amigdas.com

Durere in zona inghinala din dreapta la barbati: cauze de disconfort in zona inghinala

Care sunt organele reproductive ale oamenilorAproape fiecare om are uneori dureri in zona inghinala. Cel mai adesea, aceștia se referă la acei bărbați a căror activitate principală este legată de forța fizică grea, sport. Aceste simptome ar trebui să fie alarmante, deoarece pot provoca multe boli, probleme de sănătate. Care sunt cauzele durerii în zona inghinală a bărbaților din partea dreaptă, ce amenințări le aduc sănătății?

Tipuri de boli

Zona de înghițit este situată în partea inferioară a cavității abdominale, care se învecinează cu coapsele. În această parte a corpului canal și vasele de sânge mari. La bărbații din acest loc există un cordon marin. Lungimea sa este de 15-20 cm și se extinde de la polul superior al testiculului până la cavitatea abdominală. Are artere, vene ale testiculului și anexele sale. Lungimea relativ mare a cordonului spermatic poate provoca o torsiune a testiculului. Cu o asemenea boală, oul este compactat și mărit. Durerea apare imediat când se simte testiculul.

Durerea în problemele de sănătate ale bărbațilorImediat localizate și țesute intestinelor, în cazul în care o hernie se poate forma în condiții adverse. când om cu plângeri în zona inghinală primește la recepție la expert, suspectează imediat că durerile sunt legate de hernie. Dacă o persoană este slăbită de țesuturile de reținere, buclele intestinale sunt forțate de la abdomen să se mute în zona inghinală. Dacă există o hernie, umflarea în regiunea inghinală devine vizibilă. Este deosebit de clar când o persoană este în picioare. De fapt, nu toate herniile sunt vizibile și foarte des pot fi detectate numai prin metoda palpării.

Când durerea dă în partea dreaptă, poate deveni un simptom alarmant al apendicitei. Senzațiile de durere cresc gradual pe dreapta și sunt intensificate în special în timpul mersului pe jos.

Senzații dureroase și disconfort in zona inghinala oamenii pot experimenta și din alte motive. Cel mai adesea acest lucru se datorează agenților infecțioși care pătrund în organele pelvine. Din acest motiv, ganglionii limfatici inghinali cresc semnificativ.

Cu boală de rinichi, prezența de pietre în ele, există senzații dureroase în zona înghinală din stânga sau din dreapta. Atunci când problema de osteochondroză a vertebrelor din regiunea lombară durerea dă în vintre. Orice durere repetată necesită asistență medicală imediată.

Ce altceva poate provoca durere la nivelul bustului drept?

Adesea, semnalele tulburatoare sub formă de durere sau disconfort în zona inghinală din dreapta pot fi pe fundalul dezvoltării prostatitei. Cu această problemă bărbații aproape întotdeauna se plâng de durere și este foarte important să identificăm boala în timp. Cu prostatita cronica, durerea poate fi mai putin probabil sa fie mai putin pronuntata, dar foarte periculoasa. Dacă nu se face nimic cu inflamația, acesta va merge la alte organe și va înrăutăți semnificativ starea de sănătate a bărbaților. Cu o forma cronica de durere in zona inghinala, tragere si apar periodic.

Cauza durerii la nivelul articulațiilor poate fi și alte afecțiuni:

 • cistita acută;
 • herpes genital;
 • chist în zona cordonului spermatic;
 • Durerea din zona inghinala din dreapta poate semnala o lista larga de boliprobleme cu intestinele;
 • Torsiune testiculară;
 • kollikulit;
 • varice.

Durere și disconfort în partea laterală poate fi o consecință a traumei, neoplasmelor, pe fundalul artritei. Cu orice problemă, trebuie să identificați rapid cauza pentru a începe tratamentul. Pentru a rezolva problema, trebuie să contactați următorii specialiști:

 • urolog;
 • chirurg;
 • neuropatologul;
 • oncolog.

Având rezultatele examinării, medicul va putea determina cauza, diagnostica și prescrie tratamentul.

Ce să facem în această situație?

Dacă bănuiți o hernie consultația chirurgului este necesară, dacă diagnosticul este confirmat, atunci este nevoie de o intervenție chirurgicală planificată. În cazul în care hernia este încălcată, atunci se face o operație urgentă, deoarece are o amenințare la adresa vieții.

Atunci când o boală infecțioasă se dezvoltă în organele pelvine, atunci este necesar să se facă o consultare cu urologul. Pentru o examinare completă, trebuie să faceți teste:

 • analiza generală a urinei;
 • teste clinice de sânge;
 • examinarea bacteriologică a uretrei;
 • SUA.

Medicul-venerolog va ajuta să facă față bolilor cu transmitere sexuală, și complet anonim. Senzațiile dureroase la bărbații din zona abdomenului sunt observate din cauza sifilisului. Auto-medicația nu se poate face, pentru că vă puteți răni numai sănătatea și puteți rula întregul proces. Specialistul va putea selecta medicamentele necesare tratamentului și după un curs complet pentru a scăpa de boală.

