amigdas.com

Black-brown vulpe: ce fel de animal este asta?

Rasa de vulpeO vulpe neagră, numită și vulpea de argint și negru argintiu, este o vulpe de vulpe obișnuită. Este crescut în ferme de animale, pentru a obține o blană frumoasă și caldă, care este folosită pentru a face haine (blănuri, pălării negre, pălării de blană).

Istoricul originii

Fox-vulpe a început să se răspândească în regiunile nordice ale SUA și Canada, la începutul secolului al XIX-lea, după ce a apărut după mutația vulpei sălbatice canadiene. Până acum, Pe terenurile din Canada, aproximativ 8% din populația vulpilor negri care trăiesc în condiții sălbatice a rămas. Majoritatea animalelor care au o culoare unică sunt crescute pe ferme speciale de blană. Bărțatul valoros a fost motivul pentru exterminarea aproape totală a populației vulpei vulgare negre, care în zilele noastre a fost inclusă în Cartea Roșie.

Începând cu a doua jumătate a secolului al XIX-lea și pe tot parcursul secolului XX, fox dedus în mod artificial crescătorii. În 1971, acest animal a fost recunoscut ca o specie separată. În timpul perioadei de muncă de selecție blană de vulpe a variat în mod semnificativ, pentru a îmbunătăți calitatea și varietatea de culori sale (dakotsky, Bakuriani, platină, etc.). Ca urmare a încrucișarea a vulpilor cu blană de vulpe roșie și argint, a primit de construcții cu o haină tentă roșie, a acoperit o mulțime de păr negru, în special vizibile pe coada. Aceste vulpi aveau dungi negre pe coapsele exterioare și extremitățile negre.

Registrul de stat În realizările de selecție s-au înregistrat 11 specii de vulpe-vulpe negru:

 • Un animal de vulpe negruBiryulinskaya;
 • Pearl;
 • Marmură din Arctica;
 • Burgundia;
 • Krasnaya Roshchinskaya;
 • Platinum;
 • zăpadă;
 • Kolikott;
 • Ognyavka Vyatskaya;
 • Negru argintiu;
 • Pushkinskaya.

Descrierea lui Black Fox

Lungimea standard a vulpii este de 60-90 cm, coada voluminoasă poate crește până la 60 cm, animalul cântărește aproximativ 10 kg. Culoarea blănii de vulpe pot fi diferite. Unele vulpi sunt complet acoperite cu blană neagră groasă, doar capătul coada rămâne alb. Există persoane cu nuanțe de lână albastră și maro, având o culoare cenușie a laturilor.

Vara, blana pe animale devine mai scurtă și mai subțire. Moulting începe până la sfârșitul lunii februarie sau începutul lunii martie și se oprește la jumătatea lunii iulie. Mai târziu blana devine mai densă și mai groasă, pregătindu-i animalul pentru frig. Foxhound-ul, ca și alte vulpi, are urechi mari, foarte sensibile la cele mai nesemnificative sunete, care ajută prădătorul în vânătoare.

Alimente ale unei vulpe negre speciile mici de animale servesc. Ea este bună la vânătoare, deghizat cu pricepere, datorită rezistenței ei, ea poate persecuta victima timp de ore. Fiind singuri, vulpile formează perechi doar în toamnă și primăvară, în momentul împerecherii. Vulpea este crescută de mamă, învățându-i să vâneze și să furnizeze mâncare.

Comportament în natură

Care este dispunerea unei vulpi negriÎn sălbăticie, fox-vulpii sunt prădători, puțin inferiori în mărime față de lupi. Ele pot fi găsite în pădurile din Statele Unite și Canada, în cazuri rare, puteți găsi persoane pe teritoriul Rusiei. Aceste animale nu tolerează zgomotul excesiv și încearcă să se așeze de la oameni. Populațiile mari de vulpi trăiesc în parcuri protejate și zone de rezervă. Animalul însuși scoate o gaură și este angajat în amenajarea sa. În casa lui, vulpea își petrece cea mai mare parte a timpului să aleagă doar să caute mâncare.

