amigdas.com

Ce este pionol pentru barca pvc, scopul lui

Barcă gonflabilă și pionPescarii profesioniști sunt conștienți de ceea ce reprezintă piojolii pentru o barcă din PVC și despre rolul important pe care îl joacă. Designul unei barci gonflabile asigură în mod necesar o pardoseală. Nu numai că are o funcție protectoare, asigură rigiditate navei, dar protejează oamenii de umezeală, făcând pescuitul mai confortabil.

Caracteristicile punților de diferite tipuri

Pajoly este o parte avansată care realizează aproape aceleași funcții ca și terasele convenționale. Acestea sunt necesare pentru acoperirea fundului într-o navă, navă, catamaran sau alt dispozitiv de înot. Acestea diferă în funcție de următoarele criterii:

  • gradul de rigiditate a materialului;
  • abilitatea de a se extinde și de a se coaliza;
  • prezența rafturilor;
  • profiluri: sunt în formă de H, cu o punte rigidă pentru bărci gonflabile sau catamarane;

Pardoseala poate fi făcută din lemn de orice fel, cu toate acestea, de cele mai multe ori se utilizează aluminiu. În majoritatea cazurilor, payol are un cadru detașabil. De asemenea, plățile pot fi instalate în portbagaj. Uneori puntea este instalată și pe punte. În vremurile vechi au fost foarte populare și adesea găsite pe navele din acea vreme.

De ce ai nevoie de pajol

Pion detașabil în barcăCutia detașabilă este utilizată pentru a se asigura că produsele își pot păstra prospețimea cât mai mult posibil. De asemenea, aceasta poate face linia inferioară și chiar și ea.

Una dintre cele mai importante funcții ale pajolei este capacitatea unui pescar de a se deplasa în interiorul navei și a rămâne uscată, chiar dacă apa este colectată pe podea.

Punțile încărcăturilor de marfă pe nave sunt acoperite cu acest strat de acoperire pentru a furniza încărcături intacte și intacte. Dacă lichidul este vărsat, se acumulează sub grătar și nu ajunge la obiecte. Imediat ce capacitatea este plină, apa se deplasează în santină.

În prezent, pajolele sunt folosite din ce în ce mai mult în bărcile gonflabile. Pajols sunt:

  • detașabil;
  • staționare;
  • cauciuc;
  • gonflabile;
  • pinion;
  • dur;

Panza pvc și părțile saleCu toate acestea, nu toate punțile pot fi atribuite pajolamului - numai tampoane detașabile, nu staționare.

Plăcile deschise pot fi cu podele din lemn, dar nu sunt îndepărtate. Cauciuc sau pionol gonflabil este potrivit pentru ambarcatiuni din PVC, unde fundul necesita o armatura suplimentara.

Pvc bărci pot avea o punte stretch și nu au pardoseală și invers, să fie cu o podea gonflabilă sau să aibă o punte tare, ca într-un catamaran gonflabil.

Sfaturi pentru alegere

Ca material pentru pajola, placajul este adesea folosit. Este creat de o schemă complicată, dar se descurcă bine cu apa.

În ambarcațiuni, uneori puteți găsi terase de aluminiu. Ele au un aspect elegant, dar proprietățile lor nu sunt mai bune decât placajul. Aceste punți au mai multe dezavantaje, printre care se numără un zgomot suplimentar care, împreună cu motorul, poate dispersa întregul pește.

Cei mai cunoscuți dintre pescarii profesioniști sunt terasele din aluminiu, în ciuda faptului că acestea nu numai sună, dar sunt alunecoase.

Placajul marin în această privință are mult mai multe avantaje - nu zbura, robust, suprafața este nealunecoasă.

Pardoseală durabilăDe cele mai multe ori bărcile mici sunt vândute fără protecție pentru fund, deci trebuie să le cumpărați separat. Fără un tampon de lipit nu puteți face, deoarece este aproape imposibil să stai pe PVC goale. De asemenea, găleata va proteja partea inferioară de obiectele ascuțite, de exemplu, accesorii pentru pescuit, deoarece PVC-ul poate fi foarte ușor străpuns. Fundul trebuie să fie închis, chiar dacă pescuitul este efectuat la adâncimi mici.

În epoca modernă, au inventat deja pajole sub forma unui covor mic. Acest lucru este foarte convenabil, deoarece este ușor de instalat și instalat. Dacă este necesar, un astfel de pion poate fi îndepărtat și înlocuit cu altul.

Chiar dacă există un cap mare de apă, șuvițele din barcă nu vor permite defectarea șirului. Dar dacă nu, nava poate chiar să se rostogolească.

Corpul se poate îndoi și sub fund se formează un spațiu de aer, iar barca va începe să se oprească. Prin urmare, este important nu numai disponibilitatea pardoselilor, dar și a coardelor, ceea ce va face pescuitul o ocupație confortabilă și productivă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
În cazul în care pentru a pescui și în cazul în care pentru a încărca captura: barca de pescuitÎn cazul în care pentru a pescui și în cazul în care pentru a încărca captura: barca de pescuit
Transport pvc și remorcă pentru bărciTransport pvc și remorcă pentru bărci
Ce barci pvc gonflabile pentru motor sunt cele mai buneCe barci pvc gonflabile pentru motor sunt cele mai bune
Alegerea unei barci pvc cu barca: sfaturi pentru toti iubitorii de inotAlegerea unei barci pvc cu barca: sfaturi pentru toti iubitorii de inot
Motoare exterioare pentru bărci gonflabileMotoare exterioare pentru bărci gonflabile
Pompe electrice și reîncărcabile pentru pvcPompe electrice și reîncărcabile pentru pvc
Vase de aluminiu de producție rusă pentru pescuitVase de aluminiu de producție rusă pentru pescuit
Cum sa faci o barca din placaj cu mainile taleCum sa faci o barca din placaj cu mainile tale
Fabricarea de roți tramvai pentru pvc-barci cu mâinile lorFabricarea de roți tramvai pentru pvc-barci cu mâinile lor
Bărci autopropulsate: făcând un vas de pescuit cu propriile mâiniBărci autopropulsate: făcând un vas de pescuit cu propriile mâini
» » Ce este pionol pentru barca pvc, scopul lui
© 2021 amigdas.com