amigdas.com

Ce înseamnă dungile de pe tuburile de pastă de dinți?

Fâșii colorate pe tuburi de pastă de dințiPentru a înțelege cât de bun este produsul în tubul de pastă de dinți, mulți consumatori își îndreaptă atenția asupra culorii benzii desenate pe vârful tubului. Există o opinie că culoarea acestei benzi indică calitatea produsului. Pentru a înțelege dacă este adevărat sau nu, este necesar să vă familiarizați cu anumite teorii și fapte.

Teoria relației dintre marcare și compoziția chimică

Cea mai comună teorie a zilei de astăzi este teoria relației dintre compoziția chimică a pastă de dinți și o bandă de culoare a unui tub. Această declarație ne spune ce înseamnă diferitele culori ale marcării pe un tub de igienă.

Dungi multicolore pe pastă de dinți - valoareDe exemplu, o notă neagră, conform acestei teorii, ne spune că amestecul constă în întregime din elemente chimice dăunătoare. În paste este absolut nu există componente naturale. Bara albastră confirmă faptul că aproximativ 20% din substanțele naturale sunt în pastă, iar toate celelalte elemente sunt chimice, dăunătoare.

Cu toate acestea, există alte benzi colorate pe tuburi. Ce ar putea însemna, de exemplu, o cutie roșie pe pachet? Aderenții acestei teorii sunt gata să dezvăluie și acest secret. Se crede că pasta de dinți, pe ambalajul căreia există o cutie roșie, conține în compoziția sa jumătate din substanța chimică și, respectiv, jumătate din componentele naturale. Produsul de cea mai bună calitate va fi considerat pastă de dinți cu bandă verde. În această teorie se spune că toate elementele care compun un astfel de produs sunt naturale.

Dependența marcajului asupra metodei de aplicare

Această ipoteză corelează culoarea marcajului cu durata de utilizare a acestui produs. Ce înseamnă banda de pe tub? Această teorie oferă 4 variante de răspuns pentru marcaje de culori diferite.

  • Adepții acestei ipoteze spune că pasta de dinți, care are o etichetă albastră pe vârful ambalajului, se potrivește cel mai bine cu curățarea zilnică a dinților.
  • Benzi pe tuburi cu pastă - ceea ce ne spunEfect terapeutic va avea un produs care are o etichetă roșie pe tub, cu toate acestea, este permisă utilizarea acestei pastă timp de cel mult 7 zile.
  • Pătrat verde pe ambalaj confirmă faptul că compoziția are proprietăți de întărire. O astfel de pastă este recomandată să vă periați dinții timp de cel mult 30 de zile.
  • Efect de albire Are un mijloc de igienă, pe ambalajul căruia există un semn de culoare neagră. Se crede că o astfel de pastă afectează în mod negativ smalțul dinților, astfel încât utilizarea adesea a acestui tip de produs nu este recomandată.

Teoria pastei care provoaca boala parodontala

Mulți consumatori, comercianți și chiar câțiva dentiști au prezentat teoriile lor interesante despre dependența marcajului color pe un tub de pastă de dinți și compoziția sa.

Această teorie își face aprecierea cu privire la importanța fâșiilor pe pachet. Ce pot însemna aceste etichete? Aderatorii ipotezei spun următoarele:

  • Pe tuburi există pătrate multi-colorateUn produs în care conține substanțe care provoacă boala parodontală, marcate cu o etichetă neagră. Întrucât există o majoritate pe piața mărfurilor cu astfel de marcaje, acest lucru nu poate decât să provoace îngrijorare.
  • Red Mark spune că în pastă există substanțe sintetice, permise de GOST.
  • Cele mai ecologice înseamnă, potrivit teoreticienilor, va fi un produs cu o cutie verde pe ambalaj. Compoziția unui astfel de produs este compusă din 100% din ingrediente naturale și afectează în mod pozitiv sănătatea dinților persoanei.

Teoria abrazivă

Ce spun diferitele dungi pe tuburi cu pastă?Pe baza acestei ipoteze, benzi colorate de pe furtunurile tubului indică frecvența de aplicare a produsului. Aceste restricții sunt legate de faptul că există componente abrazive. Aceste particule mici au un efect de albire și polonează dinții, totuși, în timp, ei pot strica emailul.

Pe baza acestei teorii, produsele care conțin cel mai mare număr de particule abrazive sunt marcate cu culori închise (albastru negru, etc.). Astfel de mijloace igienice se recomandă acest lucru nu mai des decât o dată la fiecare 7 zile. În pasta de dinți marcată cu roșu, abrazivul este mai mic, deci poate fi folosit de până la 3 ori pe săptămână. Un produs cu o bandă verde pe ambalaj poate fi folosit zilnic.

Teoria desemnării și mentenanței teritoriale a produselor petroliere

Printre numeroasele presupuneri și presupuneri despre ceea ce înseamnă într-adevăr fâșiile de pe tub, merită remarcată teoria dependenței scopului teritorial de colorarea marcajului. Dacă credeți această ipoteză, bara neagră indică faptul că produsul este destinat utilizării pe teritoriul Asiei și al Lumii a Treia.

Pătrat roșu pe pastă de dinți - care este punctul?O cutie roșie și verde spune că pasta de dinți este pentru europeni. Pentru rezidenții din Statele Unite, producătorii produc un tub cu produse de igienă cu marcaje albastre.

Versiunea petrolului este o altă teorie "geopolitică". Bara neagră, conform acestei teorii, vorbește despre conținut ca parte a produsului unui număr mare de produse rafinate. Astfel de componente sunt puțin mai mici în pachet cu o cutie albastră. Practic, nu le găsiți în paste cu semne roșii. Produsul cel mai ecologic va fi unul care are pe ambalaj o bandă verde.