Caracteristicile nutriției

În condiții naturale, vulpile negre vânează de obicei șoareci și iepuri, câteodată pot ataca o șopârlă sau o pasăre. Fiara poate fi mâncată mai mult de 300 de specii de animale și câteva zeci de plante diferite. Dar trei sferturi din rația vulpii este ocupată de mici rozătoare (voile și șoareci). Vânează iepurii mult mai rar. În condiții favorabile, o vulpe poate ataca chiar și un cerb tânăr. Prinderea păsărilor nu este atât de popular în aceste animale, ca rozătoare de vânătoare, dar ele sunt gata să mănânce cu pene, a fost pe teren, precum și ouă și puii lor.

În sudul Europei, vulpea de argint sunt adesea pradă pe reptile, în Orientul Îndepărtat, ei mănâncă morți în timpul de depunere a icrelor de somon, pește și crabi în apă puțin adâncă de pe coasta - ridica de crustacee și de mamifere beached. În timpul verii, dieta lor include tot felul de gândaci, viermi și alte tipuri de insecte. Negrii nu disprețuiesc și mănâncă și, în absența hranei, pot mânca diverse gunoi.

Alimentele vegetale sunt de asemenea o parte semnificativă din rația animalelor, care include următoarele componente:

 • fructe;
 • fructe;
 • fructe de pădure;
 • segmente vegetative ale plantelor;
 • soia.

Caracteristicile conținutului nutrițional și al furajelor variază în funcție de habitatul animalelor, aparținând unei anumite populații.

Competențe Hunter

Comportamentul vulpilor în naturăO vulpe neglijent poate urmări o victimă câteva ore, arătând curaj și prudență în vânătoare. O audiere excelentă și un simț subtil de miros ajută fiața să urmărească rozătoarele la distanțe considerabile. Vulpea caută cu ușurință calea victimei, dar nu încearcă să atace. Îl împinge pe rozătoare până devine epuizat. Colții și dinții clare pot rupe imediat victima.

Inamicii viermelui negru

Inamicii naturali ai vulpilor pot fi considerați lupi, cu care împărți teritoriul. Anterior, a fost efectuată o lovitură masivă a vânătorilor de vulpe pentru a preveni răspândirea rabiei vulpilor. După începerea utilizării vaccinului oral pe teritoriul Europei și Americii de Nord, nevoia de exterminare a vulpilor a încetat să mai fie relevantă.

Reproducerea persoanelor

Black-brown vulpele devin mature sexual la vârsta de 9-11 luni. Din acest moment, în fiecare an, bărbații merg în căutarea unei femei potrivite pentru împerechere. Perioada de sarcină durează aproximativ 49-58 de zile, o litieră poate fi formată din 4-13 vulpi.

La începutul sezonului de împerechere, disponibilitatea hranei pentru animale și vremea potrivită afectează, descendenții nu pot apărea în condiții nefavorabile. În acest moment, există deseori lupte între bărbați. După formarea perechii, bărbatul are grijă de femeie pe toată durata sarcinii.

Vulpile mici arată foarte mult ca niște pui de lup, cu marcaje albe pe vârful cozii lor. Puii crescuți încep să ia parte la vânătoare la egalitate cu părinții lor. La începutul toamnei, tinerii devin independenți, indivizii încep să conducă o viață solitară. Femeile tinere pot aduce urmași în anul următor.

Conținutul vulpilor negri acasă

Vulpea cu părul negruÎnainte de a începe o casă ca un animal de companie, ca o vulpe, trebuie să vă familiarizați cu particularitățile de îngrijire pentru acest animal și regulile de prudență. Legislația într-un număr de țări interzice menținerea vulpilor la domiciliu, deci înainte de a cumpăra un animal, această întrebare ar trebui clarificată. De asemenea, este necesar să se găsească un medic veterinar profesionist pentru inspecția animalelor, examinări și vaccinări.

