amigdas.com

Snake python - cum arată, fie că este otrăvitoare sau nu

Aspectul lui pythonUnul dintre cei mai mari reptile din lume este pythonul. Printre toți șerpii se numesc giganti reali. Aceste reptile sunt strâns legate de anacondas și boas. Cel mai lung python este de 10 metri, iar greutatea sa este de 100 de kilograme. Pe planetă astăzi există 41 de specii și 9 genuri din aceste animale.

Chiar și în ciuda corpului lor imens, au o îndemânare incredibilă și dexteritate. Acest lucru îi face vânători unici, care își distrug victima cu îmbrățișări sufocante. Victimele lor găsesc cu ajutorul depresiilor mici care se află pe gura lor. Ele sunt numite termolocatoare. Ele reprezintă senzori mici care detectează prada cu sânge cald.

Clasificarea pythonilor

Clasificați aceste reptile în funcție de următoarele caracteristici:

 1. Ce sunt pitonii?Domeniu: eucariote.
 2. Regatul: animale.
 3. Subtip: vertebrate.
 4. Tip: chordate.
 5. Clasa: reptile.
 6. Ordin: scalabil.
 7. Familia: pitonii.

Greutatea medie a acestor șerpi poate fi de 32 de kilograme, iar lungimea corpului variază de la 1 la 7,5 metri. Există, de asemenea, pitonii pitici. Greutatea lor este ușor mai mare de 200 de grame, iar lungimea corpului este de 50 de centimetri.

speranţa de viață este de 25 de ani (posibil mai mult).

Aceste reptile frumoase cu frumusețea lor pot privi ceasul. Dar în spatele acestei frumuseți se află un prădător foarte periculos, care nu-și va da drumul victimei dacă îl va prinde deja.

În captivitate, ei se înțeleg bine. Uneori se înțeleg foarte bine cu o persoană.

Habitatul acestor șerpi veninoși

S-au reparat aceste reptile în emisfera estică a planetei, inclusiv Australia, Asia și Africa. Nu pot fi găsite în America. Acești șerpi mari de pe continentul african trăiesc în principal în sudul deșertului Sahara.

Reprezentanții de diferite genuri din această specie trăiesc în diferite zone. Din acest motiv, puteți vedea șerpi foarte diferite unul împotriva celuilalt.

Mai întâi, diferă culoarea și modelul pielii acestei reptile. Mai multe dintre aceste reptile locuiesc acolo unde sunt arbuști și copaci. În zona deșertului, pitonii sunt mult mai puțin obișnuiți. Aproape de rezervoarele acestor reptile pot fi văzute foarte des.

Acest tip de reptile la viață sa adaptat în diferite peisaje și condiții climatice. În zona tropicală, acești șerpi se găsesc cel mai adesea. Dar ele se găsesc uneori în savană și în deșert.

trăsătură

Python este un șarpe non-otrăvitor de dimensiuni mari. Acesta este un prădător foarte periculos. Corpul său poate ajunge la o dimensiune de 7,5 metri. Cel mai mare reprezentant este pythonul de plasă.

Aceste reptile sunt inactive. Ei preferă condiții climatice calde și un regim de temperatură de cel puțin 25 de grade. Acești șerpi pot urca un copac și pot înota. Din acest motiv, lista producției lor este foarte mare.

Python este o rudă a constrictorului boa. Dar aceasta diferă atât de caracteristicile externe, cât și de cele interne. Zoologii numara 9 genuri din aceste reptile, iar in fiecare dintre ele mai multe specii. În general, oamenii de știință au studiat 41 de specii ale acestui șarpe periculos, mare și frumos.

Prin naștere, clasificarea arată astfel:

 1. Python nutritionGenul Leiopython are 6 specii.
 2. Genul Apodora include doar 1 specie.
 3. Genul Broghammerus are 2 soiuri.
 4. Blackheads au 2 specii.
 5. Piticii australieni includ 4 soiuri.
 6. Doar 1 subspecii este inclusă în cele inele.
 7. Speciile rombice australiene au 12 specii.
 8. Există 3 tipuri de apă.
 9. Un python al prezentului studiu a studiat 10 specii.

