amigdas.com

Care este diferența dintre ața dentară "oral-bi" și concurenții?

firSănătatea dentară este imposibilă fără o îngrijire zilnică și atentă pentru ei. O periuță de dinți de înaltă calitate, pastă și clătire este capabilă să mențină o stare bună a dinților cu o aplicare corectă și regulată. Pentru a vă asigura că igiena orală nu a fost doar bună, ci ideală, va trebui să aveți grijă de curățarea tuturor zonelor greu accesibile.

Există locuri în cavitatea bucală pe care periuța de dinți nu o poate curăța. Acestea sunt zonele dintre dinți. Dacă nu curățiți resturile de mâncare de acolo, mirosul neplăcut nu va fi singurul tovarăș uman. Creșterea treptată a pietrelor în aceste locuri este garantată. Numai atașamentul dentar poate face față curățării spațiilor interdentare.

De ce puteți avea încredere în producătorul de ață dentară Oral-B

Astăzi, un număr mare de producători de flosses oferă produsele lor. Se poate părea că atașamentul dentar este un instrument suficient de simplu și nu este necesar să se aștepte la orice inovație din acesta. Mulți oameni cred că toți producătorii de dungi oferă același lucru, dar în pachete diferite. Astfel de cumpărători în alegerea unui atelier sunt ghidați, în primul rând, de preț și aleg un produs mai ieftin. Această abordare a selecției unui accesoriu de igienă nu numai că nu va îmbunătăți starea dinților, dar poate, de asemenea, să le dăuneze în mod semnificativ.

Profilaxia bolilor dentare mereu mai ieftin decât tratamentul. Prin urmare, alegerea accesoriilor igienice pentru cavitatea bucală, trebuie să aveți încredere numai în un producător foarte fiabil care își cunoaște afacerea.

Compania Oral-B merită meritată o poziție de lider, marca aproape 70 de ani. În întreaga sa istorie, compania nu a avut o singură recesiune economică. Noutățile și descoperirile în domeniul produselor de îngrijire a dinților Oral-B au avut loc aproape în fiecare an.

Istoria companiei a început cu dezvoltarea parodontistului american Robert Hutson. El a creat o periuță de dinți mai sigură și mai calitativă decât toate cele existente înainte de anii 1950. Observând pacienții, Robert Hutson a observat că mulți dintre ei au deteriorat țesutul gingival. El a aflat că astfel de răni pacienții au pus pe periuțe de dinți cu nailon, vilii grele.

Medicul și-a dezvoltat peria, grinzile din care erau făcute din nailon mai moale, vilele erau netede și nu aveau nici măgăruși, iar numărul de fascicule de peri creștea de trei ori. Medicul ia numit noua perie Oral-B, care se traduce din engleza ca o "perie orala". Invenția lui Dr. Hutson a avut un mâner mai confortabil, cu dinți mai bine curățați și nu a afectat gingiile. Invenția brevetată a început să cucerească treptat piața americană și a făcut-o cu succes astfel încât peria "Oral-B" a devenit primul produs de igienă orală care a fost vizitat pe Lună.

Compania "Oral-Bi" a început să producă nisip din 1998. Foarte repede, Oral-B câștigă încrederea clienților. Flotele altor producători au fost deseori rupte sau pufoase, ceea ce a făcut imposibilă curățarea dinților și a necesitat utilizarea unei noi bucăți de fir. Un fir subțire de calitate slabă ar putea lăsa bucățile rupte între dinți, iar tăietura prea rigidă nu numai gingiile, ci și degetele în timpul procedurii.

Oțelul dentar Oral-B are toate avantajele posibile ale fluturilor moderne. Dezavantaje care pot avea alți producători, "Oral-B" complet exclus. Oral-Bi produce mai multe tipuri de duză care pot satisface cerințele celor mai profesioniști stomatologi. Prin urmare, medicii recomandă cel mai adesea firele acestui producător special.

Tipurile de ață dentară Oral-B

Oral-B Glide 3D White Whitening + Domeniu de aplicare Floss

Dental Floss Oral-B Glide White White Whitening + Domeniul de aplicare FlossPutem spune că acest lucru - ață dentară exclusivă. Combină atât de multe beneficii dentare pe care nici un atașament al concurentului nu îl poate depăși.

Avantajele filetului Albina orala 3D alb:

 1. în spații interdentare greu accesibile și foarte înguste, alunecă cu 50% mai bine decât orice alt fir al concurentului;
 2. ajută la prevenirea gingivitei;
 3. firul Oral-Bi 3D White este impregnat cu mentol, care nu numai că împrospătează respirația, ci însoțește tot procesul de curățare cu o răcorire plăcută;
 4. ceară de ceară, acoperită cu ceară naturală;
 5. calitatea sa principală: îndepărtează petele întunecate și ajută la albirea ușoară a dinților.

Oțelul Oral-B este ambalat într-un recipient confortabil și elegant, din plastic albastru. O mică lamă ascuțită ajută la tăierea rapidă și în siguranță a lungimii firului.

