amigdas.com

Ce este aceasta - gonadotropina corionică umană, aplicarea acesteia

Cum se utilizează gonadotropinaTinerii lungi și regenerarea corpului unui bărbat depind de producerea de testosteron și de funcționarea normală a celulelor germinale din testicule. Câștigă multă energie, scapă de durere, îți poți recâștiga sănătatea dacă folosești gonadotropina corionică hormonală. Răspunsurile bărbaților care și-au experimentat eficacitatea ajută la obținerea unei dispoziții pozitive înainte de începerea cursului terapiei.

La ce boli este folosită gonadotropina la bărbați?

Specialistul numește acest medicament în timpul patologiilor organelor genitale, identificate în corpul unui bărbat în studiu. Utilizarea gonadotropinei corionice pentru tratament prezintă un efect pozitiv bun și rapid. Gonadotropinul corionic este prescris de tratamentul pe curs și, dacă este necesar, suplimentat cu diverse mijloace care au un efect de întărire generală, stimulente potențiale și vitamine.

Adesea, bărbații se plâng de lipsa de păr pe tipul de bărbat pe corp și față. Ei au deficit de testosteron, care este cu mult sub normal. Medicamentul, prescris de un medic, reglează formarea testosteronului, creând astfel un efect asupra organelor genitale.

După un curs de tratament, gonadotropina la bărbați poate provoca dureri de cap severe, care durează până la o oră și apar în mod repetat pe tot parcursul zilei.

Interesul pentru sportivii gonadotropinei

Reguli de aplicareSportivii utilizează corionic gonadotropină pentru participarea la diferite tipuri de competiții sportive.

Mulți sportivi când folosesc drogul reglementează dieta și exercițiile fizice. În final, ele încep o creștere moderată a masei musculare a întregului corp. Sportivii utilizează gonadotropină pentru a restabili dimensiunea originală a testiculelor și a formei lor.

Formele injectabile ale medicamentului nu se reflectă negativ asupra sănătății bărbaților și afectează în mod favorabil apariția caracteristicilor sexuale secundare. La bărbați se observă concentrația maximă de anabolizanți din sânge și cantitatea crescută de testosteron care apare ca urmare a aplicării gonadotropinei corionice.

Care medicament pentru a începe tratamentul?

Gonadotropina corionică este hormonul placentar special, care include in acelasi timp toate calitatile hormonului luteinizant care se dezvolta in glanda pituitara. Substanța activă a medicamentelor este choreogonadotropina, care face parte din medicamentele fabricate sub diverse denumiri în Germania, Franța și Anglia:

 • "Ekostimulin".
 • "Pregnil".
 • "Gonakor".

Toate medicamentele de mai sus sunt capabile de:

 • dezvoltă semne secundare sexuale;
 • controlul spermatogenezei;
 • crește formarea steroizilor sexuali.

Medicamentul medicamentos este utilizat la bărbați în timpul funcțiilor modificate ale glandelor sexuale cu apariția tulburărilor în organele hipotalamo-pituitare. Pentru adolescenți, gonadotropina corionică este prescrisă pentru hipoplazie și criptorchidismul testiculelor, la pubertatea târzie. Bărbații folosesc drogul în timpul încălcărilor dezvoltării spermatozoizilor în organele genitale.

Gonadotropina activă activă de medicament este corionică, fabricată în flacoane sau fiole, sub formă de pulbere sau soluții uscate. Dozajul terapeutic al acestui medicament este stabilit printr-o metodă biologică, determinând patologiile în analiza spermei unei persoane bolnave.

Recuperarea spermatogenezei și libidoului cu gonadotropină corionică

Chorionic Gonadotropin: InstrucțiuniLa unii bărbați, ca urmare a activităților sportive active care sunt combinate cu utilizarea simultană a medicamentelor anabolice, există o scădere a dorinței sexuale. Sportivii profesioniști cunosc această problemă și iau în prealabil măsurile necesare pentru a rezolva complicațiile psihologice emergente. Gonadotropina este folosită de aceștia în mod constant, la intervale identice de timp. După terminarea tratamentului, libidoul și spermatogeneza sunt complet restaurate.

