amigdas.com

Ce și cum să eliminați mirosul de urină de pisică - cele mai eficiente mijloace

Cum să scapi de mirosPisicile preferate sunt pisicile curate care învață rapid să facă față nevoilor lor naturale în tava pregătită pentru ei. Dar, dintr-un anumit motiv, pisica poate incepe sa foloseasca un covor, o canapea sau altul, care nu este destinat acestui loc, ca toaleta. Urina de pisică are un miros deosebit, ca urmare a faptului că o aromă caracteristică neplăcută, persistentă se răspândește în întregul apartament. Prin urmare, mulți proprietari

animalele de mustață sunt interesați - cum să elimini mirosul de urină al pisicilor și ce mijloace sunt cele mai potrivite pentru aceasta?

Cauzele inexactității pisicii

De ce pisica trece prin tava? Pot exista mai multe motive pentru aceasta:

 1. Remedii pentru urină de pisicăNu se potrivește cu tava. Recipientul destinat toaletei trebuie să stea într-un loc retras și să fie de o dată și jumătate mai lung decât animalul.
 2. Tava este rară și se spală prost. Pussii nu vor satisface nevoile lor într-o tavă murdară, după părerea lor.
 3. O toaletă de pisică este folosită de o altă pisică.
 4. Stresul și anxietatea animalului. Pedeapsa fizică, rănirea sau separarea de maestrul iubit pot provoca tulburări psihice la animalul de companie. Drept urmare, el începe să eticheteze canapeaua, pantofii sau alt lucru al infractorului.
 5. Sănătatea animalelor. Dacă o pisică are probleme de sănătate sau este deja veche, poate pur și simplu nu va fi în timp să-și atingă tava. Dacă animalul și-a satisfăcut nevoile chiar în fața ochilor proprietarului, atunci, probabil, păsăricăa vrea să spună că doare ceva. În acest caz, este necesar să îi arătați medicului veterinar.
 6. Un nou miros sau obiect în casă poate părea un agresor animal care dorește să-și ocupe teritoriul. Pentru a confirma dreptul de posesie, pisica marcheaza un obiect nou, care poate fi chiar o jucarie moale.
 7. Un animal de companie își poate marca periodic teritoriul. Nu toate pisicile, dar unele animale sunt foarte puține, dar își pulverizează urina în locuri diferite din apartament. Teritoriul este, cel mai adesea, nu animale de castrare.

Mirosul înfricoșător din locul marcat provine din faptul că compoziția urinei de pisică include:

 • Acid urinar - o substanță care se usucă rapid și cristalizează;
 • uree - obtinerea pe suprafata, creeaza efectul unei benzi adezive;
 • Urochromul - conferă o culoare strălucitoare de urină.

Nu este solubil în apă cristalele de îndepărtat de pe obiecte sunt foarte dificile. Detergenții simpli aici nu vă ajută.

Abrazivi pentru îndepărtarea mirosului

Înainte de a alerga la magazin pentru mijloace chimice, puteți încerca să eliminați mirosul pisicii în apartament în moduri populare. Următoarele mijloace improvizate vă vor ajuta să eliminați aroma neplăcută:

 1. Mai degrabă decât să deduceți un miros din urina pisiciiSoda de coacere. Înainte de utilizare, sifonul este amestecat cu apă. Gruelul rezultat se aplică pe covor, canapea sau alt articol marcat. După aceasta, cu o perie moale, acest loc trebuie frecat și lăsat să se usuce complet. Resturile de sifon sunt îndepărtate cu o cârpă moale sau cu un burete uscat.
 2. Oțet de masă. Un multi-agent dovedit care elimină în mod eficient mirosurile neplăcute. Mirosul de oțet însuși se va evapora foarte repede. Pur și simplu trebuie să se umezească cu o cârpă de oțet sau o bucată de bandaj și să se frece locul pe care pisica la marcat.
 3. Soluție de mangan. Un remediu bun cu care puteți curăța un miros neplăcut. Cu toate acestea, vopsele de mangan, deci nu este recomandat să-l utilizați pe un covor ușor sau tapițerie tapiserie. Pentru a îndepărta urina, este suficient să diluați mai multe cristale de permanganat de potasiu în apă caldă, să umeziți buretele în soluție și să procesați locul marcat. Un astfel de tratament trebuie efectuat până când mirosul dispare.
 4. Produse care conțin alcool. Alcoolul și alte soluții care conțin alcool sunt folosite de mulți proprietari de animale de companie. Spotul de urină de pisică trebuie pur și simplu frecat cu o cârpă umezită în alcool, așteptați până când se usucă și repetați procedura de două sau trei ori. Uleiul esențial conținut în soluție va dispărea în curând, deci nu este necesar să spălați alcoolul aplicat.
 5. Peroxidul de hidrogen. Pentru a elimina petele și mirosul, este necesară o soluție de peroxid de 3%, care trebuie mai întâi să fie testată pe o secțiune inconfundabilă a covorului sau mobilierului. Este necesar să vedem dacă suprafața tapițeriei va dispărea după aplicarea soluției. Dacă totul este normal, atunci pata este tratată cu peroxid, în care este udată o cârpă. Tratamentul trebuie făcut de mai multe ori.
 6. Suc de lămâie. Mijloace eficiente pentru combaterea mirosurilor neplăcute. Sucul trebuie să fie stors dintr-o lămâie proaspătă, să umezi un burete sau o cârpă în el și să-l aplici într-un loc marcat cu o pisică. Mai mult acest site pe care animalul de companie nu-l marchează, deoarece mirosul de pisici de citrice este foarte disliked.
 7. Săpun de uz casnic. O metodă veche dovedită care a fost folosită de mai mult de o generație. Săpunul este frecat de un răzuitor și turnat cu apă caldă. Ar trebui să fie un amestec de pastă, care este frecat în pată. După douăzeci sau treizeci de minute, săpunul trebuie spălat. Utilizați produsul recomandat pentru a îndepărta o pată proaspătă.
 8. Sapun de glicerină. Glicerina se luptă cu succes cu mirosuri neplăcute care vin de la marca pisicii. Săpunul trebuie să fie înmuiat și frecat în tapițeria de mobilier tapițat cu o perie cu o perie grosieră. După aceea, pata este spălată cu apă.
 9. Formidronum. Cu ajutorul unui antiseptic, puteți reveni la prospețimea pantofilor pe care pisica le-a marcat. Pantofii înainte de tratament sunt recomandați să scoată la aer proaspăt, deoarece produsul imediat după procedură va mirosi puternic. Formridron ar trebui să fie turnat într-un pistol de pulverizare și stropit cu adidași, adidași sau alte pantofi etichetate.

