amigdas.com

Unde și în ce locuri este peștele Chekhon?

Structura și activitatea vitală a peștilorChekhon este un pește școlar care trăiește în apă dulce. Este un reprezentant al familiei de crap, inota in principal in grupuri mici, turme. În poporul comun se numește o sabie, un ceh, un cleaver sau o hering. Utilizați în alimente sărate, uscate sau afumate. Astfel de nume neobișnuite peștele a ajuns din cauza aspectului său și este pur și simplu imposibil de confundat cu orice alt fel.

Structura și activitatea de viață

Habitate de pește ale lui ChekhonAre un corp alungit, o spate plat și un abdomen convex. Partea superioară este strălucitoare cu o nuanță verde sau albastră. Pe partea de sus este o fină mică de culoare gri, iar cele inferioare sunt vopsite în galben. Cântare, ca hering, de dimensiuni mari, ușor de curățat. Dimensiunea Cehiei are o lungime de jumătate de metru și cântărește 2 kilograme. Maturarea sexuală are loc după trei ani de viață, dar cu căldură se produce mai repede. Pieptul la începutul lunii mai, când temperatura se încălzește până la +20 grade Celsius. Pentru aceasta, peștii înoată în amonte de-a lungul cursului și lasă ouăle la o adâncime de cel mult 1 metru.

Femeia adultă nu aruncă imediat toate ouăle, dar o face ca în loturi. Dimensiunea larvelor este mică, de numai 1,5 mm. Se știe, cu cât este mai mare femela, cu atât mai fertilizată este caviarul pe care îl produce. După naștere, se coboară în fundul rezervorului. După aceasta, vițelul se umflă și, după 4 zile, apare pe lumină un număr mare de descendenți ai familiei crapului. Puiul nou-născut are o dimensiune a corpului de 5 mm, se dezvoltă și se dezvoltă foarte repede. În primele zile își mănâncă gălbenușul propriu și după 2 săptămâni încep să mănânce în mod activ planctonul. Chekhon crește rapid numai în primul an, iar în toate procesele ulterioare acest proces încetinește.

habitate

În locurile în care se găsește Cheon, predomină apa proaspătă, dar în mări există și specimene din această specie. Pe suprafața ierbii de crap apoasă nu va fi posibil să vedeți, acest pește preferă apă adâncă și râuri largi. Numai ocazional este un ceh arătat din apă, datorită insectelor care zboară puțin peste apă, cu care îi place să mănânce.

Momeală și momeală de pește

Viața activă a saberii este petrecută în timpul zilei, urmărind pești mici, mâncând-o pentru mâncare. Odată cu apariția crepusculului, se ascunde într-un loc retras și se odihnește, câștigând putere pentru a doua zi. Tesaka este uneori văzut în apă puțin adâncă, deși peștele își petrece cea mai mare parte a vieții la o adâncime de 30 de metri. Categoric, nu tolerează corpurile de apă, în care predomină vegetația densă. Odată cu debutul timpului rece, Chekhon coboară spre fund în gropi sau alte suprafețe neuniforme și devine inactiv.

În primăvară, migrația începe, după ce a intrat într-un pachet - în această perioadă, pescarii încep să pescuiască o familie de crap. În ultimii ani, numărul de chehonieni a scăzut semnificativ datorită faptului că este prins cu ajutorul unei nave de pescuit și a unor plase. În unele părți ale Rusiei această specie este complet interzisă de a prinde. Alimentația apei dulci constă în alimente animale și vegetale. Pestele adulte mănâncă:

 1. Larvele.
 2. Insecte.
 3. Worms.
 4. Pescuitul altor pești.

În momentul mâncării, sabia este suficientă pentru sacrificiu, înoată în adâncuri și deja înghite prada. Cele mai comune habitate sunt următoarele rezervoare:

 • Marea Caspică.
 • Marea Azovului.
 • Marea Neagră.
 • Râul Neva.
 • Lacul Ladoga.

Baituri și momeli

Proprietăți utile ale peștilor pentru organismCatching Czechoslovakia este o ocupație foarte aventuroasă și fascinantă, care atrage nu numai bărbați, ci și femei. Cel mai interesant lucru este pescuitul de pește cu momeală și momeală. Pentru momeală folosiți atât alimente vegetale cât și naturale. Prinde mai des în filare. Ca momeli artificiale se folosesc momeli de linguriță de culoare argintie, de dimensiuni medii. Greutatea lingurii de momeală nu depășește 5 grame.

Pescuitul de vară este mai eficient dacă utilizați momeală. Aceste momeli dobândesc dacă există o versiune ușoară sau ultra-ușoară a filei. Pentru momeala naturală sunt stocate cu viermi și viermi. Pe tija atașați un flotor transparent. Tijă de pescuit prinde pește în iazuri înguste, pe rezervoare mai extinse de pescuit este posibilă numai de la barca.