Corpul unui om necesită o utilizare strict definită a medicamentului, care coincide cu finalizarea utilizării hormonilor steroizi. Gonadotropina într-un timp scurt ridică nivelul testosteronului hormonal, dar nu poate opri complet pierderea forței și a masei musculare în timpul terminării tratamentului cu steroizi. Ca urmare a acestui proces, sportivii simt disconfort mintal. Pentru a scăpa de simptomele dureroase, ele utilizează gonadotropina, care este prescrisă de medic în timpul terminării complete a utilizării hormonilor.

Corpul unui bărbat, după administrarea gonadotropinei, restabilește complet nivelul de testosteron în testicule. Dar nu are nici un efect semnificativ asupra hipofiza și hipotalamus, iar testosteronul reduce sinteza hormonului luteinizant.

După terminarea cursului terapiei cu gonadotropină, sportivii cu siguranță efectuați un curs de restaurare. Ei pot reglementa încălcarea spermatogenezei, care este asociată cu un aport prelungit de hormoni steroizi. Bărbații care se angajează în culturism, vorbesc despre efectele pozitive ale gonadotropinei asupra volumului de grăsime subcutanată grasă, a durității musculare.

La unii sportivi, volumul stratului subcutanat gras nu scade după aplicarea acestui medicament, distribuția grăsimilor sau a apetitului nu se modifică.

O calitate importantă a gonadotropinei corionice pentru bărbați este faptul că medicamentul are un efect în două faze.

Cum afectează gonadotropina corpul uman?

Efectele gonodotropinei asupra corpuluiDupă utilizarea medicamentului la orice doză din corpul unui bărbat creșterea bifazică a nivelului de testosteron. Cantitatea de ridicare va depinde de doza utilizată. Sarcina principală de a introduce gonadotropină după terminarea utilizării steroizilor este de a păstra masa musculară a unei persoane.

Gonadotropina la bărbați, în timpul utilizării în dozele prescrise de un medic, nu creează apariția dependenței de medicament. Un număr de oameni din organism produc anticorpi, care afectează eficacitatea medicamentului. Timpul de tratament este stabilit de medicul curant și este individual pentru fiecare pacient. Efectul pozitiv apare pentru o lungă perioadă de timp, datorită faptului că gonadotropina promovează separarea rapidă a celulelor sexuale și le afectează numărul.

În unele cazuri, la bărbații care au folosit drogul de mult timp, testiculele își opresc funcția principală, reducerea formării hormonului luteinizant. Ca rezultat al tratamentului, apare hipofuncția glandelor sexuale.

La sportivii profesioniști care au folosit hormonul pentru o lungă perioadă de timp, organismul oprește formarea de gonadotropine pentru o lungă perioadă de timp. În unele cazuri, receptorii gonadotropici sunt complet eliminați în testiculele masculine și nu percep hormonul.

Efecte secundare după utilizarea gonadotropinei corionice

Utilizarea medicamentului poate provoca efecte secundare similare cu cele după utilizarea testosteronului. În organismul masculin, cantitatea de estrogen crește cu nivelul de testosteron și poate determina o creștere a glandelor mamare. Cele mai frecvente efecte secundare după utilizarea medicamentului pot apărea în orice stadiu al utilizării sale și sunt caracterizate ca:

 • întârzierea în corpul apei și a sărurilor minerale;
 • acnee;
 • sex de mare.

Încălcarea bilanțului mineral și a apei conduce la dezvoltarea musculaturii edematoase a mușchilor. La bărbații care au o cantitate crescută de testosteron, după un aport suplimentar de gonadotropină, se dezvoltă grăsime nesănătoasă, iar balanța de apă este perturbată.

Testosteronul din corpul acestor bărbați se transformă în hormoni feminini sex-estrogeni. La adolescenți, după întrebuințarea medicamentului, creșterea osului se oprește, tonul vocii este întrerupt, tensiunea arterială scade. Unii oameni experimentează un sentiment de leșin, vărsături, greață, plinătatea inexplicabilă după ce au folosit medicamentul.

