amigdas.com

Boxerul german: o rasă uimitoare de câini

Boxer (germană)Rasa de câini Boytsovskaya este cunoscută pentru caracterul său feroce, temperament violent. Boxerul german este izbitor de diferit de rudele sale. Este o rasă puternică, activă, puternică, cu musculatură dezvoltată. Foarte greu cu un sistem nervos stabil. Din cauza acestor calități, deseori serveste ca un excelent asistent sau gardian de poliție.

Dar, în același timp, este bine cunoscut nu numai ca un câine de serviciu. Deși pare să fie o rasă agresivă, dar, de fapt, câinele este mai degrabă compatibil și amabil, de aceea se bucură popularitate extraordinară în familii. Bucură-te când proprietarii îi acordă atenția, se duce de bună voie cu ei să contacteze. Popularitatea rasei adaugă atitudinea față de copiii mici - boxerii germani le adoră inexprimabil. Și nu numai copiii proprietarului, ci, în general, toți. Cu o educație adecvată, un prieten credincios și prietenos crește din această rasă.

Istoricul originii

Tânăr boxer germanStrămoșul boxerului german nu mai este un câine de luptă existent, numit Bullenbayzer. Tradus ca "tauri de mușcătură". Numele a fost direct legat de scopul rasei: câinii au fost luați pentru a vâna animale mari, cum ar fi tauri, urși sau mistreți.

Când armele de foc au devenit populare, animalele au încetat să mai fie otrăvite de câini. După aceea, oamenii au început să-i folosească ca păstori: câinii au condus turmele, le-au păzit și, uneori, au transportat bagaje. Pentru a îmbunătăți calitățile necesare pentru păstrarea efectivului, rasa a fost traversată cu un buldog englez. Ca rezultat, a apărut un câine care avea un corp destul de impresionant și un cap mare. Ca reprezentant al rasei independente, boxerul german a participat la expoziție în 1885.

A spune de ce rasa unui câine a fost numită boxer este destul de dificilă. Potrivit uneia dintre opinii, ea a primit acest nume din cauza modului în care boxerul german se comportă în timpul atacului: deplasează rapid labele din față, Ca un boxer adevărat în ring.

Caracterul boxerului german

Vacanțe și plimbări ale boxerului germanUn câine de această rasă iubește atunci când proprietarii îi acordă atenția.

Prietenos pentru toți membrii familiei. Aceasta este o rasă surprinzător de afectivă. Iubeste sa se joace cu copii mici. În același timp, el nu va musca niciodată și nu va lovi copilul, chiar dacă el încearcă să-l înșepe. Boxer german mare impreuna într-un apartament, chiar și cu pisici. O astfel de răbdare și o ușurință extraordinară se află în genele rasei - boxerul are un instinct de a proteja creaturi inofensive.

Un boxer german îi iubește pe membrii familiei, dar străinii trezesc suspiciune. Deși nu va exista agresiune excesivă față de un străin fără un motiv foarte important. Așa cum un avertisment poate lătrat o dată sau de două ori, dar suficient de mult și coaja persistentă nu va.

Și câinele cocoșul este inerent. Cu ușurința de a obține cu privire la toate celelalte animale din boxer plat de pe strada se poate comporta destul de diferit - nu refuzați plăcerea de a-și alunge pisici sau a pus o luptă pentru a fi în modul în care un alt câine. Mai ales boxerul german este intolerant la reprezentanții rasei sale.

Boxerii au cele mai necesare calități ale unui câine de luptă. În acest sens, este doar un câine excelent. Boxerul cu o pregătire adecvată se transformă într-o gardă excelentă.

Cu toate acestea, rasa are o minte buna si chiar viclenie. De aceea un boxer trebuie neapărat să fie instruit. Dacă abordați problema în mod corect, va fi ușor să se antreneze și chiar să înceapă să o perceapă ca pe un joc distractiv.

Un boxer nu poate sta singuratic și trebuie să stea îndelung timp, are nevoie de plimbări lungi cu proprietarul. Această rasă este bună pentru un bărbat care nu a mai avut câine înainte.

