amigdas.com

Cum să îmbrăcați corect un ham de câine

Harness pentru câiniCumparand un ham care are un fel complex de interlacing, proprietarul nu inca intelege cum utilizați-l corect

și a pus pe un animal de companie. De obicei, hamul arata ca o lesa, care este combinata cu o centura care trece peste intreaga zona a varfului pieptului animalului.

Soiuri de câine pentru câini

Există mai multe tipuri de loafere care sunt destinate mersului pe câine:

 1. Cum să purtați în mod corespunzător un ham de câineTip standard. Acest lucru poate fi numit ham pentru o plimbare simplă și de mers pe jos animalele de companie. Inelul care fixează lesa este în zona lamelor. Acest dispozitiv are un număr minim de centuri diferite, care pot fi utilizate pentru mersul cu câini de rase mici. Pentru rasele de dimensiuni mari ar trebui să fie selectate hamuri, care au un număr mare de curele.
 2. Tip de remorcare. Aceste hamuri sunt folosite în momentul competiției. De asemenea, dispozitivele acestui tip pot fi găsite pe săniile de câini. Principala caracteristică distinctivă a acestui tip este prezența unui număr mare centuri puternice și late și diverse elemente de fixare.
 3. Hamul este un agent de ponderare. Acest tip este folosit dacă este necesar să antrenezi un câine sau să-i întărești mușchii și să câștigi mase musculare. Astfel de adaptări sunt utilizate în principal în perioada de recuperare după boala animalului, de exemplu, după leziuni, fracturi și dislocări.

Cum de a pune un ham de câine?

Cynologii sfătuiesc din primele luni după nașterea catelului să arunce un ham. De exemplu, cățeluși de vârstă mică mai bine și mai repede să vă obișnuiți cu noul lucru care va apărea în viața lor, amintiți-vă. Prin urmare, cu o maturare graduală, hamul nu va provoca senzații neplăcute sau frică la câine.

Dar pentru a obișnui adultul cu un simplu ham, va trebui să-și petreacă puțin efort și răbdare. De la bun început, este mai bine să purtați aparatul numai acasă. Imediat ce câinele se poate obișnui complet cu acest dispozitiv, proprietarul poate trece la pasul de a conduce câinele într-o lecție. După operațiile efectuate, este necesar să se antreneze cu un câine în afara casei. Pentru a face acest lucru, pe stradă ar trebui să alegeți un loc special în care nu va fi un număr mare de persoane, animale de companie străine, precum și transportul zgomotos.

Cum să purtați în mod corespunzător un ham?

 1. Rochie corect cu un ham de câineDacă câinele are un caracter dificil și este greu de pus pe orice dispozitiv, atunci este necesar să prindeți trunchiul animalului de companie între genunchi și în același timp încercați să îndreptați hamul corect, astfel încât partea sa moale să fie îndreptată spre interior.
 2. Înainte de acest proces, este necesar să se pună un inel pe gâtul câinelui, care va fi închis (mărimea inelului de pe gât poate diferi semnificativ în cazul diferitelor rase de câini).
 3. Apoi, trebuie să implementați un jumper care conectează cureaua și partea închisă a inelului astfel încât să se afle în zona gâtului.
 4. După împingerea curelei la marca dorită, restricționați această zonă liberă între cap și inelul închis.
 5. Glisați laba din față a animalului dvs. de casă în spațiul liber dintre curea și inelul închis. Deci, se va vedea că jumperul trece prin zona pieptului, iar laba dreaptă este în dispozitiv.
 6. Deci, veți avea doar un capăt gol, care va trebui să pornească laba stângă a câinelui.
 7. După efectuarea manipulărilor, puteți fixa bine cureaua. Câinele trebuie pus într-o poziție dreaptă și fixează inelul închis astfel încât să nu interfereze și să nu strânge gâtul câinelui, dar în același timp se potrivește bine. De asemenea, priviți încă o dată jumperul situat în zona pieptului, ar trebui să fie în stare de nivel.
 8. Încercați să strângeți corect cureaua, în caz contrar câinele va scăpa cu ușurință de un ham bine fixat.
 9. Apoi, puteți fixa lesa la carabină, ajustați poziția și întindeți cureaua și mergeți calm să faceți o plimbare cu un animal de companie.

