amigdas.com

Remineralizator de gel `roks` pentru copii [i adul] i

Remineralizing GelA avea grijă de cavitatea orală pentru o persoană modernă este la fel de naturală ca spălarea dimineața și tăierea unghiilor. Este greu de imaginat acum o persoană culturală care nu acordă suficientă atenție dinților. Dar ritmul și condițiile din viața modernă creează adesea condiții în care o pastă dentară standard devine insuficientă. În acest caz, mijloace specializate de îngrijire specială vin în ajutorul unei persoane.

Desigur, dinții sunt formate din tesut dur, dar chiar și ei se pot simti inconfortabil pentru un număr de motive și în cele din urmă rupe în jos, aducând greutatea persoanei care suferă. Emaila dentară este predispusă la procese carioase în primul rând, deoarece nu are capacitatea de a se recupera. Principalii dușmani ai smalțului sunt diverse microorganisme și carbohidrați. Bacteria împarte restul de alimente pe dinți, care provoacă acid lactic, care distruge smalțul.

Alte motive pot, de asemenea, provoca probleme cu dinți, de exemplu:

 • cantitatea insuficientă de calciu, fosfor și alte substanțe necesare;
 • reacția acidă în saliva și / sau salivarea inadecvată;
 • fumat;
 • dieta necorespunzătoare;
 • tulburări metabolice;
 • îngrijirea dentară necorespunzătoare, cum ar fi înălbirea frecventă.

Majoritatea problemelor sunt rezolvate prin etanșare, îndepărtarea dinților complet sau prin utilizarea structurilor ortopedice. Și numai produsele specializate pot proteja smalțul dinților de deteriorări prin remineralizare. Acest proces face posibilă îmbunătățirea calității și rezistenței smalțului dinților prin echilibrarea echilibrului mineralelor.

În acest scop, se folosesc o serie de preparate speciale, saturate cu minerale. Dentiștii recomandă foarte des utilizarea Rocs-gel din linia "Medical".

Cine are nevoie de gelul Rocs Medical Minerals

Problema utilizării sale ar trebui să apară atunci când găsiți un număr alarmant semne:

 • Scatter pe dințiplacă dentară;
 • subțire sau smalt deja deteriorat;
 • subdezvoltarea smalțului;
 • sensibilitate ridicată a gingiilor;
 • aspectul petelor albe.

Cum se face "Rox Minerals"

Atunci când se aplică gelul "Rocks" pe dinți pare subțire film. Bineînțeles minerale pătrunde adânc în smalt și face mai puternic. Se obține o bună biodisponibilitate datorită unei consistențe foarte ușoare a gelului. Substanțele active pătrund prin smalț direct în dentina dintelui și o restaurează din interior.

Fluorul nu este conținută în gel, deci este sigur dacă este înghițit accidental, și, de asemenea, a permis pentru utilizarea persoanelor cu fluorozei boala, probleme cu glanda tiroidă, pentru cei care au probleme renale și a diagnostica osteoporoza. Un alt plus este abilitatea de a utiliza gelul în zone cu conținut ridicat de fluor în apă.

Ce reprezintă Rocs Medical Minerals:

 • fosfor și calciu - pentru a întări smalțul;
 • Magneziu - pentru o interacțiune mai strânsă între componentele active;
 • xilitol - pentru remineralizare, precum și pentru combaterea bolilor de gumă și carii.

Ce este gelul remineralizant util "Rocks":

 • Perfect zâmbet: îngrijireajută la tratamentul cariilor;
 • reduce hipersensibilitatea dinților;
 • are un efect delicat de albire;
 • dă tenul și strălucirea dinților;
 • îmbunătățește starea de dinți cu fluoroză, precum și după folosirea brațelor;
 • normalizează microflora în cavitatea bucală.

Avantajele gelului "Roks Medical Minerals"

Gelul nu este foarte scump și este disponibil pentru persoanele cu venituri diferite. Acesta diferă de multe preparate similare cu un gust plăcut, iar prezența unei mari selecții de gust palat poate satisface cererea chiar și a persoanelor deosebit de sensibile la gust și miros. Sa dovedit clinic o eficiență ridicată.

complet este sigur în aplicare și nu provoacă efecte secundare după utilizare. Nu conține fluor, care este un plus clar pentru persoanele care au contraindicații pentru medicamente care conțin fluor. Compoziția gelului este ideală atât pentru adulți, cât și pentru copii, ceea ce permite ca un tub să fie utilizat de toți membrii familiei. Acest lucru vă permite să economisiți bani pentru îngrijirea orală și, în același timp, obțineți rezultatul dorit.

Remineralizarea gelurilor minerale minerale minerale după îndepărtarea armăturilor

Dacă trebuie să tragi bretele, Merită să aveți grijă în avans pentru a alege un mijloc de îngrijire orală. Datorită bretele lungi care poartă dinți pot fi colorate uniform, problema este că dungi albe remineralised emailuri cu sensibilitate ridicată. Gelul "Rocks" va ajuta la reducerea hiperesteziei și va face ca umbra dinților să fie mai uniformă.

