amigdas.com

Albirea dinților în siguranță la domiciliu

Metode de albire a dințilorAlbirea dintilor este cea mai populara procedura, destinata celor care doresc sa aiba un zambet frumos. Pentru a se asigura că procedura de albire este sigură, mai multe metode sunt folosite în stomatologie. Din articolul nostru veți afla ce opțiuni de albire există și cărora li se arată.

Ce albire dinti este cea mai sigura si mai eficienta?

Majoritatea pacienților din clinica dentară Întrebați: Care este cea mai sigură albire a dinților? Până în prezent, se disting mai multe metode de clarificare a emailului, printre care se numără albirea oxigenului. Se efectuează acasă fără a vizita cabinetul stomatologic. Oxidarea prin înălbire conține peroxid de carbamidă. Ca rezultat al conexiunii sale, se produce oxigen atomic. Oxidizează substanțele care dau danturii o culoare galbenă. Această metodă este eficientă, dar, din păcate, nu poate fi numită cea mai sigură. După efectuarea unei astfel de proceduri la pacienți există un prag ridicat de sensibilitate și iritare pe țesutul gingival.

O altă opțiune de albire similară este folosirea unui gel special pe aceeași bază. Eficacitatea acestei metode este controversată, prin urmare, înainte de a cumpăra un remediu minunat, este mai bine să consultați un specialist. O altă variantă de albire este laserul, care a apărut relativ recent. Această metodă în stomatologie se numește economie.

 • Cum sa albiti dintii corectSpecialistul de pe suprafața danturii impune un gel special. După asta, trimite un fascicul laser la el. Această metodă este numită în medicina stomatologică. Avantajul acestei proceduri este posibilitatea aplicării gelului fără a lua în considerare grosimea smalțului.
 • Înainte de procedura de albire, dentistul determină nuanța smalțului. Numai după aceea, are un efect asupra liniei dentare cu un laser.
 • La sfârșitul sesiunii de albire, medicul aplică un gel de restaurare pentru email.

O altă metodă eficientă de albire a dinților se consideră a fi Air Flou. Această metodă este adesea folosită în cabinetele stomatologice. Medicul dentist utilizează apă și un material abraziv pentru a curăța cavitatea bucală. Folosind un aparat special apa este alimentată pe dinți, pe care dispozitivul o curăță bine, precum și spațiul dintre ele. Stomatologii observă că deșeurile de aer nu înroșesc dinții, ci doar curăță resturile din cavitatea bucală. În cazul în care pacientul are prin natura lui smalț alb, atunci pentru clarificarea acestuia puteți utiliza fluxul de aer. Va fi suficient pentru a curăța resturile de alimente acumulate sub fluxul de apă.

La domiciliu, această procedură nu se efectuează. Dar, în ciuda popularității acestei metode, mulți consumatori observă că după procedură există o sensibilitate crescută. Dar pentru a luminiza calitativ dinții pot ajuta la albirea fotografiilor. În timpul procedurii, medicul dentist utilizează Un gel special, pe care lumina halogenului este îndreptată. Reacționează la eliberarea oxigenului, astfel luminând smalțul. Metoda nu are contraindicații.

Cum se asigură siguranța?

Se poate spune cu certitudine că orice albire a dinților poate fi considerată sigură în cazul în care dentistul a luat măsuri de precauție.

 1. Metode de albire a dințilorPacientul trebuie să treacă printr-o examinare completă înainte de a începe să lumineze dinții. Dacă medicul dentist constată că smalțul este într-o stare deplorabilă, albirea va fi refuzată.
 2. Pentru a respecta măsurile de precauție, pe pacient sunt puse o mantie și ochelari de protecție. Ele sunt necesare pentru a proteja ochii de lumina lămpii cu halogen.
 3. După aceasta, în cavitatea bucală va fi instalat un zăvor, care îl va ține în stare deschisă. După aceasta, apare o închidere bruscă a gurii și pacientul aderă la această poziție în timpul procedurii.
 4. Gingiile pot fi acoperite cu gel și protejate de pasta de clarificare. Dupa aceasta, medicul va astepta pacientul cateva zile mai tarziu pentru a evalua rezultatele si pentru a verifica starea smaltului.

Orice procedură de albire a smalțului în stomatologie este în siguranță. În timpul comportamentului, medicii propun să excludă orice factor negativ. Dar nimeni nu este imun la greșeli. Un medic dentist poate să nu observe o boală a dinților și apoi, după efectuarea procedurii, sensibilitatea poate crește.

