amigdas.com

Caracteristicile standardelor rasei Rottweiler - rasa de caini

Cum să conțină rottweilersCâinele Rottweiler este un tip de rase mari de câini de lucru. Câinii acestei rase s-au dovedit a fi ca apărători de sine înșiși și loiali. Rottweilers au un caracter destul de serios și masculin, dar sunt capabili să rămână animale echilibrate, credincioși și ascultători.

Inițial, aceasta rasa a fost dezvoltat in Roma antica pentru un paznic și de lucru cioban, și după un bine dovedit, datorită rezistenta sale, acesti caini au devenit mântuirea pentru țărani. Rottweilers păzeau efective de animale domestice, Ei păzeau casele și erau implicați și ca forță de tracțiune pe vagoane. Și deja în 1910 Rottweilers a devenit o rasă oficială recunoscută pentru serviciul în rândurile poliției.

După mai multe secole, câinii din aceasta rasa au dovedit ei înșiși nu numai de către polițiștii de feroce, dar și ca tovarăși iubitoare pe care, cu educația corespunzătoare poate servi stăpânul său, protejându-l din afară, fără agresiune proprietarului însuși și familia sa. Este important ca un astfel de câine să aibă nevoie în mod necesar de un maestru sensibil care să înțeleagă seriozitatea acestei rase și să-și plătească timpul și atenția cuvenită procesul de creștere a animalelor.

Acest articol va detalia standardele de rasă, va oferi o descriere și descriere a Rottweilers, componenta lor mentală și va descrie regulile de bază ale îngrijirii acestor câini puternici.

Standarde - o descriere a rasei Rottweiler

rasa Rottweiler are următoarele caracteristici:

 • Tip de blană RottweilerFormat fără greutate în exces sau ușoară, dar destul de puternic.
 • Cazul este puternic, compact. Lungimea de la stern la scaun nu trebuie să fie mai mult de cincisprezece la sută din înălțimea la greabăn.
 • Pielea este netedă, bine fixată. Într-o stare de tensiune în zona frunții, se pot forma crețuri.
 • Craniul este mediu, are o expansiune între urechi. Fruntea este moderat convexă, iar tranziția de la frunte la bot este pronunțată.
 • Nasul este negru, larg. Nostrile sunt mari.
 • Buzele sunt negre, strâns adiacente, colțurile buzelor sunt închise. Gumele au o culoare închisă.
 • Caracteristica ocluziei este o foarfecă regulată, setul de dinți este de 42 de bucăți. Falla este puternică, pomeții sunt bine pronunțați.
 • Ochi în formă de migdale, de culoare maro închis. Sprâncenele sunt rotunde, de culoare maronie. Pleoapele aderă foarte mult la ochi.
 • Urechile sunt agățate, de dimensiuni medii, în formă triunghiulară, înalte și larg stabilite.
 • Gâtul este muscular, puternic, are o ușoară umflare pe linia coapsei.
 • Înapoi puternic, drept.
 • Buza este puternică, scurtă.
 • Crupa este ușor rotunjită, lată, cu lungime medie.
 • Sânul are o parte anterioară dezvoltată, adâncă, largă. Șaua este boltită.
 • Coada, de regulă, după cupping are una sau două vertebre. Steaua decupată continuă linia de sus, cu o stare calmă întoarsă în jos.
 • Șuruburile sunt apropiate unul de celălalt, drepte. Antebrațele sunt drepte, bine dezvoltate. Pasul lamei este de aproximativ 45 de grade. Suporturile sunt puternice, elastice, ușor înclinate. Picioarele sunt rotunjite, cu tampoane solide. Ghearele sunt negre.
 • Picioarele drepte. Șolduri de lungime medie, musculare, largi. Coapsele sunt musculare. Lăzile posterioare sunt puțin mai lungi decât cele ale membrelor anterioare. Degetele puternice, cu tampoane dense.
 • Mișcările sunt energice, puternice, armonioase. Pasul larg.
 • Blana este strălucitoare, scurtă, rigidă. Culoare neagră cu inserții maro pe membrele, pieptul, gâtul, botul, sprâncenele, obrajii și în jurul anusului.

