amigdas.com

Cum arată usturoiul, habitatul acestuia

Padurea de padureÎn pădure există multe animale diferite. Predatorii, mamiferele, păsările, reptilele sunt departe de o listă completă a locuitorilor pădurilor. Frumusețea pădurii, purtând un strat de frumusețe rară de miere de hrișcă, se numește maran. Încă se numește galbenă.

Descrierea și descrierea

Acest animal este referit la familia de călugărițe și genul de martens, o creatură plină de viață, grațioasă. În procesul de vânătoare marten urca cu ușurință copaci, depășește distanțe lungi și este capabil să vâneze pentru o lungă perioadă de timp.

Deci, cum arată martenul? locuitor de pădure se referă la prădători, creșterea care nu depășește 50 cm. Botul scurt, cu o frunte largă, capul încoronat cu urechi mari, cu vârf rotunjit. Nasul este negru, ochii sunt roșii noaptea.

Corpul este alungit, flexibil și subțire. Membrele sunt mici și scurte, ghearele se termină în gheare. În timpul iernii, talpa animalului se învârte cu lână, ceea ce permite animalului să nu cadă în picături. Cu un astfel de corp fizic, maronul cu ușurință depășește obstacolele sub formă de ramuri, reacționează ușor la aspectul prada. Obezitatea, acest animal nu este afectat, deoarece este în mod constant în mișcare.

Pe gâtul animalului este considerat un semn distinctiv loc luminos în gât. Pădurile de pădure sunt considerate un animal de blană valoroasă, blana sa este foarte apreciată în producția și croirea blănurilor și a altor produse din blană, prin urmare, maranul este protejat prin lege.

Pădurile de pădure cântăresc relativ puțin - adultul nu depășește 2 kg. Femelele ating 1,5 kg, masculii sunt mai grei și mai înalți. În ciuda înălțimii și greutății mici, acest animal are o maxilară puternică cu dinți ascuțiți. Pușca de pădure este capabilă să roade pe oasele tubulare ale victimei sale.

habitat

Zheltodushka în timpul iernii, în pădureSpecii din această rasă trăiește în principal în pădurile de conifere. În regiunile Polissya, în pădurile mixte, animalul se găsește cel mai adesea. Pădurile de pădure pot supraviețui chiar și în zonele cu înălțime mare, a căror înălțime este de aproximativ 1800 de metri deasupra nivelului mării.

Locul preferat de reședință al reprezentanților acestei specii este considerat a fi trasee de pădure, neatins de om. Vânturile și golurile din copacii bătrâni îi ajută pe marten pădurile să se ascundă de pericol, să găsească un loc cald pentru iernare și să se odihnească.

Animalele nu locuiesc într-un singur loc. Ei se țin de modul nomad al vieții, pentru a se odihni în timpul zilei, animalul găsește un spațiu adecvat mai mare și doarme până la întuneric. Vânătoare animale în principal pe timp de noapte, după-amiaza este aproape imposibil să se întâlnească.

Reprezentanții acestei specii trăiesc singuri. În spatele fiecărui individ, o anumită zonă a teritoriului este repartizată în secret, pe care animalele îl marchează cu atenție. Teritoriul femelelor este oarecum mai mic decât teritoriul masculilor, uneori granițele se pot suprapune.

În natura sălbatică a acestei specii de prădători există mulți dușmani. Este obișnuit să se facă referire la ele:

 1. bufniță;
 2. lynx;
 3. Lupul;
 4. șoim;
 5. Foxul;

Sursă de alimentare

La întrebarea "Ce mănâncă martenul?" există un răspuns. Așa cum am spus mai devreme, reprezentanții acestei rase sunt prădători. În dieta, reprezentanții acestei specii includ animale mici și insecte cu sânge cald, cum ar fi:

 • iepurilor;
 • proteine;
 • rozătoare;
 • scorpie;
 • gândaci;
 • niște șerpi (șerpi);
 • broaște;
 • cuibul negru;
 • călugări de căpșuni;

Un loc important în dieta unui prădător fermecător este alimentul cu proteine. Sursa naturală de proteine ​​sunt insectele. Libelule, tot felul de gândaci completează rația de carne a unui prădător.

