amigdas.com

Abstinența pentru bărbați: rău sau beneficii?

Abstinența sexuală la bărbațiRelațiile sexuale sunt considerate parte integrantă a vieții bărbaților și a femeilor. Datorită unei vieți intime obișnuite, o persoană este întotdeauna în spiritele bune și în stare fizică bună. Abstinența pe termen lung afectează în mod negativ starea generală a corpului. Așa cum a remarcat sexologii, este forțată și voluntară. Mulți bărbați sunt convinși că acest lucru este benefic doar. Atât de dăunătoare sau benefică pentru bărbați? Să încercăm să înțelegem asta.

Rănirea abstinenței sexuale

După cum sa menționat deja, abstinența sexuală se întâmplă:

  • voluntară;
  • forțată.

Abstinența forțată are loc în situații în care comportamentul sexual este limitat la următoarele circumstanțe: boală, călătorie de lungă durată, serviciu militar etc. În acest caz, omul înțelege perfect că, după terminarea abstinenței forțate, el va reveni la viața sexuală regulată. Datorită acestei atitudini pozitive, starea mentală rămâne normală.

Abstinența voluntară este caracterizată de anumite premise psihologice. Un om începe să-și antreneze voința, suprimând dorința sexuală. În această situație, trebuie să controleze producția de hormoni. Singura cale corectă în acest caz este de a elimina tensiunea internă - de a redirecționa energia sexuală în energie alternativă.

Ca urmare a abstinenței prelungite, se produc consecințe negative ale direcției fiziologice și psihologice. Indiferent de cauzele care au dus la aceasta, organismul continuă să producă spermă și hormoni sexuali. Nu găsesc o priză, sperma începe să se acumuleze în organism. Pentru a opri acest proces, este nevoie de mult timp. Excedentul de spermatozoizi începe să fie excretat prin poluarea nocturnă, după care creierul începe să blocheze comenzile și încetează să se dezvolte. Ca rezultat, poate duce la impotență și, ca o consecință, probabilitatea unei vieți sexuale normale este redusă semnificativ.

În plus, abstinența prelungită afectează negativ calitatea hormonilor. Acest lucru ar trebui luat în considerare pentru acei bărbați care mai târziu intenționează să aibă copii. Numărul excesiv de hormoni sexuali începe să slăbească treptat psihicul, făcând un bărbat agresiv și iritabil. Uneori pe acest sol există fobii, obsesii, manie, perestroika de personalitate. Astfel de cazuri necesită ajutorul unui medic - un terapeut de sex.

Beneficiul abstinenței sexuale

Rănirea abstinenței sexualeDupă cum sa dovedit, energia sexuală este una dintre cele mai puternice. Există cazuri când de la relații sexuale persoanele extrem de duhovnicești refuză, care canalizează energia sexuală într-un alt canal, iar dacă reușesc, ei obțin un mare succes atât în ​​cunoașterea de sine, cât și în diferite domenii de activitate. Cel mai viu exemplu sunt călugării tibetani.

Abstinența sexuală este practicată în mod constant de yoghini. De-a lungul vieții lor, ei caută să-și ridice chakrele sexuale la cele mai înalte chakre spirituale, căutând o iluminare și o organizare spirituală subtilă. Așa cum sa observat, a fost Yoga are o sănătate bună și de multe ori trăiesc la vârsta avansată. Pentru a realiza armonie cu natura, se renunță la toate patimile, inclusiv la sex, ridicându-se astfel pe propria conștiință de sine.

În ciuda acestor momente pozitive, trebuie amintit faptul că abstinența prelungită afectează în mod erecției, iar gradul de rău depinde atât de timpul de abstinență, cât și de vârsta bărbatului. Pentru a funcționa în mod normal, organele genitale necesită oxigen, pe care îl primește numai cu o erecție urmată de ejaculare. Este foarte important pentru bărbații de vârstă, a căror circulație sanguină în organele genitale se îmbunătățește numai cu ajutorul sexului.

