amigdas.com

Nurca europeană: o caracteristică a ceea ce arată un animal

Caracteristicile nurcii europeneDatorită valorii blănii sale, nurca, ca un animal mic, este cunoscută în multe țări, iar acest animal se situează pe primul loc în valoarea blănii. Astfel de animale întotdeauna îi plăceau pe oameni cu caracterul și comportamentul lor. Ele sunt foarte jucăușă și afectuoase. Chiar și adevăratul snob este încântat. Animalele sunt atât de drăguțe încât oamenii au fost domesticiți de ceva timp.

Cum arată nurca europeană?

Descrierea aspectului nurcanului europeanCum arata o nurca? Acesta este un reprezentant al familiei Cuney, un prădător de mamifere. Are o formă flexibilă și alungită a trunchiului, coada nu este deosebit de pufos și nu depășește 18 cm în lungime, în medie 15-17 cm.

Urechile mici rotunjite împodobesc fața îngustă. Datorită densității lânii, urechile sunt aproape imperceptibile. În lungime acest animal poate crește până la 50-60 cm maximum. Greutatea acestui animal ajunge la 500-850 grame.

Cel mai important lucru este blana. Shorstka scurt, dar gros, cu un substrat excelent, care nu permite răcirea și umiditatea. Are o imagine excelentă de blană atât în ​​vară, cât și în iarnă. Culoarea blanii este monotonă, nu are soiuri.

Pielea are culoarea roșie deschisă lână, transformându-se într-un maro închis. Uneori aceștia apar cu o culoare neagră pronunțată sau cu indivizi strălucitori. Animalul are o caracteristică distinctă, este o specie albă pe bărbie sau pe piept.

Această nurcă de animale își atinge aspectul. Ochii care arată ca margele dau expresivitate chipului. Membrul are scurt și acoperit cu prost. Pe degetele membranei pentru confort în timpul înotului. Este interesant să privești norocul european atunci când se află în mișcare. Când rulează, are obiceiul de a bouncing.

Modul de viață al nurcanului european

Descrierea modului de viață al nurcanului europeanModul de viață al nurcanului european a fost întotdeauna în strânsă legătură cu curenții și rezervoarele. Cea mai obișnuită habitat este zona de apă îngropată, pe râuri și o varietate de corpuri de apă, cu țărmuri, iarbă și nămol încolțit.

Are un habitat extins:

 • lacuri cu tufișuri bune;
 • rezervoare de apă;
 • mlaștină;
 • iazuri.

Alimentele din nurca europeană nu depășesc habitatul său. Alimentele sunt extrase în habitatele sale. Likimitsya animale mici, care apar în apă. Pranzul principal constă din pești și rozătoare.

Muskratul aparține rozătoarelor, iar peștii includ bibanul, tenchul, păstrăvul și așa mai departe. Și, de asemenea, poate suplimenta dieta ta broaște și raci. Dacă habitatul de nurcă se află în apropierea satului, acesta poate mânca păsări de curte pentru prânz.

Pentru a supraviețui în sărăcie, acest animal pregătește stocurile pentru iarnă. Stocurile constau din următoarele:

 1. Broaste.
 2. Pasărea.
 3. Rozătoarelor.
 4. Pește.

Pentru aceasta, nurca europeană scoate mici vârtejuri, unde broaștele sunt imobilizate cu mușcăturile lor. Se poate spune că face depozitarea în timpul iernii.

Adaptarea la natura sălbatică

Adaptarea Mink European în sălbăticieCel mai activ în întunericul zilei. În acest moment, vânătoarea ei este necesară. Dar există cazuri în care animalul vânează în timpul zilei. În apă există foarte puțin timp, comparativ cu pământul. În timpul verii, se poate executa aproximativ un kilometru de-a lungul coastei, în căutare de hrană.

În timpul iernii, este necesar să se sporească kilometrajul din cauza dificultăților în căutarea prada. Pe suprafețele cu zăpadă se mișcă rar, căutând un șanț pentru o mișcare ascunsă.

În timp ce în apă nurca europeană nu este lungă, ei frumoși înotători. Chiar dacă un râu cu un curent serios, acest animal își depășește obstacolul cu mișcările sale și înotă în direcția corectă.

Dacă, în timpul înotului, animalul detectează pericolul, se poate scufunda în apă și înota prin 15-20 de metri, prinde puțin respirație și se scufundă. De ce sunt animalele atât de îndrăgite de vegetația mlaștină? Datorită grosierelor este foarte convenabil să observăm totul. Are abilitatea de a merge pe jos. El urcă numai dacă este foarte necesar, de exemplu, ascunzându-se de ceva.

Caracteristici de nurca europeană

Descrierea caracteristicilor norvegiei europeneCasa pentru animal este de fapt o gaură săpată, care este aproape de rezervor. Dar pot folosi bârne vechi, abandonate pentru locuirea lor. Există momente în care nurca trăiește în goluri, scăzută în pământ și aproape de apă.

Aceste animale sunt așa legat de gaura lor, că poate fi lăsată numai din cauza apei mari sau în absența alimentelor. Au primit numele lor. Prin forma de gaura nu este deosebit de profundă. Ea are două ieșiri, una merge la apă, iar a doua ieșire este una de rezervă în cazul unui zbor în păduri. Mink căptușind gaura cu frunze, pene, iarbă pentru confort și confort.

Pentru prima dată, aceste animale au fost văzute în Franța, Finlanda și Spania. În regiunea noastră, acest animal a apărut mult mai târziu. În ultimii ani, numărul acestora a început să scadă. Până în prezent, mai multe țări au habitat:

 • Ucraina.
 • Rusia.
 • Franța.
 • România.
 • Spațiu deschis caucazian.

În România, aceste animale sunt cele mai răspândite în comparație cu alte țări. Datorită reducerii populației sale, nurca europeană și nurca europeană caucaziană sunt listate în următoarele cărți roșii:

 1. Republica Bashkortostan.
 2. Republica Komi.
 3. Regiunea Perm.
 4. Sahalin.
 5. Sverdlovsk.
 6. Novgorod.
 7. Orenburg.

Pe teritoriul Rusiei, nurca europeană protejate de toate legile în rezervă.

Nu contează cât de rău este acest animal, este principala pradă pentru braconieri. Valoarea blănii nu lasă vânătorii indiferenți. Se consideră un venit incredibil dacă o femeie are o blană sau alt produs din nurcă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Fox arctic albastru și alb: unde trăiesc?Fox arctic albastru și alb: unde trăiesc?
Cine sunt iepurii pufosi angorii și cum să le păstrațiCine sunt iepurii pufosi angorii și cum să le păstrați
De ce bebelușul unui sigiliu se numește o cârpă albăDe ce bebelușul unui sigiliu se numește o cârpă albă
Unde trăiește skunk: unde trăiește skunk-ul dungat?Unde trăiește skunk: unde trăiește skunk-ul dungat?
Cum arată un strat de nurcă pe sine?Cum arată un strat de nurcă pe sine?
Ce animale trăiesc în taigaCe animale trăiesc în taiga
Descrierea speciilor și a raselor de iepuri cu fotografiiDescrierea speciilor și a raselor de iepuri cu fotografii
Cat Pixibob: descrierea rasei, caracteristici ale îngrijiriiCat Pixibob: descrierea rasei, caracteristici ale îngrijirii
Angroul iepure este o rasă blanăAngroul iepure este o rasă blană
Ce animale trăiesc în America de Nord?Ce animale trăiesc în America de Nord?
» » Nurca europeană: o caracteristică a ceea ce arată un animal
© 2021 amigdas.com