amigdas.com

Cum de a albi dintii: nuantele metodelor de albire a dintilor, costul

Caracteristici de albire dinti si costuriCea mai populară procedură din clinicile dentare, pe lângă tratamentul complex al dinților, este albirea dinților. Ce categorie de preț este disponibilă pentru fiecare proteză și ce tipuri de soiuri pot fi găsite?

În prezent, în procedurile dentare există multe metode moderne pentru a ușura zâmbetul pacientului. Pentru ca pacientul să găsească cea mai bună opțiune pentru el însuși, merită să învățăm în detaliu despre tipurile de albire a dinților și despre modul în care acestea diferă una de cealaltă.

Tipuri de albire dinti

Metode de albire a dinților în cliniciAlbirea dintilor este efectuata de un dentist in clinica cu ajutorul diverselor echipamente si instrumente, precum si a echipamentelor specializate. Astfel de dispozitive pot schimba nuanța smalțului pentru o singură utilizare.

Această metodă este luată în considerare cea mai rapidă și mai eficientă. Acțiunea unei astfel de tehnici va persista de mai mulți ani, la care nici o altă metodă nu este capabilă. Dar există un minus, deoarece costul unei astfel de proceduri este destul de ridicat, dar totul merită să vorbim în ordine.

Cele mai populare metode moderne de îndepărtare a cariilor și clarificarea smalțului dinților în cabinetul medicilor dentiști, precum și avantajele și dezavantajele fiecăruia.

 1. Dentare chimică a dinților.
 2. Metodologia fluxului de aer.
 3. Ecografia - a devenit un nou pas în procesul de curățare a danturii. Tehnica cu ultrasunete este folosită nu numai în timpul clarificării smalțului dinților, dar și atunci când este necesară îndepărtarea excesului de pietre, plăci și alte boli ale cavității bucale.
 4. Fotooxidare.
 5. Endo albirea.
 6. Albirea dintilor cu un laser special.

Ce include fiecare dintre aceste tehnici

Descrierea metodei de albire a dinților chimiciAlbirea chimică. Procedura se datorează efectului compoziției neobișnuite a gelului special pe smalțul dinților. Ar trebui aplicat un strat subțire pe suprafața dinților.

Această metodă este similară cu albirea acasă, dar are mai mult costisitoare și profesionaleunde, împreună cu substanțele chimice active, este necesar să se utilizeze un dispozitiv de orice tip.

avantaje:

 • O concentrație puternică de medicament și gel poate schimba dramatic culoarea smalțului cu 5-10 nuanțe mai ușoare într-o singură procedură.
 • Sesiunea de albire este de 45 de minute sau 1 oră.
 • Influența profundă asupra dentinei, care vă permite să îndepărtați tipul extern de plăci, dar schimbați emailul nativ.
 • Fără impactul dispozitivelor și echipamentelor speciale, smaltul dinților nu se va încălzi prea mult.

Principalele dezavantaje:

 • după o sesiune de albire, sensibilitatea dinților va crește relativ;
 • din calitățile și abilitățile profesionale ale dentistului, calitatea procedurii și efectul ulterior depind în mare măsură;
 • Există unele contraindicații la acest tip de tratament;
 • unii oameni consideră că costul acestui serviciu este prea mare și inaccesibil.

Debitul aerului

Pro și contra tehnicilor de albire a dințilorTehnica de albire a fluxului de aer afectează suprafața dinților, din punct de vedere mecanic. Cu toate acestea, un curent puternic de aer de sodă sau apă este capabil să curățe eficient contaminarea chiar și din zonele cele mai inaccesibile și va elimina placa de orice grad de complexitate.

Acest tratament este efectuat timp de 30 de minute și este luat în considerare absolut sigur și fără durere.

avantaje:

 1. Ușor de utilizat și atinge rapid efectul dorit.
 2. Este posibil să se clarifice suprafața dinților cu 5-10 tone pe procedură.
 3. Absența de senzații neplăcute atât în ​​timpul tratamentului, cât și după acesta.
 4. Îndepărtarea stratului de acoperire în exces.
 5. Există o protecție suplimentară a smalțului dinților, precum și curățarea cavității bucale a infecțiilor și a microbilor.
 6. Preț accesibil.

Principalele dezavantaje sunt:

 • Ca si in alte metode de albire, nu toata lumea poate folosi aceasta procedura, deoarece are un numar de contraindicatii.
 • Efectul medicamentului apare numai pe placa externă a dintelui, fără a schimba culoarea dentinei, care este considerată cea mai importantă.

Albirea cu ultrasunete

Descrierea metodei de albire a dinților cu ultrasuneteAceastă tehnică se bazează pe efectele fizice. Acesta ar trebui să fie utilizat nu numai în timpul albinării, dar și atunci când se tratează cavitatea bucală de la alte boli.