Produse chimice profesionale

Dacă metodele populare nu au ajutat, apoi pentru a elimina mirosul de urină de pisică, puteți folosi substanțele chimice vândute în magazine.

Nutri-Vet Enzyme Stain Îndepărtarea mirosului

Mai degrabă decât să deduceți un miros al urinei pisiciiStructura instalației include substanțe și ingrediente deodorante care au proprietăți de uscare. Prin urmare, drogul Nutri-Vet Enzyme Stain Odor Remover are funcția de a elimina petele și mirosurile neplăcute. El se ocupă cu ele cu ușurință, în timp ce tapițeria mobilierului și a covoarelor nu suferă.

Substanțele care intră în preparat distrug moleculele de urină de pisică uscată și se descurcă cu mirosurile emise de ea. Puteți folosi produsul în saloanele, mobilierul, covoarele pentru animale de companie. Se va confrunta cu orice pete vechi și complexe.

Avantajele colorantului de enzime Nutri-Vet Îndepărtarea mirosului:

 • pot fi utilizate în apartamente unde locuiesc copiii mici;
 • îndepărtează eficient petele vechi;
 • are o aromă blândă plăcută, care, după un timp, este epuizată;
 • poate fi folosit pentru a elimina urina după o pisică, un câine și orice alt animal de companie;
 • este caracterizat de consumul economic.

Pentru a elimina mirosul și murdăria neplăcută, trebuie doar să umeziți o cârpă în mașina de curățat și să ștergeți zona marcată. Contaminanți poluați prelucrate de mai multe ori.

Naturii Miracol

Medicamentul cu efect moale, delicat, care poate fi folosit pe covoare, precum și pe orice lucru. Acesta va face față în mod eficient petelor și mirosurilor, care provin de la mobilier moale, saltea, pardoseli sau pantofi. Produsul are un miros plăcut de lămâie, astfel încât, după procesarea acestora, pisicile nu vor mai marca această zonă. Eliberat de Naturs Miracle sub formă de spray-uri, și sub formă de soluții.

Instrucțiuni de utilizare:

 • Cum să utilizați instrumentelesuprafață curată și se aplică pe ea compoziție;
 • suprafața contaminată este periat;
 • după cinci minute, clătiți soluția cu o cârpă uscată;
 • pentru o eficiență mai mare, nu puteți clăti după cinci minute și, după uscare, puteți aspira zona tratată;
 • pentru a îndepărta petele vechi, compoziția este maturată timp de o oră.

Înainte de a utiliza medicamentul, copiii mici și animalele ar trebui să fie scoase din apartament. Izolați-le până când agentul sa uscat.

Naturs Miracle este Un preparat universal care poate fi folosit pentru a elimina mirosurile și petele după orice animal de casă.

DuftaPet

Sprayul de la producătorul german în compoziția sa conține substanțe care pot distruge particule organice, din care rezultă un miros neplăcut. Prin urmare, poate fi folosit nu numai pentru a mirosi, emanând din urina pisicii, dar și cu alte tipuri de duhoare.

Avantajele medicamentului:

 1. Compatibilitate ecologică. Compoziția sprayului include proteine ​​fermentate din plante și componente ale plantelor.
 2. Securitate. Medicamentul nu conține alcool, parfumuri, fosfați, fenoli. Se bazează pe enzimele de plante, astfel încât produsul este sigur pentru oameni și animale de companie. Poate fi folosit în siguranță în interior fără frică. Iritația pielii și reacțiile alergice nu provoacă.

