manance iarba in timpul unei plimbari?
Familie de feline - specii de animaleFamilie de feline - specii de animale
Câte ore pe zi pisicile dorm?Câte ore pe zi pisicile dorm?
Prima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenziiPrima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenzii
Vrajitorul dăunător pentru pisici dacă îl oferiți tot timpulVrajitorul dăunător pentru pisici dacă îl oferiți tot timpul
Rase de pisici sălbatice: trăsături, specii și fotografiiRase de pisici sălbatice: trăsături, specii și fotografii
Cea mai mare rasa de pisici: maine coon sau asher?Cea mai mare rasa de pisici: maine coon sau asher?
Câte pisici trăiesc în medie?Câte pisici trăiesc în medie?
Zece rase inteligente de pisiciZece rase inteligente de pisici
» » Ce fel de ierburi feline sunt utile pentru pisici și pisici?
© 2021 amigdas.com