amigdas.com

Cât durează pisica pentru pisică și cum este determinată?

Cât durează estrul pentru pisici?Murmuring de viață fuzzy în aproape fiecare familie, dar majoritatea proprietarilor alege pentru rolul de masculi de companie interne. Motivul pentru aceasta este vânătoarea obișnuită a pisicilor, care este însoțită de un comportament insuportabil.

Pisica se hrănește este un proces natural care determină dorința unui animal de a se împerechea. Pentru o femeie sănătoasă, prima vânătoare sexuală ar trebui să înceapă la vârsta de 10-13 luni. Este important să înțelegeți că nu puteți lega decât un animal pentru a obține descendenți în această perioadă. Dacă pisica a curgat mult mai devreme sau, invers, nu prezintă activitate sexuală la vârsta de peste un an și jumătate, animalul prezintă anomalii hormonale evidente. Veterinari consideră că astfel de dependențe la pisici sunt moștenite, prin urmare animalele cu deviații evidente de la norme trebuie eliminate din reproducere prin sterilizare.

Ignorarea estrului în pisică și împiedicarea pisicilor să se apropie, de asemenea, este nedorită. Acest lucru poate duce la boli purulente ale sistemului sexual al pitomului, care sunt eliminate numai prin intervenții chirurgicale. Pentru a păstra pentru sistemul nervos al animalului și proprietarul celui mai pitomitsy, este mai bine să nu se aștepte începutul dorinței sexuale, și de primele semne de calduri pentru a răspunde situației. Dacă nu este planificată păstrarea unui animal de companie pentru reproducere, atunci acesta trebuie sterilizat la o vârstă mai mică. În cazul unei pisici de reproducție, care ar trebui să aducă puii, este necesar să căutați o pisică pentru ea cu câteva luni înainte de împerecherea planificată.

Cât durează estrul pentru pisici?

Durata estrului la pisiciNorma pentru durata de estrus la felinele de sex feminin este o perioadă de 5-7 zile. De obicei, primele 2-3 zile pitomitsy doar gudura la o serie de exigente atenție, dar dacă aceste zile ea nu a dat pisica, apoi tot timpul ulterior, pisica va urla tare, numindu-se un singur om. Sunetele joase ale animalului produc în jurul ceasului, ceea ce afectează starea nervoasă a tuturor celor care trăiesc împreună cu animalul dintr-o casă.

Pentru a preveni astfel de situații, este necesar să vă îngrijorați în prealabil și să ridicați potențialul partener sexual cu pisica, cu care pisica poate fi legată la primele semne ale începutului vânătorii. Acest lucru este valabil mai ales pentru reprezentanții felinari cu rasă pură, a căror valoare este confirmată de numeroase documente și, uneori, de expoziții.

Când o face casa cea mai comuna pisica "pentru suflet" iar proprietarii nu doresc să înțeleagă mai târziu cu descendenții ei și să suporte strigătele de noapte în timpul estrusului, cel mai bine este să sterilizeze animalul de companie chiar înainte de prima vânătoare sexuală.

Când pisicile încep prima căldură

Pentru a obține un pui sănătos, pisica trebuie să fie complet formată și sănătosă până la momentul livrării. Acest lucru se realizează la pisicile mici la vârsta de 1 an, astfel încât un animal nu trebuie legat mai devreme de 10 luni (sarcina durează 65 de zile). În cazul în care primul estrus al pisicii a început înainte de această vârstă, atunci nu este de dorit să o tricot pentru obținerea de descendenți:

  1. În primul rând, femela nu este încă pregătită pentru maternitate și nu va putea să ofere pisoii cu grija necesară.
  2. În al doilea rând, corpul ei nu este încă complet format pentru a da naștere pisicilor sănătoși.

Dacă prima căldură pisica a început înainte de perioada permisă, atunci proprietarii ar trebui să se gândească la valoarea sa, deoarece o astfel de predispoziție va fi moștenită de toți urmașii ei. În cazul în care animalul este important să se stăpânească chiar și cu perturbări în organism, la începutul pitomitsy calduri, pregătirea pentru reproducție în continuare a rasei, este necesar să se faciliteze preparatele speciale, normalizând animale hormonale.

Cel mai adesea, medicii veterinari folosesc remedii homeopate pentru acest lucru. De obicei, ele sunt folosite în vânătoarea sexuală timpurie a femeilor și în absența lor completă la animalele adulte. Drogurile elimină toate încălcările dorinței sexuale din cauza normalizării fondului hormonal.

