amigdas.com

Visele - de ce visul de a naște un copil?

Ce este un vis în care vezi naștereaDe ce visezi nașterea unui copil? Trebuie să începem cu conceptul de somn. Un vis este un obiect care provoacă atât de multă controversă ca și creierul uman. Dar, în ciuda studiului incomplet al acestui fenomen, omenirea, pentru lunga sa existență, totuși a reușit să deducă legile și interpretările de bază ale acestui proces.

Visul - a da naștere unui copil, o valoare pentru un visător

Interpretarea nașterii unui copil pe baza cărților de vis din secolul al XX-lea

În acest articol, vom vorbi doar despre un fel de vis în care există nașterea unui copil. Aici vom încerca să răspundem la întrebarea care îi chinuiește pe multe femei: "Ce trebuie să viseze un copil?" - și, de asemenea, să prezinte interpretări bazate pe cele mai științifice și recente cărți de vis ale secolului XX:

  • Sonnik Miller
  • Cartea de vis a lui Meneghetti
  • Interpretarea visului lui Freud
  • Visul lui Wangi

Nașterea într-un vis, interpretareÎn general, aproape toate valorile unui vis despre nașterea unui copil sunt pozitive. Dar, ca și în orice altă regulă, există excepții. Să începem cu pozitiv. Miller (psiholog și scriitor american de la mijlocul secolului al XX-lea) a scris în principal despre viitorul bun al visătorului.

Potrivit cărții sale de vis, dând naștere unui copil înseamnă schimbări spre bine, dacă soluționarea conflictului în a doua jumătate, sau relații cu cei dragi, la începutul dunga albă în viața sa, și indiferent de modul în care era evident pentru femeile căsătorite, în rebonochka de planificare, aceasta poate însemna posibilitatea nașterii viitoare a copilului tau!

Cu toate acestea, după cum sa menționat mai sus, există excepții. Pentru fetele tinere și necăsătorite, când visează că nasc un copil, sunt avertizați că își găsesc reputația într-o zonă instabilă. În acest caz, se recomandă să se gândească la modul în care te uiți în ochii altora (în special bărbați), dacă te consideri o doamnă câteva obraznic, începe să aducă în stilul tău de viață unele note austere (desigur, nimeni nu vă spune să merg la mănăstire, draga mea, nu suntem fără păcat).

Pentru femeile care sunt destul de mature, ei visează să aibă un copil la probleme cu organele genitourinare și sistemul cardiovascular. În astfel de cazuri, desigur, nu este necesar să fim speriați, deoarece în astfel de situații nu există de obicei complicații speciale, dar nimeni nu a anulat călătoria la medic. Și la această vârstă, pentru a da naștere unui copil, nu visează adesea.

În plus față de vârsta visătorului, se ia în considerare și un alt factor: senzațiile în timpul nașterii într-un vis. Dacă au procedat rapid și fără durere, problemele din viața lor personală vor fi soluționate cu ușurință și fără pierderi, dacă dimpotrivă conflictul se poate agrava și uneori chiar și un eșec în lichidarea sa.

Cu toate acestea, visătorul lui Meneghetti dezvăluie o concepție mai astratică despre nașterea unui copil, se poate spune chiar metaforic. În ceea ce privește visul de a da naștere unui copil, se răspunde că copilul este calea ta, orice realizare pe care o vei lăsa cu siguranță în urmă. Realizarea planului de creatie, în muncă, disponibilitatea unui act util în cele din urmă.

Potrivit lui Sigmund Freud (oamenii de știință care au adus o contribuție extraordinară la psihologie și neurologie) vis copil, de asemenea, chiar la nastere, la fel ca în cartea lui Miller vis, dar cu multe adăugiri foarte utile. Ei ating acțiunile omului tău.

  • Cum să explici visul despre naștereDe exemplu, dacă în timpul nașterii el ține mâna, oferă sprijin, încurajează și arată iubire, atunci în viața reală el este suportul și protecția voastră. El se poate baza întotdeauna pe situații dificile, simte sentimente autentice și puternice de afecțiune pentru tine și va fi, de asemenea, un tată grijuliu.
  • Dacă un om în picioare la o distanță și aproape nu participă la procesul de livrare, cel mai probabil între tine chasm în relația (uneori, nu se poate observa chiar ca unul și doi parteneri), care poate fi exprimată într-un conflict prelungit, probleme familiale sau chiar și prezența unei amante.

În afară de indiferența unui bărbat, în timpul nașterii, există un detaliu mult mai îngrozitor în această carte de vis. Dacă un copil se naște mort - unul dintre parteneri are infertilitate.

