amigdas.com

Cum să acoperiți băile cu acril: metode de restaurare și preț

Prețurile pentru restaurarea băii cu vrac acrilicÎn mod evident, este timpul să scapi de cel vechi și să cumperi o baie nouă. Cu toate acestea, un astfel de lucru greoi este foarte dificil de eliminat din locul anterior. Mai ales dacă timpul de reparare al băii nu a venit încă, iar prețul noului produs nu este mulțumit de perspectiva unei înlocuiri rapide. În acest caz, ar trebui să profitați de propunerea de a restabili acoperirea băii vechi.

Există mai multe metode pentru a restabili stratul de acoperire cu email pe baza utilizării acrilului, adică dacă acoperiți baie cu acril, aspectul său va fi exact ca noul produs.

Băile din oțel și oțel, care și-au servit timpul, își pierd recursul în timp. Acoperirea lor pare teribilă, deoarece are multe defecte:

 • culoarea sa schimbat;
 • nu există strălucire;
 • au fost incluziuni de rugina si pete, care practic nu sunt spalate;
 • Pe vechea acoperire s-au format păianjeni de microcrădură.

Restaurarea băii cu acrilic lichid

Refacerea stratului de acoperire al băii cu o compoziție acrilică specială este bine dovedită tehnologie, care este numită adesea o "cada de baie".

Avantajele acrilicului lichid

Beneficiile restaurării băii cu vrac acrilic

Materialul acrilic utilizat pentru restaurare constă din două componente:

 • semifabricat acrilic emailat;
 • întăritor 144.

Avantajele de acoperire a băii cu acrilic sunt:

 • pe stratul restabilit al băii nu există transpirații, deoarece stratul acrilic este aplicat exact cu aceeași grosime pe întreaga suprafață;
 • Acoperirea acrilică lichidă nu conține "bule" (datorită imposibilității de penetrare a aerului în acrilic);
 • pe suprafata cu acoperire acrilica in procesul de utilizare, nu vor exista niciodata pete;
 • acoperirea băii acrilice are o rezistență ridicată la impact;
 • durata de viață a produsului restaurat este de 10-15 ani.

Se asigură o acoperire perfectă și lină a băii de către proprietatea acrilică pentru a se amesteca bine. Ca rezultat al omogenității compoziției acrilice, nu există secțiuni cu concentrații diferite de material pe suprafața produsului, prin urmare solidificarea are loc uniform timp de 36 de ore.

lichid acrilicul nu miros deloc prin urmare, lucrările de restaurare se efectuează fără o protecție specială a tractului respirator.

Tehnologia de restaurare prin metoda "băii de umplere"

acrilic lichid se poate transforma chiar și baia mai uzat, care, în unele locuri nu există nici o fabrica de smalț, și de stres format chips-uri mecanice și „stele“, în afară de acolo sunt niște caneluri Laundered rele sau pete.

Înainte de aplicarea acrilicului lichid, este necesară acoperirea rănită a băii:

 • tratați cu o hârtie de măcinat și un agent de curățare (abraziv);
 • Clătiți murdăria și degresați cu o suprafață de solvent, uscați și îndepărtați praful;
 • scoateți sifonul și înfășurați robineții pentru a vă proteja împotriva efectelor petelor de pe acrilic.

Restaurarea capacului de baie cu o nouă metodă inovatoare prin turnarea acrilicului lichidDupă pregătire, trec la restaurarea suprafeței. Procesul de restabilire a stratului de acoperire al băii constă în turnarea acrilică pe întreaga suprafață interioară a produsului (fără a utiliza o perie). Crăpături și rugozitate disponibile umplute cu compoziție acrilică, curge în jos. În același timp, acesta lasă un film de 6 mm lățime, netedă și netedă fără picături și transpirații. Principala cerință a tehnicii de acoperire este continuitatea procesului de turnare în perioada în care are loc tratamentul, acoperind un cerc complet în baie.

Avantajele unui rezervor de baie

Produsul restaurat va păstra la fel de bine temperatura apei și va absorbi zgomotul. Datorită rezistenței la uzură a acrilului, vitezei de uscare și posibilității de tentație (o varietate de culori), o baie în vrac se dovedește fiabilă și atractiv din punct de vedere estetic.

Procesul de recuperare durează de obicei de la un an și jumătate până la două ore. După finalizarea aplicării acrilicului, uscarea are loc 1 sau 4 zile (depinde de temperatura camerei și de marca compoziției). Trebuie remarcat faptul că există o oportunitate de a reîncărca baia cu un compus de restaurare și, foarte important, fără a pierde dimensiunea originală.

Această procedură poate fi comandată pentru produse non-standard, în timp ce dvs. Nu este nevoie să demontați instalația sanitară și scoateți dalele de pe pereți.

Prețul pentru restabilirea produsului în vrac este de aproximativ 4000 de ruble. Pentru comparație - prețul minim, care va trebui să plătească pentru o baie nouă 8000 r.

Îngrijirea băii după restaurare

Cunoașterea regulilor de îngrijire a unui produs vrac îl ajută să îl păstreze curat și garantează menținerea performanței timp de 8 ani.

Reguli de îngrijire.

 1. Nu uscați suprafața restabilită cu acrilic lichid, în caz contrar poate disparea în timp.
 2. Grijă pentru echipamentul de gel acrilic necesită geluri moi, concepute pentru el sau săpun obișnuit.
 3. În ciuda rezistenței acrilice la abraziune, nu este necesară spălarea băii de umplere mai mult de două ori pe lună.
 4. Pentru a îndepărta murdăria persistentă din acrilic lichid, ștergeți-le cu un burete moale înmuiat într-o soluție de oțet (de preferință cald).