În sezonul rece, când în fiecare zi devine mai dificil de mâncat, mararul poate ajunge cât mai aproape de locuința umană. În acest caz, victimele unui animal predator sunt puii și porumbeii.

reproducere

Zheltodushki în golJocurile matrimoniale din această specie sunt vara, sezonul cald. În această perioadă de timp, femelele au căldură, durează 2-4 zile. Nu sunt suficiente masculi pentru toate femelele, astfel încât partenerii de sex masculin cu mai multe femele o dată la un moment dat.

În timpul iernii, bărbații se caracterizează prin perioade maritale false: în acest moment, masculii agresivi pesterulează femelele, dar împerecherea nu se întâmplă.

Sarcina este foarte lungă, durează aproximativ 274 de zile. De fapt, copilul din uter se dezvoltă doar 30-40 de zile, restul timpului are o etapă latentă.

Înainte de naștere, femeia începe să se pregătească cu atenție pentru apariția puilor. Alege un loc pentru amenajarea cuiburilor, Cuibul este gata, femeia rămâne în ea până la naștere. Cubs se nasc în luna aprilie, cu o greutate mai mică de 40 de grame, lungime 11 cm. Copiii nou-nascuti la nastere sunt orbi si surzi, auzul este străbătută de 23 zile de viață, ei încep să vadă o viață 28 zile.

Mama încearcă să nu abandoneze copiii, nu lasă cuibul decât pentru perioada de vânătoare. În cazul în care tinerii sunt în pericol, mama fie transferă martensii mici de pădure în alt loc, fie mănâncă întreaga pui.

În primele șase săptămâni de viață, puii se hrănesc numai cu laptele mamei lor, câștigă rapid greutate. După un interval de o lună și jumătate, puii mari cresc împreună cu mama lor, explorând activ teritoriul de lângă cuibul lor nativ.

Până în toamnă, copiii trăiesc împreună cu mama lor, apoi fiecare începe o viață independentă. Au existat cazuri în care tinerii rămân cu mama lor până în primăvară. La vârsta de 2 ani reprezentanții kunies sunt complet maturi. Concepția apare de obicei în al treilea an de viață.

Marten și omul

Un caracatiță la omBlana acestui animal este extrem de valoroasă, oamenii care ocolește legea exterminează reprezentanții acestei specii pentru profit. Reducerea populației de țâțe este, de asemenea, promovată prin despăduriri, în care animalul este confortabil să locuiască într-un mediu natural.

Unii oameni, de dragul experimentului, au încercat să țină martenul acasă. Opiniile au fost împărțite. Zheltodushka acasă sa comportat diferit. În unele cazuri, ea a devenit rapid obișnuită cu oamenii, după o scurtă perioadă de timp în care animalul a luat-o la persoană și a perceput calm și a îmbrățișat. Unii indivizi nu și-au exprimat nici un interes față de persoană, se comportă ca și cum nu ar exista o persoană în mediul înconjurător al animalului cu abdomenul galben. Cel de-al treilea grup de galbenele se comporta extrem de agresiv, iar proprietarii au trebuit să elibereze animalul în habitatul său natural.

Reprezentanții genului Cuni trăiesc timp de aproximativ 14 ani. Există cazuri în care persoanele au supraviețuit până la vârsta de 18 ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Sambata de animale: cum arată animalul, habitatul acestuiaSambata de animale: cum arată animalul, habitatul acestuia
Indicatori ai vitezei ghepard, în cazul în care el trăieșteIndicatori ai vitezei ghepard, în cazul în care el trăiește
Ursul grizzly sau gri: hrana, reproducerea, unde locuieșteUrsul grizzly sau gri: hrana, reproducerea, unde locuiește
Leopardul negru: descrierea speciei, în care trăiește, modul de comportamentLeopardul negru: descrierea speciei, în care trăiește, modul de comportament
Wolverine: unde și cum trăiește bestia fără frică și reproșWolverine: unde și cum trăiește bestia fără frică și reproș
Unde trăiește skunk: unde trăiește skunk-ul dungat?Unde trăiește skunk: unde trăiește skunk-ul dungat?
Negru ferret - locuitor de pădureNegru ferret - locuitor de pădure
Pradă minunată și uimitoare - vulpe tibetanăPradă minunată și uimitoare - vulpe tibetană
Pisica forestiera: modul de viata al pisicii salbatice europenePisica forestiera: modul de viata al pisicii salbatice europene
Cea mai rară rasă de pisici cu fotografiiCea mai rară rasă de pisici cu fotografii
» » Cum arată usturoiul, habitatul acestuia
© 2021 amigdas.com