amigdas.com

Care este cea mai bună prelungire pentru bărbați?

Imagini prelungitoareProdusele prelungitoare sunt medicamente care pot mări durata actului sexual. Mulți bărbați suferă de ejaculare prematură. Această problemă apare din cauza tulburărilor organice și funcționale. Produsele prelungitoare sunt excelente pentru tratamentul simptomatic. Astfel de medicamente sunt împărțite în agenți externi și forme de dozare tabletate. Prin urmare, este necesar să înțelegem ce remediu masculin este cel mai bun și cel mai eficient.

Principiul de funcționare

Prelungitoare pentru bărbați

Produsele prelungitoare conțin un anestezic, care pentru o perioadă de timp reduce foarte mult sensibilitatea penisului glans. Cel mai adesea este benzocaina sau lidocaina, dar remediile pot fi, de asemenea, bazate pe plante. Datorită acestui fapt, omul își controlează senzațiile și nu permite ejacularea până când o femeie ajunge la orgasm.

Ca parte a prelungitoare nu există hormoni. Ele nu afectează sistemul nervos, deci sunt considerate sigure pentru organism. Acestea ar trebui luate cu prudență la acei oameni care au o reacție alergică la un anumit anestezic. Pentru a preveni o reacție nedorită, trebuie testată o mică suprafață a pielii. În cazul unei alergii, se recomandă să alegeți un alt medicament. Bărbații care suferă de patologii renale sau de diabet zaharat ar trebui să fie mai atenți la alegerea prelungitorului.

Forme de dozare

Un om alege un astfel de medicament, în funcție de confortul utilizării acestuia. Există prelungiri interne și locale. Prima eliberare sub formă de tablete și produsele locale într-o varietate de forme:

  • geluri;
  • creme;
  • spray-uri;
  • unguent.

Medicii recomandă mai întâi să ia preparate de actualitate, deoarece influențează direct centrul problemei. Dar asimilarea comprimatelor vine din tractul digestiv și este capabilă să provoace reacții adverse în ficat, stomac și rinichi. În plus, aplicația externă are un efect mai rapid.

Preparate sub formă de tablete

Mecanismul de acțiune al prelungitorilor pentru bărbați sub formă de comprimate se bazează pe blocarea receptorilor serotoninei, ca urmare a apariției orgasmului și a ejaculării mult mai târziu. Luați în considerare următoarele medicamente din acest grup.

Dapoxetine. Efectul acestui medicament este că receptorii celulelor creierului suprima confiscarea serotoninei, ca urmare a prelungirii duratei actului sexual. Tableta este administrată imediat înainte de afinitate intimă, iar efectul survine în 30-40 de minute. Dar pentru bărbați, calendarul declanșării acțiunii medicamentului poate fi diferit, deci trebuie luat în considerare.

Super Zhewitra. Formula conține două componente active - vardenafil și dapoxetină. Primul mijloc mărește potența. Utilizați pilula trebuie să fie de 30 de minute sau o oră înainte de intimitate.

Malegra FXT. Conține drogul două componente - fluoxetină și sildenafil. Primul este un antidepresiv care suprimă apariția serotoninei, iar a doua componentă stimulează potența. Trebuie notat că fluoxetina ca monoterapie este utilizată pe durata actului sexual.

Preparate topice

Pentru uz extern, sunt utilizate medicamente cum ar fi gel, unguent, spray, lubrifiant sau lubrifiant. Acestea acționează direct asupra receptorilor, care se află în zona sensibilă a penisului. Ca rezultat, sensibilitatea scade ușor, iar ejacularea apare mai târziu.

Creme

  • Prolongator de lungă duratăCrema prelungitoare rinocer - medicament foarte convenabil pentru utilizare. Se compune din componente naturale ale plantei și nu conține lidocaină. Ca urmare, probabilitatea de a dezvolta o reacție alergică în contextul utilizării cremei este mică. Crema este aplicată ușor pe zona penisului glans, iar efectul apare după 10 minute. Dacă prelungitorul este utilizat corect, durata actului sexual este mărită la o oră și jumătate.
  • Cream joc lung. Acesta este un medicament foarte bun, care este destul de ușor de utilizat. Imediat înainte de intimitate, crema este aplicată în toate zonele sensibile ale penisului și distribuită uniform prin mișcările de masaj. Efectul său apare deja la 7 minute după aplicare.
  • Armonie de lux Este un prelungitor natural care conține uleiuri vegetale. În plus față de efectul principal, crema hrănește și înmoaie pielea delicată din zona intimă și stimulează procesele de restaurare.

gel

Gel lubrifiant este folosit nu numai ca un lubrifiant. De exemplu, prolongatorul de gel SPLASHGLIDE LONGPLAY PROLONG este capabil să prelungească actul sexual. Datorită compoziției hipoalergenice pe bază de biopolimeri naturali, nu există senzații neplăcute și acest gel este perceput ca un lubrifiant natural.

spray

Unul dintre cele mai rapide și mai convenabile prelungiri este un spray. De obicei, conține lidocaină, deci este interzis ca bărbații cu alergii la această componentă să o folosească.

  • Prolongator PEINEILIspray Peineili conține 8% lidocaină. Spray ar trebui să fie pe capul penisului, iar efectul apare aproape instantaneu. La un moment dat, în mod normal, sunt necesare 4 până la 5 spray-uri.
  • Medicamentul LoveSpray Marafon conține, de asemenea, lidocaină. El nu numai că poate prelungi intimitatea intimă, dar are și un efect de răcire. Spray-ul penetrează rapid pielea după pulverizare și imediat începe să acționeze. Este demn de remarcat faptul că cu cât este aplicat mai mult acest medicament, cu atât mai mult va fi actul sexual.
  • spray armonie are, de asemenea, un efect instantaneu. În compoziția sa, este un analog al cremei Harmony Suite. Acest ulei, care este foarte rapid absorbit și scade perfect sensibilitatea. Utilizați-l este recomandat cu 2 minute înainte de apropiere.

Astfel, pentru a afla care extender este cel mai potrivit pentru utilizare, este necesar să vă concentrați asupra sănătății. Multe medicamente pot avea reacții alergice și au efecte diferite asupra organismului masculin.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce medicamente garantează prelungirea actului sexual?Ce medicamente garantează prelungirea actului sexual?
Abstinența pentru bărbați: rău sau beneficii?Abstinența pentru bărbați: rău sau beneficii?
Ridicarea capului - un element important pe genitalul masculinRidicarea capului - un element important pe genitalul masculin
Ejacularea retrogradă: cauze, simptome și tratamentEjacularea retrogradă: cauze, simptome și tratament
Norma testosteronului hormonal la bărbați în funcție de vârstăNorma testosteronului hormonal la bărbați în funcție de vârstă
Instrucțiuni pentru utilizarea capsulelor "spolan": recenzii, preturi, produse similareInstrucțiuni pentru utilizarea capsulelor "spolan": recenzii, preturi, produse similare
Medicamentul pentru creșterea potenței ergonului: descriere și prețMedicamentul pentru creșterea potenței ergonului: descriere și preț
Medicamente pentru tratamentul disfuncției erectile la bărbațiMedicamente pentru tratamentul disfuncției erectile la bărbați
Erupția rapidă a semințelor: cauze și tratamentul ejacularii prematurăErupția rapidă a semințelor: cauze și tratamentul ejacularii prematură
Satibo de droguri care crește potența bărbațilorSatibo de droguri care crește potența bărbaților
» » Care este cea mai bună prelungire pentru bărbați?
© 2021 amigdas.com