Există, de asemenea, rapoarte că câteva specii au murit deja. O specie captivă australiană este cea mai potrivită pentru păstrarea în captivitate sau un terariu. Și toate din cauza dimensiunii lor: greutate aproximativ 200 de grame, și lungimea corpului - 50 de centimetri.

Există motive serioase pentru a considera un python un șarpe periculos, asta e doar otrava pe care nu o au.

Parametrii externi și diferențele lor față de alte tipuri de șerpi

Puteți vorbi mult timp despre apariția acestor animale. Varietatea modelelor și culorilor acestor animale simte pur și simplu imaginația umană. Există șerpi cu diferite modele pe piele.

Ceva nefericit sau extraterrestrial este sub masca Pythonului Verde. Cu alte cuvinte încă numit - Woody. Diferă culoarea strălucitoare neobișnuit de atractivă. În lungime, corpul său ajunge aproximativ la 1,5 până la 2 metri. Pitonul verde este cel mai strălucit reprezentant de acest gen, dar nu are un model complex pe piele.

Dark Python of the Tiger poate atinge o lungime de până la 5 metri. Vă puteți întâlni și persoane mai mari. Dar mai des decât 3,7 metri, ele nu cresc. Acest gigant se găsește în Indonezia și Asia de Sud-Est. Pielea acestui șarpe este un material foarte scump.

Royal Pitotn în lungimea corpului poate ajunge la un pic mai mult de 1 metru. Această specie este africană. Sunt nocturne. Dacă nu cunoașteți toate caracteristicile, atunci puteți confunda cu ușurință Net și Tiger Python. Aproape întotdeauna femelele sunt mai mari decât bărbații. Această diferență în lungimea corpului poate fi de până la 25%.

Caracteristici principale

Principalele caracteristici ale lui pythonOricât de ciudat ar putea suna, dar pitonul are picioarele. Desigur, nu la fel ca un om sau un animal, și membrele rudimentare spate. Tot ceea ce rămâne din membrele pline de astăzi arată ca niște gheare mici. În știință ele sunt numite spurs anal. Și acest lucru se datorează locației lor.

În plus față de labe, fiecare specie a acestui șarpe are rudimente ale brâului pelvian. Aceste animale au doi plămâni, la fel ca fiecare om și mamifer. Alți șerpi (mamă negru sau viperă) au doar un singur plămân - cel drept, care se întinde de-a lungul trunchiului.

Și pitonul are dinți, care sunt situate pe osul submaxilar. Aceste reptile au și oase supraorbitale. Toți bipedii, șopârlele sau șerpi au un organ sexual specific numit hemipenis. La această specie de reptilă, are oase rudimentare, care nu-l permit complet să fie atras în organele genitale. În timpul jocurilor de împerechere, bărbații reptile se freacă cu astfel de oase despre femele.

Sursă de alimentare

Unde locuiește pythonulPython este un vânător născut, care îi atacă prada cu toată încrederea că o va face față. Atunci când vânează, pythonul nu mușcă victima, ci o strânge într-o luptă sufocantă. Toată trupul de șarpe seamănă cu un nod care se înăbușește sau constrictor.

Python, a cărui lungime a corpului ajunge la 5 metri, poate înghiți cu ușurință o pisică mică sau un sacal întreg. Poate că asta se datorează structurii fălcilor.

Python se hrănește numai de 5 ori pe an. Prada mare poate fi digerată pentru câteva săptămâni sau chiar luni.

Șerpi din această specie preferă șopârle mari sau păsări. Speciile mai mici sau creșterea tânără mănâncă reptile mici sau rozătoare.

Prima capturare a victimei în vânătoarea python ajută la realizarea dinților. Apoi, pitonul își încheie victima cu inele din corpul său.

