amigdas.com

Cum să numiți un papagal: caracteristicile alegerii numelor de băieți și fete

Numele papagaluluiMulți proprietari de prieteni cu pene s-au confruntat cu problema alegerii unui nume pentru papagalii lor. Și nu este surprinzător, deoarece numele de papagal este dat pentru viață, care este de cel puțin 15 ani. Apelarea prietenului tău ar trebui să-l cunoști deja, astfel încât numele îl reflectă complet. Mulți proprietari își apelează papagalii în onoarea vedetelor de cinema, muzicieni preferați, în onoarea prietenilor.

Recomandări generale

Nu contează dacă vă gândiți cum să numiți un papagal al unui băiat sau cum să numiți o fată un papagal, în primul rând ar trebui să vă dați atenția că dacă doriți ca pasărea dvs. să înceapă să vorbească atunci trebuie să selectați un nume din următoarele categorii:

 • nume sonore, dar scurte. Potrivit mai multor proprietari experimentați de păsări, este mai bine să alegeți o poreclă sonoră cu sunet "p" audibil. Poreclele potrivite sunt Garik, Igor, Brian. Papagalii sunt foarte pasionați de tot ce urlă;
 • sizzling nume scurte și distincte. Acestea sunt bine amintite și ușor de pronunțat: Gosha, Kesha, Masha, Pasha, etc;
 • desigur, poate fi numit un animal de companie și mai original, cel mai important, amintiți-vă că numele trebuie să fie inteligibilă, accesibilă și ușor de pronunțat.

Nu uitați, de asemenea, să luați în considerare rasa. Astfel, rasele care nu pot vorbi pot fi numite aproape așa cum vă place, principalul lucru este că ar trebui să sune scurt și clar.

Pietre roșii datorită structurii aparatului vocal, este foarte ușor să se pronunțe sunete sibilante și să se extind vocalele "I", "A", "U", "E". Dar nu le plac sunetele "Z", "C", "C".

Iar pietrele cele mai deștepte nu-i păsesc nici măcar ceea ce sune să pronunțe, astfel încât să poată da nume frumoase și complexe.

Sfaturi

 • Cum să numești un parakeetNu numiți papagali la fel ca fetele, băieții, prietenii, deoarece acest lucru poate provoca situații ciudate sau jenante.
 • Dacă aveți multe animale în casă, poreclele trebuie să fie complet diferite unul de altul, astfel încât prietenul cu pene să nu se confunde cu alte animale de companie.
 • Dacă nu cunoașteți sexul păsării sau aveți dificultăți în definirea ei, atunci numiți-o neutră, de exemplu, Ricky, Chunya, etc.
 • Micii papagali nu ar trebui să ofere porecle sonore care să descrie caracterul lor, cum ar fi Grumbling, Sonya, Grohotun etc. La urma urmei, papagalul este încă mic, iar caracterul său se va manifesta numai în viitor.
 • Unii proprietari iubesc poreclele duble și le dau animalelor de companie cu pene. Dar acest lucru nu ar trebui făcut, ca de obicei proprietarul însuși scurtează apoi acest nume, și însuși papagalul nu va dezvălui deseori porecla lui.
 • Atunci când alegeți un nume și pentru papagalii de fete și pentru papagalii băieților, nu uitați să le spuneți într-o manieră delicată, observați cum sună, pentru că și voi o veți reproduce adesea.
 • Nu schimbați numele, dacă nu vă place cel anterior, este posibil ca papagalul să fie deja folosit pentru el.
 • Nu numiți un animal de companie în cinstea unor persoane care sunt doar populare în prezent, de exemplu, Zhirik, Yanix, Decl, etc.
 • Dacă ați cumpărat doi papagali, un băiat și o fată, ei pot fi numiți după cupluri mari din filme, romane sau viață. De exemplu, Scarlett și Red, Clyde și Boni etc. Puteți face acest lucru și dacă ați cumpărat paradete de același sex, cupluri precum Ross și Chandler, Thelma și Louise și așa mai departe.

