amigdas.com

Oglinzi vizavi de ușa din față, pot fi atât de atârnați

Feng Shui în holOglinzile pot extinde spațiul vizual, îl pot face mai spațioase și mai ușoare, astfel încât ele trebuie să aibă elemente în orice casă. Fără acest obiect, este imposibil să vă imaginați o sală de intrare, deoarece este întotdeauna convenabil să vă uitați la reflecție înainte de a ieși și a corecta tot ceea ce este necesar.

Rareori ne gândim cum să agățăm în mod corespunzător acest obiect în hol, indiferent dacă este posibil să-l atârna în fața ușii din față. Specialiștii Feng Shui pot răspunde la această întrebare, deoarece cunosc toate subtilitățile învățăturii. Oglinda nu este un lucru simplu are o magie specială și pot beneficia și a face rău oamenilor, deci este important să știm cum să o plasăm în mod corespunzător, astfel încât acesta să poată purta numai energie pozitivă.

oglinzi

Doctrina filozofică a lui Feng Shui a apărut cu mii de ani în urmă, principiul învățăturii sale se bazează pe respectarea armoniei dintre natură și om. Energia pozitivă trebuie să prevaleze întotdeauna asupra negativului, atunci puteți obține un echilibru spiritual, trăiți într-o armonie completă.

Cu ajutorul diferitelor obiecte din viața de zi cu zi, puteți atrage și respinge energia pozitivă și negativă în casa dvs. Acest lucru este valabil pentru hol, coridor, din acest loc începe spațiul de locuit al fiecărei persoane. Este important să se plaseze mobilierul în mod corect și convenabil, să se decoreze holul, să se decoreze cu diverse obiecte necesare, inclusiv o oglindă.

Pentru o lungă perioadă de timp, acest subiect a primit un rol magic asociat cu acesta mulți vor accepta și superstiții. În învățăturile lui Feng Shui are un capitol separat, acest obiect circulă energia casei. În funcție de modul de plasare a acesteia oriunde în casă, oglinda va avea un anumit impact asupra membrilor familiei și a întregii vatră de familie.

În ceea ce privește holul, această zonă este cea mai conectată cu energia ușii de intrare, toate energiile care circulă în casă și din casă sunt trimise prin ea. Cunoscând ușa din față în China se numește "gura casei", ușa din față activează și dirijează energia.

Ușa din față și energia sa

Oglinzi vizavi de ușa din fațăPrin Feng Shui în casă sunt create obstacole, care poate crea energie negativă, depinde de multe elemente situate în hol - colțuri ascuțite, stâlpi cu lanterne, feluri de mâncare prin satelit, se numesc "săgeți secrete". Datorită unor obiecte, energia pozitivă nu poate să treacă prin obstacole.

Specialiști Feng Shui să acorde o atenție la pragul casei, el este capabil să protejeze casa de influență negativă. În special acest lucru se aplică persoanelor ale căror apartamente se află vizavi de lift, sau ușa din față este situată aproape de scări. Dacă în casă nu există prag, contribuie la penetrarea energiei negative și poate avea un efect slab asupra sănătății tuturor membrilor familiei. Pragul ar trebui să fie de aproximativ 2 cm înălțime, iar ușa de intrare ar trebui să fie deschisă în interiorul încăperii, deși în conformitate cu standardele de siguranță la incendiu, o astfel de ușă nu poate fi instalată.

Nu este de dorit să instalați ușă cu inserții de sticlă, cel mai bine este atunci când ușa din față are o cârpă solidă și uniformă, astfel încât energia pozitivă să rămână în casă și să nu scape.

Este posibilă atârnarea oglinzilor în fața ușii de intrare

Oglinzile pot reflecta și atrage fluxurile de energie, au capacitatea de a-și corecta direcția. De la locul său va depinde dacă va exista o energie pozitivă în casă și unde va fi direcționat negativul.

Experții din doctrina chineză spun că pentru a plasa o oglindă vizavi de ușa din față nu poate fi, ea va lăsa într-o energie pozitivă, dar nu va rămâne în casă, deoarece va trece din nou prin ușa din față. Într-o astfel de casă, energia nu se poate acumula și acest lucru este foarte rău pentru toți membrii familiei. Ei se vor simți deprimați și obosiți și fără niciun motiv aparent. În plus, oglinda din fața ușii din față contribuie la risipa de bani, nu se acumulează, norocul pleacă acasă, și cu o bună dispoziție.

