amigdas.com

Unde locuieste hipopotamul si ce mananca hipopotamul obisnuit?

Ce mănâncă un hipop ordinar?Astăzi vorbim despre un chordat de mamifere care se numește "monstru obișnuit" sau "hipopotam".

Ce se hraneste un bebe in salbaticie? Ce este alimentat de hipopotami la grădinile zoologice și pepinierele? Ce este acest animal? Care este ponderea hipopotamului? Despre totul în ordine.

Hipopotam și hipopotam sunt aceleași?

Două hipopotamuri împart teritoriulNumele "hippo" a venit din Grecia antică, care în traducerea din limba locală înseamnă "calul râului". Deci, animalul a fost poreclit pentru strigătul său, ca un cal.

În țara noastră este obișnuit să o numim Behemoth. Acest nume vine din Biblie, așa că a fost numit unul dintre multele monștri descriși. Astfel, hipopotamul și hipopotamul sunt una și aceeași fiară.

Anterior, rudele apropiate cu hipopotamus erau porci, dar numeroase studii au arătat în 2007 că o relație mai apropiată pentru balena hipopotamului. Semnele comune la aceste animale:

 • nașterea în viață și hrănirea în apă;
 • nu există glande sebacee;
 • sistem de comunicare special;
 • structura organelor de reproducere.

Descrierea animalului și caracteristicile acestuia

Hipo - structura corpuluiExteriorul său nu poate fi confundat cu nici un alt animal. Behemoth este recunoscut la prima vedere. Corpul său imens, sub forma unui butoi, este oarecum similar cu corpul unui rinocer. Hipopotamul din greutatea corpului se află imediat în spatele elefantului. Creste toata viata, pana la varsta de 10 ani, femela de la barbat difera putin, dar dupa aceasta perioada masculii incepe sa creasca in mod activ si sa devina mai multi femele.

Corpul uriaș al unui hipopotam se sprijină pe membrele scurte, din acest motiv animalul își freacă practic burta de pământ. Pe fiecare membru există patru degete, dintre care există membrane, permițând animalului să înoate perfect și să nu se scufunde, chiar și în mlaștină.

Hipopotamul a ales pradăGreutatea hipopotamului adult este de 1,3-1,5 tone, iar greutatea hipopotamului este de 1,5-1,8 tone.

Coada fiarei atinge o lungime de 56 de centimetri, este destul de groasă la bază și îngustă la vârf. Această structură de coadă permite fiarei să marcheze teritoriul, să-și pulverizeze excrementele pe distanțe lungi și chiar pe coroane de copaci.

Hipopotam și vițelCapul masiv al hipopotamilor - un sfert din greutatea totală a animalului și aceasta este practic o tonă. Capul din profil are o formă dreptunghiulară. Urechile animalului sunt mici, dar se mișcă foarte activ, nările sunt largi și se înalță, ochii mici protejează pleoapele grele.

Structura botului hipopotamului îi permite să se scufunde în apă și, în același timp, să respire în mod normal, să vadă și să audă totul. Acest lucru se datorează faptului că urechile, nasul și ochii fiicei sunt situate pe aceeași linie.

Una dintre diferențele dintre femeie și bărbat este că specimenul de sex masculin are conuri mici lângă nas. De fapt, acestea sunt colții unui bărbat. Există și alte diferențe, de exemplu, femela este mai mică decât bărbații.

Gura hipopotamului are pur și simplu dimensiuni gigantice, se deschide la un unghi de 150 de grade. Lățimea fălcilor animale poate ajunge la 70 de centimetri.

Un animal în gură 36 dinți, care au un smalț galben și colții pronunțate. Total, pe maxilarul unui animal este:

 • molari - 6 bucăți;
 • premolarii - 6 bucăți;
 • colți - 2 bucăți;
 • incisivi - 4 bucăți.

Bărbatul a pronunțat canini ascuțiți ai maxilarului inferior, care au formă de seceră. De-a lungul timpului, colții se aruncau treptat spre interior.

Un interesant fapt - hipopotamul nu transpiraHipo - incredibil de groasă, grosimea pielii ajunge la patru centimetri. Culoarea animalului este în cea mai mare parte gri, dar abdomenul, zona din jurul urechilor și, de asemenea, pe pleoape au o nuanță roz.

Animalul nu are transpirație și glande sebacee, dar există asemenea glande pielii care sunt inerente numai în hipopotami. Din aceste glande într-o zi foarte fierbinte, un secret special apare sub forma mucusului roșu, care este antiseptic și protejat de soare. Aceasta este ceea ce dă impresia că transpirația animalului cu sânge. Dar nu, acest secret îi ajută pe animal să vindece rănile de pe corp care apar în mod constant și, de asemenea, o astfel de transpirație specială ajută la scăderea insectelor enervante.