Atracție pe termen lung

Termeni de estrus la pisiciÎn cazul în care un estrus de pisică dureaza mai mult de o perioada normala de 7 zile, iar remediile homeopate nu o vor ajuta. Uneori, când o pisică intră în starea de estrus și nu poate ieși din ea, din cauza căruia comportamentul său agitat durează mai mult de 10 zile. În astfel de situații, proprietarul trebuie să decidă împerecherea femeii sau castrarea ei. Doar acest lucru va duce elevul la starea prelungită de atracție.

Când estrusul a trecut mult timp

Unii reprezentanți ai temperamentului felinar nu permit proprietarilor să se odihnească de inconvenientele constante asociate cu căldura frecventă și apelurile nesfârșite ale bărbaților, în timp ce în altele lucrurile sunt complet diferite. Multe femei tribale roci care sunt achiziționate în mod special pentru reproducere ulterioară, refuză pur și simplu să manifeste interes pentru sexul opus. Atunci când o pisică pentru o lungă perioadă de timp nu apare estrus sau între atracțiile sale sexuale durează câțiva ani, atunci animalul trebuie să fie ajutat. Pisicile pot fi atrase cu ajutorul medicamentelor veterinare speciale, dar numai în cazuri extreme. Printre acestea, cele mai frecvent utilizate sunt:

  • vitamina E;
  • Katozal;
  • gamavit;
  • Ovariovit;
  • Ovarium Compositum;
  • Ortilin.

De obicei, medicii veterinari sunt sfătuiți să înceapă cu metode mai naturale de a solicita unitatea de sex. Pentru a face acest lucru, pitomitsu, în care este necesară producerea estrului, sunt plasate împreună cu alte feline de sex feminin care au apeluri de partener sexual în stadiul activ. În natură, pisicile curg adesea simultan, astfel încât vânătoarea sexuală a unuia dintre reprezentanți poate provoca o atracție similară în cealaltă.

Dacă nici un prieten nu are o pisică, atunci pentru a apela estrusul puteți folosi o pisică matură sexual. Mirosul masculului este capabil să activeze instinctul pisicii la procreare și să provoace apariția căldurii. Cât timp poate dura acest proces depinde de animalul însuși.

Semne de estrus într-o pisică

Calduri la pisiciDe obicei, animalul începe să arate un comportament neobișnuit înainte de debutul căldurii. Acest lucru se manifestă printr-o atenție sporită față de proprietar și mângâieri. Animalul de companie începe să solicite lovituri constante, atenție de la persoană și devine foarte capricios. Se întâmplă ca pisicile să fie mereu îngrijorate de casă și miau, de parcă cineva caută pe cineva. Câte zile pot fi exact Această perioadă este necunoscută, totul depinde de caracteristicile individuale ale pitomului. În orice caz, proprietarii nu vor porni estrusul.

În perioada activării vânătorii sexuale, femeile încep să se comporte foarte sfidător. Se întind pe podea, își prind fundul și sună cu voce tare pisicile la sunetele profunde și foarte puternice. În această perioadă, pisicile se freacă constant de diverse suprafețe, urlând și țipând. La apelul sau mirosul lor, pot veni pisicile stradale, iar animalele de companie se pot scapa oricând, astfel încât ar trebui să o monitorizați îndeaproape.

În timpul atracției sexuale, animalelor du-te la o varietate de trucuri, să se îmbine și este important ca proprietarul să împiedice legarea nedorită prin toate mijloacele. Animalele de companie sunt blocate în camere, legate și chiar îmbrăcate în haine, astfel încât pisicile să nu ajungă la femele. În acest moment, întreaga responsabilitate pentru concepția de descendenți de calitate se află exclusiv asupra proprietarului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce avem nevoie de un ham și o lesa pentru o pisică?De ce avem nevoie de un ham și o lesa pentru o pisică?
De ce pisicile se tem de apă: motivele principale și cum să se ocupe de eaDe ce pisicile se tem de apă: motivele principale și cum să se ocupe de ea
Cum să determinăm corect vârsta unei pisici sau a unei pisiciCum să determinăm corect vârsta unei pisici sau a unei pisici
Cum să tratați o pimetru într-o pisică și care sunt simptomele debutuluiCum să tratați o pimetru într-o pisică și care sunt simptomele debutului
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Până la ce vârstă cresc pisicile și pisicile?Până la ce vârstă cresc pisicile și pisicile?
Cea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii GuinnessCea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii Guinness
Care este unicitatea pisicii și pisicilor cu trei culori. Semne despre eiCare este unicitatea pisicii și pisicilor cu trei culori. Semne despre ei
Cele mai mari pisici din lume și istoria lorCele mai mari pisici din lume și istoria lor
Vrajitorul dăunător pentru pisici dacă îl oferiți tot timpulVrajitorul dăunător pentru pisici dacă îl oferiți tot timpul
» » Cât durează pisica pentru pisică și cum este determinată?
© 2021 amigdas.com