Tactica de prindere este simplă și simplă. În primul rând, ei găsesc habitatele din turma Cehovului, observă timpul mușcăturii. Potrivit unor pescari condimentati, iarna este sezonul cel mai potrivit pentru pescuit. În această perioadă, utilizați o ghirlandă specială. Tija este aruncată în apă, așteptând mușcăturile și bucurându-se de captură - acesta este întregul proces de pescuit de iarnă.

Proprietăți utile pentru organism

Carnea Chekhoni este foarte gustoasă, sănătoasă și conține câteva calorii, precum și vitamine și minerale. Persoanele care folosesc adesea o sabie îmbunătățesc considerabil bunăstarea lor și dispar astfel de afecțiuni:

 1. Creșterea zahărului în sânge.
 2. Fragilitatea și căderea părului.
 3. Unghie subțire.

Retete pentru prepararea preparatelor din pește

În plus, consumul de carne Cehov contribuie la normalizarea sistemului nervos, regenerarea celulelor și, de asemenea, stabilizează metabolismul. Numărul de pești capturați este crescut datorită dispozitivelor moderne, de exemplu, cu ajutorul unui activator de captură. Dispozitivul este echipat cu feromoni: datorită acestui fapt atrage peștele și stimulează apetitul. Feromonii - un aditiv biologic, alocat de pești și alte organisme vii.

Retete pentru prepararea preparatelor din pește

Înainte de a găti, Chekhon este curățat din intestine, iar branhiile sunt îndepărtate. După procesare, prăjiți sau fierbeți. Chinezii gătesc acest pește doar pentru sărbătorile de Anul Nou, felul de mâncare este considerat o gustare excelentă. În alte țări, sunt obișnuiți să o mănânce uscată sau sărată. Carnea de pește după procesul de uscare este saturată cu un gust picant și aromă. Excelent pentru băuturile cu alcool redus.

Înainte de ambasadorul de pește, intestinele sunt îndepărtate. Introduceți o soluție cu sare și apăsați în jos cu o încărcătură. Lăsați o zi într-un loc răcoros. Timpul de sărare depinde în primul rând de greutatea produsului.

Pe checheon. Peștele este curățat, condimentat cu sare, vin de orez și mazăre neagră. Marinați câteva ore și apoi roșii, adăugați muștar. Pentru o garnitură folosiți legume sărate. Sabia este pregătită, de asemenea, în prăjitură: pentru aceasta, este prăjită până când este crocantă și conservată într-o tigaie, adăugând ghimbir și usturoi.

Schnitzel din familia crapului - o farfurie foarte gustoasa si de neuitat. Pentru pregătirea sa este necesară:

 • Kilogram de Chekhon.
 • Dill.
 • Leek.
 • Ouă.
 • Lapte.
 • Făină.
 • Sare.
 • Pepper.

Peștele ChekhonPeștele este curățat, coloana vertebrală, coaste, cap și coadă sunt îndepărtate. Pe partea din spate a jumătăților fileurile nu sunt tăiate, lăsați-le întregi. Clătiți bine în apă și uscați. Pe masă, împrăștiați făina, adăugați sare și puneți amestecul rezultat în jumătate de filetate, pe piele.

În interior, presărați cu sare, piper, mărar și ceapă. Verzii pot fi înlocuiți cu pastă de tomate și brânză rasă. O jumătate este acoperită cu cealaltă jumătate - astfel încât coaja rămâne în exterior. Partea exterioară este presărată cu făină și prăjită într-o tavă cu ambele părți în ulei vegetal până când apare o crustă crustă și de aur.

Indiferent de ce captură a fost prinsă de un bărbat, femeile reușesc întotdeauna să gătească alimente gustoase și hrănitoare din acest produs. Hdespre medici nu recomandă utilizarea acestuia persoanelor care au o reacție alergică la componentele individuale care alcătuiesc.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Codul de pește, unde trăiesc acest pește valoros și cum arată?Codul de pește, unde trăiesc acest pește valoros și cum arată?
Unde trăiesc sturionii și câți ani trăiescUnde trăiesc sturionii și câți ani trăiesc
Pește și macrou de pește, unde trăiesc și ce este diferit?Pește și macrou de pește, unde trăiesc și ce este diferit?
Descrierea peștelui Chekhon: unde se găsește, habitatDescrierea peștelui Chekhon: unde se găsește, habitat
Familia Salmonidae: o listă de specii de peștiFamilia Salmonidae: o listă de specii de pești
Peștele de pescuit - ce fel de indivizi valoroși existăPeștele de pescuit - ce fel de indivizi valoroși există
Pesti din familia codului: caracteristici, specii, habitatPesti din familia codului: caracteristici, specii, habitat
Specii de pești marine: descriere și caracteristiciSpecii de pești marine: descriere și caracteristici
Ce tipuri de pești de râu se găsesc în rezervoarele de apă dulceCe tipuri de pești de râu se găsesc în rezervoarele de apă dulce
Somon de pește în Rusia: râu sau mare?Somon de pește în Rusia: râu sau mare?
» » Unde și în ce locuri este peștele Chekhon?
© 2021 amigdas.com