Repetițiile repetitive ale acestei proceduri nu conduc la rezultate bune. Abuzul de albire poate fi periculos pentru sănătatea umană. După mai multe sesiuni, smalțul va fi golit și, după cinci sesiuni, își va pierde puterea, ceea ce este inerent în natură.

Albirea dinților în siguranță la domiciliu

Cum să vă albiți dinții acasăLasă-ți dinții acasă, posibil fără a face rău. Dar totul va depinde de cauza schimbării culorii și a stării actuale a gurii umane. Este posibil să rezolvați problema singură. La urma urmei, cel mai probabil, decolorarea emailului sa datorat abuzului de cafea, ceai sau fumat. În cazul în care dinții sunt întunecați din cauza administrării de antibiotice, este necesară o înălbire profesională în stomatologie. Este necesar să se înțeleagă că acasă este posibil ca culoarea smalțului să fie returnată la una sau două nuanțe mai ușoare, dar nu mai mult. Dar pentru a restabili naturale culoarea va trebui să meargă la stomatologie.

Prima opțiune, care vă pot albi dinții la domiciliu, sunt benzi sau buzunare. Sunt căptușeală din polimeri acoperite cu peroxid. Principiul acțiunii lor este foarte simplu. Pentru a face acest lucru, gelul cu produsul este presat pe perie și aplicat la dentiție. Astfel de produse vă permit să obțineți un efect maxim la domiciliu. Dar securitatea depinde de următorii factori.

 1. În cazul utilizării inexacte a benzilor, a capsulelor sau a creioanelor, pigmentul de clarificare poate ajunge pe gingie și poate duce la sângerare, precum și la eroziune.
 2. Utilizarea unor astfel de medicamente este interzisă pentru pacienții cu smalț sensibil. Evaluarea de sine este dificilă. Prin urmare, nu se recomandă utilizarea produsului fără a se specifica medicul.

În cazul în care pacientul va urma toate recomandările producătorului. Apoi, acasă, puteți lumina dentiția cu câteva tonuri.

Cea de-a doua opțiune este de a ne suna de obicei bicarbonatul de sodiu obișnuit. Este un abraziv minunat. Vă permite să faceți față raidului din ceai, cafea sau țigări. Pentru clarificare, trebuie să amestecați sifon cu pastă de dinți și să vă masați dinții timp de câteva minute. Această procedură trebuie repetată nu mai mult de o dată pe zi. Metoda ajută la restabilirea nuanței naturale pe care ați pierdut-o din cauza formării plăcii.

 1. Nu se recomandă utilizarea sifonului în cazul în care vă dezvoltați carii.
 2. În cazul în care sensibilitatea smalțului este mărită, nu ar trebui să fie subțiată în acest fel.
 3. Trebuie să controlați presiunea pe perie în timpul masajului, altfel nu puteți evita sângerarea gingiilor.

Alte tipuri de albire sigură la domiciliu

Luați în considerare alte opțiuni pentru albirea sigură la domiciliu. Primul este fructul, care poate elimina orice placă. Pentru albire, puteți folosi căpșuni sau coji de banane.

 1. Acasă albirea dințilorCăpșunile au acizi care contracarează pigmentarea. Un coaja de banane vă ajută să saturați dinții cu substanțe minerale.
 2. Pentru albire, căpșunile trebuie să fie zdrobite, astfel încât acestea să fie piure și aplicate pe smalț. Țineți-l acolo timp de zece minute, apoi spălați mănunchiul. Pielea bananei trebuie tăiată în fâșii câteva centimetri și masată timp de trei minute.

Albirea cu fructe este eficientă și ieftină. Dar rezultatul va fi foarte diferit de ceea ce se poate obține în stomatologie. Primul rezultat va fi vizibil după două săptămâni de astfel de proceduri. În plus, mulți cred că fructele pot fi cauza principală pentru formarea cariilor. Prin urmare, zelos cu această metodă este extrem de descurajat.

O altă opțiune pentru clarificarea tonului dintelui este peroxidul. Acest instrument este adăugat la multe geluri profesionale care ajută la eliminarea pigmentării. La domiciliu, puteți utiliza raportul dintre apă și peroxid de la unul la altul. Soluția trebuie să ștergă pigmentul.