Repararea băii cu căptușeală acrilică

Modalități de restabilire a stratului de acoperire al băii: o inserție acrilicăProcesul de restaurare a echipamentului prin introducerea în el a unei garnituri acrilice, numită "cadă", reprezintă, de fapt, o reparație completă a produsului vechi. Instalarea căptușelii din acril se realizează printr-un montaj special, care are proprietăți termoizolante.

Esența procesului de restaurare este de a pune o inserție de acril pe vechea baie, care este foarte asemănătoare cu a pune capacul pe borcan. Linerul de instalare durează aproximativ 2 ore, iar produsul actualizat ar trebui să se usuce timp de 24 de ore. În acest moment nu poate fi utilizat.

La sfârșitul lucrului primiți o acoperire complet nouă, în plus, de 3 ori mai ieftin decât o baie nouă din acest material. Prețul restaurării variază de la 6700 r. până la 8000 de ruble.

Caracteristicile de performanță a căptușelii acrilice

Inserțiile pentru produsul pentru baie sunt fabricate în fabrică din polimeri moderni. Este o astfel de acrilice sanitare în combinație cu ABS plastic. Aspectul excelent al materialului și absența microporelor în structura sa sunt decisive în performanța pozitivă a inserțiilor acrilice:

 • suprafața netedă netedă a inserției, care nu conține pori și depresiuni;
 • capacitatea de menținere a temperaturii apei pentru o perioadă lungă de timp (răcirea va avea loc mai lent decât înainte de instalarea căptușelii);
 • rezistența la sarcini (mai mare decât pentru o baie acrilică convențională, deoarece produsul vechi servește drept cadru pentru inserție);
 • proprietăți de absorbție a zgomotului.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că după instalarea căptușelii în căptușeală, dimensiunea acesteia va scădea cu două centimetri pe fiecare parte. dar acoperirea nouă are proprietăți antibacteriene iar contaminarea din acesta se spală cu ușurință cu săpun obișnuit.

Ce metodă de restaurare este mai bună?

Restaurarea acrilului lichid într-un număr de poziții depășește repararea produsului cu o căptușeală acrilică.

 1. Prețul unei băi de umplere este mai ieftin cu aproximativ 3000 de ruble, decât echipamentul cu căptușeală.
 2. Lichidul acrilic curge complet în jurul suprafeței, iar între căptușeală și vechea baie există un spațiu în care se poate forma condens sau se acumulează bacterii și ciuperci. Acești factori contribuie la distrugerea căptușelii.
 3. Restaurarea cu acril lichid nu necesită îndepărtarea plăcilor, adiacente echipamentului.
 4. Metoda de inundații Puteți restabili acoperirea de orice formă și mărime, întrucât inserțiile acrilice sunt realizate numai pentru anumite tipuri standard de produse.

Odată cu aceste avantaje ale metodei de umplere, numai inserția este capabilă să facă față deteriorării semnificative a produsului sau defectelor din fabrică, de exemplu găuri.

Care este prețul sau calitatea mai importante?

Metode pentru a restabili acoperirea băii: acrilic lichidEste bine cunoscut faptul că un preț scăzut nu corespunde unei calități foarte bune. Prin urmare, opiniile privind restaurarea obiectelor sanitare diferă atât de diametral opuse. Cei care se adresează profesioniștilor și plătesc un preț decent pentru serviciu, sunt mulțumiți de munca comandantului și de calitatea restaurării. Alții, dimpotrivă, regret că nu au achiziționat imediat o baie nouă.

Faptul este că pentru restaurare necesită acrilic calitativ (confirmat de un certificat) și respectarea exactă a tehnologiei de restaurare. Prețul serviciilor de restaurare specializate nu este ridicat, în comparație cu prețul de achiziție al unui produs nou. Se estimează că economiile directe de la restaurarea în casă pot ajunge până la 80%. Doar economisirea calității materialelor și a plăților pentru meșteșugari necalificați, după cum arată practica, este neprofitabilă.

Metodele de restaurare a straturilor de baie diferă între ele prin procesul de lucru și prețul. Și rezultatul reparației este același - o baie radiantă transformată, care se bucură de plăcere timp de 10-15 ani (cu condiția să fie îngrijită corespunzător).

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a acoperi o baie cu acrilic pe cont propriu și care sunt prețurileCum de a acoperi o baie cu acrilic pe cont propriu și care sunt prețurile
Fonte din fontă, acrilice sau oțel: ce va fi mai bineFonte din fontă, acrilice sau oțel: ce va fi mai bine
Cum pot actualiza singură baia din fontăCum pot actualiza singură baia din fontă
Mijloace eficiente pentru curățarea contaminanților de pe baia acrilicăMijloace eficiente pentru curățarea contaminanților de pe baia acrilică
Cum sa alegi baia acrilica potrivita avand in vedere sfatul specialistilorCum sa alegi baia acrilica potrivita avand in vedere sfatul specialistilor
Pictați băile de email cu propriile mâini, prețul întrebăriiPictați băile de email cu propriile mâini, prețul întrebării
Cum se face o restaurare a unei băi din fontăCum se face o restaurare a unei băi din fontă
Cum se face acrilic lichid pentru a acoperi băile cu propriile mâiniCum se face acrilic lichid pentru a acoperi băile cu propriile mâini
Cum să pictezi propria baie în casă cu propriile tale mâiniCum să pictezi propria baie în casă cu propriile tale mâini
Cum sa faci o baie proprie de restaurareCum sa faci o baie proprie de restaurare
» » Cum să acoperiți băile cu acril: metode de restaurare și preț
© 2021 amigdas.com