Următorul pas este să pregătiți un gard sau o cușcă de dimensiuni adecvate, unde va trăi vulpea. Locul trebuie să fie accesibil și convenabil pentru curățare și întreținere. O locuință a animalelor trebuie să fie prevăzută cu un șanț care să servească ca o gaură, precum și o cutie cu umplutură sau nisip, unde vulpea va merge la toaletă. Animalul este obișnuit cu tava destul de ușor.

Vulpea neagră poate sari perfect, urca și sapa, astfel încât locuința trebuie să fie echipată astfel încât animalul să nu-l poată lăsa pe cont propriu. Foxurile sunt bune la antrenament, comunicarea și jocul cu ele nu diferă mult de distracția similară cu pisicile și pisicile. Animalul poate fi, de asemenea, antrenat să lege.

Foxurile sunt omnivore și poate consuma aproape orice alimente. Dieta obișnuită a animalului de companie include următoarele componente:

 • alimente pentru câini de înaltă calitate;
 • fructe;
 • de legume dezghețate;
 • fructe de padure.

Alimentația hranei ar trebui să fie cât mai aproape de dieta congenerilor sălbatici de vulpe. Lalelele mici pot fi hrănite cu o sticlă și cu niște sfori. Carnea de vită este un desert preferat de vulpi. Un specimen matur sexual poate manca o zi 1,5-2 kg de carne si un pui de 0,5 kg. Întreaga fermă va avea nevoie de 450-600 kg de produse din carne în dieta zilnică.

Aspectul unei vulpi neglijați în cultură

Descrierea unei vulpe negreStema de pe insula Prince Edward descrie două sprancene ca suport. Luptele în motive heraldice reprezintă întruparea minții, principiul și înțelepciunea. Ca parte a stemului, ele simbolizează ingeniozitate, inspirație și perseverență.

Negru vulgar De asemenea, ilustrate pe brațele orașului Totma din regiunea Vologda și în orașul Surgut din zona autonomă Khanty-Mansi. Scriitorul american și autorul "Poveștilor despre animale", Ernest Seton-Thompson a făcut unul dintre eroii cărții, vulpea cu părul negru Domino. În 1973, Igor Negrescu a fost împușcat pe acest film "Domino".

Black-brown vulpi, datorită blanii lor fine, sunt populare în efectivele de animale. Aceste minunate, curioase, jucăușele și animalele inteligente pot deveni un animal de companie excelent pentru întreaga familie, împreună cu pisicile și câinii tradiționali.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce bebelușul unui sigiliu se numește o cârpă albăDe ce bebelușul unui sigiliu se numește o cârpă albă
Plante și animale care sunt bogate în natura rece a tundreiPlante și animale care sunt bogate în natura rece a tundrei
Ce vulpe poate mânca în diferite momente ale anuluiCe vulpe poate mânca în diferite momente ale anului
Pradă minunată și uimitoare - vulpe tibetanăPradă minunată și uimitoare - vulpe tibetană
Ce animale trăiesc în taigaCe animale trăiesc în taiga
Animale rare din cartea roșie a RusieiAnimale rare din cartea roșie a Rusiei
Rase de pisici sălbatice: trăsături, specii și fotografiiRase de pisici sălbatice: trăsături, specii și fotografii
Descrierea speciilor și a raselor de iepuri cu fotografiiDescrierea speciilor și a raselor de iepuri cu fotografii
Animale care trăiesc în deșertul rece al ArcticiiAnimale care trăiesc în deșertul rece al Arcticii
Terrier cu vulpe cu părul furios: descrierea raseiTerrier cu vulpe cu părul furios: descrierea rasei
» » Black-brown vulpe: ce fel de animal este asta?
© 2021 amigdas.com