Este de dorit să plasați oglinzi în hol pe aceeași parte ca ușa din față, lângă ea. Dimensiunile sale ar trebui să fie mari, astfel încât oricare dintre gospodării să-și poată vedea reflexia în plină creștere.

Lumina oglinzii mele

Există mai multe recomandări în cazul oglinzilor care atârnă în hol, ele vor ajuta la poziționarea corectă a acestui obiect, astfel încât numai lucrurile bune să vină și lucrurile rele să meargă în jur.

  1. Ce spun experții despre oglinda din holUn loc bun poate fi considerat un perete lateral de la ușă, dar nu prea aproape, pentru a nu prinde și sparge oglinda. În oglinzile mari, se acumulează o mulțime de energie, deci este mai bine să atârnați obiecte de dimensiuni mari, de exemplu, pe întregul perete sau pe un dulap cu oglindă.
  2. Oglinda de podea este o opțiune ideală, dacă nu există nici un contact direct cu ușa de intrare, acest aranjament este destul de acceptabil, chiar și de către Feng Shui.
  3. Oglinzile pot salva în sine evenimente neplacute și tristă, dacă s-au întâmplat astfel, este mai bine să scăpați de subiect și să obțineți o oglindă nouă.
  4. Există, de asemenea, o variantă de plasare pe peretele frontal, dar numai pentru ca oglinda să nu se uite la ușa din față. Poate fi atârnat într-un unghi, va refracta fluxurile direcționate de energie, nu lăsându-l afară din încăpere, ci direcționându-l în spațiul de locuit.
  5. De asemenea, specialiștii recomandă ca oglinda să aibă un cadru, acesta va servi drept protecție suplimentară față de sarcina energetică.
  6. Orice oglinzi trebuie păstrate în curățenie perfectă, trebuie să fie șterse mai des. Cel mai bine este să puneți flori în fața lui sau să închideți o imagine în fața lui, el va acumula orice pozitiv, saturați camera cu energie pozitivă.

desen

Problema designului este, de asemenea, importantă în proiectarea holului, bine, atunci când zona vă permite să vă închideți oglinda de orice dimensiune și este ușor să găsești un loc potrivit, potrivit Feng Shui. Mult mai dificil pentru cei care au un apartament mic și nu există unde să se întoarcă în hol.

  1. Cum de a alege un loc pentru o oglindăChiar și pentru Feng Shui cu un deficit de spațiu liber, oglinda poate fi frământată pe ușa din față. Pentru ca obiectul să fie bine fixat, este necesar să se utilizeze inserții decorative, acestea fiind fixate pe foaia de ușă astfel încât obiectul să nu poată cădea și să cadă în timpul închiderii sau deschiderii ușii de intrare.
  2. După ce ați plasat o oglindă într-un loc convenabil, este nedorit să reflectați o coș de gunoi sau o încălțăminte murdară în ea, oglinda nu doar reflectă obiecte, ci acumulează și dublează forța. Un cadru frumos vă va ajuta să acumulați energie și să-l risipiți în spațiul rezidențial.

producție

Chiar dacă nu puteți atârna o oglindă prin toate regulile Feng Shui, nu fi supărat, frică de toate acceptările și superstițiile. Transformați-l într-o sursă de energie pozitivă nu poate fi decât cu gânduri pozitive, de multe ori zâmbiți la reflecția în oglindă și monitorizați puritatea și strălucirea acesteia.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să atarni în mod corespunzător și frumos perdeleCum să atarni în mod corespunzător și frumos perdele
Sugestii pentru îmbunătățirea zonei infiltrațiilorSugestii pentru îmbunătățirea zonei infiltrațiilor
Vizualizarea dorințelor în realitate, vizualizați corectVizualizarea dorințelor în realitate, vizualizați corect
Albume alb-negru: fotografii și secrete de designAlbume alb-negru: fotografii și secrete de design
Proiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stilProiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stil
Ușile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografiiUșile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografii
Chemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușaChemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușa
Imagini de fundal cu lalele în interior (fotografie)Imagini de fundal cu lalele în interior (fotografie)
Stretch tavan pe coridor: design, instalare, fotografieStretch tavan pe coridor: design, instalare, fotografie
Plafoanele din sala de consiliu a ghipsului - exemple de design pe fotografiePlafoanele din sala de consiliu a ghipsului - exemple de design pe fotografie
» » Oglinzi vizavi de ușa din față, pot fi atât de atârnați
© 2021 amigdas.com