amigdas.com

Unde trăiesc cutia cu ochii mari și ce mănâncă?

Numele Odată în Grecia antică, a existat un cuvânt pentru o fantomă de noapte. Acest cuvânt este un lemur. Când zoologii au întâlnit aceste animale mici amuzante cu ochi expresivi mari, ei au fost numiți lemuri. Populația locală era înfricoșată în panică de lemuri, dotându-le cu abilități mistice. Lemuri sunt de diferite tipuri și dimensiuni.

Cel mai mic lemur este un pitic mouse-ului în lungime de numai 22 de centimetri înălțime, dacă este socotit împreună cu coada. Copilul cântărește nu mai mult de 50 de grame. Cel mai mare dintre cei vii de azi este babakoto sau indri scurtă. Greutatea sa maximă nu depășește șapte și jumătate de kilogram, iar lungimea trunchiului nu depășește șaptezeci de centimetri.

Informații generale

Clasificarea acestor animale ca specie arata astfel:

 • Împărăția: animale
 • Lemuri vin în toate tipurile, dimensiunile și culorile posibileclasa: mamifere
 • subclasa: animale
 • infraroșu: placentar
 • comandă grandioasă: euarhonty
 • pacificator: primatomike
 • echipă: primate
 • subordonare: maimuțe cu maimuțe
 • infra: lemuros

În total, cinci familii sunt lemuroase, în care 101 specii din aceste animale sunt unite,

Tipurile de lemuri diferă una de cealaltă culoarea lânii, mărimea, caracteristicile obiceiurilor și habitatului. Toate lemurii au capcane triunghiulare caracteristice, cinci degete pe fiecare dintre extremitățile clare și ochi mari, expresivi. O caracteristică caracteristică a aproape tuturor tipurilor de maimuțe de maimuțe este o coadă largă, pufoasă și o expresie specială a ochilor.

Ce lemur se hrănește

Cel mai adesea aceste primate mănâncă tot felul de legume alimentare, de exemplu, fructe dulci din plante, cum ar fi banane sau smochine. Unele, de exemplu, priveliștea Madagascarului, se mănâncă cu nerăbdare de mango și nucă de cocos, sau fructele indienilor care se potrivesc în mod deosebit iubirii de pisici.

Escapes de bambus gigant preferă să sărbătoare pe astfel de specii, cum ar fi bambusul mare și aurul.

Sifaki și indri sunt convinși de vegetarieni, în timp ce puiul Cockerel vânează cu succes păsări mici și le mănâncă ouăle. Un număr mare de lemuri mănâncă cu nerăbdare insecte diferite, gândaci, viermi și larve. Unele plante din dieta speciei Indryevy conțin substanțe otrăvitoare. Pentru a le neutraliza, acest tip de lemuri mănâncă pământul.

Lemurii mănâncă fructe sau insecte, în captivitate sunt omnivoreGramul lemur de șoarece adesea capturiază cameleonii și broaștele de copaci, iar piticul folosește sucul de diferite plante pentru mâncare, în plus, nectarul și polenul din flori.

În general, toate tipurile de lemuri nu consumă prea multă hrană, iar acest produs nu este uneori prea hrănit, așa că acestea se odihnesc adesea, economisind energie. Unele specii își ascund în același timp capul între labele lor și își aruncă coada pe umeri. În timpul unei mese, ei iau mâncarea cu labele și le-au pus în gură sau mâncau exact așa, fără să-și folosească membrele anterioare.

În captivitate, aceste animale se manifestă ca omnivori și sunt de acord să accepte orice alimente. Unele specii mănâncă cu gust direct din mâinile omului. Hrănirea lemurului de origine poate fi orice legume: varză, cartofi fierți și sfecla. Puteți trata cu orez, produse de panificație, nuci. Este o placere sa mananci un animal de casa si dulciuri - date si miere.

O dată pe săptămână, puteți trata animalele de companie cu o mică parte din carne sau pește fiert. Totuși, este posibil să se acorde o semințe de floarea-soarelui de animale mici. Și în timpul iernii, va fi inutilă diversificarea dietei cu tot felul de verdeață, lăstari proaspeți ai copacilor, coniferele pot fi brad sau pin. În absența unor ramuri proaspete în timpul iernii, se vor potrivi și buchete de ramuri pre-uscate. Acestea ar trebui să fie pregătite în avans în timpul verii.

Unde locuiesc lemurii?