Viciile de descalificare sunt:

 • nervozitate, agresivitate, lașitate;
 • expresie sexuală ușoară;
 • absența unor dinți, subpoziție sau inferioritate;
 • ochi diferiți sau galbeni;
 • formă coadă neregulată;
 • păr ondulat sau lung;
 • Prezența de pete albe în culoarea sau altă culoare, care diferă de culoarea standard, acceptată în general.

Descrierea caracterului rasei de câini Rottweiler

Descrierea rasei RottweilerAșa cum am menționat anterior, Rottweiler - un caine versatil, care combină calități, cum ar fi loialitatea, liniște și afecțiune față de stăpân și familia sa, în cazul în care trăiește animalul, dar câinele într-un moment se poate transforma într-un paznic feroce și brutală și apărătorul. Plecând de la ultimul, Rottweilers au nevoie urgentă de socializare timpurie, atenție constantă și educație.

Pentru a obține un rottweiler, trebuie să înțelegeți că pentru a crește un animal calm și socializat, va trebui să vă petreceți mult timp și energie. În cazul în care atunci când cumpără o gazdă Rottweiler nu are competențe de formare, el ar trebui să consulte întotdeauna un profesionist cu privire la aceste probleme, deoarece formarea joacă un rol important în educația câinelui. Mai devreme animalul de companie este instruit abilitățile unui comportament adecvat, cu atât mai puțin probabil că el va putea să-i facă rău altora.

Dacă vorbim despre abilitățile mentale ale câinilor, atunci reușesc. Ele sunt ușor de învățat, amintesc de comenzi și le îndeplinesc cu ușurință. Dar primul lucru este de a învăța un animal de companie, acest lucru este în cazul în care trebuie să fie flexibile, și când să se ridice în picioare pentru proprietar sau de un membru al familiei cu amenințarea în curs de dezvoltare.

Este important să înțelegeți că Rottweilers sunt câini care nu pot sta toată ziua pe un circuit în curte sau să se afle într-un apartament. Ei au nevoie de activitate, comunicare și o mulțime de atenție. Numai dacă aceste reguli sunt respectate, câinele va putea răspunde cu încredere și ascultare.

Dacă vorbim despre comportamentul Rottweiler cu copii în această privință, ele sunt foarte restrânse și pot tolera farse copii, dar în cazul copiilor foarte mici trebuie să fie foarte atent, deoarece din cauza câine său caracter poate reacționa la șocuri, furnicături sau alte neplăcute pentru el atinge. Nu lăsați copii mici numai cu câinele.

Cu animalele de companie coexistă bine, mai ales dacă le porniți în același timp. Pentru a păstra această rasă este cea mai potrivită locuințe private cu curtea proprie sau casele de țară, dar în apartament câinele se poate simți confortabil. Dar, în orice caz, trebuie să vă amintiți că această rasă necesită activitate constantă și efort fizic. Animalele de companie se simt bine în orice condiții climatice, dar sunt mai confortabile cu răcoarea decât cu căldură.

Descrierea îngrijirii pentru Rottweilers

Îngrijirea părului

Cum să ai grijă de RottweilersÎn ciuda hainei scurte, Rottweilers trebuie să fie pieptănate de două ori pe săptămână, cu o perie cu fire naturale. Rottweilers au proprietatea de a vărsa, acest proces de schimbare a lânii are loc în primăvară și toamnă. Astfel de îngrijire permite blănii câinelui să rămână curată și strălucitoare, iar un masaj cu o perie în timpul pieptenei va contribui la îmbunătățirea circulației sângelui. Dar în momentul în care câinele se varsă, pieptănarea trebuie făcută zilnic.

Profesioniștii de cinologii susțin că făcând masajul Rottweiler cu un pieptene și contactul regulat cu pielea ajută la stabilirea cu câine a unei conexiuni psihologice stabile.