Hipopotamul îl urmărește pe omDin cauza dimensiunii sale uriașe, hipopotamul pare lent, dar de fapt este complet greșit. Poate atinge viteze de până la 30 de kilometri pe oră. Datorită specificității respirației sale, animalul respiră de doar 406 de ori pe minut, de aceea poate fi ușor sub apă timp de aproximativ zece minute.

O caracteristică caracteristică a hipopotamului este comunicând prin tipare, care este mai degrabă ca un zgomot sau vuiet. Prin această înrudire deosebită, fiara exprimă emoții și comunică. Animalul strigă atât pe uscat cât și pe apă.

Habitat habitat

Hipopotam în căutarea hraneiHipoșii trăiesc în:

 • Africa;
 • Kenya;
 • Zambia;
 • Uganda, precum și alte țări din Africa Subsahariană.

Durata de viață a unui animal în sălbăticie nu depășește patruzeci de ani, iar în captivitate hipopotamul trăiește în jur de cincizeci de ani. Într-unul din zoologiile americane a existat un caz unic când hipopotamul feminin a trăit exact 60 de ani.

Ce mănâncă hipopotamul obișnuit?

Hipopotamul mănâncăîn general, behemoth - un ierbivore, Cu toate acestea, studii recente indică faptul că animalele au o predilecție pentru dărâmare. Vânătele de animale pentru alte animale din cauza lipsei de substanțe minerale. Cazurile de hipopotamă nu sunt, de asemenea, neobișnuite.

Dieta unui hipopotam tipic constă dintr-un număr mare de specii de vegetație, dar animalele nu mănâncă plante de apă. Hipopotul de iarbă mănâncă în întregime până la rădăcină. Într-o zi, o persoană consumă până la șaptezeci de kilograme de tot felul de verdeață și alimente vegetale.

Hippo Intestinul într-o lungime de aproximativ 60 de metri, astfel încât mâncarea este bine multumita digerat la animal are nevoie de o cantitate mai mică de alimente decât, de exemplu, același elefant. Animalele caută alimente pentru ei înșiși, de obicei noaptea.

Când este ținut în captivitate, hipopotamul devine hrană specializată, care constă din drojdie, vitamine. De asemenea, animalului i se administrează alimente vegetale și cereale. Femeilor li se administrează chiar și cereale în lapte, cu adaos de zahăr.

Hipopotam: fapte interesante

 • Cartierul hipopotamilor și crocodililorhipopotam este considerată cea mai periculoasă fiară dintre toți locuitorii Africii, deoarece hipopotamul atacă mai des decât un leu sau ghepard.
 • În mod ironic, două fiară teribil, hipopotam și crocodil, se inteleg unii cu alții și poate fi chiar văzută ca crocodil odihnindu Nilului pe spatele unui hipopotam.
 • Animalele africane consumă carne de hipopotam. Este slabă, dar foarte hrănitoare. Gustul cărnii de hipopotamă este foarte asemănător cu cel al tinerei vâne, dar cu aspectul de carne de porc.
 • Hippo înotăDin pielea îmbrăcată a animalului se fac cercuri pentru șlefuirea pietrelor prețioase și a altor scopuri.
 • Oasele lui nu sunt inferioare în putere față de elefant.
 • Unele triburi africane consideră că hipopotamul este un animal sacru și căutând pentru el este pedepsit sever.
 • Alte popoare africane consideră hipopotamul o creatură teribilă pe partea forțelor întunecate și, la vederea ei, se roagă tare și strigă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum trăiește monstrul și cât de mult cântăreșteCum trăiește monstrul și cât de mult cântărește
Câți ani trăiesc elefanții și ce afectează durataCâți ani trăiesc elefanții și ce afectează durata
Păcii obișnuiți: cum arată, diferențele dintre femeie și bărbatPăcii obișnuiți: cum arată, diferențele dintre femeie și bărbat
Unde se întâlnește delfinul râului, cum trăiește apa dulceUnde se întâlnește delfinul râului, cum trăiește apa dulce
Nume de cai sau cum să sune un cal și o mareNume de cai sau cum să sune un cal și o mare
Ce mănâncă măcelul: Predator alimente în pădure, în vară și iarnaCe mănâncă măcelul: Predator alimente în pădure, în vară și iarna
Lynx: unde animalul trăiește și locuieșteLynx: unde animalul trăiește și locuiește
Jaguarul misterios de animale și unde locuieșteJaguarul misterios de animale și unde locuiește
Ursul grizzly sau gri: hrana, reproducerea, unde locuieșteUrsul grizzly sau gri: hrana, reproducerea, unde locuiește
Cum să alegeți numele potrivit pentru o vacă și numele de vițelCum să alegeți numele potrivit pentru o vacă și numele de vițel
» » Unde locuieste hipopotamul si ce mananca hipopotamul obisnuit?
© 2021 amigdas.com