La pacienții care sunt predispuși la alopecie, efectul terapeutic al hormonului împiedică dezvoltarea spotului chel. Medicamentul este utilizat cu prudență, cu o supraveghere medicală clară. Auto-medicamentul poate dăuna sănătății persoanei în mod semnificativ. Ca urmare a tratamentului incorect, apar defectele cosmetice:

 • conectori grei;
 • acnee;
 • cosuri.

În timpul numirii gonadotropinei cronice, o persoană trebuie să se familiarizeze cu probabilitatea procesului oncologic, care, în cazuri rare, apare după tratament.

Contraindicații privind utilizarea gonadotropinei

Unii bărbați au contraindicații la utilizarea gonadotropinei. Nu prescrie acest medicament pacienților care suferă:

 • Când utilizarea gonodotropinei este contraindicatătensiune arterială crescută;
 • insuficiență cardiacă acută;
 • epilepsie;
 • migrene;
 • afectată funcția renală.

Nu este de dorit să se prescrie medicamente pentru gonadotropină adolescenților. În timpul pubertății în organism, se constată o insuficiență hormonală semnificativă și, dacă în acest moment s-au utilizat hormoni suplimentari din exterior, atunci este foarte mare riscul de eșec al epifizei, care este responsabilă pentru sinteza hormonului de creștere.

Ca orice dispozitiv medical, gonadotropina poate crea reacții alergice la persoanele care suferă de o sensibilitate ridicată la anumite componente. Trebuie remarcat faptul că utilizarea necontrolată a medicamentelor gonadotropine poate provoca dezvoltarea tumorilor maligne în glandele mamare, scrot și glanda prostatică.

Instrucțiuni pentru utilizarea gonodotropineiGonadotropina are atât o funcție stimulativă, cât și o funcție de substituție. Dacă în cursul tratamentului de înlocuire hormonală pentru o perioadă lungă de timp pentru a stimula sinteza testosteronului prin mijloace medicale, sinteza naturală a organismului se va opri. Și în timpul anulării medicamentului organismul va sintetiza testosteronul într-un volum mai mare decât înainte de tratament. În plus față de creșterea normei hormonului, bărbații au, de asemenea, testicule, își restabilesc funcția principală și își reiau activitatea în creierul hipofizei și hipotalamusului.

Oricum, orice tratament trebuie să fie sub supravegherea unui medic. Recenzile oamenilor spun că injecțiile nu sunt o metodă foarte convenabilă de tratament. Dar faptul că injecțiile sunt prezentate nu mai mult de trei ori pe săptămână fac acest tratament destul de acceptabil. În același timp, răspunsurile oamenilor spun că hormonii arată un rezultat excelent, iar tratamentul este efectiv eficient.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Durerea în testicule la bărbați: cauze și tratamentDurerea în testicule la bărbați: cauze și tratament
Cancerul de prostată la bărbați: simptome, tratamentul prostateiCancerul de prostată la bărbați: simptome, tratamentul prostatei
Medicamentele din farmacie care cresc testosteronul la bărbațiMedicamentele din farmacie care cresc testosteronul la bărbați
Norma testosteronului hormonal la bărbați în funcție de vârstăNorma testosteronului hormonal la bărbați în funcție de vârstă
Picturile lui El Macho: descrierea medicamentului și utilizarea acestuiaPicturile lui El Macho: descrierea medicamentului și utilizarea acestuia
Gynecomastia: tratamentul la bărbați fără intervenție chirurgicalăGynecomastia: tratamentul la bărbați fără intervenție chirurgicală
Numele de vitamine pentru bărbați după 50 de aniNumele de vitamine pentru bărbați după 50 de ani
Testogenon: instrucțiuni de utilizare, analogi, preț și recenziiTestogenon: instrucțiuni de utilizare, analogi, preț și recenzii
Remediu pentru infecția cu drojdie pentru bărbațiRemediu pentru infecția cu drojdie pentru bărbați
În sălbăticia urologică sau în cazul în care există o inimă secundară la om-prostatăÎn sălbăticia urologică sau în cazul în care există o inimă secundară la om-prostată
» » Ce este aceasta - gonadotropina corionică umană, aplicarea acesteia
© 2021 amigdas.com