amigdas.com

Diver câini: un animal de companie ideal pentru întreaga familie

Newfoundland - cel mai bun câine pentru un copilNu toată lumea știe care este numele simplu al rasei de câini, ca un scafandru, mai exact sună destul de diferit: Newfoundland. Divers acesti caini numit mai târziu, când au fost aduse pe teritoriul Rusiei și a arătat lor de muncă kachestva.Eti creaturi vesele, fără nici o dificultate în exterior scufundat apa rece ca gheata de pradă și transferat în liniște celebrul îngheț rus.

Acest lucru este explicat simplu: locul de nastere al rasei de caine Newfoundland - Insula omonimă de pe țărmurile Americii de Nord-Est, în partea din provincia canadiană Newfoundland, lângă Labrador. Insula este spălată pe de o parte de Golful Sf. Lawrence, pe de altă parte - de Oceanul Atlantic.

Istoria aspectului rasei

Newfoundland Dog a fost acceptat pe scară largă în rândul crescătorilor de pe piața internă, și nu doar pentru că acești câini au folosit cu succes ambele cabine si înhămat la sania de transport de persoane, cât și pentru transport. Ulterior a devenit evident că scafandrii înoată foarte bine, pentru că acești câini au fost incluse în diverse servicii de salvare, legate de activitatea pe apă.

Strămoșii scafandrilor de astăzi sunt câinii europeni de tip mastiff care au originat pe insula Newfoundland, al cărui nume a dat ulterior numele de rasă.

La mijlocul secolului al XVI-lea, oamenii au început să traverseze câini de tip mastiff cu câini indieni. Stânca în devenire A trăit pe Newfoundlandul canadian pentru aproximativ 3 secole. După 300 de litri, în secolul al XIX-lea primii descendenți ai scafandrului au fost aduși în Franța. Dar în această țară rasa nu a fost foarte populară datorită dimensiunii prea mari și a aspectului prea înspăimântător al acestui câine periculos. Dar englezii apreciau câinele. Cercetătorii britanici au început să îmbunătățească și să optimizeze piscina genelor existente. Au fost cei care au scos primul standard, care până acum a rămas practic neschimbat.

Descrierea exterioară a scafandrului de câini

Conținutul pachetului

 1. Aspectul câinelui unui scafandruCâinele are un corp deosebit de puternic, o postură maiestuoasă și mai frumoasă și atât de iubită de ochii câtorva crescători de câini. Indivizii de sex masculin sunt suficient de mari.
 2. De obicei, înălțimea scafandrului este de 71 cm,
 3. greutatea medie a câinelui este de 75 kg.
 4. Femeile individuale cântăresc 10 kilograme mai ușoare și 6 cm mai mici.

În acest caz, toți reprezentanții rasei Câinii au o musculatură bine dezvoltată și o coordonare excelentă.

culoare

 1. Culoarea câinelui este fie pur negru, fie gri, fie maro.
 2. Pe labe, la sfârșitul cozii, pieptului și, de asemenea, pe bărbie, uneori există pete albe.
 3. Există nuanțe de bronz în culoare gri, negru sau maro.
 4. Landseer (sau, altfel, colorarea alb-negru)

lână

Practic, părul câinelui este foarte dens și suficient de lung, așa că are nevoie constant de îngrijire corectă. Asta este, aveți nevoie pentru a piepteni periodic cu atenție câine și, în același timp, utilizarea de șampoane speciale.

Pentru rasa scafandrilor sunt caracteristice după semnele externe:

 1. Prezența unui cap mare, a unui bot pătrat și scurt (lîna pe ea este moale, spre deosebire de trunchi).
 2. Nu există riduri pe piele, dar colțurile gurii sunt bine definite.
 3. Nasul este mare, are clar definite nuanțe de culoare maro sau negru.
 4. Ochii câinelui sunt mici, de obicei maro.
 5. Deoarece capul este mare, urechile unei culori triunghiulare apar pe fondul celor mici. cu toate acestea, dacă sunt trase cu atenție înainte, pot atinge colțurile interioare ale ochilor.

Date externe

 1. Descrierea câineluiO caracteristică distinctivă a rasei este o mușcătură dreaptă și fălcile foarte puternice.
 2. Corpul acestui câine este foarte puternic, dar spatele lui este foarte lat.
 3. Picioarele din Newfoundland au labele mari, puternice și drepte, ale căror mușchi sunt de obicei foarte dezvoltați.
 4. Coada la bază este largă. Într-o stare de spirit liniștită, acesta este, de regulă, coborât în ​​jos, iar în timpul mișcării sau când apar emoții puternice, este ușor răsucite la sfârșit.

Natura Newfoundland

Toți reprezentanții acestei rase de câini sunt foarte răbdători, calm și inteligenți. În orice moment sunt gata să se grăbească să-și apere stăpânul. Acest câine este diferit prin faptul că practic nu latră. Dar chiar și cu un câine atât de puternic sperie mulți străini în detrimentul dimensiunii lor.

