amigdas.com

West Terrier White Highland - Descriere Terrier alb

Cum arată un câine ca un terrier alb de munte?West Highland Terrier este un miracol alba care-i va da proprietarilor o mare de emotii pozitive. Acest animal

cu un caracter aproape uman, mulți proprietari ai acestei rase o numesc "baterii" neliniștite. Vom încerca să înțelegem natura acestor animale frumoase, vom analiza toate argumentele pro și contra de conținut, coexistența cu copii mici și așa mai departe. Dar despre totul în ordine.

West Highland Terrier alb: descrierea rasei

Istoricul originii rasei

Absolut toate rasele de caini, titlul care conține cuvântul „ciobănesc“, sunt de vânătoare vizuini, chiar dacă este alb-zapada adorabil West Highland. Aceste creaturi albe au fost eliminate în vremuri vechi în Scoția. Dar astăzi este foarte dificil de spus data exactă și locul de reproducere a acestei rase, iar acest lucru se datorează faptului că câinii de rasă mică ghemuit pentru o lungă perioadă de timp folosit pentru vânătoare Norn. Unii oameni cred ca aceasta rasa a fost rezultatul traversării limba engleză și cu picioare scurte câinii din speciile nedeterminate, care sunt utilizate în sate pentru a lupta împotriva rozătoarelor mari, în ciuda dimensiunilor mici ale terrier alb.

West Highland White Terrier înseamnă:

 • WEST - În traducere din engleză - vest.
 • HIGHLAND Cea mai mare zonă a Scoției din punct de vedere al spațiului.
 • WHITE - alb.
 • TERRIER - în traducere din latină "terra" - teren, adică un câine normal.

Cum a apărut rasaScoția este o țară montană, foarte pitorească, dar cu un climat aspră. Pârtiile sale au devenit un refugiu pentru mii de vulpi care s-au așezat pe pârtii în nisipuri, nu departe de câmpiile agricole. În curând, animalele au început să dispară din turmele de bovine și nu fiecare câine a fost capabil să prindă prădătorul, să nu mai vorbim să urcăm în gaura din spatele ei și să o luăm de acolo. În plus față de vulpi, badgers, vidra și multe alte creaturi vii trăiau fericiți în aceste părți, care nu erau dispuși să mănânce miel delicios sau chiar carne de pui, rămânând invulnerabile.

Fermierii, desigur, au o mare varietate de câini, deoarece Scoția se învecinează cu Marea Britanie, care găzduiește multe rase de câini. Scoțianii importați terieri din Anglia, încercați în acest fel, să obțină o rasă universală pentru vânătoare, iar efectivele lor cresc în mod activ. De-a lungul timpului, au inceput sa se nasca catelusi de culoare alba, numiti Terrierul Alb.

Pentru prima dată, mențiunea Terrierului Alb a fost înregistrată în secolele XII-XIII. Bineînțeles, ei nu erau puri, și erau chemați de popor ca câini sau porumbei excavați.

Există un fapt foarte interesant despre aceste cățeluși: regele Angliei a trimis ca un cadou de la regele Franței patru albe câini căutătorii, care după timpul dat trei linii de reproducere, cu numele: Rouznit Terrier, Terrier si Poltalloh Pittenweem Terrier. Fiecare dintre aceste rase a fost numită după pepinierele în care au fost crescute. Din punct de vedere vizual, aceste roci sunt foarte asemănătoare, însă, de fapt, singura lor similitudine este țara de origine și calitățile de lucru. Înălțimea, forma corpului și a capului, lungimea stratului sunt complet diferite.

Numele acestei rase este prea lungă și incomodă în comunicare, așa că a fost redusă la Occident (se spune prin "e"). Vestika este rar folosit în vânătoare, de-a lungul timpului a devenit popular cu multe familii pur și simplu ca un câine decorativ.

Caracteristicile caracterului

Datele exterioare ale terrierului alb de câine vest de mareDin fericire, în lumea noastră, fanii de vânătoare devine mai mici in fiecare an, si alb Terrier mutat lin de la Norns de vânătoare câine în catelusul acasă decorative, care coase haine, cozi înnodate, decorate cu arcuri și chiar a face o manichiura. West Highland este surprinzător de agil și rapid, dar el înțelege mereu când să se oprească.