Ecranul este capabil de elimina eficient piatra, placa, și, de asemenea, ajuta la menținerea cavității orale în puritate perfectă. Medicii recomandă să efectueze această procedură cel puțin o dată pe an.

Principalele avantaje ale albinizării cu ultrasunete:

 1. Într-o sesiune puteți obține clarificări de la 1 la 2 tone.
 2. Împreună cu aceasta, există o purificare a calculului oricărei etape și purificarea întregii cavități orale, chiar și buzunarele parodontale sunt supuse unui tratament complex.
 3. Procedura este destul de simplă și nu durează, nu provoacă nici un rău special.
 4. Destul de ieftin în ceea ce privește costul.

Principalele dezavantaje:

 • Această procedură va trebui repetată în fiecare an;
 • uneori rezultatul final al albinării poate fi imperfect;
 • nu afectează sau nu modifică culoarea dentinei naturale;
 • procedura are loc o oră.

fotooxidare

Caracteristicile metodei de albire a dințilorAceastă tehnică a devenit cea mai populară în zilele noastre, pentru că, poate, ușor și ușor de a lumina întreaga smalț de dinți pe multe tonuri. Zâmbetul după fotografiere începe să arate ca adevăratul Hollywood, acest efect va dura aproximativ trei ani. Există mai multe soiuri ale acestei proceduri.

Prima variantă este Zoom de clasificare diferită (1, 2,3) Dincolo de Polus, Lums - Arch. Fiecare dintre modalitățile de a schimba nuanța smalțului de dinți este în sine expunerea la razele de lumina.

Deci, în metoda Zoom, smalțul dintelui este afectat de radiațiile ultraviolete, iar în Beyond folosind lumina rece, forma purificată, iar în cazul lui Luma-Arch, emisie de halogen. Semnificația procedurii și valorile ei rămân aceleași.

Medicul pregătește o compoziție chimică specială a substanțelor și o aplică la smalțul dintelui pacientului, după care apare activarea componentelor substanței din cauza lămpii care reflectă lumina. În cele din urmă, gelul intră în dentină și în mod semnificativ își schimbă umbra la o umbra mai usoara.

avantaje:

 • Procedura are loc absolut fără durere și disconfort.
 • Pentru o astfel de procedură, smalțul poate deveni mai ușor în zece nuanțe.
 • Rezultatul după procedeul de albire poate continua să persiste de mai mulți ani.

Această metodă, ca și alții, are dezavantajele sale:

 1. Lampa nu poate amesteca în întregime toată cavitatea orală, de exemplu, greu accesibilă.
 2. Se luminează smaltul din partea din față a dintelui, așa-numita zonă de zâmbet.
 3. Sesiunea de albire continuă timp de 60 de minute.
 4. Costul procedurii este destul de ridicat și nu toată lumea trebuie să-și permită.
 5. În unele cazuri, un bronz caracteristic cauzat de razele ultraviolete poate apărea în jurul zonei gurii.
 6. În unele cazuri, pot apărea arsuri accidentale ale mucoasei sau supraîncălzirea dentiției.

Endo albirea

Avantajele și dezavantajele endo-albire a dințilorAceastă tehnică este folosită extrem de rar. Cel mai adesea, indicația utilizării endo-înălbire este întunecarea numai a unuia sau mai multor dinți ca urmare a îndepărtării nervului.

Gel specializat se află în cavitatea secretă a gurii și îi acordă pacientului timp să meargă cu el pentru o vreme. Apoi substanța trebuie îndepărtată și cavitatea rămasă trebuie sigilată.

avantaje:

 • capacitatea de albire eficientă a unui dinte, dacă și-a schimbat brusc culoarea;
 • impactul asupra dinților provine din interior, care este considerat cel mai calitativ;
 • efectul durează mult timp;
 • Emailul sub această influență nu este deloc avariat și rămâne natural.

dezavantaje:

 • Dacă trebuie să înălbim un număr mare de dinți, atunci această metodă nu este potrivită.
 • Costul procedurii depinde în mod direct de numărul de dinți prelucrători și poartă un număr de tehnici dentare suplimentare.
 • Această tehnică poate ușura numai dinții dureroși care au o cavitate deschisă.

Laser albire

Descrierea metodei de albire a dinților cu un laserCa și în cazul fotobleachingului, în acest caz se plasează un gel special cu o compoziție complexă de substanțe și microelemente. Această metodă poate fi numită cea mai eficientă și mai calitativă dintre cele prezentate în prezent.

Rezultatul acestei proceduri persistă timp de 10 ani și apare decolorarea smalțului dinților pentru o astfel de sesiune.

