amigdas.com

Totul despre păsări se schimbă: cum arată, unde locuiesc și la ce se hrănesc

Păsările de la SwiftsProbabil, nu există o astfel de persoană în lume care să nu fi auzit niciodată despre o pasăre migratoare numită "swift" sau o "swift" negru. Această pasăre neagră și-a luat numele pentru caracteristicile zborului: pare să taie norii cu coada neagră, care amintește de foarfece. Această pasăre frumoasă seamănă cu o înghițitură. În timpul iernii, această pasăre minunată, ca o înghițitură din basmul lui Andersen "Thumbelina", zboară în zone mai calde, iar în primăvară se întoarce din nou și aduce vreme caldă pe aripile sale.

Swift sau black swift este una dintre cele mai rapide păsări. Are aripi unice care vă permit să dezvoltați o viteză imensă și să țineți perfect pe cer în orice vreme. Nimeni nu are astfel de aripi, doar un negru rapid.

Birds of the Swift: trăsături ale vieții

Black swifts trăiesc în turme mici. În timpul iernii, când păsările devin reci și nu au nimic de mâncat, zboară spre iernare în zone mai calde, spre sud sau spre Asia. La începutul primăverii, păsările se reîntorc de la iernare, iar femeia începe să depună ouă. Puii se obișnuiesc repede cu viața independentă, stăpânează arta zborului și învață să-și găsească hrana.

Această pasăre este foarte îndrăgită de a se stabili în colțuri izolate mici, preferând locuri greu accesibile. Poate că acest lucru se datorează faptului că astfel pasărea încearcă să se protejeze de prădătorii cărora le place să mănânce ouă de păsări, precum și de la oameni care distrug cuiburile de păsări. Trebuie remarcat că în secolul al XIX-lea el era pe punctul de a dispărea. Europenii au crezut că carnea de pasăre are un gust înalt și o valoare nutritivă ridicată și cuiburi masive ruinate pentru a mânca sau vinde carne de pasăre.

De obicei, negustorul îi place să se stabilească în astfel de locuri, după cum urmează:

 • Adâncituri de stejar sau alți copaci puternici și mari;
 • Mink pe malurile abrupte, abrupte;
 • Clefts în roci;
 • În orașe sau așezări urbane, păsările trăiesc adesea sub acoperișuri sau în crăpături de case de lemn.

Caracteristicile naturii schimbătorilor

Unde locuiesc?În marile orașe schițele nu permit unui om să se apropie de el, dar zboară de bună voie până la jgheaburile de alimentare și, fără jena, ia mâncare. Cei care vor să aranjeze o pasăre pentru aceste păsări (vara, pentru că zboară în timpul iernii), ar trebui să știe bine ce mănâncă și să-și dea seama că nu sunt toate alimentele utile, care în mod tradițional sunt considerate alimente pentru păsări. De exemplu, nu este strict recomandat să se hrănească păsările cu semințe prăjite sau nuci sărate, deoarece acestea pot afecta negativ starea de sănătate a păsărilor.

În orașe sau localități, se întâmplă adesea ca cuiburile să cuibărească în locurile cele mai neplăcute. În acest sens, mici calamari deseori cad din cuib. Atentie: daca puiul a coborat din cuib, este necesar fie sa-l luati acasa pentru ingrijire sau sa nu-l luati deloc. Dacă bebelușul este luat și apoi lăsat pe pământ sau înapoi în cuib, mama nu-și poate recunoaște puicuța datorită faptului că va mirosi un bărbat. Un miros nefamiliar va sperie păsările și va înceta să-și hrănească puicuța. Dacă nu există intenții de îngrijire a unei păsări la domiciliu, este recomandabil să nu o luați deloc pentru a nu-i irita mama, deoarece păsările sunt foarte îngrijorate atunci când copiii lor sunt în pericol.

Ce mănâncă fluviul?

Black Swift de la natura - păsări insectivore. Schimbă-te pe un zbor cu zbor scăzut urcând în aer într-o viteză extraordinară și prindeți tot ce se mișcă. Mai presus de toate, Swifts iubesc următoarele feluri de alimente pentru animale. Dacă vorbim despre ceea ce mănâncă fluviul, atunci acesta este:

 • Bug-uri mici;
 • fluturi;
 • Spărturi și viermi;
 • gândaci;
 • Greieri.

Când mama hrănește puilor, ea prind insecte, le ciocnește în ciocul lor și se transformă în bucăți mici de moale. Aceste bucăți pe care le folosește pentru a-și hrăni puicuțele.

Black swift nu este inițial o păsări de curte populare, cu toate acestea, puii de păsări sunt adesea în captivitate. Ei ajung la persoana când cad din cuib. Multe orașe funcționează centre speciale de reabilitare pentru copii-strizhat, care a căzut din cuib, în ​​cazul în care puii alăptat treptat obișnui în sălbăticie și apoi, pe măsură ce cresc, eliberate în hrănirea păsărilor sălbatice în captivitate insectivore este destul de problematică. Cu toate acestea, aduce până pui în captivitate posibil. Principalul lucru - astfel încât să o pui dieta pentru o mare parte din dieta a constat din alimente bogate in proteine ​​de origine animală.

Lista celor mai potrivite alimente pentru puii de pui negri, trăind în captivitate:

 • Stilul de viață se schimbăCarne tocată (carne de vită, miel, pui);
 • Carne tocată din subproduse din carne (inimă, ficat, plămâni);
 • Pui de ou tocat;
 • Viermi de vierme, viermi sau viermi;
 • Formula de lapte pentru copii.