Dacă este bine pregătit terrier, se va comporta bine acasă, în societate și pe stradă pe o lesa. Este adevărat că, de la puii de terrier alb, nu ar trebui să se aștepte un comportament bun, pentru că au două clase obligatorii în viață - mergi nebun cu distracție și se angajează în lucruri mici. Sunt cercetători adevărați, așa că îi puteți găsi în casele lor în cele mai neașteptate locuri.

Dacă tu a decis să obțină West Highland, Trebuie să luați nu numai avantajele lor, ci și dezavantajele albului.

 • Întotdeauna o dispoziție excelentă, gata să se întâlnească cu oaspeții, să se joace, să învețe, să comunice cu copii aproape în permanență;
 • În plus față de aspectul frumos, ei au o dexteritate excelentă, grație și energie inepuizabilă;
 • Îndrăzneț, protejați casa de oaspeții neinvitați sub formă de rozătoare și alte animale;
 • Iubesc dezinteresat pe stăpânii lor;
 • Datorită rezistenței lor, aceștia își pot însoți proprietarii pentru plimbări lungi sau chiar pentru maratonii de biciclete;
 • Compasiune, adăpostire, care vă permite să aveți un alt animal, pisică sau câine, nu un șobolan sau o pasăre;
 • Complet crescut de natură, poate umbla ușor într-o companie mare cu alți câini;
 • Caracterul caracteristic obligatoriu este hiperactivitatea terrierului, dacă albul este plictisit brusc, fără întârziere, pentru a suna alarma;
 • De asemenea, White Terrier foarte persistente, în cazul în care un câine obișnuit, care vrea să se ghemui și dezmierdare, trebuie doar să latre și WAG coada, albul pur și simplu urca ostentativ la tine în brațe și sărut, vreau să spun, linge. Același lucru este valabil și pentru orice interdicție, dacă a ales perna unui maestru - mai devreme sau mai târziu el va muri pe el.

Trebuie să ne amintim că instinctele sunt mult mai puternice decât autoritatea maestrului, chiar dacă White nu știe de ce, va conduce "jocul" - o pisică, un câine, o pasăre. Din păcate, acesta este unul dintre motivele cele mai frecvente pentru plecarea timpurie a acestor mici bărbați frumosi. Nu neglijați lesa, chiar dacă animalul dvs. este adult și instruit.

Descrierea abilităților mentale ale Vestika

Din fericire, soarta nu a privat terrierul alb cu inteligență și ingeniozitate, ei se disting prin mărimea și ingenuitatea lor, sunt ușor de antrenat. Mult depinde de tenacitatea proprietarului, formarea unui terrier alb ar trebui să fie tratate de la o vârstă fragedă, este mai bine să combine paddock zilnic cu formare.

Aspect și caracteristici de culoare ale West Highland

Tipul de blana de câine la câmpul de vest al unui terier albAlb Terrier are un corp puternic compact, cap rotund și un bot aplatizat îngustă, nas negru, ochi nu prea proeminent negru, scurt și musculare picioarele din față, spate drept, coada drept cu parul scurt, păr lung, fără înflorituri, doar de culoare alba, un simplu liber mers. Există unele diferențe în aspect, dar toate sunt foarte nedorite.

Dimensiunea și durata de viață

Speranța medie de viață a terrierilor este de 12-15 ani, în funcție de condițiile și conținutul animalului de companie. Cu o nevoie albă de a petrece o mulțime de timp, îi place foarte mult să joace și să meargă, poate face tot timpul. Cu cât este mai bine îngrijiți terrierul, cu atât mai mult vă va plăcea cu prezența sa.

Sănătate Terrier alb

Rasa din West Highland este sănătoasă, în ciuda dimensiunilor sale. Cel mai adesea, unele boli apar în ele din cauza unei supravegheri a proprietarului sau din cauza vârstei înaintate.

Boli comune de alb:

 • boli de piele - apar din îngrijire necorespunzătoare, șampon selectat în mod necorespunzător, etc.
 • Dermatita atopica - reactie alergica la praf, plante cu flori, la evacuarea pielii unei persoane;
 • boli infecțioase ale ochiului - conjunctivită, datorită ingerării bacteriilor sau a supravegherii de către gazdă.

Multe boli pot fi evitate cu o nutriție adecvată (în limitele permisului) și cu îngrijirea vestei, dar au și boli cu transmitere genetică, cum ar fi displazia șoldului. Și, de asemenea, prea luminos soarele își poate arde vârful urechilor.