Principalele avantaje:

 1. Pentru o singură procedură, smalțul poate străluci cu 10 nuanțe și chiar mai mult.
 2. Procedura este complet nedureroasă și nu provoacă nici un disconfort.
 3. Procedura este de aproximativ 20 de minute.
 4. Gelul conține un efect bactericid special, care afectează în mod pozitiv microflora globală din cavitatea bucală.
 5. Pentru toate celelalte tipuri de albire cu laser se întărește smaltul dinților.
 6. Garanția specialiștilor durează cinci ani.
 7. Gelul și laserul modifică starea dentinei în sine, schimbând culoarea naturală.
 8. Conține siguranță atât pentru dinți cât și pentru gingii.

În această procedură, puteți identifica, de asemenea, contra:

 • Costul acestei proceduri este cel mai mare în comparație cu restul;
 • există o serie de contraindicații;
 • După sesiunea de albire, sensibilitatea smalțului este redusă semnificativ.

Cum să vă albiți dinții acasă

Metode de albire a dinților la domiciliuDeci, să nu vizitezi întotdeauna un dentist de dragul unei înălbire scumpe. Dacă suprafața dinților devine galbenă datorită dezvoltării plăcii, dar dentina însăși este ușoară, puteți efectua o albire bună, folosind doar tehnici simple și de acasă.

Astfel de specialiști în metode sunt împărțiți în două tipuri:

 • Seturi profesionale pentru procedură, care pot fi achiziționate la farmacii speciale.
 • Remediile populare, când se folosesc produse alimentare simple, precum și produse farmaceutice cu un preț ieftin.

Desigur, un efect rapid și surprinzător cu schimbarea tonului smalțului pentru mai multe tonuri într-un timp scurt va fi destul de greu de realizat. Prin urmare, merită efectuarea unor astfel de proceduri în mod regulat.

Dar, în același timp, prețul lor va fi atât de scăzut încât pot îndeplinesc pe oricine, și puteți efectua procedurile în orice moment liber, fără a vizita dentistul de fiecare dată.

Metodologie profesională

Produse profesionale pentru albirea dintilor la domiciliuGeluri și picături, care pot fi cumpărate gata sau făcute dintr-o piesă individuală, iar gelul este achiziționat separat. Timpul în care trebuie ținut pe dinți trebuie învățat din instrucțiuni, deoarece toate preparatele diferă în ceea ce privește compoziția și eficacitatea lor.

Fiecare cap va fi mult mai bine, deoarece acestea nu vor permite excesul de lichid să curgă către membrana mucoasă. Compoziția chimică a preparatului poate schimba culoarea smalțului cu mai multe tonuri.

Albire creion sau bastonul schimba și umbra smalțului, luminând-o. Acest aplicator este foarte ușor de utilizat. Va fi suficient doar să-l aplicați pe suprafața dorită a dintelui.

Confortul în utilizare este că nu trebuie să fie spălat. În plus, produsul sporește bine gura și face respirația proaspătă. Dar acest remediu nu poate fi considerat prea eficient, cu durată lungă sau primară în tratament. Această procedură este numai analog pentru tratamentul suplimentar.

Dungi speciale pentru dinți. Acestea arată ca niște autocolante mici, pe care există o compoziție specială de substanțe. Acestea sunt folosite pentru o mică corecție a smalțului dinților. Impactul lor se produce numai pe partea frontală a dinților, la care sunt atașate aceste benzi. Restul locurilor greu accesibile ale dinților vor rămâne culoarea lor.

În farmacii puteți vedea Dinții au luminat Lumina Albă. Acest kit include, de asemenea, un capac dentar, o lampă specială și un gel chimic. Prețul pentru o astfel de înălbire va fi mult mai mic decât cel profesional, iar rezultatul va rămâne la același nivel. Procedura este oarecum asemănătoare cu cea a photobleaching-ului, doar un pacient poate folosi în mod independent echipamentul și gelul în condiții de casă.

Pasta de dinți, clătirile și guma de mestecat cu efect de înălbire nu duc prea mult ajutor. Dar va ajuta repede îndepărtați scurgerea de la cafea sau țigări.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Albirea dinților în siguranță la domiciliuAlbirea dinților în siguranță la domiciliu
Metode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauțiiMetode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauții
Rating-ul bunurilor de albire dintiRating-ul bunurilor de albire dinti
Creion pentru albirea dintilor - informatii completeCreion pentru albirea dintilor - informatii complete
Albirea dintilor: avantajele si dezavantajeleAlbirea dintilor: avantajele si dezavantajele
Este albirea dintilor sigura?Este albirea dintilor sigura?
Plăci pentru albirea dinților: indicații și contraindicațiiPlăci pentru albirea dinților: indicații și contraindicații
Gel pentru albirea dintilor: ce sa alegetiGel pentru albirea dintilor: ce sa alegeti
Sisteme de albire a dinților la domiciliuSisteme de albire a dinților la domiciliu
Cât costă albirea dinților laser?Cât costă albirea dinților laser?
» » Cum de a albi dintii: nuantele metodelor de albire a dintilor, costul
© 2021 amigdas.com