Modalitati de a scapa de urina pisiciiÎnainte de a utiliza pulverizatorul, zona marcată trebuie să fie bine spălată. După aceea, pulverizați produsul pe întreaga suprafață deteriorată și așteptați până se usucă complet. Dacă medicamentul va fi utilizat pentru a trata pielea sau țesutul, ar trebui mai întâi să fie încercat într-o zonă inconspicuoasă. Trebuie să aveți grijă ca vopseaua să nu iasă din material. Pentru o mai bună eficiență, zona tratată poate fi acoperită cu un film timp de două până la trei ore.

Producătorul german să repare mirosurile și petele pe care animalele le lasă, produce nu numai sprayuri. Produsele sale includ:

 • șampoane biodegradabile cu acțiune moale;
 • pulberi și lichide pentru spălarea podelei;
 • Lanternă ultra-violetă, cu care puteți găsi cu ușurință un loc marcat cu pisică.

BioVaks

Proiectat pentru prelucrarea tăvilor pentru pisici, sprayul conține enzime naturale, extracte de cedru și menta, uleiuri esențiale, extracte naturale. Se descompune și distruge sursa, din care provine o aromă fetidă și conspira mirosul.

Cu ajutorul BioVax, puteți scăpa de un miros neplăcut într-o chestiune de secunde. Chiar de la o tavă necurată Nu mirosi gustul dacă este tratat cu un spray.

BioVax se distinge printr-o aromă florală ușoară și plăcută. Este adesea folosit de proprietarii mai multor animale domestice.

Aceasta nu este întreaga listă de produse care oferă magazine pentru a elimina mirosurile neplăcute și pete pe care le-au lăsat pisicile. Înainte de a cumpăra, ar trebui să studiați cu atenție compoziția medicamentului și instrucțiunile pentru utilizarea acestuia. Compoziția produsului nu trebuie să conțină clor, care numai intareste mirosul neplăcut. Pisica nu mai etichetează această zonă, puteți cumpăra un medicament cu miros de citrice. Trebuie avut în vedere faptul că soluțiile preparate pe bază de ingrediente pe bază de plante nu au un efect instantaneu.

Cum să înțărcați pisica pentru a marca teritoriul?

Cum să curățați suprafața urinei de pisicăDacă ați luat o pisică sau o pisică la casa dvs., trebuie să știți că teritoriul este marcat în principal de pisici care nu sunt sterilizate și nu sunt sterilizate. Prin urmare, mulți proprietari de animale de companie sunt sterilizați sau castrați. Dacă și după procedură castrarea, un animal nu este faultat în tavă, trebuie să fie arătat medicului veterinar.

Nu puteți să-i pedepsiți animalul pentru orice fel de farsă. Pedeapsa fizică pentru el poate deveni un mare stres sau insultă, după care poate pata canapeaua sau adidații comandantului.

Pentru a stinge o pisică pentru a merge într-un anumit loc greșit poate fi cu ajutorul casei sale sau aragaz, care trebuie să fie pus în zona marcată. Mai mult această zonă a animalului de companie nu va fi murdară, deoarece dormitorul și bolurile pisicii nu sunt etichetate.

Este necesar să se monitorizeze curățenia tăvii animalului. Pisicile sunt curate și multe dintre ele sunt murdare Tava va fi ocolită și nevoile sale vor fi rezolvate pe covor sau pe canapea.

Mirosul provenit din urina pisicii poate fi ușor eliminat cu ajutorul mijloacelor improvizate. Dacă nu vă ajută, puteți cumpăra întotdeauna medicamentul potrivit la un magazin de animale de companie. Dar cel mai bine este să eliminați motivul pentru care pisica ta iubită a început să-și îndeplinească nevoile într-un loc inconfundabil.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a elimina mirosul de urină de pisică?Cum de a elimina mirosul de urină de pisică?
Cum să dezactivați o pisică de fault într-un loc greșit ușor și rapidCum să dezactivați o pisică de fault într-un loc greșit ușor și rapid
Cum să înveți un pisoi să meargă la tavăCum să înveți un pisoi să meargă la tavă
Cum să obții un pahar de urină din pantofiCum să obții un pahar de urină din pantofi
Cum să înveți un cățel la toaletă: în apartament și pe stradăCum să înveți un cățel la toaletă: în apartament și pe stradă
Învățați corect un pisoi sau cum să aduceți o pisică inteligentăÎnvățați corect un pisoi sau cum să aduceți o pisică inteligentă
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Învățând pisoiul în tavăÎnvățând pisoiul în tavă
Tavă pentru pisici: specie. Sala de toaletă cu laturi înalteTavă pentru pisici: specie. Sala de toaletă cu laturi înalte
Cum să antrenezi o pisică la toaletă: sfaturi practiceCum să antrenezi o pisică la toaletă: sfaturi practice
» » Ce și cum să eliminați mirosul de urină de pisică - cele mai eficiente mijloace
© 2021 amigdas.com