amigdas.com

Cum de a alege un inel de câine?

Cusătură pentru câineAstăzi, magazinele de animale de companie oferă o gamă largă de accesorii pentru câini. Printre ei sunt atât inutile, cât și nepractice și lucruri necesare pentru fiecare proprietar. Cu toate acestea, nu întotdeauna proprietarii înțeleg, cum este posibil să folosiți acest accesoriu sau acel accesoriu.

O mulțime de întrebări începători crescători de câini, atunci când au auzit despre inelul de câine. Unii consideră că este un accesoriu special, care poate fi utilizat numai de animalele cu sânge albastru. În realitate acest lucru este disponibil tuturor și pot aduce beneficii în viața de zi cu zi.

O funie și două inele

Să ne familiarizăm cu acest accesoriu, care are un nume interesant pentru inel. Orice crescător de câini se va întreba cât de simplu este acest accesoriu. În timpul șederii în ring, trebuie respectate cerințele speciale stabilite de organizațiile cinologice. Ei citesc, că inelul este inadmisibil de utilizare:

 • Cusătură pentru câinebotnițe;
 • parforsov;
 • coliere clasice largi;
 • gulere electrice și accesorii similare.
 • căpăstru;
 • curele clasice;
 • leashes gratuit pentru panza;
 • lese-ruleta.

Pentru a înțelege de ce sunt interzise toate aceste accesorii, vom explica. Purtarea oricăror accesorii de mai sus are un impact extrem de negativ asupra esteticii aspectului concurenților. Dacă decideți să ieșiți cu un câine la inelul din ruletă sau în parfori, atunci fii pregătit să fii lipsit de punctele tale.

În plus, puteți fi pedepsit pentru intrarea incorectă în ring, o traiectorie a mișcărilor sau o poziție. Și poate atinge nu numai manipulatorul, ci și câinele.

Luând în considerare experiența amară, agenții de lucru au decis să utilizeze șireturi speciale pentru expoziție și, după un timp, această invenție a primit numele oficial - inelul. În versiunea clasică, acest accesoriu arată ca o lungime destul de lungă de dantelă netedă, cu un inel metalic la capăt și o buclă sub braț pe cealaltă. De obicei, este de asemenea atașat cu o clemă pentru inel.

Dar de vânzare astăzi puteți găsi modele mai avansate, care pot avea forme diferite, diverse decorațiuni suplimentare, margele, perii, bucle suplimentare și inele.

De asemenea, ringul pentru câini poate fi un material diferit de fabricație. Producătorii produc produse similare în cantități suficiente pentru a satisface nevoile fiecărui manipulant, precum și comisiile de expoziție. La urma urmei, la mai ambițios măsurile ar trebui să fie animale pregătite cu atenție, fără să uităm de un detaliu chiar și cel mai neesențial.

Tipuri de inele

În general, ringovki pentru câini pot fi clasificate în mai multe tipuri în funcție de:

 • Ce este un ineldestinații - single și pereche. Primii sunt folosiți în principal pentru câini mici și mari, în timp ce cei din urmă sunt utilizați pentru câini cu păr lung și "goi".
 • proiectare. Alocați lanțurilor normale și tiranice, strangulare, bucla de alunecare, buclă inelară, cu un expandator pentru gâtul câinelui.
 • model. Pe baza acestei trăsături se distinge un singur și separat. În primul caz, accesoriul include atât un guler, cât și o lecție. Al doilea constă în apelare și de conducere.
 • materiale de fabricație. Inele pot fi metal, parakordovymi, nailon, kapron, satin.

Alegerea unui inel de câine - reguli și sfaturi

Nu este greu de ghicit că, pentru a determina modelul optim, grosimea, lungimea și alte caracteristici, este necesar să pornim de la rasa câinelui și de la experiența manipulatorului. În plus, este important să cunoașteți regulile inelului. Dacă intenționați să utilizați inelul pentru prima dată, atunci ar trebui să acordați atenție modelelor simple, alunecoase.

Pentru câinii mari, soneria este făcută din materiale puternice. Dar pentru cvadrupluri mici, nu este recomandat să le folosiți, deoarece vor arăta greu pe ele. Astfel, pentru animalele mai mici, soneria trebuie selectată din materiale mai ușoare.

Un alt parametru important Este lățime. Pentru un câine, ar trebui să alegeți o buclă care va rămâne invizibilă pe gâtul animalului, dar nu o va scurta.