Cele mai bune nume pentru papagalii fetelor

Pentru cei care se întreabă, care sunt numele pentru papagalii fete, există câteva sfaturi simple:

 • cel mai adesea fetele de papagali sunt numite cu blândețe și afecțiune. Dar, de asemenea, puteți să-i numiți pe fată mai pasionată și mai strălucitoare;
 • numele eroinei din orice serie, film sau carte poate fi ideal pentru fetița ta;
 • pentru cei care caută cum să numească un animal exotic, sunt de asemenea potrivite nume precum Tifany, Sophia, Penelope, Gioconda;
 • fata de papagal, care va vorbi, va reproduce mai bine urmatoarele: Dasha, Masha, Shura, etc;
 • pentru fetele cu fete ondulate nume potrivite cum ar fi Glasha, Tisha, Masha, Sasha, Eshka, Tyusha, Schella, Shandy, Sheri, Shusha, Nyusha;
 • proprietarii Corellianilor sunt atenți la: Ursula, Norma, Cyrus, Frosya, Rozzi, Pandora, Murza, Jasper, Yumar etc.

Alegeți numele pentru papagalii băieților

De asemenea, există consiliere și alegerea numelor pentru papagalii băieților:

 • Cum de a veni cu un nume pentru un papagalastfel de nume simple precum Gosh, Misha, Kesha, Shura etc. sunt potrivite pentru băieții mici vorbitori;
 • la fel ca și pentru fete, pentru băieții de papagali, numele eroului seriei sau al cărții se poate potrivi perfect, de exemplu, cu Tarzan, Robinson etc.
 • astfel de porecle complexe și respectabile ca Caesar, Marquis, Aristarchus etc. sunt mai potrivite pentru băieții de dimensiuni medii și mari. Trebuie remarcat faptul că astfel de nume complexe ar trebui să fie acordate papagalilor care vor vorbi frumos sau care vor fi complet tăcuți;
 • pentru băieții ondulați, sunt potrivite poreclele precum Kesha, Tosha, Gosha, Arkasha, Shura, Sasha, Pasha, Flusha, Vickesh, Zhora, Trash, Bosch;
 • pentru băieții Corell se vor potrivi nume: Philip, Nelson, Thunder, Gray, Archie, țigan, Caesar, Philip, Archibald, Le Havre, Rocky etc.

Astfel, există mulți papagali atât pentru băieți, cât și pentru fete. Principalul lucru este să urmați recomandările, să ia în considerare rasa rasei și abilitatea ei de a vorbi. Și, bineînțeles, porecla ar trebui să mulțumească tuturor oamenilor că vor trăi împreună cu papagalul.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să sunați la un iepure: alegeți un nume pentru animalul de companieCum să sunați la un iepure: alegeți un nume pentru animalul de companie
Cum de a alege porecle pentru câini de rase miciCum de a alege porecle pentru câini de rase mici
Cum se determină vârsta unui papagal ondulat: ce să căutațiCum se determină vârsta unui papagal ondulat: ce să căutați
Nume de cai sau cum să sune un cal și o mareNume de cai sau cum să sune un cal și o mare
Cum să ai grijă de un papagal ondulat acasăCum să ai grijă de un papagal ondulat acasă
Cum să predați un papagal pe numeCum să predați un papagal pe nume
Cum să antrenezi un papagal ondulatCum să antrenezi un papagal ondulat
Cum să înțelegeți despre ce visează papagalul?Cum să înțelegeți despre ce visează papagalul?
Cum de a determina sexul unui papagal ondulatCum de a determina sexul unui papagal ondulat
Papagalul este papagal lacom sau african griPapagalul este papagal lacom sau african gri
» » Cum să numiți un papagal: caracteristicile alegerii numelor de băieți și fete
© 2021 amigdas.com