Teoria conspirației comercianților și coloranților

Există o presupunere că culoarea marcajului indică prezența coloranților în produs. Pasta din componente naturale, care nu conține coloranți sintetici în compoziția sa, are o bandă verde. Un număr mare elemente chimice dăunătoare este conținută în pasta de dinți, care are un marcaj de tonuri întunecate pe vârful ambalajului. Conform acestei teorii, ambalajele cu marcaj maro, albastru sau negru au un produs cu un conținut crescut de coloranți chimici, care conferă culorii produsului igienic.

Există o ipoteză că tuburile sunt marcate cu o bandă verde din întâmplare. Majoritatea comercianților știu că verdele este asociat cu utilizarea naturală a produsului și etichetează în mod intenționat produsul cu această culoare. Un tub verde cu o pastă de dinți ar trebui să contribuie la creșterea numărului de vânzări de produse.

Procesul de imprimare

Ce înseamnă dungi și pătrate pe tuburi?Pe fundalul tuturor acestor mituri și teorii înspăimântătoare, oamenii au început să treacă cu vederea faptul că tehnologia procesului de producție. Adevărul este că marcarea multi-colorată este necesară pentru a indica locul tăierii tubului în procesul de producție. Dispozitivul optic care efectuează sarcini de înaltă tehnologie citește marcajul de culoare, tăie și sigilează tubul.

Cumpărătorii observați au observat că culoarea etichetei aproape întotdeauna coincide cu culoarea codului de bare, cu excepția cazurilor când se face intenționat în conformitate cu designul tubului. De fapt, cea mai înțeleaptă opțiune ar fi aceea de a crea o bandă de culoare închisă, deoarece acest marcaj contrastează mai ales pe fundalul alb (cel mai adesea) al pachetului. Aceasta permite dispozitivului optic să ajusteze până la un milimetru în ciclul de proces.

Coloranți și ambalaje

Familiarizarea cu principiul designului de ambalaje va ajuta, de asemenea, să înțeleagă ce înseamnă dungile colorate din pachetul de pastă de dinți. Echipamentul de imprimare utilizează 4 culori primare. Problema este că asta nu întotdeauna suficient pentru a îndeplini conceptul de design. De aceea există o tehnologie numită prepress. Nuanțele excesive în acest proces sunt îndepărtate și înlocuite cu un amestec. Divizarea culorilor are loc în funcție de câte secțiuni are echipamentul de tipărire.

Care este marcajul color al pasta de dinti?În etapa de pregătire, se atribuie culoarea principală și se iau în considerare caracteristicile elementelor lizibile și imprimarea codurilor de bare. Prin suprapunerea celor două culori, ele nu pot fi create. Acest lucru amenință faptul că marcatori și text pot deveni pur și simplu greu de citit, cu o mică compensare a echipamentului. De aceea se adaugă o altă culoare celor patru culori de bază, numite nuanțe de bază. Această culoare suplimentară va fi utilizată atunci când se imprimă un cod de bare, un font pe ambalaj și un marcaj de la capătul tubului.

Această manipulare vă permite să optimizați costul de producție. În plus, echipamentul captează o culoare între toate elementele mult mai bine. Raportul dintre culoarea principală a tipăririi și culoarea etichetei este sensul principal al tehnologiei informații și elemente de design de pe ambalaj. Culoarea trebuie să contrasteze cu fundalul, astfel încât pentru acest lucru este utilizat un fundal alb - cea mai bună opțiune pentru tipărirea informațiilor despre aceasta.

Dacă ați pus o dată o întrebare despre ce înseamnă etichete colorate pe un tub de pastă de dinți, atunci nu ar trebui să ascultați ipoteze și ipoteze care sunt transmise de la gură la gură. Aceste teorii sunt departe de tehnologie producția de pastă de dinți, prin urmare, nu au nimic de-a face cu realitatea. Teoriile existente se răspândesc printre comercianți, consumatori și stomotologi, dar sunt departe de adevăr.

Faptele prezentate în articolul nostru demonstrează că aceste etichete pe produs au un înțeles complet diferit, tehnologic. toate mult mai ușor, decât cred majoritatea oamenilor. Barele de culoare pentru lipirea tubului sunt doar un detaliu al procesului tehnologic, iar culoarea lor depinde de culoarea de bază a pachetului de pastă de dinți.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pastă de dinți, tratamente dentare și gumăPastă de dinți, tratamente dentare și gumă
Rating-ul bunurilor de albire dintiRating-ul bunurilor de albire dinti
Pasta de dinti lakalut: preturi, comentariiPasta de dinti lakalut: preturi, comentarii
Pasta de dinți `colgate`. Componența remedierii și a variantelor salePasta de dinți `colgate`. Componența remedierii și a variantelor sale
Pasta de dinți pentru copii: tipuri și descrierePasta de dinți pentru copii: tipuri și descriere
Cea mai bună pastă de dinți pentru dinții sensibiliCea mai bună pastă de dinți pentru dinții sensibili
Ce ingrediente ar trebui să facă parte din cea mai bună pastă de dințiCe ingrediente ar trebui să facă parte din cea mai bună pastă de dinți
Președinte pastă de dinți: tipuri și descrierePreședinte pastă de dinți: tipuri și descriere
Manualul utilizatorului Glister Amway - pastă de dinți amwayManualul utilizatorului Glister Amway - pastă de dinți amway
Pasta de dinti de la acnee pe fata: exista vreun beneficiu?Pasta de dinti de la acnee pe fata: exista vreun beneficiu?
» » Ce înseamnă dungile de pe tuburile de pastă de dinți?
© 2021 amigdas.com