Când alegeți un sunet, ar trebui să acorde o atenție la culoarea sa. Este de dorit ca ea să aibă aceeași nuanță ca părul animalului sau cel puțin să fie în armonie cu ea. Balamale de culori strălucitoare sunt recomandate pentru a alege pentru câini de rase decorative, de exemplu, terieri Yorkshire. În cazul utilizării unui inel contrastant, este important ca culoarea sa să fie combinată cu îmbrăcămintea de lucru.

Când intenționați să cumpărați un inel luminos, trebuie să vă asigurați că nu rupe silueta gâtului în două părți. Altfel, ulterior, din cauza asta un câine poate obține grade mai mici.

O caracteristică importantă, care ar trebui luată în considerare la alegerea unui apel, este forța sa. Acest parametru trebuie să aibă o valoare optimă. Buclele nu numai că trebuie să reziste la presiunea exercitată de animal, dar, de asemenea, arată ușor și natural. Nu cumpărați un accesoriu re-lipit, mai ales dacă doriți să-l agățați pe un câine mare de rasă. Pentru o expoziție este mai bine să nu cumpărați nici unul, dar chiar și câteva tipuri de inele. Luați în considerare faptul că printre accesoriile de calitate există defecte, ceea ce vă poate duce la momentul cel mai inoportun.

În timpul discursului judecătorului Nu evaluați inelul, dar dacă alegeți acest accesoriu incorect, acesta poate evidenția deficiențele prietenului dvs. cu patru picioare, astfel încât acesta va primi ratinguri mai mici.

Următorul parametru important de luat în considerare la alegerea unei buclă este lungimea. Se crede că este mai bine să alegeți o bandă mai scurtă. Dar, în același timp, nu ar trebui să aveți probleme cu utilizarea accesoriului, trebuie să controlați cu ușurință animalul, fără să-l sufocați și să-l răsuciți în mod inutil. Rețineți că nu întotdeauna, chiar și o buclă corect selectată poate fi convenabilă pentru manipulant dacă mâna nu este furnizată de manipulant.

Cea mai bună alegere - acesta este un patinoar de antrenament. În procesul de utilizare a acesteia, puteți selecta cu ușurință lungimea și numai apoi, cu această valoare, puteți alege rochia și accesoriile. Dacă doriți, puteți face întotdeauna un inel de antrenament.

Rețineți că inelul ar trebui să se potrivească cu câinele. Este inacceptabil ca aceasta să atârne la pieptul animalului sau să-l sufocă. Pentru a afla cum să utilizați în mod corespunzător exercițiile lungi, trebuie să vă petreceți mult timp și să dezvolte anumite abilități. De asemenea, rețineți că bucla este foarte alunecoasă și poate cădea cu ușurință din mâinile dvs. atunci când încercați să interceptați partea îndoită.

Recomandări pentru selecție

Atunci când aleg un inel, ei acorde atenție dimensiunilor animalului. În acest sens, există o serie de reguli, care sunt obligatorii:

 • Ce sunt cuvintele cheie?pentru câinii de rase mari varianta cea mai optimă este pielea, zgomotul gros, realizat cu o buclă de blocare.
 • Pentru câinii de talie medie, este bine să alegeți bucle ușoare care pot sau nu să aibă fixative.
 • Ringovki cu un substrat este cel mai potrivit pentru catelusii, precum și câini de rase mici și "goale", animale cu piele sensibilă și ogari cu păr scurt.
 • un produs destul de rar sunt agenții de guler, care sunt potriviți numai pentru rasele cu păr scurt și "goale", precum și pentru rasele de vânătoare. Ele pot fi, de asemenea, folosite pentru animalele domestice, de exemplu, Ridgeback.

Regulile de bază ale lucrului cu șoferul

Pentru ca bucla să fie ușor de folosit, este necesar să se abordeze corect selecția sa. După aceasta, manipulatorul ar trebui să stăpânească tehnica de a pune bucla pe câine și aplicația corectă în mișcare. Reguli pentru purtarea unui accesoriu sunt comune tuturor câinilor cu orice parametri. Pentru aceasta, urmați următorul algoritm:

 • Vodilki și lesa pentru un câineDați câinelui comanda de a sta lângă piciorul stâng;
 • Acum este necesar să se formeze o buclă, să se arunce în jurul gâtului animalului și apoi să se ridice cablul până la nivelul faringelui;
 • Începeți ușor tragerea inelului, asigurându-vă că trece prin baza gâtului și se închide direct sub occiput. Păstrați această poziție a bucla, câinele poate respira, întoarce capul în direcții diferite și tu - controlați-l. Asigurați-vă că bucla este suficient de strânsă. Dacă animalul dvs. este strangulat, atunci el nu va putea să mențină ritmul în timpul mersului, ci va urca în picioare sau va cădea la pământ;
 • Buclele trebuie întinse într-un inel și ridicate vertical deasupra capului. Dacă totul se face corect, șoferul trebuie să fie în unghi drept față de spate, strict între urechi. Operatorul trebuie să-și păstreze mâna alungită și astfel să mențină inelul într-o stare strânsă, dar relaxată.