Efectuând o dietă pentru copil, este necesar să rețineți că puii nu trebuie în nici un caz să fie suprasaturați. Hrăniți-le ar trebui să fie deseori și treptat, modul în care acestea mănâncă în natură. Alimentele trebuie să fie proaspete, pentru a evita infecțiile și tulburările gastro-intestinale. Dacă pasărea este alimentată cu hrană, rămășițele furajului nu mai pot fi folosite pentru alimentația următoare.

Hrănirea rapidă în captivitate, trebuie să acordați atenție prezenței în alimentația sa și alimentelor vegetale. Deci, puii mănâncă cu bună știință morcovi, rași pe un răzuitor mic. Periodic, merită adăugarea de vitamine și suplimente minerale la regimul alimentar pentru a satisface pe deplin nevoile crescânde ale copilului pentru vitamine importante, minerale și alți nutrienți. Cu privire la toate aspectele legate de hrănirea puilor captivi, este recomandabil să consultați un medic veterinar.

Este recomandabil să se hrănească puiul de la unul și același timp, pentru a avea copilul imbunatatit digestia si a dezvoltat un reflex de a mânca la o anumită oră. Dieta puilor ar trebui să fie prezente în fiecare zi alimente de origine atât animală și vegetală. Swifts Adult rar găsit în captivitate, dar principiul de hrănire păsărilor adulte aproximativ la fel ca și principiul de hrănire a bebelușilor: hrănire în același timp, puțin și de multe ori, un amestec echilibrat de alimente de plante și animale.

În cazul în care pasărea "iarnă swift" ierni

Având în vedere că Swift Black este o pasăre extrem de insectivoros, iarna, când zăpada cade în Rusia, devine dificil pentru păsări să își obțină mijloacele de trai: gândaci, viermi, omizi. În legătură cu această toamnă târzie, de îndată ce începe să se răcească în mod semnificativ, păsările sunt trimise pentru iernare în zone calde, unde nu există zăpadă și puteți obține cu ușurință un trai.

Ce mănâncă Swift?Cele mai obișnuite locuri de iarnă pentru schiorii negri care trăiesc în climatul rus din Mijlocul Mijlociu sunt:

 • Equator;
 • Africa de Sud;
 • Asia de Sud-Est (Thailanda);
 • Indochina;
 • Insulele Indonezia;
 • Australia.

Vitezele sunt trimise pentru iernare în turmele mici. În timpul zborurilor, păsările rămân greoaie, încercând să nu se distanțeze una de cealaltă. În regiunile calde, aceștia petrec aproximativ patru până la cinci luni: atâta timp cât în ​​Rusia se află vremea rece și zăpada. De regulă, păsările părăsesc pentru iernare la sfârșitul lunii octombrie (data specifică este diferită de fiecare dată și depinde de condițiile meteorologice), dar se întoarce atunci când zăpada începe să se topească activ în Rusia. De regulă, acesta este primul - al doilea deceniu al lunii aprilie. Sosind din iernare, păsările încep imediat să se dezintegreze în perechi, să creeze familii și să cuibăresc. Bărbații se luptă pentru femele, se ocupă de ei și își protejează teritoriul, iar femelele pun ouăle și așteaptă ca ele să se desprindă.

Vrăjmașii buniStrizha poate fi găsit adesea atât în ​​oraș, cât și în sat. Aceste păsări își cuibăresc cuiburile în apropierea locuințelor umane, dar nu lasă o persoană aproape de ei înșiși. Swift este un adevărat "sanitar" al pădurii și al câmpului, economisind plantele de la insectele dăunătoare. Prin urmare, în nici un caz nu se poate distruge Swifts și distruge cuibul lor! În caz contrar, numărul insectelor dăunătoare va crește dramatic, iar plantele din pădure și din câmp, în grădină și în grădină pot fi serios amenințate.

Părul negru este o pasăre cu adevărat unică. Are o frumoasă colorare alb-negru, viteză mare de mișcare și dexteritate extraordinară. Puteți întâlni Swifts în cele mai neașteptate locuri. Principalul lucru nu este să speriați această pasăre minunată și să nu distrugeți cuiburile și, de asemenea, puteți hrăni aceste păsări glorioase cu vierii lor preferați - viermi și alte insecte. Beneficiul special al scufundărilor este adus în grădină și grădină de legume, distrugând dăunători periculoși.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce arata o pasare de miel, alimente si speciiCe arata o pasare de miel, alimente si specii
Unde trăiește o colibă, care este dimensiunea, trăsăturile eiUnde trăiește o colibă, care este dimensiunea, trăsăturile ei
Ce păsări în natură aduc puii în timpul iernii și de ceCe păsări în natură aduc puii în timpul iernii și de ce
Care pasăre este cea mai rapidă din lumeCare pasăre este cea mai rapidă din lume
Cocoșul de munte supranatural: o descriere a păsării, a habitatului acesteia, a reproduceriiCocoșul de munte supranatural: o descriere a păsării, a habitatului acesteia, a reproducerii
Păsări cu piept roșu și cioc galbenPăsări cu piept roșu și cioc galben
Rață de rață - specia uneia dintre cele mai interesante păsări din lumeRață de rață - specia uneia dintre cele mai interesante păsări din lume
Pasărea de pradă a familiei de șoimiPasărea de pradă a familiei de șoimi
Bird of the jackdaw. Descriere și habitat. Păsări migratoare sau nu?Bird of the jackdaw. Descriere și habitat. Păsări migratoare sau nu?
Un vierme este un lark de câmpUn vierme este un lark de câmp
» » Totul despre păsări se schimbă: cum arată, unde locuiesc și la ce se hrănesc
© 2021 amigdas.com