Cea mai recentă versiune de albire a dinților este cărbune. Agentul provoacă multe îndoieli, dar răspunsurile metodei sunt pozitive. Compoziția cenușii de lemn include hidroxid de potasiu. Ajută la combaterea eficientă a raidului din ceai, cafea și țigări. Dar, în același timp, trebuie să înțelegeți că carbuneul este un abraziv dur, care poate distruge guma și poate dezvolta o sensibilitate crescută.

Pentru ca, fără a vă face rău să vă ușurați dinții, va trebui să vă adresați medicului dentist. Doar aceasta ajută la evaluarea stării actuale a gurii, la cauzele întunecării și la alegerea celei mai bune metode de albire a smalțului. În stadiul diagnosticului, poate exista o prezență de boli ale cavității bucale. În acest caz, procedurile de albire amânarea până la eliminarea bolii.

Contraindicații la albire

În cabinetul stomatologic, medicul va putea identifica o serie de contraindicații, pentru care nu este necesară efectuarea procedurii de albire. La domiciliu, acest lucru este dificil de determinat. Dar orice procedură are instrucțiuni speciale care nu trebuie neglijate. Nu alterați dacă aveți următoarele simptome.

 • Cum sa albiti dintiihipersensibilitatea dinților;
 • Pe rândul din față al dinților sunt coroane;
 • Copiilor cu vârsta de șaisprezece ani nu li se recomandă să le înalțe dinții;
 • o alergie la peroxidul de hidrogen;
 • dezvoltarea bolii parodontale și a altor boli dentare;
 • prezența sigiliilor pe dinții din față;
 • prezența sistemului de suport pe rândul din față;
 • nuanta gri de smalt din natură.

Cum sa albiti dintiiPentru a vă asigura că acasă pentru a afla dacă este în siguranță să efectuați albirea la domiciliu, este necesar să determinați culoarea smalțului. Pentru a face acest lucru, trebuie să atașați o foaie de hârtie la dinți și să comparați culoarea lor. În cazul în care se constată că smalțul este gri, atunci căutarea cauzei apariției acestuia este în interiorul dintelui. Dacă există o nuanță galbenă de dinți, atunci puteți face albirea acasă.

În timpul sarcinii, nu se recomandă efectuarea procedurii de clarificare la domiciliu. O astfel de procedură nu aduce mult rău. Dar, în unele cazuri, pe fondul eșecurilor hormonale, se poate dezvolta gingivita. Nu este recomandată femeilor însărcinate această procedură datorită faptului că în această perioadă se observă sensibilitatea gingiilor. Dacă substanțele agresive intră, condiția gingiei se va deteriora.

Destul de des în timpul sarcinii și perioadei de lactație în corpul unei femei se observă o scădere a nivelului de calciu. Prin urmare, smaltul se va înmuia și se poate repara repede. Pacientul trebuie să curețe în mod necesar dinții și să mențină albitatea naturală. Dar pentru o bună purificare este suficient să obțineți o periuță de dinți de înaltă calitate. În cazul în care efectuați în mod regulat procedura de curățare a gurii, atunci nu este nevoie să vă albiți dinții.

Chiar și în absența indicațiilor de mai sus, cum să efectueze albirea dinților la domiciliu, este recomandat să vizitați un medic. Numai un specialist va putea determina absența reală a contraindicațiilor și va evalua starea reală a cavității bucale. Apoi puteți încerca cea mai sigură metodă de albire a dinților la dentist și la domiciliu.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Metode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauțiiMetode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauții
Creion pentru albirea dintilor - informatii completeCreion pentru albirea dintilor - informatii complete
Dinți galbeni: cauze, metode de albire, prevenireDinți galbeni: cauze, metode de albire, prevenire
Albirea dintilor: avantajele si dezavantajeleAlbirea dintilor: avantajele si dezavantajele
Este albirea dintilor sigura?Este albirea dintilor sigura?
Plăci pentru albirea dinților: indicații și contraindicațiiPlăci pentru albirea dinților: indicații și contraindicații
Albirea dinților alb uimitor: caracteristicile proceduriiAlbirea dinților alb uimitor: caracteristicile procedurii
Gel pentru albirea dintilor: ce sa alegetiGel pentru albirea dintilor: ce sa alegeti
Sisteme de albire a dinților la domiciliuSisteme de albire a dinților la domiciliu
Cât costă albirea dinților laser?Cât costă albirea dinților laser?
» » Albirea dinților în siguranță la domiciliu
© 2021 amigdas.com