Acești câini sunt extrem de dedicați familiilor în care trăiesc. Pentru acești câini este recomandabil să nu se permită separarea lungă de la proprietari, deoarece devin foarte dureroși pentru câini. Și chiar mai mult decât atât, un câine devotat poate dura pentru ceilalți membri ai familiei lăsate în lume sau chiar pentru alte animale cu care a trăit mult timp.

În același timp, trebuie remarcat faptul că, dacă câinelui i se acordă suficientă atenție, atunci animalul poate tolera separarea pentru o perioadă scurtă de timp destul de bine.

Newfoundland va fi doar un animal de companie ideal pentru familiile cu copii mici. Câinele perfect tolerează copiii, chiar și cei care sunt hiperactivi.

Animalul adesea continuă să se joace chiar și cu copiii în vârstă. Din acest motiv, acesti caini au o reputatie de insotitori excelenti, deoarece monitorizeaza siguranta nu numai a adultilor, ci si a adolescentilor.

Reprezentanți ai rasei Newfoundland perfect de a lua împreună cu orice alte animale de companie, fără a exclude alți câini, atât mari și mici. Reprezentanții rasei de scafandri, fără dificultăți speciale datorită naturii lor calme, se pot adapta chiar pisicilor. Pisicile, de regulă, se leagă de ei și adesea dorm pe spate.

Deținătorii unor astfel de câini trebuie să-și amintească și să țină cont de faptul că Newfoundland pur și simplu adoră înotul, deci dacă aveți de gând să faceți o plimbare lângă corpurile de apă, atunci este greu de parcurs doar de-a lungul țărmului.

De asemenea, este important să vă amintiți că reprezentanții rasei diversilor preferă să călătorească. Ei conduc perfect drumul, inclusiv excursii cu mașina.

Îngrijirea câinilor

Cum să ridici câinele unui scafandruUnul dintre dezavantajele semnificative, care afectează adesea probabilitatea alegerii unui câine pentru un alt râs, acesta este molul lor constant activ pe tot parcursul anului. Acest lucru înseamnă că un astfel de proprietar de câini va trebui să curețe în mod constant.

Pentru a se asigura că substratul dens nu se încurcă în mod regulat, crescătorii experimentați sunt sfătuiți să curățe părul animalului de cel puțin 4 ori pe săptămână, folosind un pieptene rigid special pentru acest scop. Dacă această recomandare nu este luată în considerare, atunci gulerele se vor forma pe animalul de companie. Acest lucru este cunoscut ca fiind un test excelent pentru animale, deoarece trag neplăcut pielea și provoacă mâncărime, ceea ce provoacă un mare disconfort animalelor de companie.

Ar trebui avut în vedere, că corpul scafandrilor are un lubrifiant natural. Din acest motiv, scafandrul nu ar trebui să se îmbăie prea des. Pentru aceasta, dacă este necesar, aplicați în mod optim șampoane uscate speciale. Pentru a proteja animalul de animale împotriva infecțiilor, proprietarul trebuie să examineze în mod regulat urechile și ochii animalelor. Un scafandru, după cum sa menționat mai sus, este un câine calm, care are o înclinație spre un stil de viață pasiv.

Dacă scafandrul este în compania altor animale, acestea vor alerga și vor juca în mod necesar. Dar, dacă Newfoundlands se dovedesc a fi singuri, ei se culcă, de obicei, să se odihnească la umbra unui copac. În acest sens, reprezentanții acestei rase suferă adesea de obezitate. Toate acestea înseamnă asta rasa acestor câini în mod constant în nevoie de sarcini regulate. În primul rând, este util pentru păstrarea calităților sale naturale și, în al doilea rând, ele ajută la evitarea obezității și a numeroaselor alte probleme de sănătate.

Activitatea fizică optimă pentru acești câini este o alergare îndelungată sau o plimbare activă într-o zi care nu este însorită. Persoanele adulte, de asemenea, ca jocuri, dar nu pentru mult timp.

Cumpărați un catelus

Puppies breed Newfoundland este cel mai bine să cumpere într-o grădiniță de la amelioratori-profesioniști. Prețul acestora, desigur, va fi ceva mai mare. Dar cine vrea să aibă un astfel de câine trebuie să înțeleagă cât de importantă este garanția că bebelușul va fi deja:

 • corect vaccinate,
 • complet sănătoase,
 • mananca dreapta,
 • a primit destulă dragoste și atenție.

Ultimul punct, după cum știe și un cîine de câine cu experiență, nu este mai puțin important decât vaccinările, alimentația și alte lucruri pur fiziologice. Este cunoscut acest lucru dacă câinele se află încă în copilărie a fost ofensat sau a suferit un tratament maltratat, aceasta îi rămâne pentru viață și o poate arăta în orice moment în viitor.

În plus, crescătorii viitoare ale Terra Nova în pepinieră poate fi, în același timp, să se uite la părinții copilului, precum și să se familiarizeze cu pedigree lor, ceea ce va face imediat mintea lor cu privire la cine vor crește.