În captivitate, majoritatea oamenilor dețin un phyton al brânzei. Motivul pentru alegerea lui este caracterul său calm și adaptarea la viață în condițiile unei locuințe umane. De cele mai multe ori greutatea pythonului poate depăși greutatea gazdei.

Cubul unui python este capabil înghițiți pui sau mouse de o zi. Mai mulți adulți primesc un șobolan să mănânce și apoi un iepure.

Tigrul Python, a cărui lungime a corpului depășește 3 metri, ar trebui să mănânce un pui întreg adult pentru o masă. Este foarte important ca alimentele care sunt administrate reptilei să fie cu sânge cald și viu. Numai în acest fel poate oferi hrană, asemănătoare condițiilor naturale.

În condiții naturale, puștii sunt vânate de organe speciale, prin care percep căldura victimei.

Unii oameni de știință cred că reptilele ținute acasă, pentru a da mâncare vie. Ei atribuie asta faptului că pradă poate provoca daune vânătorului în lupta pentru viață.

Dar toate astea sunt greșite. Pentru astfel de pericole șarpele este gata. Pitonul ar trebui să aibă acces 24 de ore pe zi la apă proaspătă curată.

Reproducerea pietonilor

Cum se produce rasa pythonMasculii acestor reptile mai mici decât femelele. Îmbrăcarea are loc prin frecare a bărbatului pe femelă. În acest caz, bărbatul se zgârie în femelele cu spurturile anale - membrele rudimentare posterioare.

Este de remarcat faptul că, atunci când vine vorba de procesul de reproducere, această familie de ouă de șarpe-de stabilire într-adevăr. Cu alte cuvinte, femelele, ouăle, le incubă până la capăt.

În acest caz, regimul de temperatură din zidărie depășește temperatura ambientală cu 15 grade. 41 Privirea acestor șerpi printre toate reptilele pune cel mai mare număr de ouă.

După împerechere aproximativ trei luni mai târziu femela aduce ouă. Aproximativ aproximativ 60 dintre ei, dar în cazuri rare acest număr poate fi mare.

Pytonul feminin deasupra ouatului este îndoit într-o formă gălbui. Ca un cuib, pitonii aleg de obicei un copac, în interiorul trunchiului în care există goluri.

Despre generația viitoare îi pasă doar femeia. Reproducerea în toate speciile de pietre apare în toamna sau în perioada de iarnă. Dar boas, care sunt rude foarte apropiate pentru pythoni, ovipare nu sunt. Puii se dezvoltă, de asemenea, ca niște pietre, dar se vâsnesc în corpul mamei și abia atunci se naște. Din acest motiv, abilitatea de a transporta și de a incuba ouă este o caracteristică foarte interesantă a acestor șerpi.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Anaconda: caracteristică a unui șarpe gigant, în care locuieșteAnaconda: caracteristică a unui șarpe gigant, în care locuiește
Caracteristicile oroarei obișnuite. Cum se înmulțește șarpele?Caracteristicile oroarei obișnuite. Cum se înmulțește șarpele?
Ce fel de șerpi sunt, cum se înmulțesc și unde trăiescCe fel de șerpi sunt, cum se înmulțesc și unde trăiesc
Shlamonosnyj basilisk: caracteristica unei șopârleShlamonosnyj basilisk: caracteristica unei șopârle
Snake taipan, o descriere a taipanului de coastă și a șarpelui crudSnake taipan, o descriere a taipanului de coastă și a șarpelui crud
Ce amfibieni au o inima cu trei camere?Ce amfibieni au o inima cu trei camere?
Dark Tiger Python: descriere și sfaturi cu privire la conținutDark Tiger Python: descriere și sfaturi cu privire la conținut
Rase ale celor mai mari iepuri din lumeRase ale celor mai mari iepuri din lume
Cel mai lung șarpe din lume, șerpi mariCel mai lung șarpe din lume, șerpi mari
Lista celor mai mari animale din lumeLista celor mai mari animale din lume
» » Snake python - cum arată, fie că este otrăvitoare sau nu
© 2021 amigdas.com