Cum să puneți în mod corespunzător un ham de câine?

Tipurile și formele de dispozitive diferă una de cealaltă. De obicei, ele arată ca o leșie, o curea conectată și care trece prin zona din față a pieptului animalului de companie. Acest design vă va ajuta să vă opriți animalul de companie dacă dorește să se mișcă brusc sau să fugă în lateral. Harnașele sunt saniele, cravate și chiar santinele.

 1. Cum să îmbrăcați un ham de un câine în mod corectÎnainte de a cumpăra hainele potrivite și începe să-ți înveți animalul, ar trebui să contactezi pentru recomandările filmografilor cu experiență. Mulți experți susțin că o utilizare îndelungată a dispozitivului poate avea un efect negativ asupra posturii și coloanei vertebrale a câinelui și, de asemenea, poate deteriora membrele anterioare ale câinelui. Puii mici ar trebui să fie luați în continuare pentru o plimbare cu un ham, altfel, atunci când utilizați o lecție, un animal curios poate să se grăbească spre lateral și să-și deterioreze gâtul, tiroida sau spatele. Harnașuri potrivite pentru rasele mici de câini și pentru cele mari.
 2. Aflați într-un magazin special de animale de companie, ce mărime a dispozitivului pentru câine este cel mai bine să alegeți rasa dvs. (de la XXS la XL). Alegeți materialul dispozitivului - piele, piele imitativă sau nailon. Înainte de a cumpăra o inspecție bună a calității cataramelor, curelelor și carabinierilor, situate pe o lesă.
 3. Apelați-vă animalul la sine. Țineți corpul între genunchi. Desfaceți toate părțile hamului cu marginile moi în interior. Cu mâna stângă, luați dispozitivul în locul traversării curelelor, care ar trebui să fie aproape de spiritul câinelui și în dreapta în jurul buclei de funie unde este localizată carabina. Zona buclă inferioară în acest moment ar trebui să fie situat în apropierea labei din față ale animalului de companie. Rabatați hamul în jumătate, astfel încât benzile să fie așezate în partea superioară.
 4. Purtați un ham peste capul câinelui și faceți-l prin urechi. Dacă părul rasei dvs. este suficient de gros, apoi îndepărtați-l treptat în lateral cu avansul până la baza gâtului animalului. Principalul lucru este că câinele nu simte senzații neplăcute, mai ales dacă procesul de îmbuteliere are loc doar pentru prima dată. Uită-te, curelele au stors câmpul unui animal de companie.
 5. Prin găurile libere din atașament, încercați să treceți labele libere ale animalului dvs. de companie, îndreptați cureaua în zona din spate și îndreptați ușor stratul de sub curelele pentru piept. Aparatul nu trebuie strâns prea mult: între corp și cureaua în sine să treacă o mână. Cureaua trebuie să se afle într-o palmă a mâinii de pe axa câinelui. La sfârșitul procedurii, carabina ar trebui să fie atașată la leșie pentru mersul mai departe.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce avem nevoie de un ham și o lesa pentru o pisică?De ce avem nevoie de un ham și o lesa pentru o pisică?
Cum se determină rasa câinilor și a cățeiCum se determină rasa câinilor și a căței
Cum să tăiați corect ghearele unui câine: cum să tăiați gheareleCum să tăiați corect ghearele unui câine: cum să tăiați ghearele
Cum de a alege un inel de câine?Cum de a alege un inel de câine?
Cum să înveți câinele comenzile de bază acasă?Cum să înveți câinele comenzile de bază acasă?
Cum să înveți un cățel să meargă la un scutec specialCum să înveți un cățel să meargă la un scutec special
De ce un caine place sa manance iarba in timpul unei plimbari?De ce un caine place sa manance iarba in timpul unei plimbari?
Sfaturi despre cum să obișnuiți un câine la toaletă pe stradăSfaturi despre cum să obișnuiți un câine la toaletă pe stradă
Pomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijirePomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijire
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
» » Cum să îmbrăcați corect un ham de câine
© 2021 amigdas.com