Bonus suplimentar va fi posibilă consultări gratuite cu privire la conținutul și educarea catelului în viitor.

Formarea Newfoundland

Care sunt obiceiurile unui câine în Newfoundland?Trebuie remarcat faptul că reprezentanții rasei Newfoundland sunt întotdeauna perfect orientați în ceea ce se întâmplă în jur și reacționează în mod adecvat. Acești câini, de regulă, nu cedează provocărilor, deoarece disting cu ușurință adevărata amenințare de pericolul creat artificial. În acest sens, formarea standard a acestor câini este întotdeauna ineficientă.

De asemenea, este important să înțelegeți că scafandrii nu sunt meniți să fie gărzi de corp personale. Cu toate acestea, acest animal nu va lăsa o persoană în necazuri. Va avea grijă de asta, sunt mereu în apropiere. Dacă există o adevărată amenințare gravă, atunci un calm și chiar un mic detașat se transformă într-un câine fără îndoială formidabil.

Diversii, cu toate acestea, sunt perfect supuși educației și formării profesionale. Aceste animale au o memorie unică și luminată. De asemenea, pentru el este suficient să cereți cu blândețe ceva și cererea va fi executată imediat.

Newfoundland sunt ușor de învățat. Ei sunt atât de atașați de stăpânii lor încât aceștia doresc în mod constant să fie mulțumiți și, prin urmare, ei încearcă în mod constant să anticipeze chiar și măcar niște comenzi vorbite. În legătură cu această sensibilitate a scafandrilor, nu trebuie să criticăm adesea și să vorbim mai mult cu ele în tonuri înalte.

Angajatorii de câine vă sfătuiesc, de asemenea în nici un caz nu se aplică pedepse sau instruiri dure. Dacă nu ascultați sfatul și totuși începeți să țipați la câine și chiar mai mult să-l bați, atunci contactul cu animalul poate fi pierdut definitiv - acesta va fi ofensat pentru o lungă perioadă de timp.

Alimente pentru Newfoundlands

Cum să cumperi un câine NewfoundlandReprezentanții rasei Newfoundland se potrivesc ideal pentru hrana pentru câini deja pregătită, care aparține clasei super-premium. Desigur, ele sunt destul de scumpe, dar oferă scafandrilor toate substanțele nutritive necesare și pot preveni obezitatea și multe boli care pot fi asociate cu malnutriția. Prin urmare, specialiști moderni recomandăm să recurgeți la această metodă de hrănire.

Dacă, totuși, doriți în mod esențial să vă hrăniți prietenul cu blană numai cu alimente naturale, atunci ar trebui să acordați atenție proporțiilor și volumului alimentelor oferite câinelui.

De exemplu, jumătate din rația furnizată trebuie să reprezinte carne, și anume:

 • carne de vită,
 • vițel
 • carne de iepure.

Nu trebuie să se administreze carne de porc sau organe de pui.

De la organele comestibile, uneori puteți prefera ficatul de vită. Cerealele și hrișca pot fi folosite la cereale. Pe de altă parte, cartofii și orezul vor trebui abandonați.

Puii ar trebui hrăniți de 4 ori pe zi. Adulții pot mânca de două ori pe zi. Dimensiune de servire, destinate câinilor activi și celor mici, poate depăși oarecum norma. În același timp, animalele de peste 4,5-6 ani nu trebuie în nici un caz să fie suprasolicitate pentru a evita obezitatea.

concluzie

Natura câinelui NewfoundlandUn scafandru este unul dintre cei mai buni câini. Este plin de virtuți. Acesta este un tovarăș inteligent, un prieten devotat și chiar o asistență bună, îngrijitoare. Un astfel de câine poate avea încredere fără frică de copilul său.

Bineînțeles, reprezentanții rasei Newfoundland trebuie să fie educați chiar și cu un început atât de bun, ca să spunem așa, personal.

Dacă proprietarii se comportă corect și acordă suficientă atenție casei lor "fratele mai mic", atunci toate cele mai bune calități pozitive ale rasei sale nu numai că vor fi păstrate, ci se vor multiplica de-a lungul timpului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cele mai bune rase de câini: specie și descriereCele mai bune rase de câini: specie și descriere
Basenji este o rasă de câini care nu latrăBasenji este o rasă de câini care nu latră
Geantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecțieGeantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecție
Coate Retriever: o descriere a naturii apartamentuluiCoate Retriever: o descriere a naturii apartamentului
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Toy-poodle: o descriere a rasei, minusuri și plusuriToy-poodle: o descriere a rasei, minusuri și plusuri
French Shepherd: o descriere a raseiFrench Shepherd: o descriere a rasei
Turul Kangal - Specificul câinelui ciobanesc turcTurul Kangal - Specificul câinelui ciobanesc turc
Comparație între un retriever de aur și labrador, care este diferențaComparație între un retriever de aur și labrador, care este diferența
» » Diver câini: un animal de companie ideal pentru întreaga familie
© 2021 amigdas.com