Oral-B Glide Pro-Health Original Floss

Atelier dentar Oral-B Glide Pro-Health Original FlossAteu Clasic Oră-B.

avantaje:

 1. are o textura puternica, matasoasa si neteda. Glisați bine chiar și în cele mai înguste locuri;
 2. îndepărtează perfect murdăria sub nivelul gumei, fără să o rănească;
 3. stimulează circulația sângelui și previne gingivita;
 4. acoperite cu ceară naturală;
 5. Economică - hank are o lungime de 50 de metri.

Oral-B Glide Pro-Sănătate Comfort Plus Ment Floss

Acest produs combină toate avantajele tipului anterior de fire, cu excepția impregnării mentolului. Prin urmare, Pro-Health Comfort este capabil nu numai să lupte împotriva gingivitei și să elimine placa, dar și să vă reîmprospăta respirația. Lungimea firului este de 40 de metri.

Oral-B Glide Pro-Sănătate profund curățată Ment Floss

Atelier dentar Oral-B Glide Pro-Health Deep Clean Mint FlossStrat dentar "Oral-Bi" acoperit cu ceară. La fel ca toate duzele, Oral-B constă din fibre de nylon. Într-un singur fir 144 astfel de fibre sunt fixate.

avantaje:

 1. rezistent la abraziune;
 2. împrospătează respirația și răcește cavitatea bucală;
 3. O acoperire specială nu permite ca firul să alunece în mână.

Oral-B Glide Thread Floss

Threader Floss este o ață dentară combinată sau superfloss. Poate fi utilizat de persoane cu proteze, implanturi și sisteme de suport.

Avantajele superflossului:

 1. imediat gata de utilizare a segmentelor de ațe. Pachetul conține 30 de bucăți;
 2. Superfloss are un suport rigid unic, iar segmentele filamentului obișnuit alternează cu o fibră spongioasă;
 3. Curăță perfect atât construcțiile ortodontologice, cât și zonele sub nivelul gumei;
 4. are impregnarea menta.

Oral-B Satin complet

Suport dentar Oral-B Complete SatinProdusul "Oral-B" al liniei complete este reprezentat de un fir convențional și de o bandă dentară (Tape). Atât banda cât și firul sunt realizate din mătase și acoperite cu ceară, au impregnarea mentă.

Bandă banda de bandă este potrivită pentru persoanele ale căror dinți sunt aproape unul de celălalt. O panglică de mătase plată poate trece cu ușurință chiar și în locuri foarte înguste și poate îndepărta cu grijă placa.

Firele din alamă de satin sunt alese în cazul în care distanța dintre dinți este mai semnificativă.

Produsele "Oral-B" din gama Satin se potrivesc persoanelor care au gume foarte delicate, din moment ce fibrele de mătase nu rănesc membranele mucoase. Lungimea firului din jur este de 50 de metri.

Oral-B Glade 3D White Floss Picks

Floss Picks este o scobitoare, pe o parte a căreia este trasă o bucată de ață dentară. Acest produs, ale cărui fibre sunt impregnate cu mentol, vă permite să curățați spațiile interdentare și să îndepărtați particulele de alimente lipite în dinți. Pachetul contine 75 de scobitori de unica folosinta.

Avantajele duzelor Oral-Bi

Toate produsele pe care compania le produce sunt dezvoltate exclusiv de dentiști. Aceasta înseamnă că toate nuanțele posibile sunt luate în considerare. Stringurile orale "Oral-Bi" sunt foarte convenabile pentru utilizare, economice, din materiale sigure, curate nu numai suprafata dintelui, ci si buzunarele gingivale.

Dintre toate varietățile de dungi oferite de Oral-B, orice cumpărător va găsi exact ceea ce are nevoie. Acestea pot fi fire uscate pentru începători, neimplicate pentru cei care au fost mult timp familiarizați cu acest produs, superfloss pentru persoanele cu bretele, precum și fire care pot albi dinți și respirație proaspătă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este curățarea igienică a dinților?Ce este curățarea igienică a dinților?
Îndepărtați cu profunzime și corect dinții. Cum sa-ti faci dintii curatÎndepărtați cu profunzime și corect dinții. Cum sa-ti faci dintii curat
Cât de des trebuie să-mi schimb periuța de dințiCât de des trebuie să-mi schimb periuța de dinți
Cum sa alegi cel mai bun ateu dentar?Cum sa alegi cel mai bun ateu dentar?
Ce periuță de dinți este mai bună: tipuri și descriereCe periuță de dinți este mai bună: tipuri și descriere
Ce fel de periuță de dinți să alegeți: tipuri, descriere și caracteristici aleseCe fel de periuță de dinți să alegeți: tipuri, descriere și caracteristici alese
Îngrijirea orală: Reguli de bază și recomandăriÎngrijirea orală: Reguli de bază și recomandări
Cum să utilizați ață dentară pentru a vă peria dinții?Cum să utilizați ață dentară pentru a vă peria dinții?
Ateu dentar ceară: beneficii și utilizăriAteu dentar ceară: beneficii și utilizări
Cum se utilizează ață dentară în timpul brațelor: reguli de curățare și sfaturiCum se utilizează ață dentară în timpul brațelor: reguli de curățare și sfaturi
» » Care este diferența dintre ața dentară "oral-bi" și concurenții?
© 2021 amigdas.com