amigdas.com

De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?

Pisica gri plictisitoare de valerianSă vedem ce este un valerian. Valerian este o planta perena care creste in apropierea unui iaz. Planta atinge o înălțime de doi metri. Pentru a obține medicamentul, se folosește numai rădăcina. Acesta conține mulți acizi utili: acetic, formic, isovaleric și alți acizi.

Cum lucrează Valerian pe pisici și pisici

Fiecare iubitor de animale a auzit despre modul în care pisicile și pisicile îl iubesc pe valerian. Cineva a încercat chiar să renunțePentru animalul dvs. de companie să îl încercați, să vă uitați la reacția lui.

Dacă animalul dvs. de companie este lăsat să miroasă capacul de pe urma acestui medicament, îl apucă imediat și începe să se lingă în mod activ. Apoi începe să se comporte foarte ciudat. Cineva începe să alerge ca un nebun, dar cineva devine foarte agresiv și chiar poate ataca o persoană. În cincisprezece minute o astfel de condiție a trecutt, iar animalul dvs. de companie va fi același.

Dar, se pare, acest lucru este foarte dăunător pentru animalul dvs. de companie. Să vedem cum funcționează acest medicament pe pisici și pisici și de ce este dăunător să le dăm animalelor de companie.

Rădăcina valerianului este formată din acizi. Cel mai periculos acid este isovaleric. Ce este periculos? Pe o persoană, acest remediu acționează ca un sedativ, și pe pisici, ca un afrodisiac. Animalul poate rupe tapetul, poate călca perdelele, marchează colțurile cu urină și multe altele. Se pare că acest acid poate chiar provoca o arsură la animal.

De ce pisicile iubesc valerianul

Valerian miroase la fel ca feromonul, astfel încât pisicile intră într-o stare de euforie.

Și, de asemenea, în compoziția acestui medicament există o substanță mai dăunătoare - aceasta este actinida. Această substanță este capabilă de dependență și dependență la pisici. Poți să spui că valerianul e drogul unei pisici.

Tinctura de valeriană conține alcool și, după cum se știe, pisicile nu știu cum să reziste acțiunii alcoolului, adică devin alcoolici dependenți. După primul proces al acestui medicament, el are nevoie de tot mai multe.

Valerian nu este numai sub formă de tincturi, ci și în tablete, care este mult mai periculos. Tabletele conțin, de asemenea, substanțe sintetice. Aceste substanțe pot provoca o reacție alergică. După ce iau astfel de pastile, pisicile și pisicile încep să vâneze și apoi să adoarmă ferm.

Când poți da o pisică valeriană sau o pisică

Supradozaj de valerianDar există cazuri când animalul dvs. de companie trebuie să dea acest medicament. Dar faceți acest lucru numai după ce vă consultați un medic veterinar. El este cel care va spune, când este necesar să se administreze medicamente și în ce doze. De obicei, acest medicament se administrează după cum urmează: pe nasul animalului picură câteva picături sau două picături de valerian diluat într-o cantitate mică de apă și dă o pisică sau o pisică.

Tinctura valeriană se administrează animalelor cu următoarele boli:

 • Cu spasme.
 • Cu febră.
 • Cu boală de inimă.
 • Pentru tratamentul glandei tiroide.
 • În cazul bolii oculare, decoctul valerianului trebuie șters cu ochii bolnavi ai animalului.

Tinctura de valeriană poate fi folosită pentru a instrui o pisică să se zgârie. Animalul nu scarpină mobilierul pentru el pentru a obține o zgârietură. Și pentru a-l obișnui cu ea, Este necesar să o ungeți cu câteva picături de tinctură de valeriană. Apoi, pisica ta va fi fericita sa ascuti ghearele despre acest dispozitiv special.

Există astfel de pisici care se referă la un astfel de medicament indiferent, adică nu răspunde la acesta. Cea mai mare parte a valerianilor este iubită de pisicile siameze. Puii, in general, nu reactioneaza la aceasta, de asemenea, pisicile nu-i iubesc toate.

Dar dacă pisica ta are estrus, atunci acest medicament nu poate fi dat categoric. De ce? Acest lucru se datorează faptului că pisica ta este încântată și mai mult și cum se va sfârși acest lucru este necunoscut. Este mai bine să o dai medicamente hormonale sau antihistaminice.

De asemenea, un remediu excelent este medicamentul special "Kot-Bayun". Acest instrument este folosit pentru a face față următoarelor afecțiuni ale pisicilor:

 • Cum poți da valerianuluiagresiune;
 • anxietate;
 • activitate excesivă;
 • frica și fobia;
 • ajută elevul să învețe să marcheze teritoriul din casă;
 • calmează o pisică în timpul vânătorii sexuale.

Acest produs este disponibil sub formă de tincturi și tablete. Aplicați-l strict conform instrucțiunilor.

Și dacă nu vrei urmași, atunci cea mai bună soluție la această problemă va fi sterilizarea.

Tinctura valeriana ajuta doar in cazurile in care pisica nu isi admite o pisica si nu doreste sa se imperecheze cu ea. În acest caz, pe nas, puteți picura câteva picături de valerian și apoi se va lipi de pisică.

Dacă pisica ta este deja veche, atunci tinctura de valeriană este contraindicată. După ce a luat acest remediu, el va începe sărind și alergând cât de tânăr, iar apoi poate avea probleme cardiace sau, în general, acest lucru poate duce la moarte.

Supradozaj de valerian

De ce pisicile iubesc valerianulDacă pisica sau pisica este o singură dată a încercat valeriana, apoi să fie siguri că vor căuta din nou acest medicament. Ei bine, ce ar trebui să faceți dacă animalul dvs. de companie a găsit acest remediu și totuși a fost fixat și are o supradoză? În această situație, animalul trebuie să fie dus la medicul veterinar, vă va ajuta.

Cum să înțelegeți că animalul are o supradoză? Are spumă din gură, cu ochii în sus și cu crampe. Dacă nu luați măsuri, atunci animalul poate muri.

Prin urmare, animalele de companie nu trebuie administrate valerian pentru distracție, da-l catnip, este complet inofensiv și nu reprezintă niciun pericol pentru animal. Există jucării speciale pentru pisicile care sunt impregnate cu menta de pisică, este, de asemenea, potrivit pentru animalul dvs. de companie.

Acum știi de ce pisicile și pisicile iubesc acest drog și cum acționează asupra lor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să înțărcați pisica să rupă fundalul? Cauze și consecințeCum să înțărcați pisica să rupă fundalul? Cauze și consecințe
Cum să pregătești o pisică acasăCum să pregătești o pisică acasă
De ce pisicile se tem de apă: motivele principale și cum să se ocupe de eaDe ce pisicile se tem de apă: motivele principale și cum să se ocupe de ea
Cât durează pisica pentru pisică și cum este determinată?Cât durează pisica pentru pisică și cum este determinată?
Cum să numiți o pisică neagră o pisică în familieCum să numiți o pisică neagră o pisică în familie
Cum să înveți un pisoi să se zgârieCum să înveți un pisoi să se zgârie
Câte ore pe zi pisicile dorm?Câte ore pe zi pisicile dorm?
Vrajitorul dăunător pentru pisici dacă îl oferiți tot timpulVrajitorul dăunător pentru pisici dacă îl oferiți tot timpul
De ce pisica murch și cum o facDe ce pisica murch și cum o fac
Jucarii pentru pisici propriiJucarii pentru pisici proprii
» » De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
© 2021 amigdas.com