Când ții un câine într-un apartament, molatul poate fi anul trecut datorită prezenței aerului cald uscat. Pentru a preveni deteriorarea stării de lână, puteți intra în dieta câinelui o linguriță de ulei vegetal. Dați cel mai bun ulei în fiecare zi.

Trebuie să vă spălați animalul după cum este necesar sau o dată pe an, puteți înlocui îmbăierea de iarnă cu zăpadă uscată pentru a curăța lâna.

Îngrijirea dinților

Rottweilers trebuie curățat de două ori pe săptămână, cu o pastă de dinți specială, folosind o duză specială pe deget sau pe periuța de dinți. Pentru a curăța urechile urmată de o cârpă normală umedă, ștergând cu grijă auricula cu mișcări atente. Trebuie monitorizată cu atenție faptul că, în timpul scăldării sau în timpul îngrijirii urechilor, apa nu intră în interior.

Pentru a evita problemele oculare, ele sunt șterse o dată pe săptămână, cu un decoct de mușețel, o cârpă moale, fără scame. Trebuie remarcat faptul că nu se recomandă reutilizarea țesutului.

Ghearele câinelui trebuie tăiate o dată pe lună cu o gheară specială, urmată de tăierea muchiilor și a muchiilor ascuțite pentru a evita apariția burghiilor. După plimbări este necesar clătiți labe cu apă caldă și inspectați-i pentru leziuni sau zgârieturi.

Toate acestea nu sunt întotdeauna plăcut pentru procedurile de câine necesare pentru a obișnui animalele de companie, chiar din copilarie de a fi un adult și câinele mare, el nu a putut răni în timpul procedurilor de igienă.

Apariția puricilor și căpușelor

Este important să inspectați în mod regulat Rottweilers și în timp pentru a detecta prezența de purici sau căpușe. În cazul apariției într-o lână de bloc este necesar să se utilizeze sub instrucțiuni de preparate speciale, un guler, picături sau un spray.

Dacă câinele a luat amprenta, este necesar să îl scoateți imediat de pe piele imediat după ce a fost văzut. Fă-o cu grijă și foarte atent, pentru a nu rupe parazitul în afară, ci pentru ao îndepărta complet. Pentru a extrage o bifă din pielea unui câine, veți avea nevoie de:

 • un borcan;
 • rulouri de teak sau pensete;
 • ulei vegetal;
 • alcool;
 • iod;
 • vaselină.

Rottweiler câiniUlei vegetal și căpușe vaselina uns, acesta îl va ajuta să înscrie găuri de respirație, și apoi de așteptare timp de cincisprezece minute, și scos din pielea câinelui cu o pensetă sau o Twister capusa. Utilizând pensete pentru a elimina parazitul, este necesar să derulați bifurcația astfel încât să părăsească complet pielea fără a lăsa o laba sau un cap în ea. După ce bifața a fost eliminată, locul mușcăturii este tratat cu iod.

Tick ​​trebuie să fie plasat în bancă pentru câteva zile, astfel încât, în caz de deteriorare a stării de câine, parazitul poate fi verificat pe contagiozitate de piroplasmozei. În cazul în care în câteva zile starea câinelui nu este schimbat în rău, apetitul păstrat și starea de spirit buna, capusa poate fi aruncate, dar, în cazul unor modificări nefavorabile în câine este necesară, cât mai curând posibil la veterinar.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce fel de rasa de caini cu par scurt pentru a alege?Ce fel de rasa de caini cu par scurt pentru a alege?
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Principalii asistenți ai păstorilor: care sunt câinii de păstoriPrincipalii asistenți ai păstorilor: care sunt câinii de păstori
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"
Amstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pitAmstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pit
Rase principale și descrierea câinilor de gardăRase principale și descrierea câinilor de gardă
Unele fapte interesante despre câiniUnele fapte interesante despre câini
» » Caracteristicile standardelor rasei Rottweiler - rasa de caini
© 2021 amigdas.com