În plus, beneficiul sexului obișnuit este acela că acesta ajută la formarea mușchiului cardiac. Pentru a nu face rău organismului, un bărbat se poate abține de la relații sexuale nu mai mult de două săptămâni. În caz contrar, "spermatozoizii învechite" încep să fie excluse în moduri alternative, dăunând corpului.

Consecințele abstinenței sexuale

Care pot fi consecințele abstinenței?Durata abstinenței de la intimitatea sexuală depinde de:

  • omul însuși;
  • obiceiurile lui;
  • natura;
  • mod de viață.

Pentru unii bărbați, abstinența este absența vieții sexuale de la o lună la mai mulți ani, și pentru alții - câteva zile. După cum au descoperit oamenii de știință, durata abstinenței depinde de starea de sănătate sexuală și de nivelul dorințelor sexuale. De la un contact intim, este ușor să refuzi bărbații cu un nivel "scăzut" de înclinație sexuală.

Refuzul unei vieți sexuale regulate devine adesea motivul unei prostatite stagnante. Potrivit medicilor, cea mai bună prevenire a unei astfel de boli este ejacularea frecventă, deoarece în timpul ejaculării, prostata începe să fie curățată. Abstinența determină alte procese negative, ceea ce duce la scăderea potenței. După 10 zile de abstinență, apare descompunerea și dizolvarea spermei acumulate, după care începe să fie absorbită de organism, ceea ce are un efect foarte negativ asupra activității spermatozoizilor. Chiar și respingerea sexului timp de două zile afectează negativ sănătatea.

Abstinența sexualăÎn plus, aproximativ 60 - 80% din neuroni la om este asociată cu o viață sexuală neregulată. Din același motiv, există o scădere a eficienței cu 70-80%. După o absență prelungită de sex, bărbatul are o contracție a actului sexual, dar cu contacte regulate repetate, o astfel de funcție este normalizată. Pentru fiecare om, perioada de timp pentru a reveni la o viață sexuală regulată este strict individuală: cineva are o jumătate de oră, alții au nevoie de o săptămână.

Astfel, nu renunță voluntar la viața sexuală regulată, deoarece acest lucru duce la diverse tulburări ale sferei sexuale masculine. În plus, omul devine lent, deprimat, deprimat și iritabil. Singurul motiv grav pentru abstinență este separarea de o fată sau de o soție.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Indicații pentru testul mar, ceea ce înseamnă un rezultat negativIndicații pentru testul mar, ceea ce înseamnă un rezultat negativ
Durere in zona inghinala din dreapta la barbati: cauze de disconfort in zona inghinalaDurere in zona inghinala din dreapta la barbati: cauze de disconfort in zona inghinala
Vagin Gardnerella la bărbați: simptome și tratamentVagin Gardnerella la bărbați: simptome și tratament
Pregătirea pentru eliberarea spermeiPregătirea pentru eliberarea spermei
Laveron pentru bărbați: manual de instrucțiuni, preț și recenziiLaveron pentru bărbați: manual de instrucțiuni, preț și recenzii
Pot rămâne însărcinată în timpul menstruației?Pot rămâne însărcinată în timpul menstruației?
Norma testosteronului hormonal la bărbați în funcție de vârstăNorma testosteronului hormonal la bărbați în funcție de vârstă
Verona: comprimate pentru întreaga viață a bărbaților și a femeilor. opiniiVerona: comprimate pentru întreaga viață a bărbaților și a femeilor. opinii
Instrucțiuni pentru utilizarea capsulelor "spolan": recenzii, preturi, produse similareInstrucțiuni pentru utilizarea capsulelor "spolan": recenzii, preturi, produse similare
Pompe de vid pentru femei - înainte și după aplicarePompe de vid pentru femei - înainte și după aplicare
» » Abstinența pentru bărbați: rău sau beneficii?
© 2021 amigdas.com