Consultarea cu un medic - cu dureri in zona inghinala va ajuta un urolog sau venerologla problema oncologică ar trebui să consulte un oncolog. Șansele de recuperare vor fi mai mari la acei pacienți care caută ajutor într-un stadiu incipient de dezvoltare a bolilor oncologice.

Când ești pacient există pietre în rinichi sau nisipul urologul prescrie un curs de tratament. Dacă piatra are dimensiuni mici, atunci cursul tratamentului va ajuta la ameliorarea durerii și a inflamației. Atunci când este necesară o piatră mare, este necesară o operațiune pentru ao scoate.

Durerea din lateral provoacă:

 • leziuni la nivelul gurii;
 • leziuni ale nervilor plexului lombar.

În caz de traumatism în zona inferioară, este recomandată fizioterapia. Cursul de tratament include exerciții de fizioterapie și masaj sub supravegherea unui traumatolog. Pentru unii pacienți, sunt prescrise și magnetoterapia, electroforeza, terapia UHF.

Dureri in zona inghinala din partea dreapta a barbatilor

Pentru a provoca dureri în zona inghinala, poate, o prostatita cronica. Această boală masculină este cea mai mare comună la bărbați la vârsta cuprinsă între 20 și 50 de ani. Principala cauză a prostatitei este că microbii patogeni penetrează în glanda prostatică și afectează țesuturile organului. Infecția penetrează cel mai adesea uretra. Următoarele boli pot contribui la fluxul de prostatită cronică:

 • De ce poate să existe durere în colțul din stânga?traumatism în organele pelvine;
 • boli ale sistemului genitourinar de origine infecțioasă;
 • frecvența hipotermiei;
 • erori hormonale;
 • trăgând lenjerie de corp cu uzură prelungită;
 • abstinență sexuală prelungită;
 • stilul de viață cu activitate scăzută și munca sedentară;
 • obiceiuri proaste;
 • frecvente de stres.

K semne de prostatită cronică ar trebui să includă urinarea frecventă de natură dureroasă. Cu aceasta, secrețiile sunt minore din uretra cu senzații neplăcute în perineu. Când răstălmăciți testiculele la bărbați, există dureri ascuțite în zona scrotului și inghinală. Poate provoca activitate fizică, mișcări bruște și răniri. Adesea torsiunea testiculară se observă în copilărie.

Tratamentul bolilor cu dureri la bărbați va depinde de cauzele cauzate. Nu poți să-ți faci singur un diagnostic și auto-medicate. În caz contrar, poate duce la probleme de sănătate și mai grave.

După vizitarea unui specialist, pacientului i se atribuie de obicei mai multe proceduri de diagnosticare. Acestea includ:

 • tomografie computerizată;
 • Ecografia diferitelor organe pelvine;
 • IRM a coloanei vertebrale lombare.

Câteva sfaturi

Pentru a afla motivul, vor fi necesare diagnostice complexe. Cel mai adesea, câteva metode sunt utilizate pentru a trata boala. Succesul tratamentului ulterior va depinde de furnizarea la timp a asistenței pre-spitalicești.

Măsuri preventive sunt un stil de viață activ și sănătos. La fel de important este identificarea în timp util a cauzelor. Problema poate fi rezolvată numai după ce devine clar de ce există dureri în zona abdomenului. Pacientul trebuie să stabilească în mod corect locația durerii, intensitatea acesteia, frecvența. La primirea unui specialist, mai exact, pentru a-și exprima durerea de durere, durere sau durere. Dacă tratați cu atenție și serios problemele de manifestare a bolii și nu întârziați vizita la medic, atunci veți putea să identificați rapid cauzele și să vindecați boala.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce ar putea fi inflamat ganglionii limfatici în zona inferioară a femeilor și bărbaților?De ce ar putea fi inflamat ganglionii limfatici în zona inferioară a femeilor și bărbaților?
Unde sunt durerile din abdomenul inferior și cum să le tratezi?Unde sunt durerile din abdomenul inferior și cum să le tratezi?
Torsiune toriculară la un copil și la adulți, simptome, tratamentTorsiune toriculară la un copil și la adulți, simptome, tratament
Simptomele herniei inghinale la bărbațiSimptomele herniei inghinale la bărbați
Durerea în testicule la bărbați: cauze și tratamentDurerea în testicule la bărbați: cauze și tratament
Varicocelul la bărbați: semne, simptome și tratamentVaricocelul la bărbați: semne, simptome și tratament
Dropsy of testicles la băieții nou-născuțiDropsy of testicles la băieții nou-născuți
Dermatita dermatita la barbati: diagnostic si tratamentDermatita dermatita la barbati: diagnostic si tratament
Hernia inghinala la barbati: cauze, simptome, tratament si fotografiiHernia inghinala la barbati: cauze, simptome, tratament si fotografii
Varicocelă la nivelul feței: simptome, semne și tratamentVaricocelă la nivelul feței: simptome, semne și tratament
» » Durere in zona inghinala din dreapta la barbati: cauze de disconfort in zona inghinala
© 2021 amigdas.com