Îngrijire pentru West Highland White Terrier, descriere

 • West Highland Terrier albLână. Conțin destul de dificil în stare bună uaytika lână, astfel încât înainte de a face un nodul alb-zăpadă la domiciliu, trebuie să ne amintim că ei înșiși nu se estompeze, astfel încât tundere ar trebui să se facă de două ori pe lună, trebuie să le facă baie atunci când murdar.
 • Urechile trebuie, de asemenea, să fie tăiate pentru a proteja terrierul de senzații neplăcute, iar pasajul auditiv va fi mai bine ventilat.
 • Ochii trebuie, uneori, să fie șterși cu un tampon de bumbac umed.
 • Zubki trebuie să fie învățat să curățească animalul de companie din copilărie, pentru că există multe paste de câine și perii. De asemenea, trebuie să împiedicați tartrul și cariile de la terrier, să-i cumpărați oase speciale de la animalele de companie.
 • Terrierul alb este foarte activ și, prin urmare, ghearele sunt cusute departe de el, dar trebuie să fie privite în mod constant.
 • Walking West Highland White Terrier adoră pur și simplu, el nu are niciodată mult aer proaspăt și jocuri pe stradă. Acesta nu este un câine croșetat, așa că în afara sezonului va fi foarte bun pentru ea să obțină un general general.
 • Echilibrarea hranei este, în primul rând, sănătatea, activitatea și longevitatea terrierului alb. Din păcate, West Highland are tendința de a alerga din cauza culorii sale ușoare, iar dacă nu respectați regimul și echilibrul hrănirii, puteți avea probleme de piele.

Terrier alb trăiește bine într-un apartament, dar cel mai mult se simte în posesiuni private, unde întreaga curte îi aparține singur și poate fi purtat peste tot și săpăm pământul.

Caracteristicile formării

Dacă aveți albuș în casă, dar nu aveți experiența de antrenament a câinilor, atunci veți avea dificultăți, deoarece această specie are caracterul încăpățânat. Însă West Highland este foarte dezvoltat din punct de vedere intelectual, așa că este necesar doar să arate claritate și vă va asculta fără nici un dubiu. Pentru a instrui West Highland din copilărie, atunci nu vor exista probleme.

Sfaturi pentru alegerea unui Puppy Highland de Vest

Se recomandă, desigur, să alegi un animal de companie în grădiniță, dar îl poți cumpăra și după anunț, cel mai important, știi cum să alegi un frumos alb frumos. La o vârstă mică, ele sunt ca o jucărie frumoasă, care este foarte costisitoare. Dar, după ce ați văzut acest lucru frumos, veți înțelege că acesta este un preț normal. Înainte de a cumpăra un miracol alb, trebuie să inspectați cu atenție catelul, astfel încât să fie urechi curate, un nas umed, o burtă moale. De asemenea, ar trebui să citiți cu atenție documentele, trebuie să fie prezența tuturor vaccinărilor pentru o anumită vârstă.

Câine și copii

Îngrijirea câinilorWest Highland Terrier sunt animale foarte prietenos si activ, dar ei chiar nu le place atunci când stoarce sau irita. Deci, nu începe astfel firimituri, dacă încă destul de un copil mic, de asemenea, chiar si alb poate musca malysha.Escho un punct important: câinele trebuie să se simtă în siguranță, că este, copilul nu ar trebui să reprezinte o amenințare pentru White ca o continuă trăgând- , mișcări ascuțite și așa mai departe, altfel nu vor deveni prieteni. Aceasta rasa nu este rău, dar totul depinde de master în educație.

Recenzii ale unor proprietari din West Highland

Din recenziile câtorva crescători de câini ar trebui să fie următorul: câine rasa West Highland Terrier alb pur și simplu adorabil, care va umple casa ta cu bucurie, scânci, trafic, este doar un fel de energie, el nu va va da posibilitatea sa se plictiseasca o dată.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
American Nude Terrier: Caracteristicile raseiAmerican Nude Terrier: Caracteristicile rasei
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
Australian silky (mătăsos) terrierAustralian silky (mătăsos) terrier
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Câți ani locuiesc rușii în terrierul ăstaCâți ani locuiesc rușii în terrierul ăsta
Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"
Amstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pitAmstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pit
Australian Terrier: caracteristicile raseiAustralian Terrier: caracteristicile rasei
Irish Soft Coated Wheaten TerrierIrish Soft Coated Wheaten Terrier
» » West Terrier White Highland - Descriere Terrier alb
© 2021 amigdas.com