La vanzare Rocs gel poate fi gasit in mai multe tipuri:

 • gelgel de remineralizare;
 • remineralizarea cu gust de fructe;
 • gel remineralizant "Sensitiv" (pentru dinți sensibili);
 • gel remineralizant pentru bebeluși și adolescenți cu gust de căpșuni.

Gel "Rocks" pentru copii

Mulți copii se tem de spitale și reacționează cu frică la oameni în haine albe și fiecare vizită la medic se transformă în stres pentru copil. Dar nu toată lumea știe că la domiciliu, puteți, de asemenea, ajuta copilul să-și îmbunătățească starea dinților. Desigur, este foarte important echilibrat produse alimentare.

Dar consumul de carne, produse lactate, pește, fructe și legume nu oferă întotdeauna 100% garanție că dinții copilului vor primi tot ce este necesar și se vor dezvolta fără probleme. Calitatea slabă a curăța dinții, lipsa urmelor de elemente sau lipsa de digestibilitate a corpului și / sau utilizarea excesivă a dulce face treaba, iar apoi copilul poate începe să se simtă disconfort în gură.

În acest caz, părinții pot recurge la ajutorul produselor speciale de îngrijire a copiilor și pot începe să utilizeze același gel Rocs Medical. Utilizarea sa este permisă copiilor de orice vârstă, inclusiv sugarii, când dinții de lapte încep să izbucnească.

Singura diferență de aplicație pentru copii poate fi o schemă ușor diferită de utilizare a produsului. Pentru a asigura corectitudinea acțiunilor, părinții se pot consulta cu dentistul și pot primi recomandări clare. Gelurile pentru copii sunt făcute cu gusturi diferite, ceea ce este foarte important pentru copiii mici. Foarte adesea, gustul urât al pasteurilor face ca copilul să fie capricios și să evite procedura.

contraindicatie este posibil să se desemneze numai prezența cazeinei în preparat. Este o proteină conținută în laptele de vacă, care nu este sigură pentru toată lumea. Unii copii, adesea adulți, au o componentă de intoleranță, deci dacă sunteți alergic la aceasta, va trebui să renunțați la droguri.

Gel de siguranță pentru mamele care alăptează și femeile însărcinate

Femeile gravide și care alăptează au adesea probleme cu dinții datorită schimbărilor hormonale în organism și a lipsei de calciu. Alăptarea și sarcina nu sunt contraindicații pentru utilizare, iar în acest caz, dimpotrivă, sprijinul din partea medicamentului este considerat de dorit în aceste perioade de viață. Instrucțiunea pentru întărirea dinților pentru această categorie de femei nu va fi diferită de instrucțiunile generale.

Gelul este vândut în magazine cosmetice și farmacii, se bucură de o gamă largă de produse popularitate, prin urmare, are o largă rețea de distribuție în rândul consumatorilor.

Instrucțiuni de utilizare pentru întărirea dinților

După ce vă spălați dinții cu pasta, trebuie să aplicați gelul pe dinți și să nu mâncați și să beți timp de 30-60 de minute. Puteți aplica gelul cu un aplicator sau perie specială. Pentru a obține un efect mai pronunțat, experții recomandă utilizarea mouthguard. Umplut cu gel, trebuie pus pe dinți, apoi clătiți-vă gura. Și puteți folosi un remediu în loc de pastă de dinți.

Pentru copii există mai multe opțiuni de utilizare. Puteți aplica pur și simplu gelul așa cum este descris mai sus, reducând timpul de expunere la 10 minute. Este important să nu exagerați cu suma, nu ar trebui să fie mai mult decât un mazăre. Și vă puteți masaj cu părul moale și gel guma în sine, apoi clătiți de droguri cu apă curată. Dacă înghiți accidental consecințe grave nu vor apărea.

Datorită deficiențelor gelului, puteți răspunde numai la unul: după deschiderea tubului acesta poate fi păstrat timp de cel mult o lună.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce se întâmplă dacă nu vă spălați dinții deloc?Ce se întâmplă dacă nu vă spălați dinții deloc?
Îndepărtați cu profunzime și corect dinții. Cum sa-ti faci dintii curatÎndepărtați cu profunzime și corect dinții. Cum sa-ti faci dintii curat
Cum să vă spălați dinții în mod corespunzător și adeseaCum să vă spălați dinții în mod corespunzător și adesea
Placa neagră pe dinți: cauzele apariției și căile de eliminarePlaca neagră pe dinți: cauzele apariției și căile de eliminare
Îngrijirea orală: Reguli de bază și recomandăriÎngrijirea orală: Reguli de bază și recomandări
Carii dinților anteriori: cauzele și tratamentul boliiCarii dinților anteriori: cauzele și tratamentul bolii
Dinți galbeni: cauze, metode de albire, prevenireDinți galbeni: cauze, metode de albire, prevenire
Ateu dentar ceară: beneficii și utilizăriAteu dentar ceară: beneficii și utilizări
Cum se utilizează ață dentară în timpul brațelor: reguli de curățare și sfaturiCum se utilizează ață dentară în timpul brațelor: reguli de curățare și sfaturi
Cum să utilizați în mod adecvat pulberea dinților. Rău și beneficiiCum să utilizați în mod adecvat pulberea dinților. Rău și beneficii
» » Remineralizator de gel `roks` pentru copii [i adul] i
© 2021 amigdas.com