Ar trebui să înveți câinele să meargă cu un inel vertical întins. Dacă animalul nu este încrezător în sine, atunci este posibil să nu înțeleagă intențiile manipulatorului și va efectua toate acțiunile care sunt așteptate de la el - va cădea pe podea, demonstrând depunerea completă a acestora. Văzând acest lucru, judecătorii își vor da seama imediat că înaintea lor este un câine nepregătit și un manipulator.

Este o altă chestiune când un handler cu experiență și un câine antrenat acționează în ring. Nu va fi dificil pentru ei să arate libertatea de mișcare și un raft. În același timp șoferul nu va fi tras în spatele urechilor, dar va rămâne liber. În timpul mersului, robotul ține în mod constant lesa într-o poziție ridicată, iar în timpul standului bucla este situată între lamele umărului de pe spate.

Chiar dacă câinele tău este bine crescut și te înțelege cu o jumătate de cuvânt, nu fi prea încrezător în tine și nu lăsa niciodată să dai lesa din mâinile tale. După ce a decis să neglijeze acest sfat, vei sparge ritualul spectacolului. Amintiți-vă că expoziția are loc pentru a evalua câinii care își demonstrează abilitățile în aceleași condiții. Dacă eliberați lesa de pe mâini, acesta va fi perceput de către judecători ca o lăudărare sau nepregătirea unui manipulant.

Tonuri de apel excluse

Cum de a alege un inel de câineIndiferent de atitudinea unui judecător particular față de câine și de manipulator, fiecare dintre ele se uită la ringovki. Prin urmare, nu uitați că acest accesoriu trebuie să fie suficient de atent. Este necesar să alegeți nu numai modelul, ci și culoarea. Cel mai mare efect asupra judecătorilor este oferit de sonerie, care are o performanță exclusivă. Puteți face aceste bucle, pentru că astăzi există o mulțime de scheme de țesere a diferitelor modele în rețea.

Dacă nu aveți abilitățile în crearea unor astfel de lucruri, atunci puteți contacta meșteșugarii master și ordonați de la ei fabricarea unui astfel de produs. Pe internet astăzi, mulți maeștri își publică activitatea, care poate avea un stil de performanță foarte diferit. Bineînțeles, este mai bine să-ți faci un astfel de lucru. La urma urmei, dacă aveți abilitățile necesare, veți avea mai multe șanse să creați un produs exclusiv original care va sublinia demnitatea și va ascunde deficiențele animalului dumneavoastră.

Dacă vă decideți să vă țesiți singur cu inelul, vă recomandăm să respectați principiul minimalismului și să folosiți fire de piele sau nailon pentru a le face.

concluzie

Ce sunt inelurile?Proprietarilor de câini, care participă la expoziții, este necesar să pregătim animalul pentru acest eveniment într-un mod adecvat. Printre accesoriile necesare, acestea ar trebui să aibă un inel care să le ajute să acționeze pe piață în fața judecătorilor. Deoarece evaluarea judecătorilor depinde de acest accesoriu, este necesar să se abordeze corect alegerea sa.

Există mulți parametri importanți, luând în considerare ceea ce aveți nevoie pentru a alege o buclă. Cu toate acestea, opțiunea cea mai optimă - pentru a vă face singur un inel. Apoi, câinele dvs. nu numai că va avea o vodcă originală care o va decora la expoziție, ci va ajuta și să se concentreze atenția asupra avantajelor sale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să îmbrăcați corect un ham de câineCum să îmbrăcați corect un ham de câine
Asinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizareAsinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Collars `antilay`: modele pentru câini miciCollars `antilay`: modele pentru câini mici
Ochelari-pini sau ochelari de imagineOchelari-pini sau ochelari de imagine
Alegeți o porecla frumoasă pentru câineAlegeți o porecla frumoasă pentru câine
Ball pentru un hamster: cum să alegi într-un magazin și să îl foloseștiBall pentru un hamster: cum să alegi într-un magazin și să îl folosești
Geantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecțieGeantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecție
Un ham pentru câini și cățeluși din diferite raseUn ham pentru câini și cățeluși din diferite rase
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Cum sa faci o casa pentru un caine cu mainile taleCum sa faci o casa pentru un caine cu mainile tale
» » Cum de a alege un inel de câine?
© 2021 amigdas.com