amigdas.com

Caracteristicile producției și ale prețurilor pungilor de plastic

Cum se face sacul din polietilenă?Pungile din polietilena sunt utilizate pe scară largă pentru a stoca și a transporta diverse lucruri. Acestea se găsesc aproape peste tot: în magazine, saloane de înfrumusețare, piețe și așa mai departe. Pachetele din acest material sunt în mare cerere datorită prețului destul de scăzut și necesității constante de utilizare. Ea ajunge la punctul în care chiar și prezența unui mare producător al acestui produs nu împiedică, cel puțin, oamenii de afaceri nou-făcuți să-și deschidă propria producție și chiar să rămână pe linia de plutire. În plus, pentru a organiza un mini-magazin este suficient să aveți cel puțin un fel de cameră ca un garaj.

Pregătirea pentru producție

Analiza pieței

În ciuda cererii ridicate, decizia corectă va fi analiza pieței locale pentru a determina ce produse sunt produse de companiile concurente și, de asemenea, cât de mult este vândut. Pe baza datelor obținute este posibil să se calculeze cel mai nepopular tip de produs în producție și să se înceapă producerea exactă a acestuia, subliniind nivelul scăzut al concurenței.

Nu trebuie să uităm de bani. Fără capital inițial, nu va fi posibilă echiparea afacerii dvs. Puteți obține suma necesară de la sponsori terți sau puteți obține un împrumut de la bancă, dar în aceste cazuri va trebui să demonstrați un plan de afaceri care ar trebui să fie elaborat cât mai înțelept posibil și să ia în considerare toate costurile posibile.

Doar așa începe și produce bunurile nu va funcționa. Este necesar să se obțină un număr de documente diferite care să lege activitatea. Sala trebuie să fie supusă unei serii de verificări. De asemenea, o parte din pachetele din primul lot trebuie trimise spre examinare autorităților competente pentru a determina gradul de conformitate cu standardele de stat.

Selectarea unei camere

Apoi puteți începe alegerea unei camere pentru producerea de pungi de polietilenă. Trebuie să îndeplinească următoarele puncte:

 1. Producția de ambalajeStați în afara zonei de locuit;
 2. Au alimentare cu apă, ventilație și acces la electricitate;
 3. Nu trebuie să existe substanțe inflamabile;
 4. Disponibilitatea ieșirilor de incendiu pentru evacuarea rapidă în caz de urgență;
 5. Zona poate varia în funcție de volumul producției, pentru o cameră mare este nevoie de mai mult de trei sute de metri pătrați.

Elaborarea unui plan de afaceri

După efectuarea cercetării și colectarea tuturor documentelor necesare, puteți trece la etapa următoare - redactarea unui plan de afaceri. Ar trebui să se țină seama de următoarele aspecte:

 1. Consumul de materialeCosturi pentru achiziționarea de materiale;
 2. Închirierea / utilizarea spațiilor;
 3. Preturi pentru echipamente pentru fabricarea pungilor de plastic;
 4. Diferite etape, de la data începerii producției până la data primei livrări intenționate;
 5. Datele de selecție a angajaților.

Determina costul pachetului poate fi de la materialul său, caracteristicile de film, prezența sau absența de nume, dimensiuni și alte lucruri. Puteți să vă concentrați în continuare pe situația pieței. Acordați atenție prețurilor, pentru care concurenții își vând produsele și trag concluzii pe baza lor.

Un plan de afaceri este necesar oricum. Organizarea afacerilor fără sprijin este ca și cum ați merge pe o autostradă aglomerată, închizând ochii. În plus, dacă se intenționează atragerea unui sponsor al unei terțe părți, acesta va dori cel mai probabil să privească planurile de dezvoltare pentru a decide în cele din urmă cu privire la cooperare. Planul de afaceri poate fi, de asemenea, solicitat de băncile care acordă împrumuturi pentru organizarea afacerilor. După analiza planului primit, banca poate aproba emiterea împrumutului și poate refuza.

Este important să rețineți că la început nu puteți aștepta profit. Ar trebui să dureze aproximativ șase luni pentru ca afacerea să se achite în cele din urmă. Până atunci, este posibil ca munca să fie negativă.

Echipamente și dispozitive

Echipament de producere de pungiÎn primul rând, trebuie să pregătiți materiile prime. Are două tipuri: LDPE (polietilenă de înaltă densitate) și HDPE (polietilenă de joasă presiune). Prețul mediu pe tonă este de aproximativ cinci sute de dolari. Pentru pachetele multicolore veți avea nevoie de o vopsea specială.

Următorul pas este să selectați dispozitivele dorite. Cele mai ieftine nu costă mai mult de sute de mii de ruble, în timp ce cele scumpe pot ajunge la un milion. În cazul în care este planificată producția completă, va trebui să cumpărați un set complet pentru producerea pachetelor. Se compune din următoarele dispozitive:

 1. extruder;
 2. Mașină flexografică (necesară pentru desenarea desenelor, astfel încât poate fi exclusă din această listă);
 3. Mașină de tăiat;
 4. Tăietor de tăiere (de asemenea, poate să nu fie util, deoarece este utilizat în producția de pungi din polietilenă "Mike").

Pentru producția incompletă, puteți achiziționa o mașină cu multe funcții.

Pe lângă cele de mai sus, aveți nevoie de echipamente secundare - imprimante, telefoane, calculatoare și alte echipamente de birou.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se deschide o mini-fabrică pentru prelucrarea sticlelor din plasticCum se deschide o mini-fabrică pentru prelucrarea sticlelor din plastic
Ce ajută pungile de ceai?Ce ajută pungile de ceai?
Produse din polietilenă de joasă presiune sau pdd, ce este?Produse din polietilenă de joasă presiune sau pdd, ce este?
Echipamente pentru producerea plăcilor din cauciuc cu mâinile lorEchipamente pentru producerea plăcilor din cauciuc cu mâinile lor
Cum de a lega un covoraș din polietilenăCum de a lega un covoraș din polietilenă
Evaluarea producatorilor de usi metalice de intrareEvaluarea producatorilor de usi metalice de intrare
Ce să cumpere echipament pentru o mini-fabrică pentru afaceriCe să cumpere echipament pentru o mini-fabrică pentru afaceri
Echipament de producere de placi de bloc de spumaEchipament de producere de placi de bloc de spuma
Pompe de apă de înaltă presiune: specificații și prețuriPompe de apă de înaltă presiune: specificații și prețuri
Electrozii de tungsten ai brandului wc 20Electrozii de tungsten ai brandului wc 20
» » Caracteristicile producției și ale prețurilor pungilor de plastic
© 2021 amigdas.com