Inițial, strămoșii lemurs moderni trăiau pe continentul african, cu mult timp în urmă, cu milioane de ani în urmă. Acum, această specie nu se întâmplă pe continent, dar cu aproximativ 165 de milioane de ani în urmă, ca urmare a cataclismului tectonic din Africa, insula Madagascar Împreună cu vechii ruine care trăiau pe ea. Descendenții lor sunt foarte diverse și acum locuiesc nu numai Madagascarul, ci și Comorile din apropiere.

Lemuri trăiesc în Madagascar și ComoreAceste animale trăiesc numai acolo unde există o mulțime de vegetație, deși au stăpânit toate zonele naturale ale Madagascarului. În funcție de specie, unele animale cresc cu succes în partea de est a insulei, printre jungle cu un climat tropical de muson. Alte primate preferă să se stabilească în climatul marin temperat din partea centrală a insulei.

Un număr suficient de specii de lemuri trăiesc în pădurile de pe coasta de vest, unde este destul de uscat. Și, de asemenea, printre pomii care cresc în nord-estul și sudul Madagascarului. În ciuda acestui fapt, multe specii din aceste primate sunt enumerate în Cartea Roșie și protejate prin lege.

Ei trăiesc în grupuri de familie, de obicei în cadrul a 25 de persoane dintr-un grup. În familia lor sistem strict ierarhic cu femeia principală obligatorie. Întreaga viață a unui lemur trece, de regulă, pe un copac, coboară foarte mult la pământ, cu excepția unor specii precum Vary, lemururile cu burtă roșie și feline. Aceste specii aparțin firmei terestre mai tolerante decât celelalte tipuri de lemuri.

Living lemurs este destul de spațios, o familie poate fi situată pe o suprafață de până la optzeci de hectare. Pădurile lor sunt strict protejate împotriva străinilor, marcând cu grijă limitele teritoriului ocupat. La un moment dat, un lemur de sex feminin este capabil să nască un singur vițel, care se naște aproape opt luni. După naștere, bebelușul încă mai atârnă de mamă timp de două luni, ținându-l strâns de păr, și numai după aceea începe o viață independentă.

În plus, aceste animale pot fi ținute în captivitate. Pentru întreținerea internă, una dintre următoarele rase este cel mai des selectată:

 • lory
 • felin
 • negru
 • Mongots
Lemuri potrivite pentru intretinerea casei
Lungimea indivizilor lori adulți atinge doar 18-21 cmO specie de lemuri cunoscută și larg răspândită este felinaLungimea lemurului negru este de 39-40 cm plus coada de 51-65 cmMongot - lemur, de mărimea unei pisici, mănâncă flori, fructe și frunze

Pentru a menține aceste animale preferabile în cuști sau în carcase deoarece nu pot fi obișnuiți cu tava. În plus, casa ar trebui să fie caldă și fără curenți, deoarece este foarte animale termofile. Ar fi inutil să plasați o casă mică în cușcă, astfel încât animalul să se poată ascunde și să doarmă. În ciuda unei complexități a conținutului, aceste primate sunt în măsură să livreze proprietarilor lor multe minute plăcute și pline de bucurie. Lumea animală și, în general, natura pe planeta noastră este frumoasă în toată diversitatea ei.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Totul despre bufniță: ce mănâncă o bufniță, cum arată, specii de bufnițeTotul despre bufniță: ce mănâncă o bufniță, cum arată, specii de bufnițe
Cum trăiește monstrul și cât de mult cântăreșteCum trăiește monstrul și cât de mult cântărește
Tipuri de lilieci în care locuiesc și ce mănâncăTipuri de lilieci în care locuiesc și ce mănâncă
Snake python - cum arată, fie că este otrăvitoare sau nuSnake python - cum arată, fie că este otrăvitoare sau nu
Tasmanian sau diavolul marsupial: modul de viață al unui animalTasmanian sau diavolul marsupial: modul de viață al unui animal
Șarpe: toate denumirile speciilor și descrierea lorȘarpe: toate denumirile speciilor și descrierea lor
Pradă minunată și uimitoare - vulpe tibetanăPradă minunată și uimitoare - vulpe tibetană
Tipuri de maimuțe cu nume, caracteristici ale fiecărei raseTipuri de maimuțe cu nume, caracteristici ale fiecărei rase
Șoarece alb - un animal de companie excelent decorativȘoarece alb - un animal de companie excelent decorativ
Cele mai mici animale din lumeCele mai mici animale din lume
» » Unde trăiesc cutia cu ochii mari și ce mănâncă?
© 2021 amigdas.com