Aspectul boxerilor germani

 • Boxer (germană) este o rasă de câineAsta este creștere medie, cu musculatura buna, cu parul neted.
 • Greabanii sunt de la 57-58 la 63-64 centimetri inalti la masculi si 53-54 la 59-60 la femele.
 • Corpul stâncii formează forma unui pătrat. Toracele sunt destul de profunde, coastele sunt curbate. Înapoi burtă puternică și strânsă.
 • Gâtul este destul de lung, cu o tranziție lină și clară la greabăn.
 • din față labele sunt dispuse pe distanțe mari, drepte. Picioarele posterioare apar mai mult decât membrele anterioare și dau impresia celor mai puternice.
 • Nu există riduri pe corp, cu excepția celor pe frunte, precum și obrajii. Blana este scurtă, medie tare.
 • Capul are o formă cubică. Botul este mare - dacă te uiți la el din față, atunci este larg și pe lateral - destul de scurt.
 • Falla inferioară a boxerului iese în față cu 1,5 centimetri.
 • Ochii sunt în formă de migdale, întunecate.
 • Culoare variată - de la maro la bej. Pe bot sunt pete întunecate. Culoarea principală este tigrul sau roșu. Sunt chiar boxeri complet albi, dar sunt foarte rare.

Îngrijirea și întreținerea boxerului

Reprezentanții rasei ar trebui să fie păstrați în apartament, deoarece nu tolerează umiditatea, temperaturile ridicate și scăzute. De aceea, canapeaua trebuie să fie aranjată acolo unde nu va fi nici căldură, nici frig. Cu atât mai bine, boxerul se simte acasă, unde are ocazia să iasă liber și să se întoarcă.

Boxerii se disting prin mobilitate, vivacitate și dispoziție veselă, astfel încât ei ar trebui să meargă cel puțin de două ori pe zi timp de patruzeci de minute. Dacă este posibil, atunci o dată pe săptămână, boxerul ar trebui să meargă în pădure, în parc sau în alt loc deschis, unde poate să se facă bine.

În ceea ce privește grija, boxerul este foarte câine fără casă. Lana acestei rase necesită cea mai mică atenție, adesea nu este necesar să se pieptească și să se spele. Dacă este foarte murdar, este suficient să ștergeți cu un prosop umed sau pieptene cu un mănușă de cauciuc.

Asta necesită o atenție specială, așa că sunt ochii unui boxer german. Acestea ar trebui să fie inspectate în mod regulat și, dacă este necesar, să fie îndepărtate cu o eșarfă moale. Dacă devin mai mulți sau încep să dobândească o culoare verde, atunci trebuie să mergeți la veterinar.

Urechile trebuie inspectate o dată pe săptămână. Sfaturile urechii sunt șterse cu un tampon umed. Dacă a apărut un lichid în urechile câinelui sau un miros neplăcut a început să apară, merită să vizitați medicul veterinar pentru verificare.

Ghearele boxerului nu trebuie să atingă podeaua. Dacă sa întâmplat, atunci este timpul să le tăiați. Această procedură se realizează cu ajutorul forcepsurilor speciale pentru un astfel de caz.

hrănire

Pui de boxer germanDieta unui câine de orice rasă ar trebui să fie echilibrată corespunzător - viața lungă și sănătoasă a unui prieten cu patru picioare depinde de acest lucru.

Boxerii germani excelent apetit, cu mare plăcere mănâncă tot ce va pune proprietarul într-un castron. De aceea trebuie să știți cum să alimentați în mod corespunzător un câine din această rasă. Oricine care preferă să se hrănească câinele numai produse naturale bune, trebuie să ne amintim că lupii sunt strămoșii îndepărtați de câini, astfel încât acesta din urmă, de asemenea, sunt carnivore. Nu este necesar să alimenta un câine numai cu carne.

Dieta ar trebui să conțină puțin cereale, puțină sare. Carnea în sine este servită atât în ​​stare brută, cât și fiartă și chiar semi-pregătită. Carne de vită, iepure, miel - ca orice alt câine, boxerul îi va place tuturor. Din cereale, hrișcă sau orez este de preferat. În plus, meniul trebuie să conțină pește, ouă, precum și legume, de exemplu, morcovi, varză sau dovlecei.

Rata zilnică a boxerului german este egală cu exemplul de 900 de grame, care trebuie împărțite în 2-3 furaje.

Dacă proprietarul preferă să-și hrănească câinele cu alimente industriale, atunci la alegerea alimentelor uscate trebuie să vă abordați cât mai responsabil posibil. Preferabil, întreaga hrană este de la clasa premium și super-premium. În acest caz, puteți fi sigur că câinele va obține toate vitaminele de care are nevoie.

