amigdas.com

Scopul de a cumpăra saci de transport pentru câini de rase mici și medii

Saci pentru câini miciUn astfel de accesoriu ar trebui să fie pentru fiecare proprietar de câine, în cazul în care călătorește și ia întotdeauna animalul de companie cu el. Produsul de transport maritim este destinat să faciliteze călătoria proprietarului câinelui și să protejeze animalul chiar și pentru rasa mică. Atunci când alegeți o geantă de transport, trebuie să fiți foarte atent și să o abordați temeinic, deoarece:

 • o pungă de transport este o condiție prealabilă pentru transportul câinilor în toate avioanele și trenurile;
 • ea va putea să vă protejeze animalul de companie de forțele majore, să evite accidentele neplăcute și consecințele acestora.

Scopul de a cumpăra saci de transport

Trebuie să decideți la ce distanțe veți călători. Vrei să mergi o dată pe săptămână în casa ta sau să ai excursii regulate în alte orașe și țări. Dacă aparțineți primei opțiuni, atunci nu veți avea nevoie de o geantă de mână foarte scumpă și serios. În cazul în care la al doilea, atunci ar trebui să obțineți o mai avansate și de calitate sac de transport. Dar nu contează, la ce distanțe se va manevra, transportul câinilor de rase mici ar trebui să aibă următoarele caracteristici:

 1. Tipuri de saciRoominess. În timpul călătoriei, câinele nu trebuie să fie constrâns în mișcări.
 2. Acces suficient pentru aerul câinelui dvs.
 3. Revedere bună.
 4. Se încălzește. Dacă ați cumpărat o geantă de transport care poartă un așternut călduros, atunci ar trebui să fie cumpărat. Locul de transport ar trebui să păstreze, de asemenea, căldură, dacă este achiziționat pentru sezonul rece.
 5. Castelul. Încuietorile de pe structura de transport trebuie să fie în mod necesar fiabile, realizate din metale din inox durabile.
 6. Rezistent la apă. Punga ta trebuie să fie impermeabilă la apă, să acorde o atenție deosebită fundului.

Alegerea sacilor: ce să se orienteze și criteriile de selecție

Portbagajul trebuie să fie corespunde în totalitate cu perioada din anul în care intenționați să utilizați produsul. Caracteristicile sacilor de vară pentru câini:

 • material - material ușor respirabil;
 • prezența ferestrelor laterale permite câinelui să respire liber în condiții de căldură intensă;
 • Culoarea trebuie să fie mai ușoară, astfel încât suprafața să poată reflecta lumina soarelui și mai puțină căldură.

Caracteristicile sacilor de iarnă pentru câini

 • bine izolat;
 • din țesătură densă moale sau din blană;
 • suprafață hidrofugă (protecție împotriva ploii și zăpezii).

Saci pentru transportul câinilorÎn structurile de transport pentru toamnă și primăvară, ar trebui să încercați să combinați calitatea produselor de iarnă și de vară. Design pentru toamnă ar trebui să fie făcut dintr-o țesătură întunecată de apă, care păstrează căldura bine, dar în același timp trece liber aerul. Geanta de transport pentru arc trebuie să fie din material impermeabil la apă cu densitate medie și să aibă ferestre laterale. De asemenea, când cumpărați, uitați-vă la mărimea câinelui și la caracteristicile rasei sale (mici sau mari).

siguranță

Acest factor ar trebui să fie acordat o atenție deosebită. Există astfel de modele de pungi, în interiorul cărora sunt cusute curele diferite, carabine, benzi de cauciuc și altele asemenea. Toate acestea se fac astfel încât prietenul dvs. cu patru picioare să nu cadă din structură în timpul transportului. Atenție la mânerul produsului este, de asemenea, necesar. Mânerele pot fi piele sau fier.

Mânere din piele

 • material prelucrat dens și de înaltă calitate;
 • Cusături bune realizate cu fire dense;
 • Ambalare sub formă de cauciuc spongios;
 • la produsul în sine, ele pot fi fixate și cu ajutorul pieselor de fier și cu ajutorul firelor.