Interpretare vis Vanga întrebat ce vis pentru a da naștere unui copil spune că dacă vedeți cum să dea naștere de soarta vă oferă o șansă de a regândi valorile lor în viață, un fel de oportunitate de a începe viața cu o tabula rasa. Apropo, în cartea de vis a lui Vanga, visele legate de nașterea unui copil se bazează pe conceptul de renaștere a sufletului (sau reîncarnare, pentru cine este convenabil).

Generalizarea informațiilor în întrebarea "Care este visul de a avea un copil?"

Vise de nașterePe baza tuturor datelor obținute, este posibil să se deducă anumite trăsături comune ale visei despre nașterea unui copil pentru femei. La urma urmei, cărțile de vis sunt aceleași texte ale științificului și, în unele cazuri (nu sunt reprezentate aici) de natură religioasă, ca și în descoperirile științifice, gândurile autorilor lor s-au convertit deseori. În acest caz, este necesar să se ia în considerare - în ciuda faptului că majoritatea visătorilor sunt de acord cu interpretarea visului privind nașterea unui copil, există unele contradicții și rezerve minore, care, cu toate acestea, nu afectează în mod deosebit evenimentul din viața ta.

În primul rând, este un semn bun de ceva strălucitor în viața ta. Realizările creative, succesele muncii, venirea unei iubiri puternice în viața ta (și poate chiar pasiune, bine, în cazul extrem al unei prietenii puternice).

În al doilea rând, în afară de semnul simbolic de a da naștere unui copil într-un vis - înseamnă a fi capabil să concepeți un copil în viitorul apropiat, să puteți crea o familie prietenoasă și pentru a găsi compromisuri în conflicte cu un partener. Din toate acestea, puteți deduce sfaturi pentru femeile care au văzut visuri similare: "A fost un vis pe care un copil la născut - nu vă grăbiți să vă înșurubați și să vă stricați nervii. Explorați cărțile de vis (prezentate mai sus) și bucurați-vă de fericirea viitoare, sub forma de reaprovizionare în familie! "

Vorbind despre femeile necăsătorite, este necesar să se țină seama de unele limitări în ceea ce privește sexualitatea, comportamentul și stilul de viață, cu condiția să fie gratuite. Cu toate acestea, femeile sunt diferite de cele ale oamenilor, ei au o mare facilitate să se gândească întotdeauna numai capul în toate situațiile (da, din nou, excepții, cum ar fi femeile de virtute ușoară, sau similar acestora în categoria doamnelor a sexului frumos nu sunt incluse).

Dacă, din anumite motive, este un vis de a da naștere unui copil femeilor de vârstă mai înaintată, gândiți-vă la sănătatea unuia, o atenție deosebită trebuie acordată condiției organelor genito-urinare și sistemului cardiovascular. Deși multe cărți de vis sunt, de asemenea, de acord că schimbările pozitive în viață, ceea ce înseamnă un copil visat, sunt tipice pentru aproape toate vârstele femeilor. Predominant matură.

În cele din urmă, chiar dacă visul nu era bun, nu trebuie să așteptați de la soarta împlinirii exacte a ceea ce este visat. Orice poate visa. La urma urmei, nu este nimic pentru că, chiar și în multe religii există o credință despre un semn fals sau o greșeală de sus și nu uitați: un vis nu este o realitate. O persoană este în mare măsură liberă să decidă pentru sine, săel va și cum va trăi. Sincer să sperăm că acest articol a fost util și, de asemenea, că valoarea somnului tău înseamnă doar schimbări pozitive în viață.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce înseamnă să te vezi gravidă într-un visCe înseamnă să te vezi gravidă într-un vis
Interpretarea somnului. De ce are un copilInterpretarea somnului. De ce are un copil
De ce visezi să ai o fată într-un visDe ce visezi să ai o fată într-un vis
Ce visul laptelui - cartea de vis "lapte"Ce visul laptelui - cartea de vis "lapte"
De ce, potrivit cărții de vis, un copil visează?De ce, potrivit cărții de vis, un copil visează?
Interpretarea visului: Ce viseaza copilul?Interpretarea visului: Ce viseaza copilul?
Dream Interpretare: de ce visul despre spălat într-o baieDream Interpretare: de ce visul despre spălat într-o baie
Interpretarea visului: un cățeluș într-un vis - despre ce puteți să visezi?Interpretarea visului: un cățeluș într-un vis - despre ce puteți să visezi?
Interpretarea viselor: ce face visul unei fetițeInterpretarea viselor: ce face visul unei fetițe
Ce femeie visează de nașterea eiCe femeie visează de nașterea ei
» » Visele - de ce visul de a naște un copil?
© 2021 amigdas.com