De asemenea, este de remarcat faptul că în vreme rece, alimentele ar trebui să fie mai lichide, mai calde și cu o compoziție mai mare a grăsimilor. Dar, în vara, boxerul poate alege un mod de hrană unică și va mânca numai atunci când soarele deja sa scufundat peste orizont, iar răcoarea mult așteptată a venit.

pregătire

La fel ca orice alt câine de serviciu, atunci când antrenează un boxer german trebuie să fie supus unei pregătiri regulate și unei abordări speciale. Principalul lucru - să nu uităm că catelul nu știe cum să se concentreze pe un lucru de multă vreme și orice detaliu îl poate distrage. În acest sens, instruirea ar trebui să se desfășoare de mai multe ori pe parcursul zilei, tratând câinele timp de câteva minute și răsplată cu delicatețe și afecțiune, Când face ceea ce este nevoie de ea și înjură în cazul opus.

Este necesar să lucrați cu un cățeluș încă din prima zi când intrați în casă. În primul rând, trebuie doar să înveți cum să apelezi la porecla, apoi poți continua să stăpânești comenzile simple simple. În cazul în care catelul este deseori distras, formarea poate fi încercată sub forma unor jocuri diferite.

Boxerii pot fi uneori încăpățânați, astfel încât maestrul trebuie să fie răbdători. Formarea nu se pretează la fel de repede ca un alt caine (de exemplu, ciobanesc german), dar dacă el învață comanda, acesta le va aminti pe tot parcursul vieții lor.

Din punct de vedere fizic, boxerul încetează să se dezvolte într-un an și jumătate. Cu toate acestea, din punct de vedere emoțional, pentru o lungă perioadă de timp el poate rămâne în starea unui cățeluș stupid. Prin urmare, proprietarul poate ajunge la concluzia că antrenamentul nu aduce nici un rezultat. De fapt, acest lucru nu este cazul - după un timp, câinele devine brusc conștient de tot ceea ce proprietarul lui a încercat atât de sârguincios să învețe.

Rezumând, putem spune că boxerul german are atât o serie de plusuri, cât și minusuri.

goodies

 • Pui de boxeri germaniUnul dintre avantaje este acela boxeri sociabili și jucăuși du-te cu toate celelalte animale de companie din familie.
 • În plus, boxerul german îndeplinește perfect rolul de gardă.
 • Nu necesită proprietarul unei îngrijiri minuțioase.
 • Adoră copiii.
 • În general, este destul de ușor să te antrenezi.
 • Rasa este dură, curajoasă, activă, caracterizată de înaltă prietenie și devoțiune față de proprietar.

contra

 • Unul dintre principalele dezavantaje ale unui boxer este că el are o dorință puternică de dominare.
 • În absența instruirii adecvate, poate deveni chiar destul de agresivă.
 • În plus, să-l dau posibilitatea de a evacua energia, câinele cât mai des posibil ar trebui să fie luat pentru o plimbare. În caz contrar, el poate aranja un adevărat pogrom în casă.
 • Alte dezavantaje ale boxerului sunt că, în ciuda stării fizice puternice, câinele este susceptibil la diferite boli, ușor de prins de frig, căldura, de asemenea, tolerează prost, umiditatea afectează negativ, de asemenea. Prin urmare, nu puteți ține un boxer pe stradă.

În general, boxerul german - un câine cu un caracter minunat. Ea poate deveni pentru tine un devotat, un bun prieten care nu numai că va proteja casa, ci va aduce și în fiecare zi o mare de fericire nemărginită.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Câine ciobănesc germanCâine ciobănesc german
Varietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturiVarietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturi
Cele mai bune rase de câini: specie și descriereCele mai bune rase de câini: specie și descriere
Pinscher german: descriere și standardePinscher german: descriere și standarde
Păstarul german de câine ciobănesc - câine de blanăPăstarul german de câine ciobănesc - câine de blană
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Caracteristicile rasei Germane yaggter terrierCaracteristicile rasei Germane yaggter terrier
Rase principale și descrierea câinilor de gardăRase principale și descrierea câinilor de gardă
Câți ani sunt păstorii germaniCâți ani sunt păstorii germani
Cele mai populare rase de câini pentru anul 2017Cele mai populare rase de câini pentru anul 2017
» » Boxerul german: o rasă uimitoare de câini
© 2021 amigdas.com