Preferați să luați o geantă de transport Cu un mâner montat pe fier, care are multe avantaje:

 • Acoperirea materialelor dense și de calitate prelucrate din toate stilouri sau numai în locuri individuale;
 • ambalarea densa a elementelor de tesatura cu cauciuc spongios.
 • numai fixarea fierului, deoarece fixarea manerelor din fier cu ajutorul filetelor nu este fiabilă.

Tipuri de saci de transport pentru câini

Există multe tipuri de saci de purtare, pot avea forme și dimensiuni complet diferite, niciunul nu este complet fără adăugări. Gentile de transport sunt concepute pentru a ajuta proprietarul sa calatoreasca cu cainele, astfel incat designul si modul lor de utilizare depind intotdeauna de marimea animalului de companie. Există 3 tipuri principale de produse, dar există și combinații:

 1. Pungi moderne pentru transportul câinilor miciClasică. De multe ori are de la două până la patru buzunare duffel. Se folosește pentru câini cu o dimensiune puțin mai mare decât cea medie, deoarece o astfel de geantă trebuie purtată în mâini.
 2. Bag-transport pe roți. Folosit pentru câini destul de mari, care cântăresc de la cinci kilograme, un astfel de sac va facilita foarte mult călătoria pentru tine și pentru animalul tău de companie. Atunci când cumperi un astfel de sac, ar trebui să te uiți la calitatea și materialele pe care sunt făcute roțile. Ele nu ar trebui să fie făcute din plastic fragil.
 3. Realizarea rucsac. Proiectat pentru câini de dimensiuni mici. Este purtat și purtat în față, ca un sac de cangur. Este necesar să aveți o gaură pentru cap sau o fereastră specială, astfel încât câinele să poată respira calm.
 4. Geantă de transport "2 într-o singură". Este un design care poate fi folosit la transportul câinilor de mărime medie (ca tip clasic de produs) și la animale mici (rucsac).
 5. Containere din plastic. Astfel de transferuri pot varia foarte mult, astfel încât acestea să fie selectate individual pentru animalul dvs. de companie. Prezența orificiilor de ventilație și a unei blocări bune a metalului sau aliajului inoxidabil este obligatorie. Nu sunt potrivite pentru transportul de mână, deoarece corturile-suport sunt de o greutate și dimensiuni considerabile.
 6. Realizarea de celule. Folosit pentru combaterea raselor. Este mare, deci nu va fi convenabil pentru toată lumea. Cusca trebuie să fie făcută din oțel inoxidabil de calitate sau aliaj, cu încuietori bune.
 7. Cort-transportă. Este necesar, dacă animalul călătorește în mod constant la expoziții, suprafața trebuie să fie densă și hidrofugătoare. Absolut toate modelele de produse, în afară de încuietori, ar trebui să aibă elemente de fixare suplimentare sub formă de fulgere, butoane, nituri sau cârlige.

Pentru toți transportatorii Tuburile izolatoare ar trebui achiziționate. Este necesar să se monitorizeze curățenia în sacul care poartă, după fiecare călătorie nu durează dezinfectarea. Alegeți întotdeauna o pungă de transport adecvată pentru câinele dvs. din materiale de calitate și cu siguranță bine asigurată.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se determină rasa câinilor și a cățeiCum se determină rasa câinilor și a căței
Cum să înțărcați câinii să scrie acasă? Reguli de bazăCum să înțărcați câinii să scrie acasă? Reguli de bază
Cum să îmbrăcați corect un ham de câineCum să îmbrăcați corect un ham de câine
Câți câini trăiesc în medie?Câți câini trăiesc în medie?
Alegeți o porecla frumoasă pentru câineAlegeți o porecla frumoasă pentru câine
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Geantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecțieGeantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecție
Un ham pentru câini și cățeluși din diferite raseUn ham pentru câini și cățeluși din diferite rase
Totul despre o casă confortabilă pentru câini, realizată de mâiniTotul despre o casă confortabilă pentru câini, realizată de mâini
Crearea unei incinte pentru câini cu mâinile lorCrearea unei incinte pentru câini cu mâinile lor
» » Scopul de a cumpăra saci de transport pentru câini de rase mici și medii
© 2021 amigdas.com